Cum să devii un landscaper

Vă interesează crearea și imaginarea peisajelor diferite? O carieră în amenajarea peisagistică este potrivită pentru cineva care este pasionat de plantarea și menținerea diferiților copaci și plante pentru a crea peisaje atrăgătoare vizuale. În timp ce o carieră de amenajare a teritoriului este exigentă fizic și necesită lucrul cu elementele, este, de asemenea, foarte recompensat. Puteți urmări o diplomă sau obțineți o experiență de muncă valoroasă, combinată cu certificările pentru a urmări o carieră profesională.

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigând experiență
  1. Imaginea intitulată Fii o asistentă medicală Pasul 1
1. Obțineți o diplomă de liceu. În timp ce puteți deveni un landscaper fără acreditare oficială, o diplomă de liceu poate fi o cerință minimă bazată pe locația și experiența dvs. Puteți primi întotdeauna instruirea la locul de muncă pentru a vă ajuta să obțineți o carieră ca un landscaper.
  • Imagine intitulată prune un copac de fructe Pasul 15
    2. Înțelegeți ce implică munca. Permisorii trebuie să utilizeze spațiul și terenul pentru a face un cadru atractiv. Trebuie să lucrați cu condițiile, resursele, materialele și practicile pe care trebuie să le aduceți cele mai bune aranjamente. Responsabilitățile dvs. vor include de obicei ::
  • Creați bugete și planuri de ofertă
  • Întâlnire cu clienții pentru a discuta despre proiect
  • Planificați și lucrați cu designeri de grădină sau arhitecți de peisaj
  • Comandați consumabilele
  • Pregătiți solul interior sau motivele exterioare
  • Pregătirea și instalarea corectă a sistemelor de irigare exacte hidraulic
  • Semințe și peluze de gazon
  • Prune și arbuști de plante și copaci
  • Plante noi plante
  • Instalați caracteristicile cum ar fi grădinile de rock, caracteristicile apei, pavajele și căile
  • Construiți grădini cu frontiere de apă și rock
  • Imaginea intitulată Aveți grijă de pasul dvs. Pasul 9
    3. Găsiți un focus. Landscaperul de titlu se poate aplica la un număr de poziții, inclusiv lucrător de întreținere, teren de teren, arhitect de peisaj, grădinar peisaj, designer de peisaj și landscaper. Cercetarea diferenței dintre titluri și cerințele pentru fiecare. Este posibil să găsiți că sunteți pasionați de o singură zonă de amenajare a teritoriului și vă puteți concentra timpul și resursele care îndeplinesc cerințele.
  • De asemenea, vă puteți specializa în amenajarea peisajului interior, cum ar fi centre comerciale sau clădiri de birouri.
  • Imagine intitulată Peisaj Pasul 23
    4. Aflați o serie de abilități. Dacă sunteți în stare să găsiți un loc de muncă la nivel de intrare, învățați cât mai multe despre amenajarea peisagistică. De asemenea, puteți cerceta online sau găsiți grupuri de amenajare a teritoriului prin intermediul social media. Aflați lucruri cum ar fi tăierea, plantarea și operarea mașinilor. Consultați cu colegiul local al comunității locale, programul de extindere universitară sau Departamentul de Stat al Agriculturii pentru cursurile de educație continuă pe amenajarea teritoriului și grădinărit. Puteți chiar să vă alăturați unui club de grădinărit.
  • Amintiți-vă că nu există nici un substitut pentru experiență, dacă nu puteți găsi ceva plătit imediat, încercați să vă oferiți voluntariat timpul în schimbul unei oportunități de învățare.
  • Imagine intitulată Studiu bine Pasul 11
    5. Obțineți formal educat. Cercetare Ce școli oferă programe legate de amenajarea teritoriului. În funcție de școală, puteți câștiga un certificat sau o diplomă în horticultură, design peisagistic sau alte domenii conexe. Este posibil să aveți nevoie de un certificat sau de grad dacă doriți să vă deplasați până la o poziție de conducere.
  • Asigurați-vă că aveți timp și bani pentru a finaliza programul. De asemenea, puteți lua cursuri part-time. Majoritatea angajatorilor și clienților se vor aștepta la un anumit nivel de cunoaștere și experiență în horticultură. În funcție de locația dvs., este posibil să puteți obține o diplomă într-o varietate de subiecte horticole la un colegiu local. Uită-te la curriculumul accelerat și școlile cu rețele puternice de plasare a locurilor de muncă, cum ar fi colegiile locale și școlile comerciale.
  • Este mai ușor să obțineți educația formală pentru a înțelege desenele de design, pentru a vă îmbunătăți cunoștințele despre plante și pentru a învăța cum să gestionați proiectele. Trebuie să învățați aceste abilități în plus față de practica pe teren dacă urmăriți o carieră în amenajarea teritoriului.
  • Image denumită obținerea unui certificat de predare în Texas Pasul 6
    6. Obțineți certificat. Există diverse certificări pe care le puteți obține de la o serie de organizații în funcție de locația dvs. Cercetare online Ce este necesar pentru a obține o acreditare profesională.
  • De exemplu, este posibil să primiți un certificat de asociere a industriei copacilor dacă vă concentrați asupra siguranței, reglementărilor și profesionalismului pentru îngrijirea copacilor. Rețeaua de asistență medicală profesională (Planeta) oferă, de asemenea, o certificare pentru numeroase domenii de amenajare a teritoriului, inclusiv manageri, specialiști în interior / exteriori și tehnicieni.
  • Dacă sunteți în SUA, uitați-vă să obțineți licențiată de stat. Multe state au acum cerințe stricte pentru acordarea licențelor care înlocuiesc orice certificare pe care o puteți primi. Verificați cerințele de licențiere ale statului dvs. pentru a vedea dacă vă calificați.
  • În funcție de locația dvs., puteți obține certificat în horticultură practică sau horticultură.
  • Imagine intitulată Instalați o peluză de iarbă sintetică Pasul 13
    7. Îmbunătățiți-vă capacitatea de angajare. Ar trebui să puteți urmări instrucțiunile și proiectele complete pe cont propriu și ca parte a unei echipe de amenajare a teritoriului. De asemenea, trebuie să vă întăriți corpul și stamina, deoarece trebuie să fiți capabili fizic să se ocupe de rigorile de amenajare a teritoriului. Să fie motivați, capabili să funcționeze bine cu alții, organizat, de încredere și orientați detaliat.
  • Să fie diligent în legătură cu gândirea și starea organizată în timpul unui proiect. Acest lucru este extrem de util pentru completarea unui loc de muncă eficient și eficient. Aceste abilități vă vor susține reputația și vă vor aduce mai multă muncă în viitor.
  • Imaginea intitulată Fii un fermier Pasul 21
    8. Găsiți o ucenicie. Există ucenici disponibile în diferite zone. Cercetarea online sau cereți companiilor locale de peisare sau amenajări peisagistică, dacă participă la un program de ucenicie sau de mentorat.
  • Asigurați-vă că învățați abilități în designul grădinii, cum să înțelegeți desenele designului grădinii, să obțineți cunoștințe despre mediu, cunoașterea profundă a plantelor, cum să respectați termenele limită, cum să vă păstrați, cum să lucrați cu instrumente, cum să lucrați cu alții și pe cont propriu și cum să lucrați ca parte a unei afaceri sau deveniți independenți.
  • Partea 2 din 3:
    Pornirea unei afaceri peisagistică
    1. Verificați cerințele zonei dvs. pentru a lucra legal ca pe un landscaper. Diferite țări, state sau provincii, iar guvernele regionale pot avea cerințe diferite pentru un landscaper pentru a funcționa legal. Consultați organele de conducere naționale, statale sau provinciale și regionale pentru a obține o înțelegere completă a ceea ce este necesar pentru a lucra ca Landscaper în zona dvs.
    • Examinați factori precum licențierea, răspunderea și cerințele de asigurare de compensare a muncitorului, defalcările fiscale și consiliile de conducere locale și înregistrările pentru peisajele.
  • Imaginea intitulată pune un nou pasaj
    2. Creați un program. Va trebui să lucrați suficient de ore în domeniu pentru a acoperi costul de a face afaceri, în plus față de administrarea afacerilor și întreținerea echipamentelor. Pentru mulți oameni, începând propria companie de amenajare a teritoriului înseamnă a lucra ore lungi 7 zile pe săptămână. Se așteaptă să-și petreacă o sumă considerabilă de bani în avans pentru a achiziționa esențialele ca o mașină de tuns iarba. Începutul afacerii dvs. va fi umplut cu ore lungi pe măsură ce încercați să acoperiți cheltuielile inițiale, astfel încât să fiți pregătiți să echilibrați restul programului în jurul muncii dvs.
  • Unele echipamente mai mari, mai scumpe pot fi închiriate. Uită-te la echipamente de închiriere, cum ar fi trenchers, șanțuri și excavatoare pentru locuri de muncă individuale în loc să cumpere aceste.
  • Imagine intitulată Instalați un gazon artificial Pasul 4
    3. Plan pentru iarna. În funcție de locația dvs., pot exista sezoane reci de câteva luni încât nu veți putea să lucrați. Asigurați-vă că ați făcut suficientă muncă în restul anului pentru a acoperi aceste luni slabe.
  • De exemplu, dacă locuiți undeva cu climă rece, este posibil să doriți să vă închiriați numai echipamentele mai costisitoare, astfel încât să nu colecteze praf în timpul iernii. Ați putea dori, de asemenea, să vă adaptați la serviciul pe tot parcursul anului, oferind remunerarea și eliminarea și eliminarea copacilor de Crăciun.
  • Două treimi din U.S. are timp de nefuncționare în timpul iernii, astfel încât să trebuie să comercializați agresiv pentru a menține un luna aprilie până în octombrie. Iarna se va schimba la servicii, inclusiv frunze de raft, peluze de iarna, instalarea iluminatului de vacanță, înființarea unor sere sezoniere și coșuri de agățare și înființarea de noi clienți și fluxuri de venituri.
  • Imagine intitulată menține o mașină de tuns iarba Pasul 3
    4. Achiziționați instrumentele dvs. Cumpărați instrumentele dvs. în funcție de scara afacerii dvs. De exemplu, dacă veți fi amenajarea peisagistică, este posibil să doriți doar să achiziționați o singură mașină de tuns iarbă. De asemenea, este posibil să doriți să aplicați pentru un împrumut bancar sau să utilizați cardul dvs. de credit pentru a face aceste cheltuieli inițiale, deoarece va trebui doar să plătiți o sumă foarte mică pentru a le menține pe parcursul anilor.
  • Lucrați cu magazinul local de instrumente sau dealer pentru a obține o linie de credit sau un cont. Discutați cu compania dvs. de aprovizionare REP pentru recomandări cu privire la cele mai bune instrumente pentru munca dvs. și regiunea dvs. și vedeți ce resurse pot oferi să vă ajute în timp ce începeți.
  • Asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. pentru a achiziționa instrumente și echipamente de calitate. Nu trebuie să cumpărați echipamentul de linie cu excepția cazului în care aveți capitalul și știți că veți putea acoperi costul într-o perioadă rezonabilă de timp. Găsiți echipamente și instrumente care sunt durabile și capabile să realizeze ceea ce aveți nevoie. Nu doriți să pierdeți bani în funcții suplimentare care nu vor fi folosite niciodată. De exemplu, nu va trebui să achiziționați o mașină de tuns iarba dacă clienții dvs. nu au proprietăți mari. O mașină de tuns iarbă este semnificativ mai ieftină, mai ușoară de transport și costă mai puțin pentru a menține.
  • Asigurați-vă că obțineți deteriorări de daune pe orice echipament pe care îl închiriați. În acest fel, nu veți fi responsabil financiar pentru lucruri precum eșecurile echipamentului sau anvelopele plate.
  • Nu cumpărați echipament de birou scump. În schimb, direcționați-vă fondurile la lucrurile pe care le veți folosi în fiecare zi. Puteți utiliza imprimanta dvs. de acasă sau puteți angaja să lucrați dintr-un spațiu de birou partajat o dată pe săptămână. Peisajele sunt de așteptat să fie în mod constant pe locație, așa că nu vă faceți griji cu privire la închirierea unui spațiu de birouri sau pentru a crea un birou de acasă elaborat. Veți avea în principiu nevoie de un computer, o imprimantă și un sistem de depunere pentru a organiza facturi și alte garanții administrative.
  • Imagine intitulată Movie Un gazon profesional Pasul 4
    5. Ascuți abilitățile dvs. de amenajare a teritoriului. Dacă doriți să comandați valoarea de piață sau mai sus, trebuie să fiți mai mult mai adepți la amenajarea peisagistică decât potențialii dvs. clienți sau concurenți. Investiția în clase de bază de bază de grădinărit, redactarea asistată de calculator (CAD) și tehnicile de amenajare a teritoriului pot plăti mai târziu dividende. Aflați elementele de bază, cum ar fi tăierea, tăierea și cosirea.
  • Există certificări și chiar grade pe care le puteți realiza. În funcție de locația dvs., este posibil să aveți nevoie de certificări pentru a gestiona lucrurile ca mașinile grele.
  • Imagine intitulată Nivelul și semințele Un gazon Pasul 6
    6. Au auto-disciplină. Peisajul este de obicei făcut în aer liber, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de soare. Nu fiți tentați să intrați într-o rundă de golf sau să vă luați familia la lac, dacă nu ați bugetat pentru acel moment. Trebuie să fiți diligent atunci când participați la nevoile clienților dvs. pentru a vă asigura loialitatea acestora. Nu doriți să pierdeți în mod neașteptat un client și nici o recomandare potențială pe care ar putea să o dau.
  • Ca orice industrie de servicii, afacerea dvs. de amenajare a teritoriului va fi construită pe reputația dvs. Dacă lucrați din greu și puneți mai întâi nevoile clienților dvs., puteți profita de recompensele de trimitere și de afaceri susținute.
  • Clienții pot fi deosebit de solicitanți în această industrie, cerându-vă să vă concentrați numai pe ele și să faceți timp în timpul zilelor libere. Fi politicos, dar ferm când nu le puteți găzdui și sugera alternative pentru a-și satisface nevoile. Dacă, de exemplu, vor să vorbească în ziua liberă, să știe că nu veți fi în birou în acea zi, dar le puteți întâlni luni în timpul orelor de prânz.
  • Imagine denumită exercițiile plyometrice Pasul 8
    7. Mențineți un stil de viață sănătos. Amenajarea peisajului poate fi greu pe corpul dvs., mai ales dacă ridicați echipamentul greu și mutați pietre și copaci în formă de ciudățenie toată ziua. Aveți grijă de tine sănătatea prin tinzând la orice dureri și dureri. O vătămare nagging se poate dezvolta în ceva mult mai rău.
  • În timp ce credeți că puteți lucra prin durerea pentru a face bani pe termen scurt, puteți pierde totul în cele din urmă dacă se dezvoltă în durere cronică care este debilitantă. Există protocoale oficiale de lucru care ar putea fi necesare pentru a fi urmate la operarea mașinilor grele sau substanțe chimice periculoase. Asigurați-vă că înțelegeți complet procedurile corespunzătoare și urmați-le exact așa cum se menționează. Întotdeauna prioritizați siguranța dvs. și a angajaților dvs., mai ales atunci când se ocupă de ceva pentru prima dată. Nu numai că doriți să evitați rănirea dvs., dar doriți, de asemenea, să evitați deteriorarea proprietății clientului dvs.
  • Image denumită deveni un consultant de marketing Pasul 11
    8. Dezvoltați-vă de afacerea dvs. ACUMEEN. Dacă lucrați singur, este posibil să trebuiască să învățați strategii de marketing, publicitate orientată, administrarea fluxului de numerar și software-ul de buget. Este posibil să puteți angaja un personal imediat sau să externalizeze lucruri precum contabilitatea dacă aveți capitalul inițial pentru a acoperi aceste costuri. Nu vă fie frică să luați cursuri sau să angajați un consultant, deoarece cheltuielile inițiale vor merita investiția.
  • În timp ce procesul și eroarea pot funcționa, nu doriți să pierdeți timp și resurse valoroase în special atunci când lucrați pe o piață competitivă.
  • Imaginea intitulată face bani prin tuns iarba peluze Pasul 6
    9. Cunoașteți piața dvs. Există mulți clienți diferiți care caută peisaje și profesioniști în îngrijirea gazonului și multe companii care sunt dispuse să răspundă acestor nevoi. Gândiți-vă la ceea ce veți face pentru a vă pune în afară de alte peisaje din zona dvs. O afacere de amenajare a amenajării de succes poate avea de obicei între 20 și 30 de clienți rezidențiali pe săptămână. Acești clienți pot primi orice de la fertilizare, aplicații chimice și instalații peisagistică, pentru a cosi și întreținerea gazonului.
  • Clienții potențiali de amenajare a teritoriului vor include: proprietarii de case care doresc să-și proiecteze amenajarea peisagistică, deoarece nu au instrumentele sau creativitatea pe care o aveți, proprietarii de case noi care doresc să-și actualizeze peisajul, proprietarii de case care doresc să vândă și vor să-și îmbunătățească curbarea de acasă Apel, atât constructorii rezidențiali, cât și cei comerciali, fără o echipă de amenajare a teritoriului.
  • Potențialii clienți de îngrijire a gazonului includ: proprietarii de case care călătoresc frecvent, pensionari care nu au capacitatea de a avea grijă de gazonul lor, "păsări de zăpadă" care pleacă pentru climatul mai cald în timpul lunilor de frig, managerii de teren de golf, proprietate de închiriere sau managerii de asociere condominiu Aveți nevoie de întreținere de proprietăți și manageri de facilități de spații verzi publice. Spațiile verzi publice includ cimitirele, universitățile, entitățile guvernamentale și universitățile.
  • Imaginea intitulată Aveți grijă de gazonul dvs. Pasul 18
    10. Dezvăluiți planul de service. Puteți oferi o varietate de servicii, dar asigurați-vă că aveți suficiente resurse pentru a acoperi tot ceea ce vă oferiți. De exemplu, dacă oferiți controlul dăunătorilor, este posibil să aveți nevoie de certificare specială pentru manipularea animalelor. Această certificare va necesita o pregătire suplimentară și este posibil să nu aveți banii și timpul să o acoperiți. Uită-te la oamenii din zona dvs. care se specializează în alte servicii pe care nu le puteți oferi și discutați cu ele despre dezvoltarea unei relații de subcontractant reciproc avantajoase.
  • Serviciile pot include: Întreținerea / cosirea gazonului, Hidrosedia, Instalația SOD, Îngrijirea peisajului, Pământ, Fertilizarea, Întreținerea peisajului, Controlul dăunătorilor, Designul peisajului, Arhitectura peisajului sau serviciile de contractare. Majoritatea încep cu cosirea și începe să adauge alte servicii în timp ce câștigă mai multă experiență.
  • Imaginea intitulată face bani prin tuns iarba Pasul 13
    11. Setați prețurile. Vino cu o rată orară atât pentru dvs., cât și pentru angajații dvs. pentru a stabili o linie de bază pentru serviciile dvs. Acest lucru nu va fi împărtășit clienților dvs., dar vă va ajuta să vă oferiți estimările pentru orice serviciu solicitat. Poate doriți să discutați cu mentorii dvs. sau cu alți profesioniști de încredere în zona dvs. pentru a obține un sentiment rezonabil de stabilire a prețurilor competitive. De asemenea, poate contribui la luarea câtorva clase de afaceri prin intermediul programului dvs. local de prelungire a colegiului sau al extensiei universitare.
  • Puteți pune prietenii și familia să contacteze concurenții pentru a vedea cât de mult oferă serviciile lor și apoi se stabilesc prețurile dvs. pentru a concura. De asemenea, puteți să vă dați seama cât de mult vă va costa să finalizați un proiect și apoi să împărțiți prețul materialelor cu suma de ore pe care ți-ar lua-o pentru a finaliza proiectul.
  • De asemenea, puteți să vă dați seama de ratele dvs. bazate pe cât doriți să faceți într-un an. De exemplu, dacă doriți să începeți 40.000 de dolari, acest lucru va fi aproximativ 3.334 dolari pe lună. Apoi, împărțiți-vă că, după numărul de ore pe care doriți să le lucrați într-o lună. Deci, dacă doriți să lucrați 35 de ore pe săptămână într-o lună de patru săptămâni, veți lucra 140 de ore cu o rată de 23 USD.81 / oră.Puteți adăuga o marjă de profit. Costul de a face afaceri, inclusiv instrumente, administrații și materiale, este facturat clienților dvs. deasupra ratei dvs. orar.
  • Rata dvs. trebuie, cel puțin, să acopere facturile de afaceri și cheltuielile personale, inclusiv alimente, ipotecare, medicamente etc. Acest lucru vă va permite să supraviețuiți, dar nu vă va oferi un profit pentru economii sau investiții înapoi în afacerea dvs.
  • Imagine intitulată Estimarea lucrărilor de pictură Pasul 6
    12. Estimați-vă locurile de muncă. Clienții vor dori să cunoască costul în avans al serviciului dvs. Există pachete software care includ clipul și Landpro care vă pot ajuta cu această propunere dificilă. Nu doriți să oferiți o estimare prea mare încât pare nerezonabilă sau prea mică că face ca proiectul să pară ca o pierdere a timpului și a resurselor.
  • Trebuie să determinați ce costurile dvs. vor include materiale și muncă. Apoi, puteți adăuga marja de profit după ce ați acoperit resursele. Materialele pot include solul, mulciul și plantele. S-ar putea să le puteți găsi la angrosiști ​​care vă vor oferi o valoare mai mare. Puteți apoi să marcați prețul pentru a obține un profit. De asemenea, puteți lucra cu subcontractanți și echipamente de închiriat dacă vă permite să lucrați cu mai mulți clienți și să oferiți servicii diferite. Țineți cont de afacerea deasupra capului. De exemplu, luați în considerare costul gazului, deoarece trebuie să conduceți de la locație la locație.
  • Estimarea dvs. include serviciile exacte pe care le veți furniza, materialele necesare și orice alte detalii specifice proiectului. Este standardul industriei de amenajare a teritoriului pentru a oferi o estimare ca serviciu gratuit.
  • Încercați să evitați capcana de a vă vinde următorul loc de muncă pentru a plăti pentru cea pe care o terminați acum. Să fie diligent despre planificarea corespunzătoare a bugetelor și estimări pentru a acoperi costul locului de muncă.
  • Partea 3 din 3:
    Amenajarea peisagistică ca un profesionist
    1. Imaginea intitulată Aveți grijă de gazonul dvs. Pasul 20
    1. Evitați utilizarea unei pungi de cositoare de gazon. În loc să colecteze tăieturile de iarbă într-o pungă obișnuită, îl puteți lăsa pe gazon pentru microbi și viermi pentru a mânca. Acest lucru vă poate ajuta să vă păstrați gazonul sănătos și verde. De asemenea, puteți colecta tăieturile și plasați-le în compost.
    • Ridica un strat luminos de frunze și trece peste ele cu mașina de tuns iarba. Lăsați aruncările pe gazon pentru a limita ieșirea buruienilor, deoarece frunzele se descompun.
  • Imagine cu titlu de peisaj Pasul 13
    2. Vizualizați peisajul din interiorul casei. Luați diferite perspective pentru a vă vedea peisajul. După ce vă vedeți peisajul de pe stradă, ar trebui, de asemenea, să o vizualizați din interiorul casei pentru a vă asigura că pare bine îngrijită din mai multe unghiuri. De asemenea, ar trebui să o vizualizați din camere cu ferestre mari care privesc.
  • Imagine intitulată Utilizați un eDger al gazonului 8
    3. Nu depășiți spațiul. Permiteți plantelor și florilor să aibă un spațiu adecvat pentru a crește și a înflori. Nu încercați să vă înghesuiți la fiecare centimetru al peisajului dvs., deoarece veți găsi extrem de dificil să vă prune și să mergeți în primăvara viitoare.
  • Imaginea intitulată Aveți grijă de gazonul dvs. pasul 25
    4. Alegeți mulciul drept. Red Mulch a fost găsit că are substanțe chimice dure, inclusiv arsenic care dăunează animalelor și copiilor. Nu lăsați substanțele chimice dure să contamineze solul. Citiți etichetele și alegeți îngrășăminte organice sau naturale.
  • Imaginea intitulată Aveți grijă de pasul dvs. Pasul 3
    5. Găsiți substanțele nutritive potrivite. Agențiile agricole locale sunt capabile să vă testeze solul pentru a vedea ce nutrienți are nevoie dacă trimiteți un eșantion pentru ei. Colectați două cești de sol într-o geantă de probă prin săparea a aproximativ șase până la șapte centimetri adânc în sol. Cercetați cea mai apropiată agenție agricolă și trimiteți-vă eșantionul.
  • Va fi o taxă pentru a trimite eșantionul. Asigurați-vă că contactați-le înainte de mână pentru a vă asigura că știți procedurile adecvate și așteptați timpul.
  • Imaginea intitulată Faceți o corsaj pentru încheietura mâinii 2
    6. Cumpărați mai multe tipuri de flori preferate. Dacă există o floare specială pe care o doriți, ar trebui să cumpărați mai multe și să le plantați în grupări. Puteți să le plantați în aglomerări de cinci sau șapte într-o singură zonă sau să creați o privire unificată prin plantarea acestor aglomerări impare de peisaj.
  • Imagine intitulată Creați un peisaj verde deșert Pasul 8
    7. Spațiu paturile dvs. de plantare corect. Nu faceți paturile dvs. de plantare prea înguste.Asigurați-vă că nu le plasați prea aproape de casă, plasându-le în jurul a treia la două treimi înălțimea casei.
  • Image denumită obținerea și menținerea unui gazon sănătos pas 3
    8. Evitați montarea țesăturii de buruieni. Țesătura de buruieni poate fi o pierdere de timp și bani, deoarece buruienile vor continua să crească pe o perioadă lungă de timp. Indiferent de cât de multe straturi de țesături de buruieni vă aflați, veți avea încă buruieni să crească pe termen lung, așa că nu pierdeți resursele.
  • Imaginea intitulată Scapă de mușchi în gazonul dvs. Pasul 13
    9. Utilizați corect îngrășământul cu gazon drept. Evitați utilizarea îngrășămintelor de gazon care au 30% azot. Utilizați azotul insolubil de eliberare a apei numai de două ori pe an. Gazonul dvs. va avea nevoie de mai puțin îngrășământ dacă este mai vechi și bine irigat.
  • De exemplu, utilizați numai îngrășăminte în Ziua Memorială și după Ziua Muncii.
  • Imaginea intitulată Aveți grijă de gazonul dvs. pasul 6
    10. Evitați speciile invazive. Faceți cercetarea dvs. și asigurați-vă că nu includeți nicio specie invazivă în grădina dvs. Discutați cu pepinierele și cercetarea online pentru a vă asigura că nu includeți nici o specie care să se răspândească și să omoare alte plante.
  • De exemplu, pepinierele încă vândă buclă purpurie. Este ieftin și produce o floare minunată, dar se va răspândi și se va sufoca celelalte plante.
  • Imaginea intitulată Aveți grijă de gazonul dvs. pasul 1
    11. Apă pe gazonul dvs. corect. Apă gazonul cu o singură centimetru de apă în fiecare săptămână. În funcție de solul și de căldură, este posibil să aveți nevoie să vă apărați gazonul o dată la cinci zile. Creați o plantă mai puternică, cu udare rară care forțează rădăcinile să crească mai adânc pentru a găsi apă subterană sau pentru a examina instalarea unui sistem de irigare mai cuprinzător.
  • Aflați despre crearea sistemelor de irigare și a teoriei hidraulice. Uită-te în clase privind planificarea și instalarea sistemelor de irigare. Acest lucru vă poate ajuta să planificați sisteme care să ajute la menținerea unui peisaj fără să fiți să fiți acolo frecvent la apă.
  • Nu uitați să verificați restricțiile de apă în timpul căldurii extreme.
  • Imagine intitulată Faceți un corsaj pentru încheietura mâinii 1
    12. Alegeți flori de grădină bazate pe o roată de culoare. Utilizați o roată de culoare pentru a determina culorile opuse. Alegeți ce culori funcționează cel mai bine împreună și găsiți flori care se potrivesc.
  • De exemplu, purpuriu și galben funcționează bine împreună.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Contactați serviciul de extensie locală pentru mai multe informații horticole. Federal Subvenții de finanțare ajută în mod obișnuit să finanțeze aceste programe, astfel încât cele mai multe servicii sunt gratuite sau scăzute.
  • Căutați comunități online care discută despre amenajarea teritoriului.
  • Să fiți întotdeauna deschisi noilor oportunități de învățare. Tendințele și tehnologiile peisagistice se schimbă întotdeauna, așa că fii deschis pentru a învăța lucruri noi chiar și după ce ți-ai început cariera.
  • Avertizări

    Aveți grijă când lucrați în aer liber și ridicarea obiectelor grele. Peisajul poate fi foarte solicitant fizic, deci asigurați-vă că luați întotdeauna măsurile de siguranță adecvate.
  • Peisajele de amenajare poate însemna o serie de pericole fizice. Asigurați-vă că purtați îmbrăcăminte durabilă și aduceți-vă de-a lungul tuturor echipamentelor de siguranță personale necesare, inclusiv mănuși și cizme groase pentru a vă menține cât mai sigur posibil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar