Cum sa gasesti o pensiune in paris

Găsirea unei cămine în Paris poate părea o sarcină descurajantă, dar cu o atenție deosebită locației, prețului și atmosferei, veți găsi căminul este doar pentru dvs. în cel mai scurt timp. Utilizați Internetul atât pentru a localiza opțiunile bune și pentru a vă asigura că hostelului vă înclinați este popular și fiabil.Deși nu este unică pentru Paris, multe site-uri mari cu comentarii generate de utilizatori sunt opțiuni bune pentru căutarea și revizuirea opțiunilor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unei căminul parizian
  1. Imagine intitulată Găsiți o pensiune în Paris Pasul 1
1. Căutați în zonele pe care le cunoașteți că doriți să vizitați. Locația locuințelor dvs. este un factor deosebit de important în timp ce călătoriți. Acest lucru este valabil mai ales într-un oraș precum Parisul, unde există atât de multe de făcut și să vadă.În consecință, începeți căutarea în zone cu imediata apropiere a locurilor specifice pe care doriți să le vizitați în Paris.Folosind o hartă online care vă va permite să căutați în anumite zone, vă puteți restrânge opțiunile în funcție de ceea ce vă va pune în cea mai bună locație pentru a vă bucura de sejurul dvs.
  • Domeniile majore de interes din Paris includ trimestrul latin, Bastille, Marais, Montmartre. Pe de altă parte, uitați-vă în cartiere mai puțin populare pentru o ședere mai liniștită și taxe potențial mai mici.
  • De exemplu, dacă știți că doriți să petreceți o după-amiază sau două în umbra Turnului Eiffel, căutați o pensiune în cartier numită Arrondissement 7E. În mod similar, dacă sperăm să mergeți la Louvre, căutați opțiuni în sau în apropierea Tuileries.
  • Contul pentru metoda anticipată de călătorie. De exemplu, dacă intenționați să călătoriți într-un autobuz în jurul orașului, este posibil să doriți să alegeți o pensiune lângă o stație de autobuz.
  • Imagine intitulată Găsiți o pensiune în Paris Pasul 2
    2. Vizitați site-ul de grație. În ciuda unei interfețe datate, inspirații.COM este o resursă valoroasă de informații despre pensiuni și multe altele. De la pagina de pornire, faceți clic pe Cazare, apoi pensiuni în Franța și în cele din urmă pensiuni în Paris.Aceasta recomandă o mână de pensiuni specifice.
  • Imagine intitulată Găsiți o pensiune în Paris Pasul 3
    3. Confirmați disponibilitatea și prețul. Dacă știți că doriți să rămâneți într-o anumită zonă, verificați dacă există disponibilitate la pensiunile situate în acea zonă.În timp ce multe pensiuni au postat informații despre disponibilitatea pe site-urile lor web, merită să sunați direct la pensiune dacă sperați să rezervați cazare în 48 de ore de la sosire.Găsiți numerele hostelurilor specifice online.
  • În timp ce la telefon cu un membru al unui hostel, întrebați ceva de genul: "Care sunt opțiunile mele de a rămâne joi până duminică în acest weekend?"Dacă există mai multe tipuri de cazare disponibile, întrebați diferența de preț, precum și diferența dintre facilitățile pentru fiecare opțiune.
  • Imagine intitulată Găsiți o pensiune în Paris Pasul 4
    4. Întrebați despre atmosferă. Dacă sperați să stați câteva nopți Începând cu acea zi sau în următorul, merită să întrebați ce starea de spirit este ca spitalul. Apelați o pensiune pe care o luați în considerare și întrebați: "Hei, vă întrebați cât de plină sunteți în acest weekend și ce tipuri de grupuri stau cu dvs?"
  • Deși aceste apeluri nu pot fi prea fructuoase, ele vă pot oferi informații importante. De exemplu, puteți afla că Fête de la Musique se întâmplă, cu o mulțime de evenimente din apropiere de pensiune. Pe de altă parte, puteți afla că mai multe echipe de rugby ocupă în prezent fiecare pat în camera comună, salvați cea care ar putea deveni a ta.
  • În orice caz, merită să cereți informații suplimentare referitoare la alți invitați și evenimente din zona înconjurătoare, când vorbim cu o anumită pensiune.
  • Imagine intitulată Găsiți o pensiune în Paris Pasul 5
    5. Vizitați - și rezervați - prin intermediul site-ului unui hostel direct.De exemplu, verificați site-ul web pentru Auberge Internationale des Jeunes din Paris. Pe pagina de pornire este o scurtă descriere, o notificare a aprobării sale de către Planeta Lonely și o legătură pentru a rezerva un ședere extrem de ieftină în cartierul Bastiliei. Pentru mulți călători, puteți obține toate informațiile de care aveți nevoie de pe site-ul Hostelului singur.
  • Rezervarea direct prin hostel este cea mai bună modalitate de a evita taxele de rezervare. În plus, probabil vor percepe mai puțin decât site-urile de rezervare. Rețineți că site-urile de rezervare pot face ca acesta să fie ca să obțineți o înțelegere atunci când puteți plăti mai mult decât este necesar.
  • Metoda 2 din 3:
    Asigurarea căminului este bine evaluat
    1. Imagine intitulată Găsiți o pensiune în Paris Pasul 6
    1. Luați în considerare hostelling Hosteluri internaționale.Hostelling International (HI) este o organizație de pensiuni care îndeplinesc anumite standarde de calitate.Trebuie să fii membru (care costă o sumă diferită în funcție de locul în care sunteți, 18 dolari dacă ești un u.S. cetățean) sau plătiți o taxă suplimentară pentru a rămâne la pensiuni HL.Sunt trei în Paris - Jules Ferry, Yves Robert și Le d`Artagnan. În timp ce vă aflați la un hotel Hi vine cu o anumită reasigurare că pensiunea va fi adecvată în ceea ce privește facilitățile și securitatea, nu este neapărat cea mai bună și cea mai ieftină opțiune.
    • Pensiuni independente de calitate comparabilă sunt adesea de cost comparabil, dacă nu mai ieftin.În esență, dacă un membru face parte din rețeaua Hi nu ar trebui să nu fie un factor semnificativ în decizia dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți o pensiune în Paris Pasul 7
    2. Verificați recenzii online Imparțiale. Există multe site-uri web diferite online, parțial pentru că fac ceea ce oferă un serviciu valoros: ajutându-vă să decideți tot felul de lucruri, inclusiv că pensiunea este cea pentru dvs.În primul rând, asigurați-vă că orice pensiune pe care o luați în considerare este bine-cunoscută. Pe scurt, asigurați-vă că revizuirea de fapt există și că sunt cel mai adesea pozitivi.
  • Mai precis, asigurați-vă că nu există comentarii multiple despre preocupările legate de securitate. În timp ce multe pensiuni implică șederea cu străini, unii fac o treabă mai bună de a vă oferi dulapuri etc. Pentru a vă stoca bunurile.
  • Deși este un u.S. Companie cu sediul, Yelp este folosit de călătorii din întreaga lume. Multe pensiuni pariziene sunt foarte revizuite pe acest site și poate contribui la furnizarea de informații utile.
  • Imagine intitulată Găsiți o pensiune în Paris Pasul 8
    3. Citiți mai ales revizuirea Lonely Planet. Site-ul Lonely Planet, deși popular, nu este neapărat cel mai bun mod de a căuta pensiuni. Oferă recenzii destul de bune. Uită-te la orice pensiuni pe care le considerați pe site-ul Lonely Planet și veți vedea dacă au publicat o recenzie despre el. De obicei, fac o treabă bună de a acoperi punctele principale pe care ar trebui să le cunoașteți despre un anumit loc concis și cu precizie.
  • De când Parisul este un loc atât de popular pentru a vizita, practic fiecare pensiune pe care ați avut o analiză a fost examinată de Lonely Planet. Puteți căuta pensiuni după nume pe site-ul Lonely Planet.
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea site-urilor de afișare a Hostelului
    1. Imagine intitulată Găsiți o pensiune în Paris Pasul 9
    1. Utilizați Hostelbookers. Acest site special este specializat în listarea pensiunilor în special.Pe pagina de pornire a site-ului, căutați pensiuni Paris și introduceți datele pe care speră să fie acolo.Site-ul web va genera o listă de opțiuni care includ costul de noapte, precum și evaluarea hostelbookers.
    • Evaluarea globală pe care aceste site-uri le atribuie că pensiunilor specifice sunt raportate ca procent - cu atât mai mare cu atât mai bine. Faceți clic pe Hosteluri care vă interesează pentru a vedea mai multe ratinguri specifice, defalcate în funcție de atmosferă, curățenia, locația, siguranța, valoarea și multe altele.
    • Hosteluri.com este extrem de similară, deși tinde să includă un pic mai puțin informații despre fiecare pensiune. Ambele site-uri web includ, de asemenea, recenzii de vizitatori, care sunt în general mai abundente pe hostelbookers.
  • Imagine intitulată Găsiți o pensiune în Paris Pasul 10
    2. Uită-te la site-ul HostelWorld. Acest site web, care este foarte asemănător cu hostelbookers, este puțin mai ușor de navigat. Cu toate acestea, include mai multe informații despre facilitățile și serviciile specifice la fiecare hostel IT liste.
  • Amintiți-vă că aceste tipuri de site-uri web sunt instrumente de căutare utile, dar nu sunt neapărat cel mai bun mod de a rezerva o pensiune. Contactați întotdeauna o pensiune direct pentru a vă întreba despre rezervare, pentru a minimiza potențialul confuzie și pentru a obține cel mai bun preț posibil.
  • Imagine intitulată Găsiți o pensiune în Paris Pasul 11
    3. Explorați tripadvisorul. Deși acest site web de călătorie nu se concentrează exclusiv pe pensiuni, vă poate ajuta să găsiți și să rezervați pensiunea care este mai bună pentru dvs.Pentru a începe, căutați pensiuni situate în Paris. Introduceți datele pe care sperăm să le stați în Paris, iar TripAdvisor va afișa prețurile pentru a rezerva fiecare pensiune prin rezervarea site-urilor precum Expedia, Hoteluri.com, orbita.com, rezervare.com, și mai mult.
  • Puteți să comandați rezultatele căutării în funcție de preț, disponibilitate, distanța de la o anumită locație sau rangul TripAdvisor.
  • TripAdvisor include, de asemenea, o caracteristică de hartă, precum și recenzii ale vizitatorilor pentru fiecare pensiune.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar