Cum să curățați sacul longchamp le pliage

Mulți dintre noi se bazează pe sacii Longchamp Le pliage ca saci de zi cu zi, deoarece dețin tot ce avem nevoie! Dar cu utilizarea zilnică, ei se vor murdări. Cum îți curăți sacul Longchamp Le pliage, fără să-l distrugi cu temuirea "Bubbling"?

Pași

  1. Imagine intitulată Curățați-vă punga Longchamp Le pliage Pasul 1
1. Nu-l spălați în mașina de spălat. Materialul de nailon al LE pliage tinde să "bubble" atunci când este manipulat necorespunzător. Nu le puneți în mașina de spălat! Ei trebuie să fie spălate manual, ușor.
  • Imagine intitulată Curățați-vă Bagul Longchamp Le pliage Pasul 2
    2. Așezați sacul pe suprafața curată. Umezi ambele părți și în interiorul sacului cu apă. Aveți grijă când manipulați sacul, asigurați-vă că este cât mai plat posibil. Minimizați-l și frecați-l pe sine în timp ce este umed, deoarece acest lucru va cauza bubbling.
  • Imagine intitulată Curățați-vă Bagul Longchamp Le pliage Pasul 3
    3. Începeți să curățați interiorul sacului cât mai ușor posibil. Păstrați materialul la fel de plat cum puteți în timp ce vă puteți întări interiorul sacului, nu uitați buzunarul interior. Utilizați peria pentru a îndepărta ușor murdăria și murdăria.
  • Imagine intitulată Curățați-vă punga Longchamp Le pliage Pasul 4
    4. Începeți săpunul din afara sacului. Îndepărtați ușor materialul pentru a slăbi orice murdărie, asigurându-vă că materialul este încă cât mai plat posibil. Periați ușor până când sunteți mulțumit că ați scos atât de multă murdărie cât puteți. Faceți acest lucru pe cealaltă parte a sacului și partea de jos, de asemenea. Asigurați-vă că nu creați materialul.
  • Imagine intitulată Curățați-vă Bagul Longchamp Le pliage Pasul 5
    5. Verificați pielea dacă are nevoie de o curățare suplimentară. În general, pielea nu este atât murdară și nu are nevoie de nimic mai mult decât o trecere rapidă. Încercați să nu obțineți pielea prea înmuiat.
  • Imagine intitulată Curățați-vă Bagul Longchamp LE pliage Pasul 6
    6. Începeți clătirea sacului. Fi blând atunci când manipulați sacul, evitați să-l înghițiți sau să provocați orice crestături! Clătiți interiorul, clătiți buzunarul, clătiți afară, clătiți leatherele - asigurați-vă că toate săpunul a fost clătit. Din nou, vă rugăm să nu înălțați sacul sau clătiți-l în interiorul unei găuri. Doar clătiți-l cât mai bine posibil, păstrând în același timp materialul cât mai plat posibil. Se recomandă un cap de duș de tip furtun.
  • Imagine intitulată Curățați-vă Bagul Longchamp Le pliage Pasul 7
    7. Uscați sacul cu susul în jos. Partea din spate a unui scaun din plastic este cea mai bună pentru acest lucru. Puneți Longchampul LE pliage cu susul în jos pe spatele unui scaun curat monobloc și lăsați apa să se scurgă în jos. Fermoarul sacului este deschis, iar partea din spate a scaunului este "în interiorul" sacului. Lăsați-o să se usuce ca aceasta pentru o zi sau mai mult.
  • Imagine intitulată Curățați-vă Bagul Longchamp LE pliage Pasul 8
    8. Agățați-vă pliajul pe un cuier și lăsați-l să se usuce mai departe pentru o altă zi (verificați interiorul și curelele din piele și asigurați-vă că sunt uscate). Nu tăiați nici o parte a sacului! Lăsați-o să stea pe un cârlig cu fermoarul deschis.
  • Imagine intitulată Curățați geanda dvs. Longchamp Le pliage Pasul 9
    9. Odată ce Longchamp Le pliage este curat și uscat, este gata de utilizare sau magazin, după cum preferați.
  • sfaturi

    Lăsați sacul să se usuce complet înainte de a depozita.
  • Păstrați materialul sacului la fel de plat ca și dumneavoastră pe tot parcursul procesului.
  • Avertizări

    Nu frecați țesutul de sac împreună sau strângeți-l sau aruncați-l, mai ales când este umed, pentru a evita bubblerea.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • o soluție ușoară de curățare ca niște detergent ușor sau săpun lichid
    • o perie blândă
    • o suprafață mare, plină suficient de mare pentru a vă pune sacul plat în timp ce spălați-l și clătiți (puteți utiliza podeaua de duș, o cadă sau orice suprafață curată, impermeabilă ca o masă în aer liber din plastic)
    • un scaun de plastic cu un plastic înapoi pentru a atârna sacul să se usuce
    • un cârlig
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar