Cum se șterge modurile de atelier de aburi

Când instalați un joc de la Steam, puteți instala și moduri.Thisewill vă învață cum să dezinstalați modurile de la atelierul de abur prin prima dezabonare la addon și apoi ștergeți manual fișierele. Dacă nu vă dezabonați de la un addon mai întâi, Steam va descărca și va instala Adaonul din nou când îl deschideți din nou.

Pași

Partea 1 din 2:
Descris de la addon
  1. Imagine intitulată Ștergerea atelierului de abur Mods Pasul 1
1. Du-te la site-ul Steam la HTTPS: // SteamCommunity.COM / și conectați-vă. Dacă sunteți deja logat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest pas, dar puteți utiliza orice browser web pentru a vă dezabona de la Addons.
  • De asemenea, puteți utiliza clientul computerului pentru a efectua acești pași.
  • Imagine intitulată Ștergerea atelierului de abur Mods Pasul 2
    2. Plasați mouse-ul peste Comunitate și faceți clic pe Workshop. Când vă deplasați mouse-ul peste Comunitate, care este centrat în partea de sus a ecranului, un meniu va renunța.
  • Imagine intitulată Ștergerea atelierului de abur Mods Pasul 3
    3. Clic Fișierele dvs. Veți vedea acest lucru în partea dreaptă a paginii din caseta intitulată "Fișierele dvs. de lucru" că este posibil să aveți nevoie să derulați în jos pentru a găsi.
  • Imagine intitulată Ștergerea atelierului de abur Mods Pasul 4
    4. Clic Articole subscrise. Este în caseta din partea dreaptă a paginii cu Jucat și Articole.
  • Veți vedea o listă cu tot ce vă aflați în Atelierul de Steam.
  • Imagine intitulată Ștergerea atelierului de abur Mods Pasul 5
    5. Plasați mouse-ul peste Subscrise și faceți clic pe Dezabonare. Când vă deplasați mouse-ul peste "Subscrise" Buton, veți vedea că se schimbă "Dezabonare."
  • Modulul a fost eliminat din atelierul dvs. Steam, deci aburul nu va descărca din nou modul după ce îl ștergeți. Cu toate acestea, nu a fost încă eliminat din jocul dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Ștergerea addonului din jocul dvs
    1. Imagine intitulată Ștergerea atelierului de abur Mods Pasul 6
    1. Deschideți managerul de fișiere. Va trebui să utilizați managerul de fișiere pentru a găsi jocurile dvs. în biblioteca Steam și ștergeți manual fișierele care conțin modurile pe care nu le doriți.
    • Dacă utilizați clientul Steam Computer, faceți clic pe Bibliotecă > Jocuri Apoi faceți clic dreapta pe joc din listă din meniul din partea stângă a ecranului și faceți clic pe Proprietăți. Acel joc este "Proprietăți" fereastra se va deschide.
  • Imagine intitulată Ștergerea atelierului Steam Mods Pasul 7
    2. Navigați la folderul Addons din interiorul dosarului de joc. De obicei, dosarul Addons este situat în "[Drive aveți instalat abur > Fișiere de programe / fișiere de program (x86) > Aburi > Steamapps > uzual > [Joc] > Addonss > atelier.
  • Dacă utilizați clientul Steam Computer, puteți face clic pe Fisiere locale fila de la "Proprietăți" fereastră pe care ați navigat în fereastra anterioară și apoi faceți clic pe Răsfoiți fișierele locale. Managerul dvs. de fișiere se va deschide în fișierul principal de joc, dar tot trebuie să localizați dosarul mods sau addons.
  • Imagine intitulată Ștergerea atelierului de abur Mods Pasul 8
    3. Faceți clic dreapta pe .Fișier VPK și faceți clic pe Șterge. Modurile sau pachetele addon se termină, de obicei, în .VPK, deci veți dori să ștergeți oricare dintre acestea.
  • Dacă aveți mai multe moduri pe joc, doriți să ștergeți unul cu numele care este similar cu numele modului. Dacă nu puteți spune care este, puteți să le ștergeți pe toți de când cei pe care sunteți încă abonați vor fi descărcați automat după ce reporniți jocul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar