Cum să aplicați extensiile de păr

Doresc încuietori lungi delicioase, dar nu au timpul sau răbdarea să aștepte ca ei să crească? Apoi, uitați-vă la extensii de încercare! Extensiile de păr sunt aspecte naturale, dar pot dura ceva timp pentru a aplica.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea extensiilor tale
  1. Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 1
1. Decideți despre felul de păr dorit. Extensiile de păr vin în două mărci diferite: sintetice sau umane. Extensiile sintetice sunt un amestec de keratină / plastic realizat de om, care imită aspectul părului uman. Părul uman este donat de oameni reali și repaus în extensii. Extensiile de păr umane vin, de asemenea, în multe clase, cum ar fi brazilian, indian, malaysian, trei dintre cele mai populare. Toate cele mai bune clasa și texturi ale părului uman vin în starea cea mai naturală, ceea ce permite o îndreptare, curling și chiar colorarea la un nivel de culoare dorit. Instalările naturale braziliene, indiene și malaysiane vor avea note diferite de texturi, cum ar fi valul (o formare naturală C în interiorul bătăturii), curl natural, (oarecum drept cu corpul natural și plinătatea spre capete și curl strâns (bătălia are a naturale foarte strânse). Când alegeți părul uman se instalează, este întotdeauna cel mai bine să utilizați părul care este cel mai apropiat de textura proprie, acest lucru va permite amestecarea netedă la instalarea extensiilor.
  • Extensiile sintetice fac o treabă foarte bună de a imita aspectul părului uman, dar lipsesc o parte din textura pe care o întreține părul natural. În același timp, extensiile sintetice tind să fie Shinier decât părul natural uman.
  • Părul uman este mult mai scump decât părul sintetic, dar este și mai versatil și mai natural. Spre deosebire de extensiile sintetice, poate fi decorat cu unelte de căldură, tratate chimic, colorate și spălate și stilate.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 2
    2. Gândiți-vă la prelungirile de păr clip-in. Acestea sunt fie păr sintetic, fie uman care sunt atașate la o clemă de păr la baza care permit extensii temporare în părul tău. Acestea sunt o opțiune excelentă dacă doriți doar extensii pentru un anumit eveniment sau zi.
  • Acestea sunt cele mai ieftine extensii de păr disponibile și sunt, de asemenea, cele mai ușor de instalat. Ei iau doar câteva minute pentru a pune în.
  • Extensiile clip-in trebuie reaplicate zilnic pe masura ce incepe sa cade pe parcursul unei zile. Ei nu sunt foarte confortabili de a dormi.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 3
    3. Luați în considerare extensiile de păr de fuziune. Extensiile de fuziune sunt părul sintetic sau uman care este tratat la un capăt cu un adeziv special, fie cu ceară de keratină care este topită în părul dvs. natural.
  • Extensiile de fuziune sunt cele mai lungi extensii de durată, dar sunt, de asemenea, semnificativ mai scumpe decât clip-in-urile.
  • Deși extensiile de fuziune folosesc căldură, nu sunt prea dăunătoare părului natural. Dacă vă este frică de daune, căutați în extensiile de fuziune la rece.
  • Din cauza dificultății de a aplica extensiile de fuziune, pentru cele mai bune rezultate au un prieten sau stilist le aplică pentru dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Aplicarea extensiilor de păr clip-in
    1. Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 4
    1. Achiziționați bătăi de păr care se potrivesc cu culoarea părului. O bătătură de păr este un singur rând de păr care să fie tăiat între propriile straturi de păr pentru a adăuga lungime. Puteți cumpăra părul sintetic sau uman în bătăi, cu acesta din urmă fiind prețul celor două opțiuni.
    • Potriviți culoarea cât mai bine posibil. Extensiile de păr sunt destinate să arate naturale, pe care nu le pot face dacă există o simplă discrepanță în culoarea părului.
    • Găsiți lungimea potrivită a părului. Deși, evident, doriți ca extensiile dvs. să fie mai lungi decât lungimea dvs. curentă, evitați adăugarea unei cantități dramatice de diferență între lungimea naturală și Extensiile. Nu numai că va arăta, evident, fals, dar va costa o sumă semnificativ mai mare de bani. Stick la 4 inci (10.2 cm) de lungime suplimentară la cel mai mult.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 5
    2. Împărțiți-vă părul în secțiuni. Puteți face acest lucru trăgând tot părul din partea de sus a capului într-o coadă de cal. Lăsați o secțiune subțire de păr în jos pe gât / spate. Pe măsură ce adăugați extensii, veți continua să lăsați mai multe secțiuni de păr de aproximativ un centimetru.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 6
    3. Tăiați-vă părul. Ia un pieptene din spate și șobolați părul la rădăcini. Vrei ca părul tău să câștige ½ la un volum plin de inch la baza firelor.
  • Tachinarea părului dă extensiilor ceva de a rămâne. Părul natural este prea alunecos pentru ca clemele să țină mult timp fără a aluneca în jos firele.
  • Șoborârea rădăcinilor din Thishair oferă, de asemenea, acoperire pentru clipuri. Acest lucru face mai dificil de spus că aveți extensii.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 7
    4. Luați un bătătură și clipul la părul la rădăcini. Ar trebui să puteți săturați în secțiunea Teased de păr pentru a permite cel mai bun stick.
  • Asigurați-vă că sunteți uniform spațiu extensiile, astfel încât să aveți o lungime de nivel de păr tot drumul în jurul capului.
  • Vă puteți da părului aspectul straturilor. Aplicați extensiile în secțiuni verticale distanțate uniform. Este posibil să fie necesar să tăiați extensiile pentru a le amesteca cu părul dvs. natural.
  • Simțiți-vă libertatea de a tăia sau tăiați extensiile pentru a se potrivi cu restul părului. Nu sunteți obligat să le lăsați ca-este din ambalaj.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 8
    5. Îndepărtați o altă secțiune de păr din coada de coadă. Repetați aceiași pași ca mai sus, prin taierea părului la rădăcini și adăugând într-o singură bătătură la un moment dat.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 9
    6. Finalizați stilul de păr. Tachinează părul la rădăcini și periați stratul superior astfel încât să fie neted. Extensiile dvs. de clip-in ar trebui să fie complet amestecate, astfel încât să le puteți vedea la rădăcinile încuietorilor dvs.
  • Dacă puteți vedea clipul din extensiile, rearanjați-le astfel încât să nu fie vizibile.
  • Asigurați-vă că clipurile dvs. de extensie nu pot fi văzute chiar dacă vă puneți părul într-o coadă de cal. Ei ar trebui să fie destul de aproape de rădăcini și să se amestece cu suficiente straturi încât sunt invizibile cu ochiul liber.
  • Metoda 3 din 3:
    Aplicarea extensiilor de fuziune
    1. Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 10
    1. Clarificați-vă părul. Există multe șampoane clarificatoare disponibile pentru cumpărare care ajută la curățarea încuietorilor oricărei acumulări sau reziduuri care ar putea împiedica extinderea de la părul dvs.
    • Nu utilizați balsam sau alte produse de păr după clarificarea părului, deoarece veți adăuga în lucrurile pe care tocmai le-ați eliminat cu șamponul dvs. de clarificare.
    • Dacă vă este frică de șamponul dvs. de clarificare care se îndepărtează prea mult, căutați cele care publică pielea sensibilă și sunt fabricate din materiale organice în loc de mai multe substanțe chimice.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 11
    2. Uscați complet părul. Dacă părul dvs. este deloc umed, adezivul din extensii nu va putea să rămână.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 12
    3. Faceți un divizor pentru părul dvs. Un divizor se va înscrie la bucăți mici de păr pentru a fuziona extensiile, precum și protejarea scalpului de a fi ars. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o bucată de carduri de aproximativ trei centimetri în diametru.
  • Tăiați cardul într-un cerc, în jur de trei centimetri lățime. Nu trebuie să fie perfect formată, dar folosind cifra curbată va funcționa cel mai bine.
  • Tăiați o fantă pe o parte a cercului în centru, cum ar fi desenarea razei. În centrul cercului, faceți o gaură mărită una la două milimetri.
  • Acum, veți putea să glisați bucăți mici de păr în centrul cercului de card, unde extensia de fuziune poate fi atașată în siguranță la rădăcină fără a-ți arde capul.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 13
    4. Secțiunea părului începând de la bază. Partea părului în jurul valorii de doi centimetri de la gâtul gâtului, fixând totul deasupra acelui marcă în partea de sus a capului tău.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 14
    5. Puneți un fir de păr în divizorul dvs. de card. Ridicați secțiuni mici și trageți-le prin divizorul. Un cârlig de croșetat poate fi foarte util pentru acest lucru. Aceasta va fi prima piesă pe care o fuziți și ar trebui să fie în jurul valorii de aceeași dimensiune a firmei de extensie a părului. Dacă aveți nevoie, tăiați divizorul în părul dvs. cu un PIN Bobby sau un clip de păr.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 15
    6. Atașați o singură parte a extensiei la părul divizat. Aliniați sfârșitul extensiei cu rădăcinile părului dvs., astfel încât itbeginii cât mai aproape de scalpul dvs. este posibil.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 16
    7. Utilizați un fier plat pentru a fuziona extensia. Țineți capătul extensiei și părului cu rădăcinile din fier plat pentru câteva secunde. Scoateți fierul plat pentru câteva secunde și repetați. Aveți grijă să nu vă ardeți părul propriu în acest proces.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 17
    8. Rotiți firele topite în părul dvs. natural. Folosind vârfurile degetelor pe părul încă cald, faceți o mișcare de rulare pentru a amesteca extensia cu părul natural. Acest lucru vă va ajuta să setați clema sau keratinul topit.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 18
    9. Scoateți separatorul de păr. Luați o altă secțiune de la același rând de păr și înlocuiți-vă separatorul de card pe o nouă catenă de păr. Nu uitați să fiți atenți la secțiunea recent fuzionată.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 19
    10. Repetați pașii de împărțire și de fuziune a părului. Extensiile stratului uniform peste cap, astfel încât acestea să apară cele mai naturale. Continuați acest proces până când ați utilizat toate extensiile dvs.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 20
    11. Stilul părului tău. Utilizați o perie care nu are niburi sau capete înfundate pe vârfurile părului, astfel încât să nu vă scoateți extensiile noului fuzionate. Nu ar trebui să existe nici o problemă în urma extensii de bază de bază de rutină, atâta timp cât aveți grijă să nu deteriorați baza fuziunii.
  • Nu vă periați sau pieptene în apropierea scalpului.
  • Prea multă tensiune poate duce la extensiile glisante sau să cadă.
  • Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr Pasul 21
    12. Îngrijirea extensiilor de păr. Periați-vă în mod regulat părul, asigurându-vă că evitați periajul prea aproape de scalp. Când spălați extensiile, utilizați produse fără sulfate și nu condiționați scalpul. Climatizerile de frunze vă pot ajuta să păstrați încurcările.
  • Utilizați o atingere foarte ușoară. Nu frecați, curățați sau trageți la păr.
  • Va trebui să aveți extensiile redone la fiecare șase până la opt săptămâni, deoarece vor începe să alunece în acest timp.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cel mai bine este să vă ușurați calea în lumea extensiilor de păr, astfel încât să începeți mai întâi cu cea mai ieftină opțiune.
  • Ori de câte ori este posibil, aveți un stilist profesionist de păr aplică extensii pentru dvs. Deși poate fi mai scump, va scădea în mod semnificativ cantitatea de stres pe care trebuie să o rezolvați și să creșteți probabilitatea unor extensii de succes.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar