Cum să devii bogat în imperiul: război total

Empire: Total War este un joc video bazat pe tactici pentru Windows, stabilit în perioada modernă a secolului al XVIII-lea. Ca jucător veți naviga și vei lupta cu dușmani pe mări cu flota, descoperiți și controlați terenurile și lucrați pentru a cuceri și conduce lumea. Câștigați bani în joc este dificil, mai ales dacă nu tranzacționați la fel de mult ca adversarii dvs.

Pași

Partea 1 din 5:
Lansarea unei campanii
  1. Imaginea denumită devine bogată în Empire_ Total War Pasul 1
1. Incepe o campanie. În modul campanie, veți alege să alegeți națiunile pe care doriți să le jucați ca. Națiunea pe care o alegeți poate avea un impact mare asupra cât de repede puteți deveni bogat.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 2
    2. Alegeți o regiune strategică pentru campanie. Marea Britanie este o alegere foarte bună pentru jucătorii care doresc să se îmbogățească cât mai repede posibil datorită numărului mare de porturi cu care începeți. Spania are, de asemenea, un avantaj din cauza rutelor comerciale și având țări vecine care posedă o influență imensă (cum ar fi Franța).
  • Dacă sunteți nou la joc, este mai bine să alegeți un nivel mai ușor pentru a vă oferi timp pentru a vă obișnui cu sistemul de jocuri, meniuri și caracteristici pe măsură ce continuați.
  • Partea 2 din 5:
    Formând acorduri comerciale

    Tranzacționarea este vitală în câștigarea aurului, iar mai multe acorduri pe care le faceți, cu atât mai mult aurul este adăugat la sfârșitul fiecărei rânduri. La începutul jocului, națiunile vecine nu vă vor ataca încă. Luați această șansă să vă concentrați asupra investițiilor în tranzacții.

    1. Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 3
    1. Faceți clic pe relațiile diplomatice în partea dreaptă jos a ecranului, sub pictograma trofeului. O fereastră va apărea pe lista națiunilor din cadrul jocului, inclusiv atitudinea față de dvs., religia lor de stat și de tipul guvernului lor.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 4
    2. Faceți clic pe națiunea pe care doriți să o faceți negocieri. În partea dreaptă a ferestrei, veți vedea statutul de relație al națiunii cu alte țări.
  • Înainte de a face un comerț, asigurați-vă că nu sunteți în război cu acea națiune.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 5
    3. Faceți clic pe Open Negociere. Găsiți această opțiune în partea de jos a ferestrei pentru a afișa un tabel de oferte pe care le-ați făcut și cerințele națiunii.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 6
    4. Faceți clic pe Acordul comercial. Localizați această opțiune în partea stângă a ferestrei de negociere, unde există o listă de acțiuni posibile. Acordul va apărea în tabelul dvs. de ofertă. Apăsați trimite propunere.
  • O națiune poate refuza oferta dvs. și poate cere o altă cerere. Dacă cererea pe care o făcuse este prea mare, scoateți-o făcând clic pe marcajul roșu X lângă el. Apoi încercați să adăugați un pic de aur în oferta dvs. pentru a obține favoarea lor.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 7
    5. Creșteți-vă șansele. Face cât mai multe acorduri comerciale posibil pentru a începe rapid să câștige mai mult aur.
  • Partea 3 din 5:
    Distrugerea școlilor bisericești

    Distrugerea școlilor bisericești vă va oferi loc pentru mai multe școli. Școlile bisericești convertește populația și spumă agenți religioși, care nu sunt utili în prima parte a jocului. Școlile vă oferă puncte pentru a cerceta pentru noi tehnici, care sunt necesare.

    1. Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 8
    1. Faceți clic pe Școala Bisericii. Apăsați pictograma Torch din meniul orașului. Aceasta va distruge clădirea la sfârșitul rândului tău.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 9
    2. Faceți clic pe lotul gol. Odată ce școala bisericii a fost distrusă pentru a vedea o listă de posibile clădiri care pot fi construite. Alegeți școala.
  • Imaginea denumită devine bogată în Empire_ Total War Pasul 10
    3. Oportunități de cercetare. Cercetarea diferitelor progrese economice va face ca banii să crească mai repede și vă vor oferi clădiri economice mai bune.
  • De asemenea, puteți distruge țesătorii sau Smiths pentru a face mai multe școli.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 11
    4. Construi un port de tranzacționare. Pentru a începe cu succes tranzacționarea cu alte națiuni, în special națiunile din ocean, aveți nevoie de un port de tranzacționare. Porturile de tranzacționare îmbunătățesc capacitatea de export și bogăția regiunii.
  • Găsiți loturi constructibile lângă apă.
  • Faceți clic pe clădire și alegeți portul de tranzacționare. Va dura câteva rânduri pentru a termina construirea.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 12
    5. Upgrade-ți porturile. Studiu "Diviziune a muncii" În școala dvs. pentru a accesa următorul upgrade al portului de tranzacționare: portul comercial. Acest upgrade va da depozite mai mari și va spori valoarea comerțului.
  • Imaginea denumită devine bogată în Empire_ Total War Pasul 13
    6. Asigurați rutele dvs. comerciale. Pirații reprezintă o amenințare constantă la adresa comerțului, astfel încât să doriți să vă asigurați că rutele dvs. comerciale sunt bine protejate. În caz contrar, riscă riscul de a pierde cantități mari de potențiali bani. De asemenea, trebuie să vă protejați propriul porturi ale aliaților dvs. de la blocatele inamice.
  • Partea 4 din 5:
    Îmbunătățirea finanțării și a impozitării
    1. Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total Război Pasul 14
    1. Găsiți un ministru bun de trezorerie. Având un ministru bun de trezorerie, dă un mare impuls veniturilor tale. Puteți schimba cu ușurință ministrul actual pentru unul nou, dacă nu sunteți mulțumit de modul în care ministrul funcționează.
    • Apăsați pictograma guvernamentală din partea dreaptă a ecranului pentru a vă verifica miniștrii.
    • Faceți clic pe fila ministrului și să vă deplasați cursorul pe icoana trezoreriei pentru a vedea punctele de stimulare oferite de acel ministru.
    • Dacă nu sunteți mulțumit de stimulatorul dat, puteți lovi cu piciorul pe lista dvs. de guvern, făcând clic pe pictograma trezoreriei și apăsând butonul de lovire în apropierea colțului din dreapta al ferestrei.
    • Un nou ministru de trezorerie va fi ales automat.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 15
    2. Îmbunătățiți fermele. Îmbunătățirea fermelor țărănești în fermele tentative necesită tehnologia comune de terenuri comune. Studiați acest lucru făcând clic pe pictograma Cercetare și tehnologie, apoi alegeți o școală din listă. În fila Agricultură, faceți clic dreapta pe carcasele de teren comune pentru ca cercetătorii săi să înceapă cercetarea.
  • Odată ce vă actualizați fermele, învățați și Fidiocrația (în cercetare și tehnologie) pentru a oferi bogăției dvs. un impuls de 15%, regenerat de fermele modernizate. Aceasta va debloca, de asemenea, plantații pentru comerț.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 16
    3. Ajustați nivelul de impozitare pe măsură ce țara dvs. crește în comerț și producție. Impozitele reprezintă o formă majoră de venit, iar acest venit potențial va crește pe măsură ce imperiul dvs. crește în dimensiune. Izbitoare un echilibru fiscal bun vă va păstra întregul Trezorerie și conținutul cetățenilor dvs.
  • Apăsați pictograma Guvernului, apoi faceți clic pe fila Politici pentru a deschide fereastra fiscală. Veți vedea o hartă a teritoriului dvs. evidențiat.
  • Sub harta teritoriului dvs. este bara de nivel fiscal și clasele care locuiesc în orașul dvs.
  • Deplasați bara de nivel fiscal pentru ajustarea nivelului de impozitare. Veți observa culoarea de schimbare a teritoriului pe măsură ce mutați bara - aceasta reflectă satisfacția oamenilor față de noile dvs. politici.
  • Veți vedea efectele noilor dvs. impozite în partea dreaptă a barei de nivel fiscal.
  • Amintiți-vă, impozitați-vă oamenii în mod corespunzător vă va oferi venituri, dar impozitează-le mai mare decât ar trebui să duceți la rebeliune.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 17
    4. Creșteți bogăția regiunilor dvs. Dacă imperiul dvs. crește, dar regiunile dvs. nu cresc producția de avere, nu veți avea prea mulți bani pentru mult timp. Asigurați-vă că creșteți generația de bogăție a regiunilor dvs. ca progresul dvs. prin intermediul jocului. Există mai multe modalități de a face acest lucru:
  • Construiți clădiri industriale (lucrări metalice, ceramică etc.).
  • Construi drumuri.
  • Tehnologia de iluminare a cercetării.
  • Partea 5 din 5:
    Folosind motorul Cheat
    1. Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 18
    1. Descărcați clientul. Cheat Motor este un program de înșelăciune care poate fi folosit pe o varietate de jocuri diferite. Poate fi descărcat gratuit de la dezvoltator. Pentru a evita descărcarea adware-ului suplimentar împreună cu motorul Cheat, ar trebui să descărcați numai de pe site-ul dezvoltatorului.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 19
    2. Începeți-vă jocul. Porniți Empire: război total și încărcați un joc anterior sau începeți un nou joc. Deschideți meniul Opțiuni și setați jocul la "Ferestre" Mod. Acest lucru vă va permite să comutați cu ușurință înainte și înapoi între joc și ieftin.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 20
    3. Rulați motorul cheat. După ce ați început un nou joc sau ați încărcat fișierul salvat, începeți motorul cheat și apoi apăsați pictograma computerului. Va apărea o listă de procese. Căutați "Imperiu.exe" În listă, faceți clic pe nume, apoi apăsați Deschidere.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 21
    4. Găsiți valoarea aurului. Introduceți cantitatea exactă a aurului în "Hex" Câmpul din partea dreaptă a motorului Cheat. Apăsați prima scanare după tastarea. Cheat Engine va găsi toate valorile din jocul care se potrivește cu căutarea.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 22
    5. Petreceți niște aur în joc. Reveniți la jocul dvs. și utilizați-vă de aur. De exemplu, instruiți un soldat pentru a vă deduce aurul.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 23
    6. Întoarceți-vă la motorul Cheat. Introduceți noua sumă a aurului în "Hex" câmp, apoi apăsați următoarea scanare. Acest lucru va elimina celelalte numere scanate și va părăsi Aurul în joc în listă.
  • Imaginea intitulată devine bogată în Empire_ Total War Pasul 24
    7. Schimbați aurul la ceea ce doriți. Faceți dublu clic pe adresa pentru a plasa automat valoarea în tabelul inferior. Faceți dublu clic pe numărul de valoare din tabelul inferior pentru a deschide o fereastră mică. Înlocuiți numărul cu cantitatea de aur pe care doriți să o aveți.
  • Nu introduceți mai mult de 5.000.000 - există o șansă că jocul dvs. s-ar putea prăbuși dacă faceți.
  • Apăsați bine. Apoi, închideți motorul cheat și continuați să jucați jocul cu fonduri uriașe.
  • sfaturi

    Impozitarea scade fericirea oamenilor dvs. Pentru a-și mări fericirea, a construi o casă de operă sau conservatoriu. Fericirea vă împiedică poporul dvs. să ridice răzvrătirea și va spori popularitatea guvernului dvs.
  • Având un număr mare de soldați necesită o mulțime de aur. În timpul începerii jocului, concentrați-vă mai întâi de dezvoltarea terenurilor. Creșteți ferma, creșteți producția de blănuri și deschiderea porturilor de tranzacționare. Acest lucru vă va oferi un venit stabil înainte de a face război împotriva celorlalte națiuni.
  • Cu suficient aur, puteți negocia cu alte țări pentru a obține noi tehnologii prin plata lor. Uneori vor cere o ofertă mai mare și, uneori, vor cere regiunea dvs. Asigurați-vă că ați anulat dacă le cere acestora, și apoi faceți o altă negociere cu un aur mai înalt. Tehnologia de cumpărare vă va salva de la utilizarea cercetătorilor dvs. și vă așteaptă 20 sau mai multe întoarceri doar pentru ao achiziționa.
  • Avertizări

    Încercarea de a folosi motorul de cheat online vă poate face să vă interziceți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar