Cum să pliați un șervețel într-un trandafir

Un trandafir de hârtie de hârtie poate face o decorare minunată de masă, care este sigur că va impresiona o dată, oaspeții de la cină sau un copil mic. Doar apuca un șervețel de hârtie și în câteva minute vă puteți crea propriul origami florale. Adaugă o legătură personală creativă unei cină sau o ocazie specială. Nu costă prea mult și este foarte simplu de făcut.

Pași

Metoda 1 din 2:
Metoda de ambalare
1. Desfaceți complet șervețele. Apoi, pliați sus în jos aproximativ două centimetri (5 cm). Apăsați foldul cu degetele. Porțiunea pliată în partea de sus va fi utilizată pentru a face capul florii.
  • Folosind o masă sau o suprafață plană la locul de muncă, va face acest pas mai ușor.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel într-o etapă de trandafir 2
    2. Țineți colțul din stânga sus între degete. Strângeți șervețele între indexul dvs. și degetul mijlociu strâns. Degetele ar trebui să fie arătate în aceeași direcție ca și foldul.
  • 3. Înfășurați șervețele în jurul degetelor. Începeți prin a merge în spatele degetelor. Asigurați-vă că partea inferioară se împrăștie uniform cu partea de sus. Continuați să împachetați șervețele strâns în jurul degetelor până când există aproximativ două centimetri (5 cm), apoi opriți.
  • 4. Împingeți clapeta în colțul din dreapta sus în diagonală până la marginea superioară. Acest lucru va crea un triunghi mic deasupra clapei. Foldul va ajuta la modelarea trandafirului și va crea o mică separare între straturile de petale.
  • 5. Înfășurați colțul în jurul degetelor și țineți-vă sub degetul mare. Șervetele ar trebui să fie acum cilindrice în formă. Asigurați-vă că partea superioară și de jos sunt chiar în dimensiune.
  • 6. Răsuciți bine baza de trandafir pentru a forma tulpina. Ține-ți degetele în capul florii. Țineți bobinele din jurul degetelor. Utilizați mâna liberă pentru a lucra pe tulpină.
  • Strângeți șervețelele chiar sub orificiul de două inci și începeți răsucirea cu mâna liberă.
  • Odată ce baza este sigură, trageți degetele ușor.
  • Continuați să răsuciți până când veți ajunge la jumătatea drumului, apoi opriți.
  • 7. Găsiți un colț în partea de jos a șervețelului și trageți-l ușor, astfel încât să se așeze. Aceasta va crea o frunză pentru tulpina. Strângeți frunza dintre degete pentru ao pierde în timp ce continuați să răsuciți tulpina în partea de jos.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel într-o etapă de trandafir 8
    8. Afișați trandafirul dvs. sau dați-i unei persoane speciale pentru a le face să zâmbească. Efectuarea unei hârtii sa scos dintr-un șervețel este un mare truc de știut. Dacă aveți vreodată nevoie de o floare și nu aveți timp sau bani pentru a petrece la un magazin floral, acest truc simplu poate salva ziua.
  • Metoda 2 din 2:
    Metoda de înfășurare
    1. Desfaceți servetele. Deschideți-l pe tot parcursul drumului, așa că arată ca un pătrat mare. Creșterea din șervețel ar trebui să formeze patru pătrate mai mici pe țesătură. Așezați șervețele de șervețel pe palma ta.
  • 2. Prinde centrul șervețelului între indexul dvs. și degetul mijlociu. Plasați degetul arătător în centrala crescând pe partea superioară a șervețelului și a degetului mijlociu pe partea de jos. Palma mâinii tale ar trebui să te confrunte cu tine.
  • 3. Pliați partea îndepărtată a șervețelului peste degetul arătător, astfel încât să se odihnească deasupra celeilalte jumătăți a șervețelului. Partea de sus a șervețelului trebuie să fie puțin mai scurtă decât partea de jos. Țineți marginile cele mai apropiate de dvs. cu mâna liberă pentru a păstra șervețele în poziție.
  • 4. Întoarceți-vă mâna, astfel încât șervețele se pliază în jurul interiorului indexului și degetului mijlociu. Țineți foldul în poziție cu degetul mare. Apoi întoarceți-vă mâna înapoi, astfel încât să o țineți cu degetul mare pe partea de jos și pe indicele și degetul mijlociu deasupra. Acest lucru va lăsa doar buzunarul tău și inelul.
  • 5. Pliați șervețele sub degetul mijlociu. Strângeți degetul mijlociu și inelul degetului împreună pentru a ține restul șervețelului între ele. Restul șervețelului ar trebui să se țină acum pe partea din spate a mâinii.
  • 6. Înfășurați restul șervețelului în jurul degetului inelului și pinky. Utilizați degetul mare pentru a ține capătul șervețelului în poziție. Dacă te uiți la partea din spate a mâinii, ar trebui să-ți vezi doar degetul mijlociu pe exteriorul șervețelului. Toate celelalte degete ar trebui să fie în interiorul bobinei șervețelului.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel într-o etapă de trandafir 15
    7. Prinde șervețele pentru a forma capul de flori. Cu mâna liberă, stoarceți șervețele dincolo de sfaturile degetelor. Odată ce ați prins ferm șervețele, vă puteți îndepărta cealaltă mână de la capul de flori.
  • 8. Răsuciți șervețele pentru a forma tulpina. Urmați direcția pliantelor pe care le-ați creat pentru a forma cap de flori atunci când răsuciți tulpina. După ce se formează aproximativ un centimetru al tulpinii, opriți răsucirea. Partea de sus a florii ar trebui să poată rămâne ferm în loc acum.
  • 9. Răsuciți din partea inferioară a tijei. Lăsați unul dintre colțuri libere și începeți să răsuciți șervețele pentru a forma baza tulpinii. Colțul liber va fi folosit pentru a face o frunză pentru tulpină. Twist până când ajungeți la dimensiunea dorită pentru frunză.
  • 10. Răsuciți ambele capete ale tulpinii de flori. Cu atât mai mult răsuciți mai subțire tulpina va fi. Doar fiți atenți să nu răsuciți atât de tare, rupeți șervețele. Odată ce ajungeți la mijloc, puteți regla un pic de flori un pic, astfel încât pare a fi natural.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel într-o treaptă de trandafir 19
    11. Afișați-vă trandafirul. Ea face o mare centrală pentru o masă. De asemenea, puteți să-i dați o persoană specială. Este un gest simplu și dulce. Odată ce obțineți atârnă de ea, veți putea să faceți un șervețel de hârtie a crescut în doar câteva minute. Ei costă mai puțini bani decât flori reale și nu vor să-și piardă vreodată petalele lor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Faceți mai multe dintre aceste trandafiri de hârtie și le legați împreună (sau puneți-le într-o ceașcă) pentru a crea un centru de buchet pentru masă.
  • Încercați să colorați trandafirul finisat cu markeri pentru a crea un aspect mai realist.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar