Cum să numerar un cec

În lumea noastră digitală a depozitelor directe și a transferurilor de bani prin intermediul aplicațiilor smartphone, verificările de hârtie de modă veche (sau cecurile) sunt încă emise pentru o varietate de motive. Fie că este vorba de o verificare a zilei de naștere de la bunica sau o verificare emisă de afaceri sau de guvern, chiar și cei mai mulți indivizi care au nevoie de verificări de numerar uneori. Știind cum să vă asigurați că un cec este valabil și cum să-l numerați în siguranță și ieftin, vă va ajuta să obțineți banii cât mai repede posibil.

Pași

Metoda 1 din 3:
Încasați un cec la banca dvs
  1. Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 1
1. Aduceți o fotografie valabilă.D. la orice ramură a băncii dvs. Dacă dețineți un cont deschis de orice tip cu o bancă, acestea vor numerar un control valid pentru dvs. Cu toate acestea, atunci când faceți bani la o persoană, este posibil să vi se solicită să afișați o fotografie valabilă.D. Licențele și pașapoartele șoferului sunt, de obicei, cele mai bune alegeri. În unele cazuri, militare sau școală i.D.s poate fi acceptată.
  • Multe bănci preferă să aveți și cardul de debit bancar cu dvs. Dacă nu aveți cardul dvs. de debit, este posibil să vi se solicite să completați formulare suplimentare pentru a vă numerar verificarea.
  • Contactați sucursala băncii cu orice întrebări despre I.D. cerințe. Nu vi se va cere să arătați o fotografie i.D. Dacă faceți bani la cec la un ATM sau prin intermediul telefonului smartphone.
  • Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 2
    2. Cash Cecul dvs. cu banca dvs. Teller. Aceasta este cea mai ușoară metodă de obținere a banilor pe care ați câștigat-o rapid și în siguranță. Arătați teller-ul tău.D. sau să le predați cardul dvs. de debit, dacă este solicitat. Nu semnați niciodată partea din spate a cecului înainte de a ajunge la bancă - în schimb, faceți-o în fața the Teller pe măsură ce îl numiți pentru securitatea finală.
  • Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 3
    3. Depuneți cecul, apoi retrageți bani din contul dvs., dacă este necesar. Unele bănci pot cere să depuneți verificarea contului dvs., mai degrabă decât în ​​numerar. Acest lucru este mai probabil dacă verificarea pe care încercați să o faceți în numerar este scrisă într-un cont dintr-o altă bancă.
  • Dacă aveți nevoie de bani imediat și aveți deja suficiente fonduri în contul dvs. bancar, puteți depune verificarea, apoi efectuați imediat o retragere în suma de care aveți nevoie.
  • Dacă banca pe care este trasă cecul refuză să vă plătească banca - cu alte cuvinte, verificarea "Bounces" - banca dvs. va rambursa din contul dvs. bancar. Băncile vor percepe, de obicei, o taxă pentru necazul de a face o verificare returnată.
  • Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 4
    4. Depuneți cecul la unul dintre bancomatele dvs. ATM-urile moderne (mașini automate de teller) facilitează introducerea și depozitarea verificărilor hârtiei în contul dvs. În funcție de banca dvs., fondurile pot fi disponibile imediat sau este posibil să fie necesar să așteptați până la trei zile pentru ca numerarul să treacă. Dar, dacă aveți deja suficiente fonduri în contul dvs., puteți retrage suma de care aveți nevoie între timp.
  • Introduceți cardul de debit
  • Introduceți codul PIN și apăsați Enter
  • Selectați "Verificarea depozitului"
  • Introduceți verificarea în slotul de depozit de verificare
  • Confirmați suma de pe cec
  • Retrageți banii de care aveți nevoie de la ATM.
  • Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 5
    5. Utilizați o aplicație bancară mobilă pentru a depune verificarea. Multe bănci vă permit acum să depuneți verificări în contul dvs. utilizând un smartphone. Procesul poate varia între bănci, dar implică de obicei descărcarea aplicației băncii și utilizarea camerei dvs. smartphone pentru a face o fotografie a cecului dvs.
  • Asigurați-vă că urmați toate instrucțiunile din aplicație.
  • Susține verificarea, apoi luați fotografii clare și bine luminate ale părților din față și din spate.
  • Păstrați cecul până când primiți confirmarea că a fost depusă, apoi distrugeți-o.
  • Odată ce verificarea curăță, totuși, va trebui să părăsiți casa să retragă banii pe care l-ați depus de la un ATM sau o sucursală bancară.
  • Metoda 2 din 3:
    Încasarea cu alte bănci, întreprinderi sau oameni
    1. Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 6
    1. Vizitați banca care a emis cecul. Puteți găsi numele băncii, uitându-se la partea din față a cecului. Majoritatea băncilor vor fi (și pot fi obligate în mod legal) controalele de numerar care sunt atrase în conturile lor bine finanțate la banca lor. Banca poate, totuși, să vă perceapă o taxă dacă nu sunteți titular de cont cu aceștia.
    • Trebuie să numerați check-ul personal cu un banc de bancă (nu la ATM) dacă nu sunteți un titular de cont acolo. Este posibil să fie nevoie să arătați o fotografie valabilă.D., Adu-ți unul de-a lungul.
    • În cazul în care contul este scris, nu are fonduri suficiente pentru a acoperi cecul, banca nu este obligată să-l numere.
    • Unele state în u.S. au legi care necesită bănci la controalele de numerar trase pe conturile lor fără a se percepe o taxă.
  • Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 7
    2. Cash Cecul dvs. la un comerciant major. Lanțurile mari de magazin alimentar și comercianții cu amănuntul general (cum ar fi Walmart) vă permit adesea verificări de afaceri sau de salarizare pentru taxe minime - unele, dar nu toate, pot, de asemenea, verificări personale de numerar. Acest lucru poate costa mai puțin că face același lucru la o bancă pe care nu o dețineți un cont sau la un serviciu de verificare în numerar.
  • La fel ca atunci când luați un cec la o bancă, nu semnați partea din spate a cecului până când vă aflați în fața persoanei care îl încasează pentru dvs.
  • Unii comercianți cu amănuntul pot solicita să fiți membru al programului lor de recompense sau de loialitate, dar acestea sunt aproape întotdeauna libere și ușor de a vă alătura.
  • Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 8
    3. Depuneți și retrageți fonduri la ATM-uri cu un card de debit preplătit. Multe instituții financiare oferă acum carduri de debit preplătite persoanelor fără conturi bancare. Dacă aveți o cartelă preplătită, de obicei veți putea depune verificări la ATM-uri selectate. S-ar putea să fiți perceput o taxă pentru a depune și retrage fonduri, în funcție de card.
  • De exemplu, Visa are o "carte de salarizare" reîncărcată pe care o puteți obține prin angajatorul dvs. Puteți depune verificări și retrageți bani la orice bancomat care acceptă cardurile de debit Visa.
  • Multe bănci mari oferă, de asemenea, carduri de debit preplătite. Chase oferă o cartelă preplătită care vă permite să depuneți verificări la orice CHASE ATM, pentru o taxă lunară de aproximativ 5 USD USD.
  • Cardurile preplătite sunt de obicei disponibile prin intermediul unor instituții financiare mari, cum ar fi MasterCard și American Express.
  • Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 9
    4. Mergeți la o companie specializată de check-încasare dacă aveți opțiuni mai bune. Ar trebui să utilizați numai această metodă ca o ultimă soluție pur și simplu pentru că aceste firme percep cele mai multe bani pentru încasarea controalelor personale și de salarizare. Pe partea superioară, aceste magazine sunt adesea cea mai rapidă modalitate de a obține cea mai mare parte a numerarului dvs. imediat. Cu toate acestea, Comisia că aceste locuri de check-încasare iau este mai mare - adesea mai mult de 10% -De la riscul suplimentar pe care îl ia prin încasarea aproape tuturor controalelor aduse la acestea.
  • Aceste locuri știu că lucrează cu clienții care au nevoie de bani de la cecul ASAP și, prin urmare, le pot percepe taxe ridicate.
  • Dacă nu aveți un cont bancar și aveți nevoie de numerar imediat de la un cec personal, serviciile de încasare poate fi singura opțiune.
  • Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 10
    5. Semnați verificarea către cineva în care aveți încredere. Prin semnarea din spate a check-ului dvs. către cineva în care aveți încredere și știți bine, ei pot merge la fel de ușor în propria lor bancă, în numerar și vă dau banii. Bineînțeles, stipularea aici este că ar trebui să cereți numai pe cineva cu adevărat să aveți încredere în asta pentru dvs. În majoritatea cazurilor, probabil că le însoțiți la bancă atunci când vă încarcă cecul, deși nu este necesar să fiți prezenți.
  • Pentru a aproba verificarea unei alte persoane, scrieți "Plătiți ordinului _______" pe partea inversă a cecului. Semnează-ți numele de mai jos. În unele cazuri, este posibil să fiți nevoit să inițialți în apropierea cantităților scrise și numerice din partea frontală a verificării.
  • Nu Cereți pe cineva pe care nu îl cunoașteți foarte bine pentru a vă face bani pentru dvs. Niciodată nu faceți clic pe o verificare pentru cineva pe care nu îl cunoașteți și aveți încredere în foarte bine.
  • Metoda 3 din 3:
    Luând măsuri de precauție de încasare a check-urilor sensibile
    1. Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 11
    1. Asigurați-vă că aveți încredere în persoana care ți-a scris cecul. Dacă ajungeți cu o verificare rea, veți avea mult mai multe probleme, încercând să recuperați banii care sunt pe drepți ai dvs. Dacă solicitați plata de la cineva pe care nu l-ați mai întâlnit niciodată, este mai bine să cereți suma de bani în numerar. Dar dacă aveți un cec, asigurați-vă că aveți următoarele informații:
    • Numele și preluarea corectă a persoanei care vă oferă verificarea.
    • Informații de contact pentru persoana care ți-a scris cecul, astfel încât să le puteți ajunge dacă aveți probleme în bani.
    • Numele unei bănci legitime în care este desenată verificarea.
    • Verificați cu banca emitentă pentru a confirma că persoana care scrie verificarea are un cont cu fonduri disponibile pentru ao acoperi. Multe bănci vor verifica contul care este extras de la dacă le contactați.
  • Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 12
    2. Asigurați-vă că verificarea este scrisă în mod corespunzător pentru dvs. Este foarte important ca numele dvs. să fie scris corect pe cec. Băncile pot refuza plata dacă numele nu se potrivește cu cea a persoanei care încearcă să o plătească. Cereți numele de pe cecul să fie scris pentru a se potrivi cu numele de pe fotografia dvs. valabilă.D. (permisul de conducere etc.)
  • Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 13
    3. Căutați orice probleme de aprobare a verificării. Toate informațiile de pe cec trebuie să fie complete și exacte. Aceasta include data, valoarea plății și semnătura. Dacă informațiile sunt nevalide sau lipsesc, probabil că nu veți putea să-l numiți.
  • Data scrisă la cec este prima dată la care fondurile pot fi retrase.
  • Cutia cu suma numerică este situată sub data. Reprezintă suma exactă care trebuie plătită. Asigurați-vă că aceasta este suma corectă pe care o aveți datorată și că se potrivește cu suma scrisă a dolarului situată în partea stângă a casetei.
  • Pentru verificarea este valabilă, trebuie să conțină semnătura proprietarului contului de la care vor fi retrase fondurile.
  • Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 14
    4. Aprobați cecul chiar înainte de Ești gata să-l retragi. Pentru a aproba verificarea, trebuie doar să o răsturnați și să semnați linia cu "X" la stânga. Faceți acest lucru înainte de a merge la ATM sau la bancă, astfel încât cecul dvs. nu poate fi încasat la fel de ușor dacă îl pierdeți.
  • Dacă există mai mult de un beneficiar - e.G., "Plătiți ordinului lui Jackson și Leanna Teller "- Toți beneficiarii trebuie să susțină verificarea pentru a le numera.
  • Cu toate acestea, un control poate fi depus într-un cont comun cu doar unul dintre proprietarii comuni care îl semnează.
  • Odată ce verificarea este aprobată, cu excepția cazului în care există restricții scrise, verificarea devine a "purtător" instrument pe care oricine (teoretic) poate numerar.
  • Imagine intitulată Cash O verificare Pasul 15
    5. Numerar verificarea cât mai curând posibil. Unele verificări, ca cele care sunt plătite de angajatori, au o dată de expirare a acestora. Dar, chiar dacă nu au o dată de expirare, băncile nu sunt adesea obligate în mod legal să accepte controale la 6 luni după data scrisă. Deci, ar trebui să le numerați în timp util pentru a vă asigura că puteți obține banii pe care îi meritați cât mai repede și ușor posibil.
  • sfaturi

    Este ușor să deschideți un cont de verificare la banca dvs. locală, iar nu este nevoie de capital inițial pentru a deschide un cont - de multe ori durează doar 50 $ sau mai puțin. Astfel, este probabil benefic pentru dvs. să deschideți un cont de verificare pe termen lung, chiar dacă nu vă planificați în mod constant utilizarea contului dvs.
  • Unele verificări pot fi făcute la "_____ sau purtător." Dacă verificarea are aceste cuvinte tipărite pe ea, oricine are posesia fizică a cecului îl poate numera.
  • Un "Ordin" Verificarea este plătibilă numai persoanei numite pe cec. Va trebui să vă prezentați.D. Pentru a număra acest tip de cec.
  • Avertizări

    Fiți foarte atenți la acceptarea verificărilor ante- sau post-datate, deoarece acestea pot fi date pentru scopuri frauduloase. De asemenea, aveți grijă atunci când se încarcă cecurile de la casierie sau cecurile bancare (verificări atrase mai degrabă pe fonduri bancare decât cel al unui deținător de cont). Dacă verificarea este un fals, veți fi responsabil pentru rambursarea băncii.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar