Cum să închideți o pungă de chip

Chips-urile sunt unele dintre cele mai populare gustări gustoase acolo, dar au gustul cel mai bine atunci când sunt păstrate proaspete și crocante. În timp ce metodele tradiționale, cum ar fi utilizarea unui clip de sac, clothepin sau o bandă de cauciuc funcționează bine, există și alte modalități de a vă sigila sacul de jetoane pentru a-și menține aroma și crispiness. Puteți chiar să sigilați sacul de jetoane cu aerul fără a folosi nimic, dar sacul însuși!

Pași

Metoda 1 din 3:
Etanșarea sacului de cip cu clemeDu-te gratuit și suportă wikihow
1. Atașați o cârpă de sac în partea de sus a sacului de chip. Împingeți partea superioară a pungii de jetoane o dată și plasați clema de sac pe centrul de pliere. Clipul ar trebui să fie suficient de departe în sacul că partea inferioară a acestuia este atingerea vârfului sacului de jetoane.
  • Puteți ridica aceste clipuri de sac la magazinul dvs. local de bacanie sau să le ordonați online.
  • 2. Înfășurați o bandă de cauciuc în jurul întregii pungă pentru ao închide. Rulați partea superioară a pungii, faceți întreaga pungă suficient de mică pentru ca banda de cauciuc să se potrivească în jur. Apoi, întindeți banda de cauciuc în jurul sacului pe verticală, așa că este înfășurat în jurul întregului lucru.
  • Banda de cauciuc trebuie să se potrivească destul de strâns, încât înfășurați-o în jurul sacului de două ori dacă este necesar. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că nu este prea strâns - în acest caz, ar putea zdrobi conținutul sacului și să vă ruineze jetoanele. În mod ideal, ar trebui să vă potriviți cu degetul între banda de cauciuc și pungă.
  • Asigurați-vă că banda de cauciuc nu este întinsă prea subțire atunci când îl înfășurați în jurul sacului sau ar putea să se spargă!
  • 3. Clip 2 îmbrăcăminte de pe ambele părți ale deschiderii sacului de chip. Dacă nu aveți un clip de sac sau o bandă de cauciuc care se află în jur, faceți o pereche de cloturi și le atașați la fiecare capăt al sacului de jetoane. Asigurați-vă că închideți deschiderea în jos o dată înainte de a pune hainele pe ea. Ca și în cazul clipului de sac, cloturile trebuie să fie suficient de departe în sacul că partea inferioară a acestora atinge sacul.
  • Există câteva clipuri de sac care sunt similare în dimensiune și formă la un clothespin. Dacă aveți un fel de clip de sac, utilizați 2 dintre ele pentru a sigila sacul.
  • Metoda 2 din 3:
    Plierea sacului pentru a sigila chips-urileDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Aplatizați partea superioară a sacului de jetoane pentru a scăpa de excesul de aer. Așezați sacul pe o suprafață plană și rulați ambele mâini de-a lungul părții goale a sacului pentru a împinge orice aer suplimentar. Mutați orice jetoane rătăcitoare în partea de jos a sacului.
    • Pentru a vă asigura că nu există aer suplimentar în sac, utilizați un pin de rulare pentru ao strânge.
  • 2. Pliați partea superioară a sacului în jos de 2-3 ori. Au capătul gol cu ​​care vă îndreptați spre dvs. și asigurați-vă că sacul este cu susul în jos, cu eticheta faptelor nutriționale cu care se confruntă. Face fiecare ori 1 inch (2.5 cm) lung pentru a vă asigura că pliurile sunt de aceeași dimensiune și le încredințează bine pentru a le menține în poziție. Plasați-vă mâinile pe capetele opuse ale sacului pentru a plia uniform.
  • Nu trebuie să faceți mai mult de 3 ori.
  • Avertizare: Dacă nu puteți plânge partea superioară a sacului de cel puțin 2 ori, sacul este prea plin pentru această metodă și va trebui să încercați altceva.

  • 3. Îndoiți părțile din stânga sus și din dreapta ale sacului spre mijloc. Ridicați părțile părții pungii care sunt aplatizate și nu sunt umplute cu jetoane. Faptele nutriționale și faldurile originale ar trebui să fie îndreptate spre dvs. Pliați cele mai bune 2 colțuri departe de faptele nutriționale și spre mijlocul sacului.
  • Pentru o pungă mai mare, părțile se vor întâlni în mijloc. Pentru o pungă mai mică, părțile vor suprapune un pic mic.
  • 4. Întoarceți foldul de sus în afară, astfel încât să acopere clapeta frontală. Apăsați degetele pe pliurile din partea stângă și dreaptă a sacului pe care ați pliat spre mijlocul sacului. Ar trebui să vă apăsați cu degetele ferm din partea clapelor care sunt cele mai apropiate de mijlocul sacului de chip. Apoi, luați degetele de indexare și faceți-le sub pliurile originale de pe cealaltă parte a sacului. Împingeți clapeta laterală stângă și dreaptă în pungă și inversați pliurile originale peste ele.
  • Când ați terminat, pliurile originale ar trebui să acopere clapetele din partea dreaptă și din stânga a sacului.
  • 5. Răsturnați sacul cu susul în jos pentru a testa dacă foldul deține. Faceți acest lucru pe o masă curată doar pentru a fi în siguranță. Țineți sacul în sus timp de aproximativ 5 secunde și agitați-l ușor pentru a vă asigura că etanșarea este sigură.
  • Dacă sacul trece acest test, înseamnă că sigiliul nu este numai sigur, ci și etanș. Veți avea chips-uri proaspete pentru ca zile să vină!
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind paiele bendy pentru a sigila saculDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Tăiați o lungime de paie pentru ao deschide. Utilizați foarfece pentru a tăia doar sub balamalele circulare ale unei paiete bendy. Puteți arunca partea de sus a paiei odată ce faceți acest lucru. Apoi, luați aceeași pereche de foarfece și felie deschideți aceleași paiete de la capăt până la capăt, făcând o tăietură verticală prin ea. Au 1 lame de foarfece din interiorul paiei, iar cealaltă lamă din afara paiei pentru a tăia 1 latură a paiei.
    • Pentru mai mult control și pentru a evita deteriorarea paiei, utilizați cea mai mică pereche de foarfece pe care o puteți găsi.
    • Dacă nu aveți paie de benzi, pur și simplu tăiați primii 2 inci (5.1 cm) de pe paie.
  • 2. Rolați partea superioară a sacului peste paiele netedă. Așezați al doilea paie, astfel încât este paralel cu partea superioară a sacului. Apoi, rotiți sacul strâns peste paie până când este complet învelit în sac.
  • Ar trebui să trebuie doar să rotiți sacul peste paie o dată.
  • Avertizare: Dacă rotiți sacul peste paie de mai multe ori, ar putea deveni prea largă pentru cealaltă paie să-l prindă.

  • 3. Glisați paie tăiată peste ambalajul pliat pentru a fixa sacul. Luați partea deschisă a primului paie și plasați-o peste partea de sus a sacului. În acest fel, cele două paiete vor sandwich partea superioară a sacului și va crea o etanșare a aerului.
  • Pentru a deschide sacul, glisați pur și simplu paie de tăiere de pe partea superioară a sacului și dezactivați sacul în sine pentru a începe gustarea! Salvați paiele pentru odată ce ați terminat mâncați, deoarece sunt încă etanșanți utili.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar