Cum de a dezodoriza cizmele ugg

Cizmele UGGS sunt confortabile și confortabile. Din păcate, ei pot obține și Stinky, mai ales după ce ați prelungit. Din fericire, este ușor să le deodorizați și chiar mai ușor să le păstrați mirosul. După ce ai și-a curățat cizmele ugg, ia în considerare luarea de câteva minute pentru a le dezodoriza.

Pași

Metoda 1 din 3:
Deodorizarea UGGS
  1. Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 1
1. Umpleți un castron mic cu părți egale de bicarbonat de sodiu și amidon de porumb. 2 lingurițe (10 grame) ale fiecărui ingredient va fi o mulțime. Atât soda de coacere cât și de amidon de porumb au proprietăți de absorbție a mirosului.
  • Dacă nu găsiți amidon de porumb, utilizați Cornflour în schimb. Nu utilizați Cornmeal, nu este același lucru.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 2
    2. Luați în considerare adăugarea a 2 până la 3 picături de ulei esențial preferat dacă doriți un miros frumos. Încercați ceva de miros proaspăt, cum ar fi lavanda, menta, sau eucalipt. Uleiul de arbori de ceai nu numai că miroase proaspete, dar este și antibacterian.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 3
    3. Amestecați ingredientele împreună cu o furculiță. Asigurați-vă că ați rupt bulgări sau aglomerări. Dacă utilizați ulei esențial, asigurați-vă că este distribuit uniform în toată sucul de coacere și amidon de porumb.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 4
    4. Presărați amestecul în fiecare boot. Încercați să utilizați aceeași cantitate pentru fiecare boot. Dacă v-ați spălat mai devreme UGG-urile, asigurați-vă că sunt complet uscate.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 5
    5. Țineți boot-ul de manșetă și scuturați-o. Aceasta va distribui amestecul prin interiorul boot-ului. Asigurați-vă că ați înclinat boot-ul înainte și înapoi, astfel încât amestecul să intre în zona de la picioare, de asemenea.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 6
    6. Lăsați pulberea în cizme peste noapte. În timpul timpului, soda de copt și amarch-ul de porumb vor absorbi orice mirosuri rele. Pentru uggs foarte stins, lăsați pulberea în interior timp de până la 24 de ore.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 7
    7. Scuturați pulberea din cizme în coșul de gunoi a doua zi. Dacă pantofii încă miroase, repetați procesul. Rețineți că unele cizme pot fi dincolo de salvare.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 8
    8. Repetați acest lucru în mod regulat. Ar trebui să vizați să deodorizați mai frecvent cizmele UGG decât curățați-le.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind alte tehnici de deodorizare
    1. Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 9
    1. Utilizați o sodă de copt sau cărbune activat. Umpleți o pungă mică de pânză sau stocarea nailonului cu 2 lingurițe (10 grame) de sodă de copt sau cărbune activat. Lăsați sacul în interiorul boot-ului peste noapte, apoi scoateți-l a doua zi.
    • La fel ca sifonul de coacere, carbune activa absoarbe mirosurile. Îl puteți găsi în secțiunea Aquarium a unui magazin de animale de companie.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 10
    2. Lăsați 2 până la 3 pungi de ceai în interiorul fiecărui boot peste noapte. Puteți folosi orice tip de ceai dorit, dar ia în considerare unul cu un miros proaspăt, cum ar fi menta. Pungile de ceai vor absorbi mirosurile neplăcute în timp ce lăsând în urmă unul proaspăt.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 11
    3. Lăsați o foaie de uscător în fiecare boot peste noapte. Ele ajută la dezodorizarea cizmelor de stingere în timp ce părăsesc un miros proaspăt. Utilizați prudență, totuși, deoarece multe foi de uscător pot provoca, de asemenea, reacții alergice. Dacă aveți astm, ați putea dori să le omiți.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 12
    4. Țineți o minge de sneaker în interiorul fiecărui boot după ce îl scoateți. La fel ca sifonul de coacere, bilele de alunecare vor absorbi mirosurile neprelucrate. De asemenea, vor împiedica construirea mirosurilor.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 13
    5. Încercați niște alcool de frecare. Umeziți o minge de bumbac cu alcool de frecare și ștergeți în interiorul pantofului. Aveți grijă să nu înmuiați interiorul pantofului. Alcoolul va ucide orice bacterii care provoacă mirosuri.
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea mirosurilor
    1. Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 14
    1. Păstrați-vă UGG-urile uscate și nu le purtați în timp ce sunt umede. UGG-urile umede sunt uggs Stinky. Când apa intră în interiorul cizmelor, bacteriile care cauzează mirosurile vor începe să crească și să se dezvolte. Dacă cizmele dvs. se udă, lăsați-i să se usuce complet înainte de a le purta din nou.
    • Luați în considerare pulverizarea cizmelor în jos cu un spray de protecție a apei. Acest lucru vă va ajuta să le păstrați uscați în timpul lunilor de iarnă.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 15
    2. Rotiți purtarea pantofilor. Nu purtați aceleași pantofi în fiecare zi. În schimb, permiteți cel puțin 24 de ore înainte de a purta aceeași pereche din nou. Acest lucru permite vechii perechi de pantofi să se usuce și să existe. Dacă într-adevăr vă place să purtați zilnic UGGS, luați în considerare cumpărarea de două perechi, astfel încât să le puteți alterni.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 16
    3. Aerul tău după ce le-ai purtat. Acest lucru vă va ajuta pe cizme să se usuce mai repede. Amintiți-vă, UGG-urile umede sunt Uggs Stinky. Dacă cizmele dvs. se udă în timp ce le purtați, lipiți o bucată de ziar în fiecare boot după ce le scoateți. Ziarul va absorbi umiditatea și mirosurile.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 17
    4. Înlocuiți inserțiile adesea, mai ales odată ce încep să miroasă. Luați în considerare obținerea de inserții care sunt etichetate ca "antimicrobiană" sau "Absorbția / prevenirea mirosului." Aceste tipuri de inserții sunt concepute special pentru a preveni acumularea bacteriană. Ei vă vor ajuta să vă păstrați cizmele fără miros mai mult timp.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 18
    5. Purtați șosete cu UGG-urile. Producătorul poate recomanda purtarea uggs desculț. Din păcate, acest lucru permite transpirația și bacteriile să se stabilească în lână. Luați în considerare purtarea unor șosete de bumbac sau de umiditate cu cizmele dvs. Acest lucru vă va păstra cizmele uscate și transpirați în interior.
  • Imagine intitulată Deodorizează cizmele UGG Pasul 19
    6. Păstrați-vă picioarele fără miros. Dacă picioarele voastre tind să obțină Stinky, luați în considerare spălarea cu un săpun antibacterian. Acest lucru va ajuta la uciderea bacteriilor care cauzează mirosul. Dacă picioarele voastre au tendința de a fi transpirați, praf niște pudră de copii pe ei înainte de a vă aluneca cizmele. Acest lucru va ajuta la absorbția sudoarei.
  • sfaturi

    Avertizări

    Fals "Uggs" sunt de obicei făcute din lână sintetică, care absoarbe mirosuri mai repede decât lână reală. Acest lucru se datorează faptului că materialele sintetice nu sunt "a respira" cum ar fi materialele naturale și capcană mirosuri și sudoare.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 2 lingurițe (10 grame) Soda de copt (bicarbonat de sifon)
    • 2 lingurițe (10 grame) amidon de porumb sau cornflour
    • 2 până la 3 picături ulei esențial (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar