Cum să verificați timpul dvs. De convorbire totală pe un iphone

Toți te-a făcut cum să verificați timpul total de timp pe care ați cheltuit-o pe apelurile pe iPhone, atât pentru ciclul de facturare actual, cât și pentru durata de viață a telefonului.

Pași

  1. Imagine intitulată Verificați timpul total de discuții pe un pas 1 iPhone
1. Deschideți setările iPhone-ului. Faceți acest lucru prin atingerea pictogramei griului gri pe unul dintre ecranele de acasă. Puteți să o găsiți în dosarul Utilitare.
  • Imagine intitulată Verificați timpul de convorbire total pe un pas 2 iPhone
    2. Atingeți Celular. Butonul poate fi numit date mobile pe dispozitiv.
  • Imagine intitulată Verificați timpul total de discuții pe un pas 3 iPhone
    3. Derulați în jos în secțiunea "Timp de apel". Aici veți vedea timpul de convorbire pentru perioada curentă și de când ați început să utilizați telefonul.
  • Perioada curentă: Acesta este momentul petrecut la telefon, deoarece ați resetat ultima dată statisticile apelurilor. Dacă nu le resetați niciodată, acest număr va fi cumulativ.
  • LifeTime: Acesta este un total de funcționare al tuturor timpurilor de convorbire. Acest număr nu va fi afectat de resetarea statisticilor dvs. de apel.
  • Imagine intitulată Verificați timpul total de discuții pe un pasaj iPhone
    4. Atingeți Resetați statisticile Pentru a reseta "perioada curentă."Va trebui să parcurgeți tot drumul spre partea de jos a ecranului pentru ao găsi. Odată atins, numărul de lângă "Perioada curentă" se va reseta la 0.
  • Este o idee bună să faceți acest lucru la începutul fiecărui ciclu de facturare, astfel încât numărul "Perioada curentă" este întotdeauna corect. Setați un memento astfel încât să nu uitați niciodată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar