Cum să cumpărați un container de transport maritim folosit

Un container de transport este o unitate metalică modulară adesea folosită pentru transportul mărfurilor pe mare sau de teren. Ele sunt construite în mod obișnuit din oțel, făcându-le foarte durabile și rezistente la intemperii. Puteți converti un container de expediere în propria dvs. unitate de stocare, birou sau acasă. Pentru a cumpăra un container, primiți mai întâi dimensiunea, modelul și caracteristicile dorite, căutați online pentru un vânzător și inspectați unitatea. Apoi, achiziționați recipientul de expediere și aranja pentru livrare. Cu o anumită planificare și cercetare, puteți deține cu ușurință propriul recipient de transport maritim.

Pași

Partea 1 din 4:
Alegerea tipului de container de expediere
  1. Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim folosit Pasul 1
1. Asigurați-vă că puteți stoca recipientul de expediere pe proprietatea dvs. Dacă locuiți într-un oraș, probabil că aveți nevoie de un permis de la autoritatea de locuințe pentru a păstra recipientul de transport în proprietăți personale sau de afaceri. Dacă casa sau biroul dvs. se află într-o zonă foarte traficată sau locație rezidențială, adresați-vă orașul, județul sau Asociația de vecinătate cu privire la obținerea unui permis.
  • Dacă locuiți pe o proprietate agricolă sau undeva care nu primește o mulțime de trafic, probabil că nu aveți nevoie de permis.
  • Imagine intitulată Cumpărați un recipient de transport maritim folosit Pasul 2
    2. Alegeți între un container de transport maritim "standard" și "cub înalt". Containerele "standard" sunt de obicei 8 FT 6 inch (2.59m) Înalt, în timp ce recipientele "cu cub mare" sunt de 9 picioare (2.7 m) 6 în (2.90m) înalte. Containerele cu cub mare sunt puțin mai scumpe, dar ele par a fi puțin mai spațioase, deoarece aveți un picior suplimentar de spațiu.
  • Puteți lua decizia dvs. bazată pe cerințele personale de preferință și dimensionare.
  • Acestea sunt cele mai frecvente opțiuni de dimensionare, deși sunt disponibile containere personalizate pentru costuri suplimentare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim folosit Pasul 3
    3. Alegeți o unitate între 6 ft (1.83m) și 40 ft (12.2m) lung. Puteți găsi containere de transport maritim utilizate într-o mare varietate de dimensiuni, deși 20 ft (6.1m) sau 40 ft (12.2m) Unitățile sunt cele mai comune pentru spațiile personale sau de afaceri. Faceți decizia dvs. bazată pe mărimea spațiului dvs. și cât de mare este un spațiu dorit.
  • Uneori puteți găsi recipiente extra-largi, care măsoară până la 48 de picioare (14.6m) în lungime.
  • De exemplu, puteți alege un standard de 40 ft (6.1m) Container de expediere pentru o opțiune confortabilă la domiciliu pentru 2 sau astfel de oameni.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim folosit Pasul 4
    4. Selectați un container "A-Grade" dacă doriți o opțiune aproape nouă. "A" Containerele de transport de grad sunt în cea mai bună condiție, iar eticheta lor de preț este de obicei puțin mai mare ca rezultat. Aceste containere pot fi utilizate doar o dată sau de câteva ori pentru a fi considerate "utilizate."Selectați această opțiune dacă prețul nu este o opțiune și doriți cel mai bun container de transport maritim.
  • Containerele "A-grade" au adesea o lucrare proaspătă de vopsea, nu sau denturi minime și protecția maximă de impermeabilizare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim folosit Pasul 5
    5. Alegeți un container "B-grade", dacă nu vă deranjează câteva dansuri și dents. Unitățile de transport maritim "B-grad" au fost folosite de mai multe ori, dar sunt încă în formă excelentă. Acestea pot avea câteva imperfecțiuni cosmetice, dar altfel sunt rezistente la intemperii și durabile.
  • Aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți un recipient robust, dar nu doriți să rupeți banca.
  • Containerele "B-grad" pot avea câteva denturi în exterior și o rugină minoră în unele locuri.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de expediere folosit Pasul 6
    6. Optați pentru un container "C-grade" pentru o opțiune economică. Containerele de transport maritim "C-Grad" sunt cea mai ieftină opțiune, dar pot să nu fie în cea mai bună formă. Aceste recipiente nu pot fi complet impermeabile și au multe imperfecțiuni exterioare. Dacă alegeți o unitate "C-grade", este posibil să trebuiască să faceți ceva pentru a face un spațiu de birou sau acasă.
  • Aceste containere pot funcționa mai bine ca o soluție de stocare. Cu toate acestea, asigurați-vă că orice găuri sunt acoperite, deoarece apa ar putea intra în interior și să vă ruineze articolele.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim folosit Pasul 7
    7. Decideți pe tipul dvs. de container în funcție de ce caracteristici doriți. Alegeți caracteristici cum ar fi 1 ușă, uși duble, ferestre, pardoseli, aer condiționat, încălzire, rafturi, sistem de blocare internă și / sau opțiuni de blocare în aer liber. Din moment ce cumpărați folosit, este posibil să nu puteți obține fiecare caracteristică pe lista dvs., dar acest lucru vă poate ajuta să vă îndreptați în direcția celei mai bune unități.
  • De exemplu, puteți căuta unități de stocare "A-Grade" care au uși duble, aer condiționat și pardoseli. Cu toate acestea, este posibil să găsiți un container "A-grad" utilizat cu uși duble și aer condiționat. În acest caz, va trebui să faceți pe pardoseală.
  • Partea 2 din 4:
    Găsirea containerului de transport maritim
    1. Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim folosit Pasul 8
    1. Cauta online pentru containere de transport maritim second hand de vanzare. Acesta este cel mai simplu mod de a găsi un container de expediere second hand de vânzare. Căutați cuvinte cheie cum ar fi "container de transport maritim în apropiere de mine" și căutați unitățile de vânzare. Puteți găsi containere de transport maritim de vânzare prin intermediul companiilor de containere sau al persoanelor individuale.
    • Este util să aveți în minte un buget atunci când faceți cumpărături, astfel încât să vă puteți restrânge opțiunile.
    • Când navigați opțiunile, țineți cont de locația dvs. în apropierea containerului. Va trebui să influențați costurile pentru a transporta unitatea, de asemenea. Dacă este mai mult de la câțiva kilometri distanță, ar putea costa foarte mult.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport uzat Pasul 9
    2. Faceți o foaie de calcul dacă doriți să comparați cu ușurință unitățile. Deși acest lucru nu este necesar, poate fi cu adevărat util atunci când navigați o mulțime de containere de transport maritim. Utilizați un program, cum ar fi Excel pentru a urmări containerele de transport maritim care vă interesează. Faceți o coloană pentru înălțimea, lungimea, costurile, caracteristicile, distanța și informațiile vânzătorului. Apoi, conectați-vă informațiile în timp ce căutați opțiuni.
  • De exemplu, puteți scrie "standard, 40 ft (12.2 m), $ 3.700 (£ 2845.56), 5 mi departe, craigslist.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim folosit Pasul 10
    3. Apelați vânzătorul când găsiți un container care vă place. După ce vă restrângeți opțiunile, formați numărul de contact listat online și întrebați dacă unitatea este încă disponibilă. Dacă este, ați stabilit un timp pentru a veni la containerul de transport maritim. Alegeți un timp care funcționează cu ambele programe și fiți pregătit să cumpărați recipientul de transport maritim în acea zi.
  • Când sunați, puteți spune ceva asemănător "Bună, sunt interesat de containerul de transport maritim" B-grad "publicat pe site-ul dvs. Web. Mai este disponibil?"
  • Partea 3 din 4:
    Inspectarea containerului de transport maritim
    1. Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim folosit Pasul 11
    1. Întâlniți cu vânzătorul pentru a inspecta starea containerului. Când vă întâlniți vânzătorul pentru a vedea unitatea, asigurați-vă că faceți o inspecție aprofundată a containerului de expediere. În acest fel, puteți să vă asigurați că este exact așa cum este descris online și nu există dealbrekers. Du-te în afara exteriorului și în interiorul containerului de transport care caută imperfecțiuni sau inconsecvențe.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim folosit Pasul 12
    2. Verificați garniturile și mânerele ușilor pentru a vă asigura că sunt bine intacte. Pentru a verifica acest lucru, deschideți complet ușa și închideți ușa în siguranță. Vrei ca ușa să se sigile complet fără a lăsa aerul în. Dacă aveți probleme cu acest lucru, căptușeala sigiliului poate fi încurcată și necesită reparații. Acest lucru este deosebit de important dacă doriți să convertiți recipientul într-un spațiu de birou sau de birou.
  • Acest lucru nu poate fi un dealbreaker pentru tine, dar este ceva de luat în considerare atunci când totalul cheltuielilor tale.
  • De asemenea, puteți să deschideți și să închideți ușa din interior pentru a vă asigura că este vorba de sigiliile din ambele direcții.
  • Imagine intitulată Cumpărați un recipient de transport maritim folosit Pasul 13
    3. Căutați orice rugină de suprafață în jurul recipientului.Faceți o inspecție de suprafață în jurul întregului container și, în special, verificați rugina în jurul cadrului ușii și partea superioară a unității, deoarece aceasta este în cazul în care apa poate să intre în. Spoturile ruginite de multe ori semnalează metalul slab, ceea ce poate duce la găuri în timp. Alegeți un container de transport cu o rugină minimă dacă puteți.
  • Dacă doriți ca unitatea dvs. să fie cât mai impermeabilă posibil, alegeți o unitate cu o rugină mică.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim folosit Pasul 14
    4. Inspectați interiorul recipientului dvs. de transport pentru orice semne de lumină. Du-te în interiorul containerului de transport și închideți ușa din spatele tău. Uita-te în jurul tuturor pereților și de-a lungul tavanului pentru orice semn de lumină de pescăre. Lumina poate trece printr-o gaură în recipient și, dacă lumina poate trece prin, deci poate apă.
  • Dacă găsiți găuri substanțiale în unitate, va trebui să le fixați înainte de a converti recipientul.
  • Dacă există câteva găuri mici, aceasta este o remediere ușoară cu unele chituri sau capătare. Dacă găsiți multe găuri sau câteva locuri mari, este posibil să doriți să reconsiderați această unitate de stocare.
  • Partea 4 din 4:
    Achiziționarea și livrarea unității
    1. Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim folosit Pasul 15
    1
    A negocia prețul containerului de transport maritim cu vânzătorul. De multe ori, vânzătorii trebuie să scape de spațiu rapid pentru a preveni vechiul containere de transport maritim de la strângere. Ca rezultat, de obicei, le puteți vorbi de obicei în preț pentru a lua recipientul de pe mâini, pe baza imperfecțiunilor pe care le găsiți. Dacă nu vor fi înscris în preț, cereți gratuit livrare, dacă cumpărați de la o companie.
    • De exemplu, întrebați vânzătorul dacă vor lua recipientul pentru 200 de dolari (£ 153.81) Mai puțin decât prețul cerut datorită ruginii exterioare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim folosit Pasul 16
    2. Achiziționați recipientul de transport maritim de la companie sau vânzător individual. Odată ce ați convenit asupra prețului, plătiți cu numerar, fie cu card, în funcție de preferința vânzătorului. Dacă cumpărați de la o companie, acestea acceptă probabil fie o metodă. Dacă cumpărați de la un individ, probabil vor prefera numerar.
  • 3. Aranja pentru livrare cu compania, dacă este posibil. După ce vă ocupați de plată, este timpul să vă aduceți unitatea acasă! Dacă cumpărați de la o companie, probabil că au un serviciu de livrare disponibil și pot trece peste pașii următori cu dvs. după ce verificați.
  • 4. Să presupunem că ați aranjat să primiți containere de transport maritim la site-ul dvs. În acest caz, este important să înțelegeți ce este de așteptat echipa de livrare la sfârșitul dvs. Deși este conceput pentru livrare ușoară, dacă proprietatea sau site-ul dvs. nu este pregătit corect, ar putea să nu poată finaliza livrarea așa cum este planificată. Când se întâmplă acest lucru, deși compania nu vă poate percepe pentru costul containerului, vă pot percepe o taxă pentru livrare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un recipient de transport maritim folosit Pasul 17
    1. 1
    2. Este posibil să fie necesar să plătiți o taxă de livrare în plus față de costul unității.
    3. Imagine intitulată Cumpărați un recipient de transport maritim folosit Pasul 18
      2. Găsiți o companie de livrare online dacă cumpărați de la un vânzător privat. Pentru a găsi o companie de livrare, căutați online pentru ceva de genul "Serviciu de livrare a unității de stocare lângă mine" și răsfoiți opțiunile. Sunați companiile care vă interesează și solicitați o cotație de prețuri, bazată pe locația dvs. și dimensiunea unității. Apoi, programați un timp și data pentru livrarea pe baza programului dvs.
    4. Unele companii vă vor oferi diferite citate de prețuri. Puteți merge cu citatul care se potrivește cel mai bine în bugetul dvs.

    sfaturi

    Dacă aveți nevoie de container timp de mai puțin de un an, luați în considerare închirierea unității. Poate fi mai rentabil pentru dvs.
  • Containerele de transport maritim utilizate sunt semnificativ mai ieftine decât modelele noi, iar reproșarea acestora este o alegere ecologică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar