Cum să copieri drepturi de autor un nume de bandă

Trupa dvs. are un nume original, iar numele pe muzica și bunurile comerciale pe care le vindeți care sunt asociate cu banda dvs. poate fi protejat. Termenul "drepturi de autor" se referă la copierea lucrărilor, nu la numele. Legile privind mărcile comerciale protejează numele. Dacă doriți să vă asigurați că aveți drepturi absolute la un nume pentru o linie de produse sau o bandă, trebuie să învățați să protejați marca pe aceste bunuri sau servicii.Luați în considerare ce fel de bunuri și servicii pe care trebuie să le protejați și apoi să le înregistrați pentru a vă asigura că munca pe care o faceți și arta pe care o produceți pentru trupa dvs. vă beneficiază cât mai mult posibil.

Pași

Metoda 1 din 4:
Înțelegeți legile mărcii comerciale
  1. Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 1
1. Legile mărcii variază de la o țară la alta. Având în vedere ușurința de comunicare și de călătorie astăzi, cunoașterea legilor dincolo de propria dvs. jurisdicție poate fi de ajutor atunci când vă creați planul pentru protejarea numelui de bandă.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 2
    2. În conformitate cu legislația americană, înregistrarea mărcii comerciale este complet opțională, sau o marcă comercială (sau o marcă) poate fi înregistrată în unul sau mai multe state americane sau în Biroul Federal Brevet și Marcă ( "USPTO").
  • Înregistrările privind mărcile comerciale fac o aplicare mult mai simplă și, de asemenea, a pus lumea în discuție că solicitați proprietatea asupra acelei branduri pe bunurile și serviciile dvs.
  • Înregistrările din unul sau mai multe state americane pot fi mult mai simple și mai puțin costisitoare decât o înregistrare federală a mărcii comerciale.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 3
    3. Multe alte țări nu permit aplicarea legală a mărcilor neînregistrate și pot chiar să interzică publicitatea cu branduri care nu au fost înregistrate în mod corespunzător acolo.
  • Metoda 2 din 4:
    Înregistrarea formatului de caractere standard
    1. Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 4
    1. Determinați marca pe care doriți să o înregistrați. Un format standard de caractere înseamnă că nu trebuie să alegeți un anumit font sau stil pentru a vă înregistra. În schimb, puteți înregistra în general cuvintele, literele sau numerele, astfel încât să le puteți utiliza în orice format de design.
    • Aceasta este cea mai generală modalitate de înregistrare a marcării pentru numele trupei dvs. Puteți utiliza și proteja legal numele în mai multe formate diferite (și, probabil, chiar limbi diferite) atunci când este înregistrată în acest fel.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 5
    2. Identificați-vă bunurile și serviciile. Bunurile și serviciile pe care le furnizați ca o trupă includ divertisment live și, probabil, copii ale muzicii înregistrate, astfel încât următorul pas este să găsiți cuvintele și codul corespunzător pentru acest serviciu. Puteți face acest lucru căutând identificarea acceptabilă a manualului de bunuri și servicii.
  • Încercați diferite combinații de cuvinte cheie până când găsiți descrierea corectă și apoi notați descrierea (va trebui să aveți cuvântul IT) pentru a utiliza aplicația dvs. comercială.
  • Va trebui să plătiți taxe pentru a solicita înregistrarea numelui dvs. de bandă pentru serviciile de divertisment, precum și înregistrarea pentru distribuirea de lucrări înregistrate și pentru orice altă clasificare a mărfurilor (e.G., îmbrăcăminte, fotografii sau alte mărfuri) în care doriți să vă protejați marca cu o înregistrare.
  • Poate doriți să depuneți o aplicație inițială numai pentru "Servicii de divertisment" și așteptați să vedeți dacă este acceptată (economisind astfel taxele suplimentare, dacă este respinsă). Mai târziu, puteți depune înregistrări suplimentare pentru a acoperi marca utilizată în înregistrările dvs. și alte mărfuri, dacă vă simțiți în continuare că înregistrarea este importantă.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 6
    3. Asigurați-vă că nimeni altcineva nu a revenit deja la marca dvs. în orice domeniu conex. Puteți începe prin căutarea marcajului dvs. în sistemul de căutare electronică al mărcii federale USPTO ("Tess").
  • Trebuie să căutați branduri care ar putea fi "confuziv similar" la dvs., inclusiv posibilele greșeli, diferențele de punctuație, simbolurile, traducerile și, în principiu, orice altceva "pare, sunete sau înseamnă ceva" care este probabil să creeze confuzie pe piața dvs.
  • Rețineți că căutarea mărcilor înregistrate în USPTO ignoră cele mai multe branduri (dacă nu toate) care sunt înregistrate numai în state, în alte țări sau nu sunt înregistrate deloc.Asigurați-vă că verificați publicațiile comerciale din industria muzicală pentru a fi utilizate nume similare, fie înregistrate sau nu.
  • Chiar dacă ați folosit numele, este posibil ca altcineva să înregistreze deja o marcă comercială sau o folosește fără a fi depunerea pentru orice înregistrări opționale. Înainte de a trece prin proces, asigurați-vă că ați verificat dublu!
  • Ar trebui să încercați să fiți creativi și să vă înregistrați sau să vă înregistrați doar un nume care este "distinctiv" De la cei pe care oricine altcineva îl folosește în câmpul dvs. sau pentru care găsiți o înregistrare deja în așteptare. Poate doriți o opinie legală cu privire la posibilele riscuri de a continua cu ceva care poate fi considerat "prea asemănător" în acest domeniu.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 7
    4. Identificați baza dvs. pentru depunerea unei cereri de mărci comerciale. Aveți două opțiuni pentru baza dvs.
  • Utilizați în comerț. Dacă ați folosit deja amprenta dvs. pe bunuri sau servicii în u.S. Comerț, aceasta este baza pe care ar trebui să o selectați.Va trebui să atașați o copie a unui "specimen" Document care arată că ați utilizat marca dvs. pe bunurile sau serviciile pe care intenționați să le înregistrați.
  • Intenția de a utiliza în comerț. Dacă nu sunteți destul de gata să utilizați marcajul dvs. în comerț, dar intenționați să faceți acest lucru, ar trebui să alegeți "intenția de a utiliza" bază. Această bază va necesita o formă suplimentară, un specimen și o taxă înainte de înregistrarea mărcii, odată ce este "permis".
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 8
    5. Citiți instrucțiunile de depunere a unei noi aplicații de mărci comerciale. Utilizați sistemul de aplicații electronice de marcă ("Ceaiuri").
  • Instrucțiunile pas cu pas pentru aplicații noi sunt furnizate de către USPTO pe pagina web TUTORIAL TEAS.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 9
    6. Fișier aplicația dvs. de marcă comercială. Acum sunteți gata să depuneți cererea dvs. de marcă comercială. USPTO oferă o depunere online convenabilă, folosind ceaiuri.
  • Acordați o atenție deosebită instrucțiunilor furnizate pe fiecare pagină. Eșecul de a urma oricare dintre instrucțiuni poate duce la refuzarea aplicației dvs.
  • Începeți aplicația când aveți cel puțin o oră liberă. Aplicația necesită o mulțime de informații și poate dura până la o oră pentru a finaliza.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 10
    7. Plătiți taxa de depunere. O listă a taxelor curente poate fi găsită pe pagina curentă a programului curent al USPTO.
  • USPTO acceptă plata prin card de credit, a verifica, ordinea de plată, transferul de fonduri electronice ("EFT") și conturi de depozit USPTO.
  • Amintiți-vă că este necesară o taxă de depunere pentru fiecare clasă de bunuri sau servicii pe care le revendicați în cererea dvs., la fel cum ar fi fost depuse separat.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 11
    8. Urmăriți amendamentul unui examinator. Veți primi o scrisoare de modificare a unui examen dacă USPTO modifică aplicațiile dvs. într-un fel.
  • Dacă sunteți de acord cu schimbarea, nu este nevoie să faceți nimic.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 12
    9. Urmăriți o acțiune prioritară. Veți primi o scrisoare de acțiune prioritară dacă ați vorbit cu un examinator de la USPTO despre corecții sau completări care trebuie făcute. Scrisoarea va explica de ce cererea dvs. este respinsă sau ce trebuie să faceți pentru a corecta eroarea.
  • Dacă primiți o scrisoare de acțiune prioritară, trebuie să răspundeți în termen de 6 luni de la data scrisorii. Fișier un răspuns la orice literă pe care o primiți.
  • Când biroul neagă o cerere deoarece solicitantul nu a reușit să depună un document necesar prin termenul limită, taxa de depunere nu este returnată. Puteți găsi formulare de răspuns și instrucțiuni pe pagina Web a Formsului de răspuns al USPTO.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 13
    10. Urmăriți o scrisoare de acțiune de birou. Veți primi o scrisoare de acțiune de birou dacă există o problemă cu aplicația dvs.
  • Dacă primiți o scrisoare de acțiune de birou, trebuie să răspundeți în termen de 6 luni de la data scrisorii. Dacă primiți o scrisoare care solicită să corectați informațiile sau să depuneți un formular suplimentar, faceți acest lucru imediat. USPTO are termene foarte stricte, iar eșecul de a depune un răspuns în timp util poate duce la respingerea cererii dvs. și cazul abandonat.
  • Există două tipuri de scrisori de acțiune de birou - finale și ne-finală. O scrisoare de acțiune non-finală a biroului vă anunță despre o problemă pentru prima dată.
  • O scrisoare de acțiune finală vă anunță că răspunsul dvs. la o scrisoare de acțiune de birou anterioară nu a fost acceptabilă. Dacă primiți o scrisoare de acțiune finală, trebuie să respectați cerințele sau să faceți apel la CONDUCEREA COMERCIALĂ ȘI COVERUL DE APLICARE.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 14
    11. Urmăriți o scrisoare de suspendare. Dacă primiți o scrisoare de suspendare, aceasta ar putea însemna că USPTO așteaptă ca dispoziția unei cereri prealabile prealabile citate să fie determinată sau că așteaptă înregistrarea unei atribuții de proprietate.
  • Nu este nevoie să răspundeți la o scrisoare de suspendare.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 15
    12. Urmăriți starea aplicației dvs. USPTO recomandă ca solicitanții să verifice starea cererii lor la fiecare 3-4 luni după depunere și oricând solicitantul dosar un răspuns la o scrisoare sau o anchetă. Există două modalități de a verifica starea aplicației dvs.
  • Căutați baza de date de stare și recuperare a documentelor furnizate de USPTO introducând numărul de serie, înregistrare sau de referință din casetă și făcând clic pe butonul "Status".
  • Sunați la USPTO. Puteți apela pentru a verifica cererea dvs. între orele 8:30 a.M. și 8:00 P.M. Ora standard estică ("est"). Pur și simplu apelați (571) 272-9250 sau (800) 786-9199 și solicitați o verificare a stării.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 16
    13. După notificarea publicării cererii dvs., oricine poate depune un lucru "opoziţie" la înregistrarea dvs. pe baza drepturilor lor prioritare.O opoziție este foarte asemănătoare cu acțiunea în judecată și cu siguranță veți avea nevoie de un avocat de marcă calificat pentru a vă ajuta în acel moment.
  • După încercare sau decontare, gestionată de studiile și recursurile de marcă comercială, prelucrarea cererii dvs. poate fi autorizată să continue în Biroul de examinare, dacă nu ați fost forțat să îl abandonați.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 17
    14. Dacă ați depus cu o bază "intenția de a utiliza", Vi se va cere să depuneți specimenul suplimentar, documentele și taxele după ce vi se notifică "alocație" din aplicația dvs. Puteți face petiția pentru extensiile limitate de timp, după 6 luni, dar taxele vor fi datorate pentru fiecare petiție pe care o trimiteți.
  • Specimenul dvs. și alte documente vor fi examinate pentru exhaustivitate și pentru a verifica că îndeplinesc criteriile legale. Veți fi anunțat dacă există o problemă și având o perioadă scurtă de timp în care să răspundeți cu orice informație necesară.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 18
    15. Răspundeți la orice notificări privind înregistrarea post-înregistrare. Puteți găsi formulare pentru a răspunde la litere sau anunțuri după ce înregistrarea dvs. este completă pe Întreținerea înregistrării, reînnoirea și formularele de corecție web pagină furnizate de USPTO.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 19
    16. Mențineți înregistrarea mărcii dvs. După înregistrarea cu succes a unei mărci comerciale cu USPTO, trebuie să mențineți înregistrarea prin depunerea unui a Secțiunea 8 Declarația între al 5-lea și al 6-lea an de la data înregistrării.
  • Dacă declarația nu este depusă în timp util, înregistrarea dvs. va fi anulată. USPTO nu emite o reamintire a acestui termen limită. Depunerea declarației va solicita să plătiți o taxă de depunere, care din iulie 2013 a fost de 100 USD pe clase de bunuri sau servicii.
  • Ca orice altă înregistrare, va trebui, de asemenea, să depuneți și să plătiți pentru o reînnoire, din când în când. În USPTO expiră la zece ani de la data înregistrării.
  • Metoda 3 din 4:
    Înregistrarea unui format stilizat
    1. Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 20
    1. Proiectați marca pe care doriți să o înregistrați. Formatul stilizat sau de design vă permite să înregistrați o marcă comercială pentru cuvintele cu un anumit aspect.
    • O marcă înregistrată în acest fel este, în esență, ca un logo pentru trupa. Este un semn vizual și verbal pentru grupul dvs.
    • Dacă depuneți o aplicație format stilizată / design, trebuie să aveți marcajul în format JPG, gata să trimiteți în timpul procesului de aplicare.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 21
    2. Pregătiți cererea dvs. de marcă comercială. Citiți instrucțiunile de depunere a unei noi aplicații comerciale utilizând sistemul de aplicații electronice de marcă ("Ceaiuri"). Asigurați-vă că aveți imaginea în schema de format și de culoare necesară.
  • Detalii pentru aplicații noi sunt furnizate de USPTO pe pagina web Tutorial TEAS.#File aplicația dvs. de marcă comercială. Furnizați imaginea dvs. și completați formularele necesare. USPTO oferă o depunere online convenabilă online.
  • Acordați o atenție deosebită instrucțiunilor furnizate pe fiecare pagină. Eșecul de a urma oricare dintre instrucțiuni poate duce la refuzarea aplicației dvs.
  • Începeți aplicația când aveți cel puțin o oră liberă. Aplicația necesită o mulțime de informații și poate dura până la o oră pentru a finaliza.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 22
    3. Plătiți taxa de depunere. O listă a taxelor curente poate fi găsită pe pagina curentă a programului curent al USPTO.
  • USPTO acceptă plata prin card de credit, a verifica, ordinea de plată, transferul de fonduri electronice ("EFT") și conturi de depozit USPTO.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 23
    4. Restul pașilor sunt foarte asemănătoare cu manipularea înregistrării în format standard de caractere.
  • Metoda 4 din 4:
    Înregistrarea unui semn de sunet
    1. Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 24
    1. Decideți despre marca pe care doriți să o înregistrați. O marcă de sunet este exact ceea ce se pare că este, protecția pentru un sunet care vă identifică bunurile sau serviciile.
    • Aceasta este o modalitate specifică de a proteja ideea unică a trupei dvs. Este ceva pe care ar trebui să alegeți doar dacă este deja sens ca parte a produsului pe care îl creați.
    • Luați în considerare ca exemple "chimes" din NBC sau "Aveți corespondență" Salutând de la AOL.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 25
    2. Proiectați sunetul care reprezintă banda sau conceptul dvs. O marcă de sunet nu este o melodie sau înregistrare, ci un scurt audio "siglă" care va reaminti unui consumator al întreprinderii dvs.
  • Produce un fișier de sunet care poate fi încărcat cu ușurință. Nu poate fi o reprezentare vizuală a sunetului.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 26
    3. Pregătiți cererea dvs. de marcă comercială. Citiți instrucțiunile de depunere a unei noi aplicații comerciale utilizând sistemul de aplicații electronice de marcă ("Ceaiuri"). Asigurați-vă că aveți imaginea în formatul necesar.
  • Detalii pentru aplicații noi sunt furnizate de USPTO pe pagina web Tutorial TEAS.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 27
    4. Fișier aplicația dvs. de marcă comercială. Furnizați fișierul dvs. de sunet și completați formularele necesare. USPTO oferă o depunere online convenabilă online.
  • Luați în considerare angajarea unui avocat pentru a vă ajuta sau pentru a depune cererea. Dacă faceți aplicația dvs., asigurați-vă că acordați o atenție deosebită, deoarece erorile pot avea ca rezultat o aplicație refuzată.
  • Începeți aplicația când aveți cel puțin o oră liberă. Aplicația necesită o mulțime de informații și va dura cu ușurință o oră pentru a finaliza.
  • Imagine intitulată Copyright Un nume de bandă Pasul 28
    5. Plătiți taxa de depunere. O listă a taxelor curente poate fi găsită pe pagina curentă a programului curent al USPTO.
  • USPTO acceptă plata prin card de credit, a verifica, ordinea de plată, transferul de fonduri electronice ("EFT") și conturi de depozit USPTO.
  • sfaturi

    Mii de oameni înregistrează cu succes mărci comerciale în fiecare an.Alții se confruntă cu probleme și pot dori să obțină ajutor.

    Avertizări

    Există mai multe modalități de a încălca regulile mărcii comerciale care creează defecte fatale în aplicația dvs. O carte bună despre detaliile sau o consultare cu un avocat de marcă poate fi necesară pentru cazurile complicate.
  • Depunerea unui brand slab cercetat sub "Utilizați în comerț" Baza poate fi utilizată împotriva dvs. ca dovadă a încălcării pe un brand deja utilizat de alții. Ele vă pot arăta propria dvs. declarație certificată, pe o formă federală, pe care ați folosit-o deja.
  • Doar pentru că altcineva a avut un brand similar și nu a reușit să-l înregistreze sau să reînnoiască o înregistrare nu este o garanție că acestea nu mai sunt capabile să o aplice.Puteți descoperi acest lucru dacă cererea dvs. este lovită cu o opoziție la o etapă târzie în procesul de aplicare atunci când este prea târziu să o schimbați.
  • Înregistrarea unei mărci de bandă nu este un substitut pentru niciun număr de înregistrări suplimentare care pot fi necesare pentru banda dvs "Fă afaceri". Managerul sau avocatul dvs. ar putea avea nevoie să facă depuneri juridice suplimentare pentru denumiri și scopuri fiscale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar