Cum să alegeți un pat de pisică încălzit sau un pad

Paturile sau plăcuțele de pisici încălzite sunt ideale pentru pisici cu probleme comune și artrită, precum și pisici mai vechi și în aer liber. De asemenea, ei funcționează foarte bine dacă aveți o casă mai rece sau trăiți într-un climat mai rece. Pentru a alege patul sau pad-ul de pisici încălzit drept, va trebui să determinați o dimensiune și o locație corespunzătoare pentru pat. Materialele și designul sunt importante pentru a lua în considerare, inclusiv în legătură cu preferințele de dormit ale pisicii dvs. Când utilizați paturi aprinse de pisici sau tampoane, supraveghează pisica ta și asigurați-vă că poate scăpa de căldură, deoarece pisica poate fi arsă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Având în vedere dimensiunea, locația și comoditatea
  1. Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau pasul 1
1. Măsurați și cântăriți pisica. Folosind o măsură de bandă, măsurați lungimea pisicii dvs de la baza gâtului la baza coastei lor. Este posibil să fie mai ușor să faceți măsurătorile cu un partener, astfel încât să vă poată menține calmul pisicii în timp ce obțineți măsurarea. Apoi, plasați pisica pe o scară la domiciliu pentru a obține greutatea lor. Când mergi la cumpărături, vezi dacă paturile de pisici încălzite vor potrivi confortabil dimensiunea și greutatea pisicii tale.
  • Dacă aveți un pisoi, puteți căuta aproximațiile pentru dimensiunea și greutatea cultivă a pisicii dvs.
  • Dacă aveți două pisici care doresc să doarmă împreună, ar trebui să țineți cont de dimensiunea lor împreună și să căutați un pat mai mare.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau Pasul 2
    2. Luați în considerare dacă va fi un pat interior sau în aer liber. Dacă aveți o pisică interioară, veți avea o mulțime de opțiuni pentru a alege de la paturi de pisici încălzite și tampoane. Pentru pisicile în aer liber, există, de asemenea, o varietate de opțiuni pentru paturile de pisici încălzite care ar putea fi plasate în garaje, hambare sau porțe. Paturile de pisici în aer liber au de obicei un acoperiș, în timp ce majoritatea paturilor de pisici interioare nu sunt închise.
  • Dacă utilizați un pat de pisică în aer liber, atunci ar trebui să fie, de asemenea, să fie rezistentă la intemperii, pe baza climatului în care va fi utilizat.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau Pasul 3
    3. Măsurați suprafața zonei locației în care veți plasa patul. Ar trebui să luați în considerare locația patului de pisici, cum ar fi dacă trebuie să se potrivească pe o masă mică lângă o fereastră. Dacă există limitări de spațiu, cum ar fi o mică zonă din apartamentul dvs., unde patul trebuie să se potrivească, trebuie să scrieți dimensiunile suprafeței zonei în care doriți să plasați patul.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau un pas cu pas 4
    4. Determinați dacă locul de dormit preferat al pisicii dvs. este aproape de o priză. Dacă pisica ta îi place să doarmă într-un loc care nu este deloc aproape de o priză electrică sau dacă patul este pentru o cabină fără electricitate, este cel mai bine să alegeți un pat suplimentar sau un tampon de stil microunde. Cu toate acestea, dacă există o ieșire aproape de locul preferat al pisicii dvs., există multe stiluri de a alege de la.
  • Atunci când utilizați un cuptor cu microunde, asigurați-vă că este în siguranță pentru animale de companie, cum ar fi un disc de siguranță Snuggle.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau un pad pas 5
    5. Găsiți un pat lavabil. Puteți găsi paturi de pisici încălzite la spălarea mașinilor și tampoane. De obicei, va trebui să dezarhivați capacul și să îl aruncați în mașina de spălat. Cu unele modele, scoateți elementul de încălzire și apoi spălați patul. Cu toate acestea, nu toate brandurile au această opțiune, deci păstrați un ochi pentru versiunile lavabile la mașină.
  • Metoda 2 din 3:
    Luând în considerare materialele
    1. Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau Pasul 6
    1. Alegeți spuma de memorie pentru pisici mai grele și artritice. Dacă pisica dvs. are artrită, probleme comune sau este supraponderal, poate doriți să obțineți un pat încălzit care are spumă groasă sau spumă de memorie. Acest tip de spumă este mai susținător și poate îmbunătăți nivelul de confort pentru pisica dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau PAD Pasul 7
    2. Căutați țesături de culoare. Deoarece va trebui să spălați patul, ar trebui să verificați dublu pentru a vă asigura că materialul este rapid. Dacă designul se estompează sau sângerează atunci când se udă, ar putea pierde atractivitatea.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau PAD Pasul 8
    3. Alegeți țesături de uscare rapidă. Paturile fabricate din țesături care se usucă rapid sau sunt în condiții de siguranță, vor ajuta la prevenirea creșterii mucegaiului, care ar putea fi dăunătoare pentru sănătatea pisicii dvs. De exemplu, poate doriți să evitați bumbacul, care durează mult timp să se usuce și să găsească ceva cu nylon, poliester sau alte țesături de uscare rapidă.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau Pasul 9
    4. Evaluați calitatea materialelor. Căutați materiale de calitate care să vă mențină ambele gheare ale pisicii și să ajute la reglarea căldurii. De exemplu, un pat de lână de bună calitate vă poate ajuta pisica să rămână caldă.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau PAD Pasul 10
    5. Verificați dacă patul are capace detașabile. Detașabil, capacele lavabile la mașină vă va permite să păstrați patul pisicii dvs. curat. Doriți să evitați scenariul de a vă curăța patul pisicii fără un capac detașabil.
  • Dacă comerciantul cu amănuntul vinde capace suplimentare pentru patul de pisici, ați putea dori să cumpărați unul, deoarece va fi la îndemână pentru a deține în ziua de spălare.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea designului și confortului potrivit
    1. Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau PAD Pasul 11
    1. Căutați modele de mestecat. Pentru ambele plăcuțe și paturi de încălzire, doriți să vă asigurați că patul este conceput pentru a fi mestecat. De exemplu, cablurile electrice ar trebui să fie groase și de mestecat pentru a preveni electrocut pisica. Plăcuțele de încălzire ar trebui să fie în siguranță și rezistente la GNAWING.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau un pas cu pas 12
    2. Alegeți un tampon de încălzire. Plăcuțele de încălzire sunt mai portabile decât paturile, deci sunt o alegere excelentă dacă vă deplasați în jur sau vă place să vă luați pisica în cabană sau la cabină. Puteți obține plug-in-uri de încălzire electrică, care sunt similare cu plăcuțele de încălzire pentru paturile umane, dar rulează pe o putere mai mică. Le puteți lăsa conectat pentru o sursă de căldură fiabilă pentru pisica ta. Alternativ, ați putea obține un tampon de încălzire cu microunde, care de obicei păstrează căldură timp de aproximativ douăsprezece ore.
  • Un tampon de încălzire vă va costa în vecinătatea de 30 de dolari.
  • Puteți găsi un tampon de încălzire online sau la magazinul local de animale de companie.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau Pasul 13
    3. Alegeți un pat mai mic, circular pentru pisici care doresc să se strecoare. Dacă pisica ta iubește să doarmă în locuri mici sau să se încurce într-o minge mică, căutați modele mici, circulare. Puteți găsi paturi de pisici mici încălzite cu o formă circulară, pereți scurți și un vârf deschis. Pisica ta se poate bucura de acest tip de pat dacă le place să se confrunte.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau Pasul 14
    4. Ia în considerare un pat complet închis. Pentru locațiile în aer liber și pentru pisicile care le place senzația de incintă completă, ar trebui să luați în considerare paturile de pisici încălzite cu un acoperiș. Unele dintre aceste paturi sunt în formă de conice ca o clădire de apartamente mini, în timp ce alții arată ca niște case mici sau hambare.
  • Verificați dacă puteți elimina elementul de încălzire pentru a curăța aceste tipuri de paturi.
  • Un pat complet închis va costa în intervalul de 35 până la 60 de dolari.
  • Puteți găsi paturi complet închise online sau la magazinul local de animale de companie.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau PAD Pasul 15
    5. Găsiți un pat cu o capotă. Dacă sunteți în căutarea de flexibilitate, unele paturi de pisici au o capotă care poate fi deschisă sau închisă. Ca un convertibil, aceste paturi de pisici sunt ideale pentru pisici care, uneori, preferă carcasa și uneori doresc o senzație mai deschisă.
  • Paturile de pisici încălzite cu capote în gama de 30 până la 40 de dolari.
  • Imagine intitulată Alegeți un pat de pisică încălzit sau un pad Pasul 16
    6. Evitați paturile cu o mulțime de țesături și corzi libere. Dacă designul patului de pisici include biblioteci sau elemente agățate, pisica dvs. ar putea să-i spună la aceste părți libere și să lege. Deci, ar trebui să găsiți un pat fără o utilizare excesivă a șirurilor de caractere sau a materialelor libere.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că vă supravegheați pisica în timp ce folosește patul sau tamponul încălzit, deoarece tampoanele pot provoca arsuri.
  • Pisica ar trebui, de asemenea, să poată coborî din patul încălzit sau tamponul dacă devine prea cald.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar