Cum să fii minunat la războiul total roma

Bucurați-vă de jocul Roma, dar copleșită de toate aspectele diferite de gestionare? Urmați acest ghid și veți face caesar să arate ca o catamită galică!

Pași

Partea 1 din 7:
Obținerea de fonduri
  1. Imaginea intitulată Fi mare la Roma Total War Pasul 1
1. Începeți prin stimularea orașelor dvs. la cea mai mare rată a impozitului, fără a fi revoltă împotriva dvs. Dacă, totuși, doriți ca acel oraș să crească și să nu vă deranjeze să faceți un pic mai puțin la fiecare rând, mutați-l la cea mai mică rată de impozitare până când îl actualizați.
Partea 2 din 7:
Construcții de construcții
  1. Imaginea intitulată Fii minunat la Roma Total War Pasul 2
1. Construi. Atâta timp cât aveți banii, încercați să vă asigurați că toate așezările dvs. au cel puțin o clădire produsă pe panoul de construcție.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Roma Total War Pasul 3
    2. Începeți clădirea creând oricare dintre structurile religioase pe care le doriți. Dacă ați cucerit un oraș și deja are o structură religioasă dintr-o altă cultură, distruge-o și construi-ți propria ta. Singura excepție de la acest lucru este momentul în care ratingul de fericire al orașului este prea mic pentru a dura o întoarcere fără această clădire fără revoltă.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Roma Total War Pasul 4
    3. Construiți-vă structurile în ordinea a numărului de timpuri, va dura pentru a finaliza, de la cel mai mic la cel mai mare. Cu toate acestea, dacă aveți capacitatea de a actualiza orașul, iar cetățenii devin prea neliniștiți, întârzie oricare dintre structurile actuale pe care le construiți cu cel nou, care vă va avansa orașul.
  • Partea 3 din 7:
    Formarea de legături
    1. Imaginea intitulată Fii minunat la Roma Total War Pasul 5
    1. Să producă un diplomat și să stabilească o comunicare cu cât mai multe culturi posibil. Este bine să construiți mai devreme niște aliați puternici. Nu vă aliați cu o fracțiune, deși dacă intenționați să faceți război la ei în curând.
    Partea 4 din 7:
    Construirea armatei tale
    1. Imaginea intitulată Fi mare la Roma Total War Pasul 6
    1. Rețineți că atunci când construiți o armată, încercați întotdeauna să o dotați cu o mare varietate de războinici. Includeți Spearmen pentru a apăra împotriva cavaleriei, a infanteriei grele pentru a combate spearmenii inamicului și a altor infanterie, cavaleriei pentru a-ți depăși inamicul sau pentru a se potrivi cu ei, arcașii sau javelin-bărbați pentru a-ți hărțui dușmanul înainte de unitățile mele de luptă, și când aveți un oraș avansat suficient pentru a construi unii, echipamente de asediu pentru a ataca un oraș fără a aștepta o altă întoarcere sau mai mult.
    Partea 5 din 7:
    Asediat
    1. Imaginea intitulată Fi mare la Roma Total War Pasul 7
    1. Amintiți-vă că, în timp ce în același timp un oraș inamic, faceți trupele cele mai slabe, comandați motoarele de asediu pe care le construiți la oraș (asediu, berbeci etc.) cu excepția cazului în care acestea sunt expuse riscului de a fi atacați de către exterior. Nu doriți ca cea mai bună unitate să fie tăiată de săgeți înainte de a angaja chiar inamicul. Când ați adus echipament de asediu, cum ar fi Onagerii și Ballistat, încercați să nu distrugeți clădirile care apar în harta campaniei. Când ați rupt în cele din urmă poarta sau o secțiune a peretelui lor, ar trebui să grupați unitățile pe care intenționați să le trimiteți și apăsați Shift + 8 pentru a le muta în formarea coloanei. Acest lucru este cel mai bun pentru a stârni un oraș.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Roma Total War Pasul 8
    2. După ce a cucerit un oraș, vedeți ce nivel de fericire al orașului este înainte de a decide ce să faceți cu cetățenii săi, privindu-se la fereastra sa prin spațiul dintre defilarea informațiilor și marginea ecranului. Dacă este roșu, ar trebui să masacați sau să înrobiți cetățenii. În această situație, masacrul lor. Dacă este albastru, îi înrobiți. Dacă este galben, ați putea să le înșelați încă în cazul în care. Dacă este verde, nici masacrul, nici înrobirea este necesar, dar apoi din nou, sunteți regele, deci este complet până la tine.
  • Partea 6 din 7:
    Răspunzând când se află sub asediu
    1. Imaginea intitulată Fi mare la Roma Total War Pasul 9
    1. Când unul dintre orașele tale este sub asediu, comandați lupta singur, indiferent de șansele. Este posibil să apărați un oraș cu 21 de cavalieri greci slabi împotriva a 350 de spearii și arcașii macedoneni și câștigă cu 15 bărbați rămași și generalul tău încă în viață. Când tu ești cel al cărui oraș este pe punctul de a fi înclinat, puneți trupele cu cea mai puternică apărare în apropierea locului în care dușmanul ți-a pătruns în orașul și le-a pus în modul de gardă. Există toate tipurile de metode diferite pe care le puteți încerca să vă salvați orașul dvs. Ceva care lucrează adesea este să puneți niște spearmeni la câțiva metri înapoi de oriunde inamicul a venit și la lăsați să avanseze. Apoi, ordonați orice sabie, indiferent cât de puternică sau slabă, să atacăm acum flancurile neprotejate, deoarece este prins între armata dvs. de apărare și poarta.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Roma Total War Pasul 10
    2. Luptele sunt adesea câștigate înainte ca armatele opuse să se vadă vreodată. Întotdeauna încercați să plasați armata pe un deal când este pe punctul de a fi atacat. Acest deal va fi și pe harta de luptă, iar panta ar putea fi diferența dintre înfrângere și victorie.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Roma Total War Pasul 11
    3. Controlul în cazul în care unitățile dvs. variate ard. Lăsând unitățile voastre de foc pe foc, poate să le provoace să se aprindă și să-ți lovească propriile bărbați dacă sunt aproape de inamic.
  • Imaginea intitulată Fi mare la Roma Total War Pasul 12
    4. Manipulați dușmanul cu decoși și momeală. Puneți-vă în situații câștigătoare.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Roma Total War Pasul 13
    5. Aveți grijă când în jurul caselor. Chariotele pe fugă pot provoca în continuare victime de lamele pe roțile lor.
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Roma Total War Pasul 14
    6. Utilizați Morale. Moralul este la fel de mult ca o armă ca una convențională, nu o privi cu vederea.
  • Partea 7 din 7:
    Expansiune
    1. Imaginea intitulată Fii minunat la Roma Total War Pasul 15
    1. Când alegeți unde să vă extindeți, păstrați întotdeauna în minte doi factori. Primul este militar, preluați o așezare pentru a vă ușura imperiul sau a slăbi un inamic. Al doilea, și cel mai important, este economia. Principalul dvs. unitate în atacarea unei decontări este de a face mai mulți bani, fie prin deschiderea de noi rute comerciale, fie prin adăugarea mai multor persoane la impozitare.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Roma Total War Pasul 16
    2. Folosește forturi, pot fi neprețuite în capacitatea lor de a ține dușmanii din teritoriul dvs., pentru a sigila trecerile de munte și a închide podurile. Numai membrii familiei (generali cu portrete) pot construi forturi. Aceste forturi trebuie să fie echipate cu cel puțin o unitate în orice moment sau vor cădea în disperare și vor dispărea. Forturile pot fi folosite pentru a preveni războiul și, de asemenea, se asigură că veți apela fotografiile odată ce începe.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În luptă, folosiți toate ocaziile pe care le puteți ascunde trupele într-o pădure (unii se pot ascunde și în iarba lungă), chiar dacă aveți deja un avantaj. Plasați trupele dvs. vizibile în spatele locului în care pădurea este și apoi au trupele ascunse ambuscati dușmanul când se apropie, sandwich-le între cele două forțe.
  • Amintiți-vă că templele străine (nu propriile dvs. fracțiuni) nu pot fi actualizate. Dacă aveți un altar într-un oraș imens, prima dvs. acțiune ar trebui să construiască un nou templu.
  • Dacă unul dintre orașele voastre captează vreodată ciuma, nu mișcă nici un bărbat în interiorul acelui oraș într-un altul, deoarece va răspândi boala. Cu toate acestea, un lucru pe care îl puteți face pentru a-l răspândi inamicului este să construiți un spion în acel oraș și apoi să mutați acel spion într-o așezare inamic. Deoarece este singura unitate care poate pătrunde în oraș fără a lua acest lucru, va infecta acel oraș.
  • O modalitate destul de eficientă de a respinge un atac într-un oraș este de a grupa spearmenii / hoplites în falange (dacă este posibil) și să le plasați într-un semi-cerc strâns în jurul porții / încălcării. Așezați arcașii pe pereți în jurul încălcării, pentru a trage în trupele inamice care se apropie de orașul dvs. și păstrați-vă pe Swordsmen în spatele spearmenilor dvs. pentru a vă ocupa de vreun dușman care pătrunde în prima linie de apărare. În cazul în care inamicul începe să vă copleșească poziția, să utilizați cavaleria și generalul dvs. (dacă este montat) pentru a le încărca în ele și pentru a rupe câteva unități. Acest lucru va stimula moralul trupelor voastre, iar apoi puteți continua să sacrificați inamicul, deoarece sunt prinși între sulițele voastre și trupele care se apropie de în urmă. Această metodă este deosebit de eficientă, deoarece generalul dvs. va fi în imediata apropiere a majorității trupelor dvs. (deoarece sunt atât de strâns ambalate) și, prin urmare, prezența și creșterea lui Morale vor beneficia de mulți dintre soldații dvs.
  • O retinere generală poate fi dată unui alt membru al familiei prin aducerea defilării informațiilor, și trageți-o în imaginea celorlalți generali (nu poate face acest lucru într-un oraș). Acest lucru este util pentru a face super generali. Când super-generalul tău va muri de bătrânețe, pur și simplu ai altcineva să-și retinuie.
  • Focul este foarte reușit să scadă moralul inamic și poate chiar să distrugă clădirile din interiorul unei așezări inamice. Pur și simplu ordonați câțiva dvs. să atace clădirea pe care o doriți și să apăsați "F" pentru a activa muniția de flacără. Puteți face același lucru cu Ballistae, dar numai atunci când linia de foc nu este blocată de un perete de decontare sau alte obstacole.
  • Dacă aveți vreodată un oraș prea neliniștit și nu vă puteți ridica nivelul de fericire sau dacă acest lucru va fi prea costisitor, luați toți oamenii din oraș și ridicați rata de impozitare la cel mai înalt nivel. Acest lucru este de a avea intenționat revolta orașului, astfel încât să puteți cuceri rebelii slabi și masacrul populației, astfel încât să fie mult mai profitabil. Puteți grăbi revolta distrugând orice clădiri care fac cetățenii dvs. fericiți, cum ar fi Coliseumurile sau altarele, și faceți rebelii mai slabi prin distrugerea clădirilor militare, dar aveți grijă, va trebui să reconstruiți aceste structuri atunci când recaptați mai târziu. [Din punct de vedere economic, acest lucru este periculos, deci ar trebui să fie folosit ca o ultimă soluție - veți schimba povara pentru plata pentru trupele dvs. în alte orașe. Dacă masacrați rebelii atunci când reluați orașul, atunci veți fi redus puterea de a-ți.]
  • Multe dintre aceste strategii pot lucra și cu medievadă 2: război total, continuarea Romei.
  • Dacă puteți scoate o ambuscadă de succes, puteți distruge o întreagă armată cu doar o fracțiune din bărbați pe care inamicul îl are. Faceți acest lucru în harta campaniei prin plasarea unităților pe care intenționați să le luați în ambuscadă într-o pădure adiacentă calea pe care o credeți că dușmanul dvs. va călători într-o întoarcere următoare sau viitoare. Când soldatul reprezentând armata ta se prăbușește, dar încă își ținea sabia, știi că se ascunde. Puteți folosi ceva ca momeală pentru a vă asigura că călătoresc acea cale, cum ar fi o singură unitate slabă pe care nu doriți să o implicați în luptă sau un membru important de familie fără întăriri (asigurați-vă că inamicul nu va călători o cale diferită Pentru a ajunge la momeală. În caz contrar, nu va fi nici o ambuscadă și momeala dvs. este fără speranță.). Trupele voastre vor izbucni automat capcana în timpul virajului inamicului când armata lor trece prin ascunzătoarea. Uneori, ambuscada nu va funcționa, iar inamicul va fi capabil să-și pregătească oamenii înainte de luptă, dar dacă trupele voastre îl trag cu succes, puteți să luați cât mai mult timp pe care doriți să vă organizați în timp ce inamicul dvs. începe automat lupta în a Formarea vulnerabilă a coloanei. Înainte de a începe, organizați trupele într-o singură formare de linie cu Shift + 1, astfel încât să vă confruntați cu dușmanii neprotejați. Oamenii tăi să perceapă dușmanul care se află într-o linie dreaptă directă în fața lor. Nu contează cu adevărat ce trupe pe care le folosiți și ce unitate specifică alegeți să ataci, cu excepția cazului în care alegerea dvs. este evident suicidă, cum ar fi trimiterea unei unități de țărani împotriva unor hoplites spartan. Atâta timp cât dușmanul dvs. nu este prea puternic și nu sunteți oarecum depășită, ar trebui să fie o bătălie ușoară, deoarece dușmanul va fugi la început, astfel încât să poată intra într-o formare adecvată.
  • Flotele navale pot fi un bun foarte util. Utilizați nave pentru a-ți transporta bărbații în regiuni străine, astfel încât acestea să nu aibă de a încălca pe gazon neutru sau aliat. De asemenea, puteți utiliza flota dvs. pentru a bloca un port de reducere a veniturilor și a mișcării trupelor.
  • Puteți folosi magia pentru a învinge armata. Utilizați un motor sfânt de ieșire și hack "lume". Trimiteți-vă armatele divine în război. Uita-te ca restul lumii se prăbușește înainte de tine - jocul peste!
  • Dacă dețineți Invasionul Barbar Expansion Pack, o opțiune foarte utilă apare ori de câte ori una dintre armatele dvs. comandate de un general experimentat este pe cale să se angajeze într-o luptă în harta campaniei numită "Lupta de noapte". Este foarte demoralizator pentru inamic și va împiedica armata principală a inamicului de la toate celelalte împrejurimi, cu excepția cazului în care unul dintre ele este comandat de un alt general cu "Lupta de noapte" Abilitate. Fiți atenți, deoarece această caracteristică va exclude, de asemenea, bărbații dvs. de la orice armate de armare, de asemenea.
  • Avertizări

    Ataca orașul Carthage, Patavium sau Thaps, fără o economie puternică, vă poate petrece mii de denare în încercarea de a păstra oamenii fericiți. Dimpotrivă, preluarea cartografiei la începutul campaniei vă poate oferi o mulțime de avantaje. Orașul Carthage este de obicei mai avansată decât celelalte așezări pe care le începeți. Acest lucru vă oferă avantajul de a putea instrui unități mai avansate. Poate fi prima dvs. așezare pentru a face acest lucru "Imens" stare. De asemenea, Carthage poate fi un mare producător de bani. Este, de asemenea, un loc relativ sigur pentru a ridica armate pe care le puteți exporta la Roma, Grecia și alte locuri.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar