Cum să curățați ugg-urile negre

Bocancii UGG® sunt scumpe, astfel încât doriți să vă curățați în mod regulat. Bocancile negre sunt deosebit de importante pentru a curăța pe măsură ce petele apar cu ușurință. Pentru curățarea de rutină, puteți folosi oțet alb și apă. Dacă culoarea se estompează în timpul procesului de curățare, puteți remedia cizmele după cum este necesar, folosind colorantul alb-negru. Amplasat în pete poate fi eliminat cu amidon de porumb sau pulbere de talc.

Pași

Metoda 1 din 3:
Curățarea cizmelor
  1. Imagine intitulată Clean Negru Uggs Pasul 1
1. Periați-vă UGGS® cu o cârpă de microfibră. Puteți achiziționa o cârpă de microfibră la majoritatea magazinelor de droguri sau magazine departament. Pentru a începe curățarea cizmelor, frecați cizmele cu o cârpă microfibră pentru a îndepărta orice reziduu evident, murdărie și resturi.
  • Imagine intitulată Clean Black Uggs Pasul 2
    2. Creați un curățitor folosind oțet și apă. Boots UGG® sunt curățate cu o combinație de piese egale oțet alb și apă. Într-un castron mic, amestecați oțet de păr piese și apă până când aveți un amestec uniform.
  • Imagine intitulată Clean Black Uggs Pasul 3
    3. DAB pe Cleaner. Utilizați o cârpă albă sau o cârpă pentru a vă aplica curățenia. Dați ușor curat pe cizme. Când este necesar, utilizați mișcări de ștergere pentru a ieși din murdărie sau pete. Utilizați numai cât mai mult mai curat ca este necesar pentru a elimina petele.
  • Este vital să utilizați doar o cârpă albă sau o cârpă pentru a curăța cizmele UGG®. Culoarea dintr-o cârpă mai întunecată poate sângera în cizme și le dăunează.
  • Imagine intitulată Clean Black Uggs Pasul 4
    4. Lăsați aerul UGGS® să se usuce. Căldura poate sparge căprioară, așa că ar trebui să lăsați întotdeauna cizmele să se usuce. Pentru a ajuta cizmele să se usuce în mod egal, le-au făcut ziarul, așa că se ridică drept. Puneți-le într-un loc sigur unde nu vor fi deranjați. Nu le purtați din nou până când nu sunt complet uscați.
  • Cât timp cizmele vor dura până la uscare depind de cât de mult a trebuit să utilizați. Cizmele se pot usca în câteva ore dacă ați făcut doar o curățare ușoară, în timp ce cizmele ar putea fi nevoie să se usuce peste noapte dacă ați făcut o curățare extinsă.
  • Imagine intitulată Clean Negru Uggs Pasul 5
    5. Utilizați un spray protector pentru a vă menține cizmele curate. Ar trebui să cumperi un balsam special realizat pentru UGGS®. Acest lucru poate fi achiziționat la un magazin care vinde Uggs®, dar puteți comanda, de asemenea, pe site-ul companiei. Într-o zonă bine ventilată în aer liber, agitați sticla de câteva ori. Apoi, pulverizați un strat de pulverizare pe cizme. Când ați terminat, cizmele ar trebui să fie ușor umede, dar nu ar fi înmuiate.
  • Metoda 2 din 3:
    Repararea deteriorării culorilor
    1. Imagine intitulată Clean Black Uggs Pasul 6
    1. Cumpărați vopsea de tufișuri. Puteți cumpăra un colorant de Suede la un magazin de artizanat sau online. Alegeți un colorant negru care se potrivește cu cizmele. Veți avea nevoie de un colorant negru pentru a vă atinge cizmele dacă există o estimare din cauza curățării.
  • Imagine intitulată Clean Black Uggs Pasul 7
    2. Pregătiți o stație de curățare. Colorantul poate deveni murdar. Nu vrei să obții orice vopsea pe podea sau covoare. Așezați ziarul sau tartul în zona în care vă veți vopi cu cizmele.
  • Dacă este posibil, vopsiți cizmele pe o suprafață plană afară.
  • Imagine intitulată Clean Negru Uggs Pasul 8
    3. Lucrați cizmele cu ziar. Acest lucru va păstra cizmele în picioare în poziție verticală pe măsură ce lucrați. Mingea cu un ziar vechi și le-au folosit în cizme, astfel încât acestea să stea înalte și rigide.
  • Dacă nu aveți ziar, puteți utiliza orice tip de hârtie veche. Pagini rip din reviste sau de hârtie de imprimantă.
  • Imagine intitulată Clean Black Uggs Pasul 9
    4. Purtați mănuși de protecție. Colorantul vă poate pata degetele și mâinile. Puneți o pereche de mănuși de cauciuc sau un alt tip de mănuși de protecție, când lucrați cu colorant.
  • Poate doriți să purtați și haine vechi, pentru a împiedica îmbrăcămintea dvs. de a deveni colorate.
  • Imagine intitulată Clean Negru Uggs Pasul 10
    5. Aplicați colorantul în zonele estompate. Kitul dvs. de colorare ar trebui să vină cu o perie. Dacă nu, cumpărați o pensulă de vopsea mică de la un magazin hardware. Se toarnă vopseaua într-un castron ceramic sau de sticlă. Dab peria din castron și aplicați vopsea liberal în zonele estompate.
  • Utilizați mișcările blânde și de schimbare pentru a aplica colorantul.
  • Amestecați ușor vopsirea în zonele înconjurătoare ale boot-ului, astfel încât contrastul nu arată dramatic.
  • Imagine intitulată Clean Black Uggs Pasul 11
    6. Adăugați un al doilea strat dacă este necesar. Dacă există încă pete și porțiuni luminate care se uită prin colorant, aplicați un al doilea strat. De asemenea, puteți găsi, după uscarea coloranților, este necesară oa doua haină. Colorantul poate deveni mai ușor pe măsură ce se usucă.
  • Imagine intitulată Clean Black Uggs Pasul 12
    7. Lăsați cizmele să se usuce complet. Setați cizmele într-un loc sigur în care nu vor fi deranjați. Țineți-le la îndemâna copiilor și a animalelor. Ar trebui să le lăsați să se usuce peste noapte. Nu vă ocupați de cizme sau nu le purtați până când vopseaua se usucă complet.
  • Metoda 3 din 3:
    Tratarea petelor
    1. Imagine intitulată Clean Negru Uggs Pasul 13
    1. Presărați amidonul de porumb sau pulberea de talc deasupra cizmelor.Grăsimea și uleiul sunt dificil de îndepărtat de la piele de piele. Dacă cizmele UGG® sunt colorate cu aceste substanțe, utilizați amidon de porumb sau pulbere de talc pentru a le elimina. Pentru a începe, presărați amidonul de porumb sau pulberea de talc peste zona colorată.
  • Imagine intitulată Clean Black Uggs Pasul 14
    2. Lăsați pulberea să stea peste noapte. Găsiți un loc sigur pentru cizme unde nu vor fi deranjați. Nu vrei ca pulberea să iasă din prematură. Plasați-le într-o zonă departe de copii și animale. Permiteți pulberii de talc sau amidonului de porumb să stea peste noapte.
  • Imagine intitulată Clean Black Uggs Pasul 15
    3. Praf de pe cizme. Dimineața, puteți praful de porumb sau pulberea de talc de pe cizme. O mare parte din pata trebuie absorbită de pulbere. Dacă pata este încă prezentă, repetați procesul încă o dată.
  • Din păcate, stabilit în pete poate fi greu de îndepărtat. Dacă această metodă nu funcționează pentru dvs. După încercări repetate, luați pantofii la un curățitor profesioniști.
  • Imagine intitulată Clean Black Uggs Pasul 16
    4. Curățați-le așa cum ați fi în mod normal. După scoaterea unei pete, utilizați procesul de curățare obișnuit pe cizmele UGG®. Dați-le o suprafață curată folosind oțet și apă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar