Cum de a construi un bin compost

Un bin compost este ușor de construit, și mai curat și mai convenabil decât a compost gramada. Indiferent dacă ați vrut să construiți unul pentru o lungă perioadă de timp sau foarte recent a primit degetul mare, nu există nici o scuză pentru a procura. Iată instrucțiunile privind construirea unui coș de scop general, precum și un coș de gunoi de deșeuri pentru compostare.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea unui bin general de compost
1. Adunați-vă materialele. Pentru acest bin de bază de compost, veți dori lemn netratat. Lemnul netratat va dura o perioadă lungă de timp, iar tratamentul nu va interfera cu procesul de compostare sau de faună utilă copleșitoare. Cedar este o opțiune excelentă. O să ai nevoie:
  • Patru bucăți de lemn de 2 x 2 sau 4 x9s, tăiate la lungimi de 3 `. Aceste postări vor servi ca cele patru colțuri la binul dvs. de compost pătrat. Optați pentru lemn dur, neplanificat.
  • 8-16 bucăți de 2 x 6 cherestea, tăiate din nou la 3 `lungime. Aceste panouri vor face pereții binului de compost. Majoritatea coșurilor de compost au spații între plăcile exterioare pentru aerare - cât de mare doriți ca spațiile dvs. să fie depind de faptul dacă utilizați 8, 12 sau 16 bucăți de cherestea.
  • 9 capac pătrat, de preferință din lemn masiv. O acoperire solidă va ajuta la menținerea unei temperaturi interne mai consistente pentru binul dvs. de compost.
  • Unghii galvanizate sau șuruburi acoperite cu punte.
  • 2. Unghii o singură placă de 2 x 6 în partea de jos a două 4 x 4s. Așezați cele două 4 x 4-uri pe pământ, în afară, astfel încât cele 2 x 6 să se potrivească uniform la fiecare capăt. Măsurați una sau două centimetri de la fundul fiecărui 4 x 4, astfel încât 2 x 6 să fie la nivel. Așezați cele 2 x 6 pe cele 4 x 4 și conduceți două unghii în fiecare 4 x 4.
  • 3. Măsurați cantitatea de spațiu dorită între fiecare 2 x 6 bord. Veți dori să continuați să construiți peretele prin cuțitul 2 x 6 pe mize, dar veți dori, de asemenea, un pic de spațiu între fiecare 2 x 6. Cât spațiu pe care îl alegeți depinde de dvs. În orice caz, veți dori ca spațiul dintre fiecare tablă să fie același, sau altfel binul va arăta mai puțin profesional și pus-o împreună.
  • Un inch sau două este destul de standard. Orice decalaj mai mare de două centimetri nu va ține efectiv în material și va lăsa expus animalelor mici, cum ar fi ratonii și opossumurile.
  • 4. După ce ați ales distanța, unghiul altora 2 x 6 pe cele 4 x 4 deasupra celei anterioare. Continuați cu unghiul 2 x 6 în poziție, factoring în spațiul dorit, până când ajungeți la partea de sus a peretelui. La sfârșitul acestui pas, veți avea două verticale de 4 x 4s transversale cu trei sau patru perpendiculare 2 x 6s. Acesta este 1/4 din binul tău pătrat.
  • 5. Creați o altă secțiune a peretelui în exact același mod. Puneți două 4 x 4s. Măsurați unul sau doi centimetri pentru punctul de plecare. Apoi așezați o placă de 2 x 6 perpendiculară peste 4 x 4s, ciocănindu-l în poziție cu patru unghii. Continuați să plasați, apoi ciocanind, 2 x 6s perpendicular peste 4 x 4s - lăsând spațierea corespunzătoare - până când aveți perete nr. 2 Asamblate. Cele două pereți ar trebui să fie imagini oglindite unul de celălalt.
  • 6. Susțineți cele două pereți paralele unul cu celălalt și conectați capătul din spate al binului cu un perpendicular 2 x 6. Ca și în cazul celor de 2 x 6, măsurați-vă din partea de jos, conduceți în patru unghii și spațiu pe fiecare în mod egal. Ciocanul în jos 2 x 6s peste peretele din spate al celor 4 x 4 până când binul are trei pereți construiți în întregime.
  • Asigurați-vă că ați compensat unghiile pe care le conduceți în cele 2 x 6, astfel încât acestea să nu se ciocnească cu unghiile conduse în 4 x 4s în pașii anteriori.
  • 7. Finalizați recipientul prin plasarea plăcilor finale perpendicular peste partea din față. Ciocanul trei sau patru 2 x 6 peste fața frontală a coșului, urmând aceeași rutină și amintirea de a compensa unghiile.
  • Pentru o ușurință mai bună, faceți partea frontală detașabilă fie prin adăugarea de balamale la panourile din față sau canelurile pentru a glisa și ieși din. Acest lucru va face ca acestea să se amestece, să se rotească sau să elimine compostul atunci când este necesar.
  • 8. Acoperiți cu un capac de picior de 9 pătrat. Puteți folosi o prelată sau lemn pentru binul compost, deși lemnul este cu siguranță mai bun la reținerea căldurii pe termen lung. Dacă doriți, luați în considerare efectuarea a două mânere mici de lemn și atașându-le în ambele părți ale capacului dvs. pentru o plasare mai ușoară.
  • 9. Luați în considerare efectuarea uneia sau a două companii identice, astfel încât să puteți avea o unitate de cotitură. Un bin conține materiale de compost activ - Un alt bin conține materiale compost (sau procesare) - binul final conține sol pe care îl veți folosi pentru a acoperi binul de compost activ.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea unui bin de compost a deșeurilor din curte
    1. Tăiați un dreptunghi mare de fir de pui. Aceasta va forma corpul binului dvs. de compost, care va fi o formă de cilindru. Acest bin va putea să compună lucruri cum ar fi deșeurile de curte, rumeguș și frunze. Poate fi folosit numai în aer liber peste sol și va compostra foarte încet.
    • Înălțimea dreptunghiului va fi înălțimea binului.
    • Lungimea dreptunghiului va fi diametrul binului.
    • Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, țineți firul de pui necloc în fața dvs. pentru a obține un sentiment de cât de înalt și larg doriți să fie. Din moment ce veți umple acest bin cu deșeuri de curte, err pe partea mare.
  • 2. Faceți patru mize din lemn de resturi. Acestea vor fi așezate în pământ pentru a menține forma binului de sârmă, deci asigurați-vă că acestea sunt mai lungi decât înălțimea firului de pui.
  • 3. Aplatizați dreptunghiul de fir de pui pe pământ. Întinzându-l, va face mai ușor să lucrați.
  • 4. Folosind un pistol de capse, atașați o miză de-a lungul uneia dintre marginile scurte ale firului de pui. Acest lucru funcționează cel mai bine de tine plasați miza sub sârmă. Partea de sus a mizei trebuie să se fixeze ușor deasupra vârfului firului.
  • 5. Rotiți cealaltă parte a firului de pui în sus și peste, astfel încât capătul nesărat să se suprapună cu capătul sacrificat. Firul de pui ar trebui să fie acum în formă de cilindru.
  • 6. Capsați marginea firului de pui de-a lungul mizei. Poate fi necesar să se târască în interiorul firului pentru a ajunge mai bine la miză.
  • 7. Măsurați-vă binul dvs. neterminat în pământ. Asigurați-vă că alegeți un loc care nu va intra mai târziu.
  • 8. Conduceți celelalte trei mize în pământ în jurul binului. Asigurați-vă că le împărțiți destul de aproape de firul pe care nu îl trag din formă. Când ați terminat, cele patru mize ar trebui să fie în formă de pătrat.
  • 9. Captează mizele rămase la firul de pui. Odată ce binul este complet securizat, puteți începe să o umpleți cu deșeurile de curte.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind binul dvs. de compost
    1. Puneți ceva în coșul dvs. de compost, cu excepția următoarelor materiale. Toate materialele organice vor descompune în cele din urmă dacă îi dați suficient timp. Iarbă, tăieturi de grădină, fructe și legume rămase, iar anumite gunoi de grajd sunt toate jocul echitabil pentru binul dvs. de compost. Mai puțin recomandat este aruncarea de carne, oase și lapte (brânză etc.) în halda de compost. Gunoi de grajd ca gunoi de vaci și pui este bine, dar încercați să evitați pisica sau gunoi de gunoi de câine.
  • 2. Cunoașteți verdele și maro-urile. Materialele compostabile verzi, care conțin surse esențiale de azot, includ ierburi, tăieturi de grădină și frunze verzi. Ele sunt în mare parte umede. Materialele compostabile maro, care conțin materiale bogate în carbon, includ materiale de uscare, cum ar fi fân, crengi și carton tocat. Un amestec de două părți verde la o parte maro este raportul ideal de compost.
  • Nu trebuie să fii exactă cu rapoartele tale. Atâta timp cât nu aveți o abundență de verdeață sau o abundență de maro, compostul dvs. ar trebui să dovedească bogat în nutrienți și de succes.
  • 3. Împingeți materialele pentru compostarea expediată. Dacă doriți să accelerați ritmul ciclului dvs. de compost, asigurați-vă că ați tăiat materialele înainte de a le adăuga la bin. Cârgâile de iarbă, desigur, vin pre-tocate, dar poate doriți să vă puneți crengile, fânul și alte substanțe uscate prin tocător pentru a mări suprafața sa. Cu cât suprafața este mai mare, cu atât mai multe animale mici și bacteriile pot procesa.
  • 4. Fiți atenți la căldură și umiditate în grămada dvs. de compost. Pentru a obține kickstartul de compostare, grămada trebuie să fie fierbinte și umedă. Cele două mari probleme pe care o întâlnire ale sistemului de compost sunt lipsa de căldură și lipsa de umiditate. Acestea afectează procesul de compostare în moduri diferite.
  • Încercați să păstrați căldura internă a coșului de compost la 110 ° F (43 ° C) sau mai mare. Între 110 ° F (43 ° C) și 140 ° F (60 ° C) este temperatura ideală pentru grămada dvs. Dacă grămada dvs. scade sub 110 ° F (43 ° C), ia în considerare adăugarea mai multor materiale bogate în azot sau mai multă apă.
  • Încercați să păstrați grămada de compost pe tot parcursul - niciodată înmuiat și niciodată uscați. O grămadă umedă se va încălzi mai eficient, permițând o mai bună compunere în cele din urmă.
  • 5. Amestecați compostul cu un stâlp sau un instrument puternic, asigurându-vă că acoperiți resturile de alimente cu murdărie. Este recomandat un pitchfork și va funcționa cel mai bine. Amestecarea compostului va ajuta la defalcarea resturilor mai repede. Amestecarea chiuvetă compostul superficial în partea de jos și aduce compostul de bază în sus. Dați compostul dvs. o agitație în fiecare zi, mai ales dacă observați că nu obțineți destul de calde.
  • 6. Păstrați capacul compostului ancorat cu un obiect greu pentru a descuraja jaful de la animale. Un cuplu de cărămizi grele, amplasate în apropierea centrului capacului compostului, va păstra în mod eficient animalele ca ratonii și opossurile de la aruncarea capacului și de a vă bucura de compostul pentru a fi ușor.
  • sfaturi

    Compost poate fi folosit ca mulci pentru a acoperi paturile de flori, ca sol de ghiveci și stropit peste iarbă ca un balsam de gazon. Nu utilizați totul, cu excepția cel puțin 1/3 din compost original, astfel încât să puteți începe procesul din nou.
  • Pentru o descompunere mai rapidă, tăiați materialele în bucăți mai mici, mai degrabă decât bucăți mari. Piesele mai mici se descompun mai repede și timpul de descompunere este redus.
  • Așteptați 2 până la 3 luni pentru a utiliza compostul din binul general. Binul de deșeuri de curte va dura mai mult și va fi mai dependent de condițiile meteorologice.
  • Una dintre cele mai frecvente probleme cu compostarea alimentelor este mirosul.Dacă compostul dvs. începe să miroasă foarte puternic, se poate datora prea multă apă din bin sau prea multe resturi.Pentru a ușura această problemă, nu adăugați nici o resturi suplimentare timp de câteva zile, amestecați compostul pentru a atenua și găuriți câteva găuri mai mici.
  • Este util să "turn" compostul dvs. periodic. Acest lucru se face prin lovirea totul și lăsându-l înapoi, în ordine inversă. Când faceți acest lucru, puteți salva compostul finit în partea de jos pentru a utiliza în grădina dvs.
  • Nu încercați să compuneți carne, pește, oase, produse lactate sau pâine, în binul dvs. de compost. Acest lucru este probabil să atragă șobolani. Cobilele de ou sunt bune, dar ar trebui să fie clătite mai întâi înainte de a le pune în binul compost.
  • Avertizări

    Deoarece reacțiile chimice care apar în timpul compostării produc căldură, compost proaspăt poate deteriora plantele. Asigurați-vă că vă răciți compostul înainte de ao adăuga la paturile de flori.
  • Musculite poate deveni o neplăcere cu coșuri de compost. Dacă compostul dvs. este suficient de departe de casa dvs., nu veți avea o problemă, dar dacă nu, acoperiți partea de sus a compostului dvs. cu o mică restură de covor sau un plastic cu o stâncă mică pe partea de sus.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar