Cum să excelezi la supremația în vârsta de mitologie

Suprematul este cel mai popular tip de joc la vârsta de mitologie. Fiind capabil să exceleze la el o face să fie distractiv - mai ales când toată lumea vrea să fii în echipa lor.

Pași

  1. Imagine intitulată Excel la Supremația în Vârsta de Mitologie Pasul 1
1. Du-te on-line. Nu există nici un punct în jocul împotriva computerului decât dacă doriți să practicați. Puteți juca online la http: // Voollyly.COM /
  • Imagine intitulată Excel la Supremația în Vârsta de Mitologie Pasul 2
    2. Începeți un joc cu cineva sau mai mult de o persoană. Următoarele sunt ceea ce ați putea dori să faceți.
  • Imagine intitulată Excel la supremație în vârstă de mitologie Pasul 3
    3. Înțelegeți că un cetățean este despre echivalentul a trei săteni greci. Cetățeanul (eroul) este despre echivalentul a patru săteni greci.
  • Imagine intitulată Excel la Supremația în Vârsta de Mitologie Pasul 4
    4. Păstrați sătenii de instruire. Obțineți destul, astfel încât aveți nouă (dacă jucați împotriva unui om online) la șaptesprezece (dacă jucați împotriva computerelor cu alții. Faceți acest lucru dacă nivelul de dificultate este Titan). De asemenea, veți avea nevoie de șase (dacă este împotriva oamenilor) la nouă (dacă este cu oamenii ca aliați împotriva computerelor) pentru lemn și aur (nouă pentru fiecare resursă). Dacă sunteți grec, poate doriți să obțineți trei la patru pentru a vă ruga la templul dvs. pentru favoare.
  • Imagine intitulată Excel la Supremația în Vârsta de Mitologie Pasul 5
    5. Avansează la vârsta clasică printr-un zeu minor care vă oferă îmbunătățiri care beneficiază de tipul de soldați pe care îl planificați pe instruire. Un exemplu se va închina lui Dumnezeu Norse Freyja dacă intenționați să faceți o cavalerie de instruire, deoarece îmbunătățirile ei ajută acel tip de soldat.
  • Imagine intitulată Excel la Supremația în Vârsta de Mitologie Pasul 6
    6. Alegeți dintre cele două opțiuni:
  • Începeți să vă grăbiți dacă doriți cu adevărat să riscați. Rushing-ul este atunci când tu nu face să pregătească orice soldați și să încerce să avanseze rapid la vârsta mitică sau titan. Apoi, puteți cerceta secretul titanilor pentru o poartă Titan pentru a construi. Apoi, ți-ai porni armata. De asemenea, deoarece aceasta este supremație, puteți câștiga prin construirea unei minune care vă permite să câștigați automat în aproximativ zece minute atâta timp cât nu este distrusă. O alternativă la construirea unei poartă Titan ar constitui o minune. Cu toate acestea, asta ar atrage inamici chiar mai mult și nu s-ar opri niciodată să-ți atace minunea până când nu este ras.
  • Dacă nu doriți să luați riscul, rămâneți în epoca clasică pentru o vreme. Construi unele (care nu înseamnă una sau două) clădiri militare și încearcă să antreneze o armată. De asemenea, construiți zece case și încercați să construiți două centre de oraș. În plus față de asta, trenul a tonă de săteni. Ar trebui să aveți cel puțin treizeci pentru un flux de resurse lentă, dar soli (atllantele ar trebui să aibă aproximativ zece cetățeni obișnuiți). După trenul de treizeci sau mai multe trupe sau până când populația dvs. este umplută, sunteți în siguranță - cel puțin pentru o vreme. Cercetați toate îmbunătățirile pe care le puteți și avansa la vârsta eroică.
  • Imagine intitulată Excel la Supremația în Vârsta de Mitologie Pasul 7
    7. Cercetați mai multe îmbunătățiri. Dacă vrăjmașul dvs. a atacat în timp ce sunteți în epoca clasică sau eroică, trebuie să înlocuiți soldații căzuți până când populația dvs. este plină sau aveți din nou treizeci sau mai mulți soldați. Odată ce majoritatea și toate îmbunătățirile dvs. sunt complet cercetate și aveți o armată, avansați la vârsta mitică.
  • Imagine intitulată Excel la supremație în vârstă de mitologie Pasul 8
    8. Atac dacă doriți să faceți acest lucru, în orice moment. Nu veți ști niciodată când vă prindeți dușmanul! De asemenea, dacă doriți, puteți încerca să împiedicați dușmanii pentru a construi un centru de oraș pe partea de sus a unei decontări. Dacă inamicul tău a construit o minune, o modalitate bună de a distruge, folosește arme de asediu lungi (cum ar fi catapulta dacă ești egiptean). Faceți același lucru dacă dușmanul dvs. încearcă să completeze o poartă Titan.
  • Imagine intitulată Excel la supremație în vârstă de mitologie Pasul 9
    9. Lupta până când o persoană pierde în epoca mitică. Supremația este în principal o bătălie între cine poate aduna mai multe resurse și le poate transforma într-o armată mai rapidă sau care poate obține suficiente resurse pentru a construi o minune.
  • sfaturi

    Practica ajută, de asemenea. Dar online este mai distractiv decât să se joace împotriva computerului.
  • Eroii ajută, de asemenea. Ei pot ucide unitățile mitice care pot șterge o parte decentă a armatei tale.
  • Amintiți-vă toate tastele rapide. Vă pot ajuta să găsiți lucruri mai ușoare. De exemplu: Ctrl-Z vă aduce la primul centru de oraș pe care l-ați avut. Dacă o faceți din nou, veți fi adus la centrul orașului următor în ordinea în care le-ați construit.
  • Pereții pot ajuta prea mult. Un inamic nu poate ajunge în orașul tău dacă nu-ți distrugă zidurile. În acest fel, veți obține o notificare timpurie care va arăta unde este inamicul tău. De asemenea, le încetinește.
  • În timpul epocii clasice, unitățile de antrenament care sunt variate sunt o idee bună. Veți avea nevoie de mâncare pentru a avansa. Dacă toată mâncarea dvs. merge la armată, lemnul tău va fi inutil. Cu toate acestea, ar trebui să adunați lemn, chiar dacă este mai puțin important decât alimentele și aurul.
  • Încercați să cercetați. Cercetarea arată ce unități se antrenează inamicul tău. De asemenea, nu este foarte costisitor. Puteți instrui unități care pot contraveni unitățile inamicului.
  • Avertizări

    Nu face` încercați să vă ascundeți de inamicul tău. În primul rând, el / ea poate cerceta omnisciența de îmbunătățire, permițându-i să vadă tot ce vedeți. De asemenea, oamenii vă vor detesta dacă încercați să le purtați în demisie.
  • Nu vă bazați întotdeauna pe puterile lui Dumnezeu. Cu toate acestea, aici sunt câteva lucruri utile: Ragnarok, Fimbul Winter, Poarta Tartarniană, Valor, ciumă, trecere în lumea interlopă și roi de lăcuste.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Vârsta CD-ului de mitologie
    • Un calculator
    • Conexiune la internet (opțional dacă doriți să fiți plictisit)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar