Cum de a aranja lucrările de artă pe un perete

Organizarea artei pe un perete gol poate părea covârșitoare la început. Trucul este de a lăsa arta dvs., stilul personal și spațiul în sine Ghidați deciziile dvs. Aflați dacă preferați o privire uniformă sau eclectică și decideți ce ar arăta cel mai bine în spațiul disponibil. Căutați teme în colecția dvs. și alegeți obiecte care se potrivesc tonului pe care încercați să îl atingeți. Redați-vă cu diverse configurații până când ați găsit echilibrul potrivit. Când este timpul să vă închideți aranjamentul, să efectuați măsurători atente pentru a vă poziționa cu precizie lucrările de artă.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea de contrast și coeziune
  1. Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un pas de perete 1
1. Căutați teme în colecția dvs. Dacă aveți nevoie să decideți ce lucrări de artă de a afișa, încercați să veniți cu o temă. Uită-te prin colecția dvs., gândiți-vă la stilul dvs. și decideți ce fel de ton doriți să obțineți. Aflați dacă preferați uniformitatea sau aspectul mai eclectic și decideți ce ar arăta cel mai bine în spațiul dvs.
  • Să presupunem că aveți o mulțime de lucrări într-un singur gen, cum ar fi portrete sau peisaje și doriți o privire mai uniformă. Ați putea crea un aranjament de lucrări numai în genul ăsta și de a folosi cadre cu dimensiuni și culori consistente.
  • Dacă vă plac punctele vizuale și povestirile, căutați obiecte din colecția dvs. care se referă între ele în moduri inteligente sau interesante. De exemplu, o pereche de portrete ar părea să se uite unul la celălalt ca și cum ar râde la aceeași glumă.
  • Imagine intitulată Aranjați opere de artă pe un pas de perete 2
    2. Combinați culorile și formularele contrastante pentru un aranjament energetic. Dacă doriți un aspect vibrant, dinamic, alegeți o gamă largă de culori și stiluri artistice. Amestecați lucrările abstracte cu peisaje reprezentative, portrete și în continuare viața. Includeți ca medii cum ați avut în colecția dvs., cum ar fi picturile, desenele, amprentele și fotografiile.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un zid Pasul 3
    3. Afișați lucrări negre și alb sau monocromatice pentru un aspect subtil. Pentru un aspect mai minimalist, chic, căutați lucrările de artă care se potrivesc cu o anumită schemă de culori. Ai putea aranja fotografii alb-negru, desene de cărbune și picturi alb-negru. Ramele alb-negru ar consolida uniformitatea aranjamentului.
  • Dacă mergeți la un aranjament coeziv, dar totuși doriți un pop de culoare, ați putea merge pentru un aspect monocromatic. De exemplu, afișajul funcționează împreună care sunt toate predominant albastru.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un zid Pasul 4
    4. Utilizați cadre pentru a crea uniformitate sau varietate. În timp ce cadrele nu ar trebui să copleșească lucrările de artă, le puteți folosi pentru a completa tema aranjamentului. Amestecați cadrele pentru a crea un aspect dinamic sau pentru a utiliza cadre cu dimensiuni și culori consistente pentru a imprima unitatea.
  • De exemplu, să presupunem că doriți să cluster mai multe lucrări similare, dar nu doriți ca aranjamentul dvs. să fie static. Utilizați cadre cu diferite dimensiuni și materiale pentru a adăuga varietate în colecția dvs.
  • Dacă doriți să unificați o gamă largă de medii, culori și dimensiuni, utilizați toate cadrele negre, cadre din lemn sau cadre cu grosimi egale.
  • Partea 2 din 3:
    Crafting compoziția
    1. Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un zid Pasul 5
    1. Alegeți un aranjament care se potrivește spațiului. Zidul în sine ar trebui să ghidă forma compoziției. De exemplu, umpleți o colț neregulată, îngustă, cu un aranjament cu podea până la podea până la plafon.
    • Să presupunem că aveți o sală de mese mare, dreptunghiulară, cu o masă lungă. Un aranjament liniar al lucrărilor de artă afișat în cadre de dimensiuni egale și atârnat la aceeași înălțime va completa liniile orizontale ale camerei.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un zid Pasul 6
    2. Lucrați mobilierul în aranjamentul dvs. Asigurați-vă că lucrarea dvs. de artă nu vă mulțumește mobilierul dvs. și că mobilierul dvs. nu vă ascunde lucrările de artă. În plus, setați aspectul mobilierului înainte de aranjarea lucrărilor de artă. Nu ați vrea să închideți un pardoseală la aranjamentul tavanului, apoi să ascundeți sau să riscați deteriorarea unei picturi prin plasarea unui scaun în fața acestuia.
  • Dacă introduceți opere de artă peste un pat sau o canapea, închideți-o de aproximativ 8 cm (20 cm) deasupra capului sau canapeaua din spate. Lucrări la scară largă atârnate deasupra unei bucăți mari de mobilier trebuie să fie între 65 și 85% din lățimea mobilierului. Lucrările mai mari ar putea să vă piardă mobilierul, iar lucrările mai mici ar putea lăsa prea mult spațiu gol.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un zid Pasul 7
    3. Du-te cu o grilă dacă aveți mai multe lucrări de dimensiuni egale. Grilele funcționează cel mai bine pentru seria de imagini care toate sunt încadrate exact la fel. În timp ce lucrările de artă într-o serie de culori, cântare și medii pot adăuga varietate, dimensiunile cadrelor ar trebui să se potrivească cu precizie.
  • De exemplu, ați putea amesteca desene sau picturi pe hârtie, amprente colorate și fotografii alb-negru. Încadrați-le în cadre albe de dimensiuni egale, cu maturi albe, apoi atârnă-le într-o rețea uniformă.
  • Țineți minte că va trebui să atârnați o grilă cât mai precisă posibil. O uniformitate a rețelei va mări chiar și cea mai mică greșeală.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un pas de perete 8
    4. Clustește-vă lucrările Salon-stil dacă doriți un aranjament eclectic. Dramatic, instalațiile de stil eclectic de salon sunt populare în designul interior contemporan. Cu toate acestea, un aranjament în stil salon este mai complicat decât peretele de artă agățată aleatoriu la perete și podea la tavan. Luați timp pentru a găsi o configurație care echilibrează paletele de culori ale lucrărilor, proporțiile și alte elemente vizuale.
  • De exemplu, amestecați scale pentru a crea o compoziție echilibrată în loc de a clustering lucrări mici pe o parte a aranjamentului și lucrări mai mari pe cealaltă.
  • Fiți atenți și la cadre, de asemenea. Scatter stilurile cadrelor în loc de gruparea cadrelor ornate într-o parte a aranjamentului și a cadrelor simple în cealaltă.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un pas de perete 9
    5. Lăsați un echilibru între stilurile grupate și geometrice. Nu trebuie să alegeți între o grilă strictă și un cluster în stil salon dramatic. Pentru cele mai bune din ambele lumi, alegeți lucrările de artă într-o gamă de medii cu diferite palete de culori și scale. Aranjați-le într-o configurație echilibrată care definește o zonă pătrată sau dreptunghiulară.
  • De exemplu, 2 obiecte la scară largă ar putea defini colțurile din dreapta sus și inferioară ale unui aranjament dreptunghiular. Apoi ați putea utiliza grupuri de lucrări mai mici pentru a defini celelalte colțuri ale dreptunghiului.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un pas de perete 10
    6. Aranjați-vă arta pe podea pentru a găsi cea mai bună compoziție. Când aveți o idee generală despre aspectul pe care doriți să-l atingeți, puneți lucrările de pe podea. Experimentați cu diferite configurații și mutați-le în jur pentru a vedea cum se referă diferite culori, forme, subiecte și scale.
  • Planificarea modului în care culorile și proporțiile dvs. de lucru se referă este deosebit de importantă dacă mergeți la un aspect în stil cluster sau salon.
  • Când jucați cu aranjamente, evitați opțiunile de aglomerare. Lăsați aproximativ 1/2 inci (3.8 cm) între obiecte mai mici și aproximativ 2 inci (5.1 cm) între lucrările la scară largă.
  • Partea 3 din 3:
    Agățat cu precizie
    1. Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un zid Pasul 11
    1. Setați puncte focale de 60 inci (150 cm) ridicate. După aranjarea lucrărilor de artă pe podea și găsirea configurației corecte, aflați cât de mare ar trebui să-i atârnați. Orientarea generală este să atârnați o imagine, astfel încât centrul său este de 60 de centimetri (150 cm) ridicat. Pentru o rețea sau un cluster, ați stabilit punctul focal sau centrul aranjamentului la acea înălțime. Cu toate acestea, acea figură nu este pusă în piatră și există o mulțime de excepții de la regulă.
    • De exemplu, dacă aveți plafoane înalte, este posibil să trebuiască să închideți lucrări mai mari pentru a minimiza spațiul gol între ele și plafonul. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de ajustări pentru a lăsa suficient spațiu între o imagine și o bucată de mobilier mare.
    • Ghidul de înălțime nu se aplică într-adevăr dacă mergeți la un podea la tavan, perete la perete.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un pas de perete 12
    2. Șabloane de hârtie de bandă ale lucrărilor de artă la perete. TRACE Șabloane de lucrări de artă pe hârtie de măcelărie sau ziar, le tăiați și lăsați-le pe perete în configurația dorită. Schimbați-le în jur pentru a face atingerea finala la aspectul dvs., cum ar fi stabilirea spațiului suficient între lucrările de artă și ajustarea înălțimilor agățate.
  • Utilizați bandă de mascare cu adeziv scăzut, astfel încât să puteți schimba șabloanele în jur fără să vă tragă vopseaua peretelui.
  • Utilizați un nivel de bule pentru a verifica dublu nivelurile șabloanelor. Dacă aveți un nivel laser, linii de nivel de proiect în care doriți să atârnați șabloanele.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un pas de perete 13
    3. Marcați punctele centrale ale șabloanelor. Când ați găsit aranjamentul drept, măsurați lățimea șablonului la marginea superioară și găsiți punctul central. Utilizați o notă post-it, bucată de bandă, un creion pentru a marca punctul central de sus. Repetați secvența pentru fiecare șablon.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un zid Pasul 14
    4. Măsurați 2 locații cu hanger pe fiecare opera de artă. Așezați un deget pe ambele părți ale firului suspendat de aproximativ 2 până la 3 inci (5.1 la 7.6 cm) de pe marginea cadrului sau a pânzei. Trageți firul spre partea superioară a obiectului pentru a simula poziția firului atunci când se blochează pe cârligele de imagine. Măsurați distanța dintre degete și centrul obiectului, apoi măsurați distanța dintre firul tras și partea superioară a obiectului.
  • De exemplu, să presupunem că trageți firul la punctele de 3 inci (7.6 cm) în stânga și spre dreapta centrului vertical al cadrului (imaginați-vă o linie care trece prin centrul cadrului de sus în jos). Apoi, când trageți firul spre partea superioară a cadrului, există 2 inci (5.1 cm) între partea superioară a firului și a cadrului. Veți primi acele măsurători și veți folosi la cârligele de unghii în perete din petele drepte.
  • Lucrările de artă agățate cu 2 cârlige îl păstrează să se schimbe, ceea ce ajută la menținerea nivelului și previne deteriorarea peretelui.
  • Pentru lucrări fără fire agățate, cum ar fi cele cu inele D, măsurați distanța de la inel sau cârlig în partea superioară a cadrului.
  • Imagine intitulată Aranjați opere de artă pe un pas de perete 15
    5. Marcați locațiile de cuier pe perete. Găsiți marcajul post-it, banda sau creionul pentru punctul central al unui șablon. La marginea superioară, măsurați distanțele spre dreapta și stânga unde ați plasat degetele și ați tras firul. Din aceste puncte, măsurați distanța dintre firul tras și partea superioară a șablonului, apoi marcați acele pete.
  • De exemplu, măsurați 3 inci (7.6 cm) în partea stângă a punctului central. Din acel loc, măsurați 2 inci (5.1 cm) în jos de la marginea superioară, apoi faceți o marcă. Repetați pașii din partea dreaptă și marcați fața de 3 inci (7.6 cm) în partea dreaptă a punctului central și 2 inci (5.1 cm) de la marginea de sus.
  • Pentru a vă marca petele, trageți un punct pe șablon cu un creion sau faceți o indentare cu un cui.
  • Imagine intitulată Aranjați opere de artă pe un pas de perete 16
    6. Factor în cârlige de imagine când îți faci semnele. Dacă cârligele dvs. de imagine se blochează sub unghia care le acceptă, măsurați distanța dintre cârligul unde se va odihni firul agățat și orificiul unde se potrivește unghiul. Factorul Acest număr în măsurătorile dvs. pentru a evita agățarea lucrărilor dvs. puțin mai mici decât ați dorit.
  • De exemplu, dacă firul se va odihni pe un cârlig /2 Inch (1.3 cm) sub orificiul de unghii, ciocanului în perete /2 Inch (1.3 cm) deasupra marcajului pe care l-ați făcut în pasul anterior. Dacă nu faceți ajustarea, opera de artă va apărea /2 Inch (1.3 cm) mai jos decât ați planificat.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă pe un pas de perete 17
    7. Cârlige pentru unghii în perete. Așezați cârligul de imagine pe perete, liniați gaura de unghii cu marcajul de pe șablon, apoi ciocanați un cui prin cârlig în perete. Puteți ciocni unghiile direct în semnele pe care le-ați făcut pe șabloane, apoi rupeți șablonul când ați instalat ambele cârlige. Doar asigurați-vă că urmăriți ce obiect merge în acel loc.
  • Imagine intitulată Aranjează opera de artă pe un pas de perete 18
    8. Așezați-vă lucrarea de artă și verificarea dublării. Finalizați ciocanul înainte de a începe să vă agățați arta. După ciocanarea ultimului cui, începeți să montați aranjamentul. Utilizați un nivel de bule pentru a verifica nivelul obiectului, apoi pentru a vă întoarce și admirați lucrul!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar