Cum de a desena un castel medieval

Dacă sunteți interesat de orele medievale, castelele formează unul dintre cele mai frumoase și complexe scene disponibile. Nu trebuie să fii bun la desenarea dragonilor, cavalerii sau prințese pentru a face un castel bun. Descrieți-vă proiectul în primul rând în creion, astfel încât să puteți șterge mai târziu marcajele Stray. După ce a obținut partea principală a castelului pe hârtie, adăugați detalii pentru a scoate afară și a face mai realiste. Apoi vă puteți concentra pe completarea peisajului înconjurător și adăugarea de culori. Castele sunt un proiect relativ simplu care poate fi făcut indiferent de nivelul dvs. de calificare.

Pași

Partea 1 din 3:
Privind castelul
  1. Imagine intitulată Desenează un castel medieval Pasul 1
1. Desenați o linie dreaptă, orizontală pentru sol. Dacă încercați să o faceți cât mai bine posibil, utilizați un conducător pentru a schița linia. Faceți-o în partea de jos a paginii, astfel încât să aveți o mulțime de o cameră deasupra lui pentru castel. Această linie va fi baza pe care o utilizați pentru restul conturului.
  • O altă opțiune este de a desena o linie curbată pentru un deal sau o stâncă. Ați putea desena un castel pe o stâncă cu o cale lungă, înfășurată, ceea ce duce la aceasta, de exemplu.
  • Imagine intitulată Desenează un castel medieval Pasul 2
    2. Efectuați un dreptunghi de 5 în (13 cm) în centru pentru păstrarea castelului.Păstrarea este partea mică, centrală a castelului unde va fi ușa din față. Găsiți punctul central în linia de bază și măsurați-vă de la acesta. Trageți linii verticale pentru a marca părțile laterale ale păsărilor, apoi conectați-le cu o linie orizontală, formând partea superioară a păsărilor.
  • Face ca păstrarea mai înaltă decât este largă. Castelul poate arăta puțin ciudat dacă turnurile sunt mult mai înalte decât păstrarea.
  • Țineți minte că, dacă trageți un castel văzut din partea laterală, unele părți ale păsărilor nu pot fi vizibile.
  • Imagine intitulată Desenează un castel medieval Pasul 3
    3. Adăugați turnuri făcând dreptunghiuri /4 în (0.64 cm) mai înalt decât păstrarea. O modalitate simplă de a crea turnuri este de a face aceste dreptunghiuri la aceeași înălțime ca și păstrarea. Apoi, extindeți-le puțin mai mult, așa că se ridică deasupra păsării. Ei sunt acolo pentru a proteja castelul, așa că ar trebui să fie suficient de înalt pentru gardienii castelului să se uite peste pereți.
  • O altă opțiune este de a face menținerea cu o bază curbată și laturi ușor înclinate. Acest lucru îi va face să iasă în evidență și mai mult atunci când adăugați topuri la ei.
  • 4. Adăugați turnuri superioare care sunt de aproximativ 1/4 înălțimea turnurilor inferioare. Încercați să măsurați /4 în (0.64 cm) din părțile laterale ale turnurilor. Schimbați liniile verticale la aceste puncte care sunt de aproximativ ¼ ca înalte ca bază de turnuri. Apoi, conectați fiecare pereche de linii verticale cu una orizontală.
  • Există multe modalități diferite de a decora turnurile, astfel încât nu trebuie să faceți acest lucru segmentat sau în formă de pătrat. Cu toate acestea, puteți utiliza această tehnică pentru o modalitate rapidă de a schița turnurile de bază.
  • 5. Desenați pereții exteriori despre /4 în (0.64 cm) mai scurt decât turnurile. Du-te înapoi la linia de la sol la baza turnului. Măsurați din fiecare turn și trageți o linie verticală. Păstrați marginile exterioare ale castelului la fel de largi ca și turnurile, dar le faceți puțin mai scurte. Faceți-le mai scurți decât turnurile, astfel încât gardienii castelului din turnuri să poată vedea peste ele.
  • Conectați pereții la turnuri cu o singură linie orizontală pentru fiecare. Verificați dacă pereții sunt la o înălțime consistentă în comparație cu restul castelului.
  • 6. Sus turnurile cu triunghiuri mici pentru a le termina. Fiecare turn are nevoie de un acoperiș, deci capați-le prin desenarea unui triunghi simplu. Faceți triunghiurile la fel de largi ca dreptunghiurile din partea de sus a turnurilor. Pornind de la margini, trageți linii diagonale care se întâlnesc deasupra centrului fiecărui turn.
  • Turnurile, în special acoperișurile, sunt foarte ușor de personalizat. De exemplu, ați putea desena capace în formă de coroană pentru a le face să arate mai deschise și gata de luptă.
  • Partea 2 din 3:
    Detalind castelul
    1. Imagine intitulată Desenați un castel medieval Pasul 7
    1. Desenați o linie orizontală /4 în (0.64 cm) din partea de sus a castelului pentru acoperiș. Măsurați în jos de pereți, turnuri și păstrați-vă. Faceți o linie separată în fiecare parte. Aceste linii vor adăuga mai multă adâncime și detalii la castelul dvs..
    • Aceste linii fac ca acoperișul castelului să arate mai distinct. Ele ajută, de asemenea, conturând căile superioare, pe care le puteți adăuga mai multe detalii mai târziu.
  • Imagine intitulată Desenează un castel medieval Pasul 8
    2. Faceți o arc de ușă care este vorba /4 în (0.64 cm) înălțimea păstrării. Trageți-l în centrul păsărilor. Asigurați-vă că marginile sale sunt o distanță egală față de turnuri spre stânga și spre dreapta. Schițați o formă U cu capul în jos pentru a crea o ușă de bază.
  • Schimbați înălțimea ușii în funcție de designul dvs. Ai putea să-l faci mare, despre /4 în 1.9 cm) înălțimea păstrării, și va arăta în continuare bine. O ușă mare ar putea face ca castelul tău să arate chiar mai greu pentru a intra în!
  • Dacă trageți un castel din lateral, ușa nu poate fi vizibilă deloc. Țineți minte unghiul pe care l-ați ales pentru desenul dvs.
  • Imagine intitulată Desenează un castel medieval Pasul 9
    3. Ferestre schițe de-a lungul castelului prin desenarea arcurilor mici. Oamenii au nevoie de un mod de a privi din castel, așa că adăugați câteva ferestre de-a lungul frontului. Încercați să trageți o pereche de ferestre deasupra ușii, păstrându-le despre /4 în (0.64 cm) din partea de sus. Plasați o singură fereastră în centrul fiecărui turn și apoi cu 3 mai multe pe pereții exteriori.
  • Pentru a desena ferestre simple, le faceți aceeași formă ca și ușă. Trageți o linie mică, orizontală, apoi trageți o formă de U cu capul în jos peste ea.
  • Poziționarea ferestrei, dimensiunea și forma poate varia foarte mult. Este designul tău, așa că remate cum vrei tu!
  • 4. De sus pereții exteriori cu dreptunghiuri despre /4 în (0.64 cm) înalt. Începeți la marginile peretelui. Draw, linia orizontală, urmată de o linie verticală care se oprește pe pereți. Repetați acest lucru pentru a forma o serie de blocuri mici similare cu ceea ce vedeți pe castelele reale.
  • Blocurile sunt zone mici pentru a proteja oamenii în timp ce privesc în jos de pereții castelului. Faceți-le să arate frumos prin păstrarea lor mică și distanțată în mod consecvent.
  • 5. Desenați /4 în (0.64 cm) blochează de-a lungul vârfului păstrării. Pentru a distinge păstrarea, faceți blocurile puțin diferite decât cele de pe perete. Încercați să desenați jumătăți de pătrate care ies din partea de sus a păsărilor. Spațiu-le în mod consecvent, lăsând lacune mici între ele, astfel încât oamenii din castel să aibă loc să privească.
  • Dacă ați vrut, ați putea șterge conturul care formează acoperișul Păstrați-l și înlocuiți-l cu aceste pătrate mici.
  • Încercați să faceți aceste dreptunghiuri puțin mai mari decât cele de pe turnuri pentru a le distinge.
  • Imagine intitulată Desenează un castel medieval Pasul 12
    6. Finalizați ușa cu câteva linii orizontale și alte decorațiuni. Cea mai simplă modalitate de a face ușa se evidențiază este o serie de linii în mod constant distanțate peste lățimea sa. Încercați să măsurați /8 în (0.32 cm) de la marginea ușii. Apoi, trageți o linie dreaptă de sus în jos. Continuați să faceți acest lucru până când nu ați terminat camera.
  • Pentru a vă asigura că aceste linii sunt distanțate mai uniform, măsurați mai întâi lățimea ușii. Luați măsurarea în partea de jos sau din partea mijlocie a ușii, unde este mai largă.
  • Pentru decorațiuni suplimentare, ați putea desena o pereche de bare de lemn subțiri care rulează peste lățimea ușii. Încercați să le plasați /3 în (0.85 cm) a drumului de la marginile de sus și de jos. De asemenea, puteți să atrageți un arc în jurul ușii pentru ao arăta că are un cadru din lemn.
  • Imagine intitulată Desenați un castel medieval Pasul 13
    7. Sketch Finnanții proveniți din partea de sus a fiecărui turn pentru detalii opționale. Desenați o linie verticală din vârful fiecărui turn pentru a crea steaguri. Apoi, faceți un pavilion simplu prin desenarea unui triunghi atașat la acesta. Ați putea personaliza-o făcându-l ondulat, cum ar fi sufla în vânt, sau oferindu-i o formă furcată asemănătoare limbii unui dragon.
  • De asemenea, puteți alege să schimbați dimensiunea pavilionului sau să le lăsați de pe castel. Personalizați castelul cu diferite decorațiuni!
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea fundalului și a colorării
    1. Desenați munți și alte detalii de fundal dacă doriți să le adăugați. Încercați să schițați niște munți în spatele castelului pentru ao arăta ca o fortăreață puternică și maiestuoasă. Desenați câteva vârfuri triunghiulare care vin din spatele castelului. Desenați un cerc sub vârfurile de munte pentru capacele de zăpadă. Adăugați și alte detalii, inclusiv un soare, flori sau orice altceva care ar putea face ca scena să vină la viață.
    • De exemplu, dacă castelul dvs. este pe o stâncă, umblați pe stâncă pentru ao arăta Rocky. Încercați să faceți câteva linii subțiri, verticale. Adăugați unele orizontale și curbe pentru roci și stânci.
  • Imagine intitulată Desenează un castel medieval Pasul 15
    2. Ștergeți orice contur sau rătăcitor, rămâneți la castel. Dacă utilizați un creion, această parte va fi ușoară. Îndepărtați tot ce nu vă planificați păstrarea pentru versiunea finală a desenului dvs. De exemplu, ați putea avea niște schițe rătăcite lăsate de la momentul în care ați format diferitele părți ale castelului. Asigurați-vă că marginile rămase arată bine, astfel încât castelul dvs. să pară magnific.
  • Întotdeauna schițați forma și detaliile castelului în creion. Puteți să trageți întotdeauna și să ștergeți contururile înainte de a termina că ați terminat
  • 3. Părți întunecate ale zidurilor castelului Dacă doriți să le faceți mai realiste. Umbri ușor câteva pete selectate cu un creion pentru a le face să pară mai întunecate decât piatra înconjurătoare. Încercați să umblați câteva pete în jurul laturilor turnurilor, pereților exteriori și a ușilor. La nu le umblați, trageți o grămadă de linii subțiri, diagonale sau puncte apropiate împreună.
  • Imaginea unde umbrele sunt pe castel și umbra aceste zone. De asemenea, puteți adăuga decolorări la pereții castelului pentru a le face să arate un pic mai puțin uzat și natural.
  • Umbrirea poate fi dificilă, dar nu este nevoie să o faceți dacă sunteți mulțumit de designul dvs.
  • 4. Faceți semne subțiri peste castel pentru a-și schița pietrele. Spațiu-le în mod egal, începând cu liniile orizontale. Folosind un creion subțire și un conducător, schițați aceste linii foarte ușor în castel. Apoi, adăugați linii verticale atunci când este necesar pentru a împărți castelul în blocuri individuale de construcție.
  • Amintiți-vă că nu trebuie să desenezi fiecare piatră individuală sau să le facă să pară perfect chiar. Ați putea schița câteva linii ușoare în unele locuri pentru a face pereții să pară dur și detaliat.
  • Aceste detalii mici sunt dificil de a avea dreptate, deci luați în considerare utilizarea mai mică dintre ele sau nu includeți-le deloc dacă acestea afectează negativ designul dvs.
  • Imagine intitulată Desenează un castel medieval Pasul 18
    5. Culoarea castelului cu markeri sau altceva dacă doriți. Adăugarea culorii este opțională, dar ar putea face ca desenul dvs. să se simtă mai mult. Creioane, markeri, creioane colorate și tot felul de alte unelte pot fi folosite aici. Pentru un design de bază, ați putea dori să colorați vârfurile turnului albastru și steagurile roșii. Apoi, faceți zidurile castelului bej cu câteva pete negre și maro.
  • Culoarea elementelor de fundal, cum ar fi cerul și orice munți pe care l-ați adăugat. Asigurați-vă că castelul contrastează cu fundalul, astfel încât să îl puteți admira cu ușurință!
  • sfaturi

    Desenul ia practica, deci păstrați castele pentru a vă îmbunătăți abilitățile.
  • Odată ce ați terminat desenarea unui castel din față, încercați să desenați unul din lateral.
  • Dacă desenați un castel mare văzut din sus, adăugați mai multe detalii pentru ao arăta mai realist. Detalii mici, cum ar fi decoratiuni de usi, ferestre si pietre, fac ca castelul dvs. arata mai realist.
  • Personalizați-vă designul pentru a vă face propriul dvs. Una dintre cele mai ușoare modalități de a face acest lucru include schimbarea numărului sau a formei turnurilor, dar există multe alte opțiuni pe care le puteți încerca.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Creion
    • Radieră
    • Hârtie
    • Rigla
    • Creioane colorate, creioane sau alte unelte de colorare (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar