Cum să curățați cizmele ugg

Cizmele UGG sunt drăguțe, calde și confortabile, dar pentru că sunt făcute din piele de piele de oaie și căptușite cu lână, trebuie să fie curățate cu atenție. În timp ce aveți nevoie de câteva instrumente și produse speciale pentru a vă curăța UGG-urile, ca o perie de piele de căprioară și o curățare specială de piele, puteți găsi adesea tot ceea ce aveți nevoie de toate vânzările împreună într-un kit convenabil. Odată ce ați avut asta, curățarea UGG-urilor este ușoară!

Pași

Metoda 1 din 3:
Îndepărtarea murdăriei de suprafață
  1. Imagine intitulată Clean Cizme UGG Pasul 1
1. Periați-vă cizmele cu o perie de căprioară pentru a îndepărta murdăria și praful. Înainte de a vă spăla cizmele UGG, utilizați o perie de căprioară moale pentru a îndepărta murdăria, noroiul, praful sau alte resturi de la suprafață. Pensulă de căprioară va ajuta, de asemenea, să ridice puiul de pe piele, ceea ce va face mai ușor să-ți iei cizmele complet curate.
  • Puteți cumpăra un kit de curățare Suede din cele mai multe magazine cu box-uri, magazine de încălțăminte sau magazine din piele de specialitate. De obicei, ei vin cu o perie de piele de căprioară, o radieră din cauciuc și o curățenie de căprioară. Kitul poate conține, de asemenea, un burete. UGG își vinde și propriul kit de curățare și condiționare.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 2
    2. Îndepărtați pantofii cu un burete în apă rece. Umeziți-vă buretele, apoi strângeți-l bine pentru a îndepărta cât mai mult posibil apa în exces. Apoi, dați buretele de-a lungul pantofilor dvs. până când suprafața este complet umedă.
  • Nu vă înmuiați pantofii, deoarece prea multă apă ar putea provoca, de asemenea, piesa de oaie să se desprindă de lână.
  • Dacă nu aveți un burete, utilizați o cârpă curată și moale.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 3
    3. Aplicați Suede Cleaner la buretele dvs. și curățați ușor încălțămintea. Strângeți sau pulverizați doar un pic de curățenie de căprioară pe burete, apoi începeți să vă spălați cizmele UGG cu o mișcare ușoară circulară. Adăugați mai mult mai curat un pic la un moment dat în timp ce lucrați pe întreaga suprafață a pantofului.
  • Amintiți-vă, este întotdeauna mai bine să adăugați mai curat cum aveți nevoie, mai degrabă decât să utilizați prea mult simultan.
  • Nu aplicați directorul direct pe cizmele UGG.
  • Unii oameni le place să-și facă propriul curățenie din oțet și apă egală. Cu toate acestea, rețineți că acest lucru poate decolora ugg-urile.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 4
    4. Clătiți-vă buretele și ștergeți apa de săpun. Odată ce ți-ai luat pantofii curat, clătiți-vă buretele și scoateți-l din nou, apoi îndepărtați curățătorul, folosind aceleași mișcări circulare ca și înainte. Continuați să faceți acest lucru până când toată murdăria de săpun sunt plecați de la suprafața cizmelor.
  • Suede Cleaner va condiționa, de asemenea, materialul, motiv pentru care nu trebuie să-l clătiți complet.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 5
    5. Blocați pantofii uscați cu o cârpă de culoare albă separată. Utilizați o cârpă curată, moale, ca un prosop de microfibră, pentru a bloca cât mai mult posibil apa rămasă. Este o idee bună să utilizați o cârpă albă pentru acest lucru pentru a vă asigura că nu există transferuri de colorant pe UGGS.
  • Dacă observați o mulțime de murdărie pe cârpă, este posibil să trebuiască să vă întoarceți peste cizme cu buretele.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 6
    6. Lucrați cizmele cu prosoape de hârtie, astfel încât ei să-și păstreze forma. Piele de oaie își poate pierde cu ușurință forma atunci când este umed, chiar dacă pare abia umedă. Pentru a vă ajuta cizmele UGG să-și păstreze forma, le-au folosit cu prosoape de hârtie balleu, ziar sau ceva similar. Asigurați-vă că umpleți degetele de la picioare, precum și arborele boot-ului.
  • De asemenea, puteți utiliza hârtie de măcelărie sau curați prosoape de mână, dacă preferați.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 7
    7. Lăsați pantofii să se usuce la aer timp de 24 de ore în zona răcoroasă, ventilată. Cea mai bună modalitate de a vă usca UGG-urile este de a le permite să se usuce în mod natural într-un loc răcoros, cu o circulație bună a aerului, ca și colțul unei camere. Nu puneți pantofii sub căldură directă, cum ar fi plasarea lor în uscător, încălzirea lor cu un uscător de păr sau depozitarea lor în fața unui radiator. De asemenea, evitați plasarea pantofilor în lumina directă a soarelui.
  • Lumina soarelui și căldura ar putea micșora piesa de oaie, provocând-o să se spargă. Ar putea, de asemenea, să se estompeze cizmele.
  • Dacă aveți un uscător de boot, puteți folosi acest lucru pentru a ajuta la accelerarea procesului. Uscătoarele de încărcare utilizează aerul de temperatură în cameră, astfel încât acestea sunt mai blânde decât să folosească uscătoare încălzite.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 8
    8. Periați pantofii într-o singură direcție pentru a ridica grămada. Odată ce cizmele dvs. sunt uscate, Suede-ul poate avea un aspect oarecum plat. Luați peria de căptușire și începeți în partea de sus a pantofului, periați în jos spre degetul picioarelor. Continuați să faceți acest lucru, mișcați întotdeauna peria în aceeași direcție, până când veți percepe întreaga boot.
  • Colile se referă la suprafața fuzzy de pe cizmele de căprioare.
  • Metoda 2 din 3:
    Tratarea unor pete specifice și deodorizante
    1. Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 9
    1. RUB CHALK pe pantofi dacă aveți o pete de ulei. Dacă aveți ulei de gătit, machiaj sau o altă substanță uleioasă pe cizmele UGG, trageți peste pată cu o bucată de cretă albă simplă. Lăsați creta să rămână în loc peste noapte, apoi să-l praf în dimineața următoare cu o perie moale sau cu părul moale. Pulberea ar trebui să se absoarbă pe pată, dar dacă există încă unii rămași, repetați procesul până când pata este plecată.
    • De asemenea, puteți acoperi pată cu pulbere de talc sau amidon de porumb. Lăsați-o să stea în vigoare peste noapte, apoi praful de pe pudra cu pensulă de căprioară. Dacă puteți vedea în continuare uleiul, reaplicați un strat proaspăt de pulbere pentru copii. Continuați să faceți acest lucru până când pata este plecată.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 10
    2. Freca scuff marks și murdărie cu un radieră de piele de piele. Dacă kitul dvs. a venit cu un radieră din cauciuc, frecați capătul ei împotriva oricăror pete sau scuff-uri pe cizmele UGG. Adesea, acest lucru va ridica petele minore, ceea ce va reduce cât de multă curățare trebuie să faceți odată ce vă umezi pantofii.
  • Dacă nu aveți un radieră de piele de piele, puteți utiliza o radieră de cauciuc alb. Cu toate acestea, nu utilizați un radieră colorată, deoarece ar putea lăsa pete pe cizme.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 11
    3. Luați pantofii să fie curățați profesional dacă primesc pete de sare. Ștergând pantofii cu o cârpă umedă după ce le purtați, poate ajuta la prevenirea petelor de sare, dar dacă ajungeți cu aceste semne de culoare deschisă pe pantofii dvs., probabil că trebuie să le luați la curățătorul uscat. Cele mai multe remedii la domiciliu pentru îndepărtarea petelor de sare, cum ar fi curățarea cizmelor cu oțet, pot decolora sau deteriora suede-ul.
  • Imaginea intitulată Clean UGG Cizme Pasul 12
    4. Îndepărtați pantofii și lăsați-i să se usuce dacă primesc pete de apă. Dacă o mică apă devine pe pantofi, poate lăsa o marcă evidentă. Pentru a ajuta acele pete de apă să se estompeze, ștergeți pantofii cu un burete umed până când suprafața este uniform umedă, dar nu înmuiat. Lăsați pantofii să se usuce în mod natural.
  • Încercați să frecați exteriorul unui pantof împotriva celeilalte bucăți de oaie pe piele de oaie poate ajuta la îndepărtarea petelor de apă.
  • Dacă pantofii dvs. s-au umezit cu apă murdară, va trebui să le spălați cu Suede Cleaner.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 13
    5. Se toarnă soda de coacere sau de porumb în uggs pentru a le dezodoriza. Dacă ați purtat UGG-urile dvs. pentru o vreme, pot începe să dezvolte un miros, mai ales dacă le purtați fără șosete. Pentru a scăpa de orice miroase neplăcute, se toarnă câteva linguri de bicarbonat de sodiu sau de porumb în partea de jos a pantofului. Scuturați boot-ul în jurul valorii de distribuirea uniformă a sodului de copt și lăsați-o peste noapte.
  • De asemenea, puteți combina bicicleta sifon și amidon de porumb, dacă doriți.
  • Scuturați excesul de pulbere înainte de a purta pantofii sau utilizați un vid mic, dacă aveți unul.
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea petelor și deteriorării
    1. Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 14
    1. Tratați pantofii cu un spray de protecție de protecție atunci când le obțineți mai întâi. Cea mai bună modalitate de a vă menține cizmele ugg care arată proaspăt și nou este de a le proteja de petele în primul rând. Luați-vă cizmele în aer liber sau într-o zonă bine ventilată, apoi țineți canalul de aproximativ 6 în (15 cm) departe de cizme și pulverizați-le în mod egal. Umeziți suprafața bine, dar nu înmuiați cizmele, apoi lăsați-le într-o zonă răcoroasă, ventilată timp de cel puțin 24 de ore.
    • Odată ce cizmele sunt uscate, periați-le cu o perie de căprioară pentru a ridica grămada.
    • Puteți achiziționa protector de piele de la un magazin de box-box, magazin din piele sau direct de la UGG.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 15
    2. Evitați stocarea pantofilor în apropierea căldurii directe sau a luminii solare. Lumina soarelui și căldura pot deteriora supede, făcându-l să decolorați, să se micșoreze și să crack. Nu țineți cizmele UGG în fața unui încălzitor sau în apropierea unei ferestre unde vor fi expuse la lumina soarelui.
  • De exemplu, dacă încălzitorul dvs. se aprinde într-un anumit colț al camerei dvs., nu ați vrea să vă păstrați cizmele acolo.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 16
    3. Evitați să vă purtați pantofii în apă adâncă sau zăpadă. Deși Boots Ugg sunt foarte calde și sunt populare în timpul iernii, ele nu sunt făcute să fie rezistente la intemperii. Dacă vă purtați UGG-urile și plouă sau ninsoare, încercați să nu umblați prin bătăi adânci sau cu zăpadă. Dacă le purtați atunci când este ploioasă sau înzăpezită, ștergeți-vă cizmele cu o cârpă umedă cât mai curând posibil și lăsați-i să se usuce în mod natural.
  • Străzile de gheață sunt adesea tratate cu sare. Deoarece sarea va lăsa pete încăpățânate care sunt greu de îndepărtat fără a vă decolora pantofii, este deosebit de important să le ștergeți cât mai curând posibil dacă le-ați purtat în vremea înghețată.
  • Imagine intitulată Clean UGG Cizme Pasul 17
    4. Curățați noroi uscat și murdăria de pe cizme cât mai curând posibil. La fel ca orice alt material, cu atât mai mult o pată se află pe piele de piele, cu atât mai greu va fi să ieșiți. Dacă obțineți murdărie sau noroi pe pantofii dvs., lăsați-l să se usuce complet, apoi să-l îndepărtați de pensulă de căprioară cât mai curând posibil. Dacă aveți nevoie, spălați-vă pantofii cu curățător de piele și un burete umed pentru a scăpa de orice reziduu.
  • Permiteți cizmelor dvs. să se usuce la aer după ce le curățați.
  • sfaturi

    Presărați soda de copt sau amidon de porumb în interiorul pantofilor dvs. dacă doriți să le dezodorizați.
  • Nu puneți cizmele UGG în mașină de spălat sau în uscător. Ele pot fi ruinate.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Curățarea cizmelor ugg

    • Pensulă de căprioară
    • Eraser din cauciuc alb
    • Pânză de burete sau microfibră
    • Apă
    • Suede Cleaner
    • Soft, uscat
    • Prosoape de hârtie sau ziar
    • Pulbere pentru copii, amidon de porumb sau cretă (opțional)

    Prevenirea petelor și deteriorării

    • Pensulă de căprioară
    • Suedeaza protectie
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar