Cum să participați la un somn când știți că umezi patul

Dacă tocmai ați primit o invitație de a participa la un somn, dar știți că vă umezi patul, nu vă faceți griji. În timp ce unele măsuri de precauție ar putea fi necesare, vă puteți asigura că problemele dvs. nu fac un eveniment social incomod sau ciudat dacă urmați aceste direcții.

Pași

Partea 1 din 4:
Inainte de

Răspunzând la invitațieDescărcați articolul

PRO
  1. Imaginea intitulată Participați la un somn când știți că umezi patul 1
    1. Nu vă simțiți rușine dacă umezi patul. Este jenant să umezească patul, dar nu există nici o utilizare plâns față de situație. Dacă faceți câteva ajustări pentru a preveni un accident în timpul somnului, puteți participa la ea fără griji. S-ar putea să vă simțiți jenat, dar chiar și la vârsta de unsprezece, doisprezece ani sau treisprezece ani, o mulțime de copii încă umezi patul.
  2. Imaginea intitulată participă la un somn atunci când știi că umezi patul Pasul 2
    2. Luați în considerare dacă aveți încredere în gazda dvs. cu informații despre problema dvs. Gazdele care sunt adevărați prieteni ai tăi ar trebui să vă păstreze secretul și nu vă vor face să vă simțiți rușine. Dacă nu sunteți sigur că aveți încredere în ei, este posibil să fiți mai discreți sau că părinții dvs. discutați despre problemele părinților lor, mai degrabă decât să le luați în.
  3. Dacă răspundeți la gazdă la scurt timp după ce ați primit invitația de dormit, puteți să scădeți întotdeauna fără să le spuneți de ce.
  4. Bedwetting-ul poate fi legat de afecțiuni medicale care pot afecta oamenii de tot felul. La fel ca unii oameni nu pot vedea fără ochelari, iar unii nu pot ajunge fără un scaun cu rotile, unii oameni au probleme cu controlul urinar. Un prieten adevărat va înțelege și va accepta că este o problemă medicală neintenționată. Uneori oamenii pot avea vezici sensibili sau chiar dormi într-adevăr și nu se trezește atunci când vezica lor îi spune.
  5. Imaginea intitulată Participați la un somn atunci când știți că umezi patul 3
    3. Răspundeți la invitație. Dacă participați, contactați gazda și lăsați-i să știe prin orice mijloace preferă. Nu trebuie să menționați că aveți probleme în acest stadiu.

Intrarea într-o rutină

  1. Imaginea intitulată Participați la un somn în momentul în care știți că umezi patul 4
    1. Încercați să găsiți o metodă de prevenire fiabilă pentru accidente. Intrarea într-o rutină înainte ca dormitorul să vă ajute să vă obișnuiți cu ea. Părinții dvs. vă ajută să alegeți o metodă de prevenire fiabilă. S-ar putea să folosiți scutece de pat, plăcuțe de dormit sau oricare dintre celelalte produse de protecție la bedweeting disponibile.
  2. În mod inevitabil, aveți nevoie de ajutor pentru a învăța frânghiile cu oricare dintre acestea, iar sfatul părinților dvs. poate fi valoros. S-ar putea să fiți ezitanți să purtați o îmbrăcăminte de protecție cum ar fi scutece de pat, dar puteți găsi, de asemenea, reconfortarea pentru a ști că nu veți avea un accident vizibil.
  3. Imaginea intitulată Participați la un somn când știți că umezi patul Pasul 5
    2. Utilizați metodele de prevenire în orice moment când vă puteți deplasa la culcare. Obișnuiți-vă cu metodele de protecție în orice moment să luați un pui de somn sau să mergeți la culcare. Chiar dacă intenționați să vă treziți în curând, practicarea utilizării lor vă poate ajuta să vă simțiți pregătiți pentru somn.
  4. Asigurați-vă că aveți niște pachete de back-up de scutece și / sau plăcuțe de dormit. Veți dori suficient pentru urgențe și astfel încât să puteți practica să le purtați înainte de somn.
  5. Utilizați scutece specifice / bedweeting-ului de noapte (nu pantaloni de antrenament sau scutece mai ușoare similare) pentru a vă asigura că acestea pot deține rezultatul unui accident toată noaptea și că vă pot potrivi bine când le purtați.
  6. Plasați un nou pad de unică folosință pe pat. Poate doriți să achiziționați mai mult de un pachet pentru o acoperire suplimentară. Cele mai frecvente paturi de pat vândute pentru bedweetting sunt numite goodnites paturi de pat și sunt disponibile la majoritatea supermarketurilor și comercianților cu amănuntul online.
  7. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o copertă de saltea impermeabilă, astfel încât orice urină plină de mare nu o va face pe saltea. Le puteți găsi la diverși comercianți cu amănuntul, inclusiv jucăriile "R". Dacă este posibil și practic, poate doriți să utilizați și o acoperire la casa gazdei dvs., dar fezabilitatea acestui lucru poate depinde de locul în care dormiți și ce doriți să le spuneți despre paharul tău.
  8. Imaginea intitulată participă la un somn când știi că umezi patul Pasul 6
    3. Configurați un sistem pentru a vă asigura că nu veți uita să vă schimbați în scutece înainte de culcare.Puteți alege să vă păstrați pachetele de scutec de pahare și să fie vizibile la început, așa că nu le uitați.
  9. Părinții dvs. vă verificați consumabilele la fiecare câteva zile pentru a vă asigura că nu terminați. Este mai bine să fii pregătit pentru o urgență decât să fugi. Atâta timp cât aveți niște consumabile de urgență și de rezervă, ar trebui să fiți bine.
  10. Configurați-vă rutina în schimbare, astfel încât modificările pot fi rapide și ușoare. Deschideți pachetele de scutece de unică folosință, astfel încât să fie ușor să luați rapid un scutece proaspăt.
  11. Utilizați un scutece proaspăt în fiecare noapte. Scutecele utilizate ar trebui să fie aruncate indiferent dacă ați avut sau nu un accident în ele.
  12. Imaginea intitulată Participă la un somn când știi că umezi patul Pasul 7
    4. Obțineți obiceiul de a curăța după tine. La Sleepover, se va depinde de tine să curățeți și să aruncați coșul de gunoi. Schimbul de dormit de unică folosință umed trebuie să fie bagate și aruncate, în mod ideal într-o cutie de gunoi cu un capac.
  13. Imaginea intitulată Participă la un somn când știi că umezi patul Pasul 8
    5. Urmăriți-vă utilizarea scutectorului înainte de a se vedea. Urmăriți-vă scutecele zilnice și discutați cu familia dvs. cum puteți aborda problemele pe care le puteți întâlni. Asigurați-vă că știți cum să vă schimbați propria dvs Diaper-uri de pat la Sleepover și să vă ajute să practicați dacă este necesar.

Ambalare și pregătire

  1. Imaginea intitulată participă la un somn când știi că umezi patul Pasul 9
    1. Împachetați un rucsac pentru când plecați pentru somnambul. Asigurați-vă că împachetați mai mult de un scutece de dormit de unică folosință pentru a vă asigura că nu aveți niciun accident de protecție împotriva protecției în timpul nopții, împreună cu cel puțin două seturi de haine curate.
  2. Împachetați un pat de pat sau două în partea de jos pentru a atenua rucsacul și hainele și păstrați lucrurile curate. Asigurați-vă că împachetați și câteva pungi de plastic, pentru scutecele utilizate și astfel puteți aduce acasă orice haine umede pentru a se spăla și a se usca.
  3. Imaginea intitulată Participați la un somn când știți că umezi patul Pasul 10
    2. Părinții dvs. au contactat părinții gazdei. Să-i explice că umezi patul, dar că sunteți instruiți să vă ocupați de accidentele voastre și puteți face lucrurile pe cont propriu. Asigurați-vă că știu că aveți un sistem, așa că vă dau seama că nu veți deteriora salteaua. Unii părinți ar putea avea nevoie de reasigurare că veți avea consumabilele de care aveți nevoie și nu vor fi responsabile pentru curățarea.
  4. Imaginea intitulată participă la un somn atunci când știi că umezi patul Pasul 11
    3. Amintiți-vă orice medicamente pe care le utilizați. Dacă bedweet-ul dvs. este legat de problemele medicale, este posibil să aveți medicamente pe care trebuie să le luați. Luați medicamentele înainte de a vă părăsi casa sau aduceți-le cu dvs. în rucsac.
  5. Imaginea intitulată Participați la un somn când știți că umezi patul Pasul 12
    4. Pachetul de noapte Baggy Potrivit pentru vreme. Baggy Nightclothes ajută la minimizarea sunetului scutecului Ruffling de fiecare dată când vă deplasați pe pat. Puteți pune întotdeauna o pereche curată de lenjerie de corp peste scutec, dacă doriți să vă simțiți mai protejați, dar acest lucru poate face un zgomot împotriva scutecului.
  6. Imaginea intitulată participă la un somn atunci când știi că umezi patul Pasul 13
    5. Practicați-vă rutina. Faceți o alergare uscată de a vă scufunda în câteva ore de dormit, dar aveți părinții dvs. în apropiere pentru a vă asigura că nu se referă la probleme potențiale care pot fi ușor evitate. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai încrezători că vă puteți gestiona singur schimbarea.
  7. Imaginea intitulată Participați la un somn când știți că umezi patul Pasul 14
    6. Luați în considerare schimbarea înainte de timp. S-ar putea să doriți să vă schimbați hainele de zi și în îmbrăcămintea dvs. de noapte înainte de a fi transportată chiar și la Sleepover dacă se potrivește activităților planificate.
Partea 2 din 4:
Sosire
  1. Imaginea intitulată Participați la un somn atunci când știți că umezi patul Pasul 15
1. Salutați familia gazdă ca normal. Dacă părinții dvs. au lăsat deja părinții gazdă să știe despre planul dvs., nu există nici o nevoie mare de a atrage mai multă atenție. Dacă preferați, le puteți spune că aveți accidente în pat, dar aveți măsuri pentru a proteja patul.
  • Imaginea intitulată Participați la un somn atunci când știți că umezi patul Pasul 16
    2. Să fie la fel de discrete cum puteți fi. Bedwettingul este natural. Puteți fi discret despre obiceiurile dvs., dar gazda sau oricare dintre cei ceilalți invitați Mai realizați că purtați scutece sau folosiți plăcuțele de padure. Nu trebuie să vă fie rușine. Dacă vi se cere, spuneți-le, "Nu se întâmplă prea mult, dar am vrut să fiu în siguranță." Aveți dreptul la intimitatea dvs. și nu trebuie să explicați mai mult decât doriți.
  • Dacă părinții vă coluciază și vă întrebați despre problema dvs. de bedweeting, discutați cu ei privată pe partea când copiii lor nu sunt în gama de urechi. Părinții ar putea fi nevoie să se asigure că vă puteți ocupa de problemele dvs. pentru a vă putea verifica cu dvs. Explicați doar că îl controlați. Nu fiți timizi sau rușine.
  • Spuneți cât de mult sau cât de puțin doriți să spuneți despre asta. Determinați dacă vă puteți divulga secretele pentru copiii familiei gazdă. Nu fi timid sau rușinat, dar spune-le ce vrei să le spui. Este destul de ușor să fii destul de discret despre hainele dvs. de îmbrăcăminte și de baie.
  • Imaginea intitulată participă la un somn în momentul în care știi că umezi patul Pasul 17
    3. Configurați patul. Căutați un loc pe care îl puteți renunța la rucsac. Părinții vă vor ajuta cel mai adesea să vă configurați patul dacă le spuneți că ați adus pe un pad de saltea. Dacă este posibil, faceți acest lucru în timpul unui moment liniștit înainte ca toți ceilalți să se pregătească pentru pat, deci totul este stabilit înainte de timp. Cereți părinților pentru ajutor dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată participă la un somn atunci când știi că umezi patul Pasul 18
    4. Configurați zona patului și îmbrăcămintea de protecție. Utilizați produsele de unică folosință pe care le-ați împachetat pentru a vă proteja patul. Dacă nu sunteți deja în scaunul de pahare, aduceți-l în baie în mod discret și puneți-l pe. Faceți aceeași rutină pe care ar trebui să o faceți pentru a face acasă.
  • Imaginea intitulată participă la un somn atunci când știi că umezi patul Pasul 19
    5. Setați o geantă goală goală într-o parte a patului tău. Puteți folosi acest lucru pentru a vă ține gunoi după ce schimbați.
  • Partea 3 din 4:
    In timpul noptii
    1. Imaginea intitulată participă la un somn când știi că umezi patul Pasul 20
    1. Pregătiți-vă pentru o schimbare rapidă dacă apare un accident în timpul nopții. Scapelul și patul de pat vă pot proteja corpul și patul, dar nici o bucată de îmbrăcăminte este neplăcută, indiferent de ce susține. Păstrați niște consumabile și haine în apropiere pentru o schimbare rapidă dacă este necesar.
    • Dacă bedweetting-ul dvs. este sever, ați putea dori să alegeți să vă dublezi. Cu toate acestea, pentru majoritatea bedgeterilor, nu este nevoie de dublu-scutelare.
  • Imaginea intitulată Participați la un somn când știți că umezi patul Pasul 21
    2. Schimbați scutecul umed dacă este necesar, dar nu faceți o agitație mare despre asta. Nu treziți pe toți ceilalți în sus - să aibă grijă de afaceri.
  • Partea 4 din 4:
    Dimineața următoare
    1. Imaginea intitulată participă la un somn atunci când știi că umezi patul Pasul 22
    1. Du-te la baie pentru a schimba scutecele și hainele. Faceți acest lucru ca parte a rutinei dvs. normale de îmbrăcăminte.
    • Dacă aveți timp înainte ca copilul familiei gazdă să se trezească, ați putea să vă alunecați în baie și să vă schimbați din scutece devreme. Cu toate acestea, dacă copiii familiei gazdă sunt treaz și doresc să fie discrete, este posibil să preferați să vă întârziați schimbarea îmbrăcămintei.
    • Dacă nu aveți suficient timp pentru a vă schimba când vă treziți, puteți ajunge să vă schimbați hainele odată ce vă întoarceți acasă. Cu toate acestea, dacă ați avut un accident, scutecul dvs. poate mirosi, astfel încât schimbarea imediat este preferabilă.
  • Imaginea intitulată Participați la un somn atunci când știți că umezi patul Pasul 23
    2. Nu lăsați scutece de dormit de unică folosință la casa familiei gazdă. Chiar dacă spun că este bine să puneți pe cei murdari într-un coș de gunoi, încercați să le duceți acasă cu tine când plecați. Utilizați propriul sac de plastic și aruncați coșul de gunoi la domiciliu, astfel încât să nu lăsați niciun imposabilă mirositoare în coșul lor de gunoi.
  • Imaginea intitulată participă la un somn în momentul în care știi că umezi patul Pasul 24
    3. Puneți orice scutece neutilizate și sacul de îmbrăcăminte de protecție și tampoane. Aruncați în sacul de supermarket din plastic Toate scutecele de pahare folosite și puneți această pungă în rucsacul dvs. pentru a vă duce acasă.
  • Imaginea intitulată participă la un somn atunci când știi că umezi patul Pasul 25
    4. Mulțumesc copiilor gazdei și părinților gazdei pentru că vă aflați la Sleepover. Spuneți-vă la revedere, însă, de obicei, ați fi, și să-i spuneți că ați avut un timp minunat.
  • sfaturi

    Dacă stați mai mult de o noapte consecutivă, probabil că doriți să eliminați consumabilele dvs. în incintă. Discutați cu părinții gazdă cu privire la modul în care preferă să faceți acest lucru. Nu păstrați un scutec umed pe mai multe zile sau nopți.
  • Dacă puteți reduce riscul de umezire a patului peste noapte, fără a avea nimic de băut timp de o oră și jumătate înainte de culcare. Asigurați-vă că vă goliți vezica înainte de culcare.
  • Dacă somnul se transformă într-o petrecere de somn, lăsați-vă deoparte câteva idei de petrecere de somn pentru chestii de a face înainte de somn. Lăsați viața să meargă în mod normal, dar au câteva lucruri diferite care se întâmplă înainte de porțiunea de dormit pentru a vă asigura că voi doi pot forma o prietenie strânsă și timp de legare în acea noapte.
  • Discutați despre posibilitatea de a aduce propriile dvs. locuri de dormit - cum ar fi o saltea de aer sau o pungă de dormit - dormitorul. Dacă nu puteți face acest lucru, aveți părinții dvs. să vă întrebi dacă puteți aduce în schimb o foaie impermeabilă. Majoritatea părinților gazdă vor fi bucuroși să vă ajute să stabiliți o protecție suplimentară.
  • Avertizări

    Dacă o puteți face în baie în acea noapte, mergeți și aveți grijă de "Afaceri" În baia însăși.
  • Nu vă simțiți rușine dacă aveți o afecțiune medicală care înseamnă că vă umeziți patul ocazional.Utilizați protecția pentru corpul dvs. și continuați cu viața ca normală.
  • Nu folosiți niciodată alarmele de bedweet dacă nu doriți ca prietenii dvs. să afle că puteți dormi. Deși alarma vă va avertiza la umiditate înainte ca accidentul de padure să apară, vor avertiza, de asemenea, familia gazdă pe care o upiți prea mult. Luați alte măsuri preventive de mai sus pentru a vă asigura că aveți un somn sigur, odihnitor și plăcut.
  • Nu puneți niciodată o pungă de plastic sau o foaie de plastic sau plastic pe partea superioară a dvs. în pat. Plățile din plastic și impermeabile pot provoca sufocarea dacă este folosită în mod abuziv.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar