Cum să începeți oamenii vizionați

Oamenii care urmăresc este arta de a observa oamenii din jurul tău și observând caracteristici despre ei. Poate fi o modalitate distractivă de a trece timpul, o șansă de a obține idei pentru personaje într-o carte sau pur și simplu o modalitate de a vă conecta cu oamenii din jurul vostru. Pentru a începe oamenii care urmăresc, găsește o zonă bine populată, stați undeva în afara drumului și evitați să vă atrageți atenția pentru a observa oamenii neobișnuit.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea unui loc de vizionare a oamenilor
  1. Imaginea intitulată începe oamenii urmăresc pasul 1
1. Găsiți o zonă cu demografia pe care doriți să o vizionați. Dacă obiectivul dvs. este de a observa vârstnicii, se îndreaptă spre o casă de pensionare. Dacă doriți să găsiți familii, postați la mall-ul local. Dacă aveți un scop pentru vizionarea poporului dvs., nu vă îndreptați undeva că nu veți avea pe cineva care vă interesează.
  • Dacă nu intenționați să vizionați oamenii, este posibil să nu puteți alege când sau unde începeți. Stând în linie la cabinetul medicului sau la ședința într-o cameră de așteptare sunt mari șanse să observe oamenii.

Bacsis: Parcurile vor fi, de obicei, populate cu familii, în timp ce cafenelele sau restaurantele ar putea avea cupluri sau oameni singuri. Campusurile colegiului sunt populate cu adulții tineri și transportul public atrage oamenii din toate datele demografice.

  • Imaginea intitulată începe oamenii urmăresc pasul 2
    2. Du-te la o zonă bine populată. Oamenii care urmăresc nu este distractiv dacă nu sunt oameni! Evitați locurile care nu au mulți oameni și, în schimb, se îndreaptă spre locuri precum mall-uri, grădini zoologice, parcuri și magazine pe care le știi că vor fi aglomerate de oameni. Locurile sunt mult mai probabil să fie pline de patroni în weekend sau în timpul verii când copiii nu sunt în școală.
  • Parcuri de câine, galerii de artă, transport public și spoturi turistice sunt toate locurile minunate pentru oamenii de vizionare.
  • Imaginea intitulată începe oamenii vizionând pasul 3
    3. Stați într-un loc unde vă aflați în afara drumului. Dacă oamenii vizionați în mijlocul unei pasăriile, oamenii sunt obligați să intre în tine și să interacționeze cu tine. La oameni urmăresc neperturbată, te-ai înșelat într-un colț, unde poți să stai jos. O bancă de parc, o cabină de colț într-o cafenea sau o bancă din mall sunt toate marile pete pentru a sta.
  • Încercați să stați undeva în sus ori de câte ori este posibil. Balcoanele și acoperișurile sunt petele ideale într-o clădire.
  • Metoda 2 din 2:
    Observând oamenii neobișnuit
    1. Imaginea intitulată începe oamenii vizionând pasul 4
    1. Stabiliți obiective pentru oamenii dvs. vizionați dacă doriți să învățați ceva. Puteți să vă prezentați oamenilor să urmărească doar pentru a trece timpul. Sau, este posibil să căutați să respectați anumite comportamente și maniere pentru un anumit scop. Dacă doriți să obțineți informații de la vizionarea oamenilor, setați aceste obiective în prealabil, astfel încât știți ce să faceți în timp ce urmăriți.
    • Oamenii care urmăresc este o modalitate excelentă de a obține idei de modă și desene de caractere pentru cărți, filme și piese.
  • Imaginea intitulată începe oamenii care urmăresc pasul 5
    2. Adu-ți un prieten cu tine să te distrezi mai mult. Oamenii care urmăresc cu o altă persoană sunt întotdeauna mai plăcute. Apuca un prieten să stea și să vorbească cu tine pe măsură ce observați oamenii. Nu râdeți sau nu vă distrați de oameni pe măsură ce le urmăriți cu prietenul dvs. Acest lucru poate face ca oamenii să se simtă rău sau incomod.
  • Evitați să aduceți un grup mare oamenilor urmăriți. Acest lucru vă va atrage atenția numai pentru dvs., iar grupul dvs. de prieteni s-ar putea plictisi.
  • Imaginea intitulată începe oamenii urmăresc pasul 6
    3. Purtați un costum care nu vă va face să ieșiți. Vrei să se amestece cu împrejurimile tale. Evitați cămăși și o mulțime de bling. În schimb, optați pentru culori neutre și haine potrivite pentru a deveni o persoană în mulțime, mai degrabă decât să stați ca un observator.
  • Evitați să purtați pălării sau ochelari mari.
  • Bacsis: Dacă sunteți afară, puneți o pereche de ochelari de soare pentru a vă ascunde ochii. Nu purtați ochelari de soare înăuntru, deoarece vă va atrage doar atenția.

  • Imaginea intitulată începe oamenii urmăresc pasul 7
    4. Aduceți un notebook pentru a scrie momente interesante sau oameni. Dacă sunteți oameni care urmăresc cu un scop, cum ar fi inspirația de caractere sau designul costumului, ați putea fi loviți cu o idee minunată în timp ce sunteți în afara. Luați un notebook și un creion cu dvs. atunci când sunteți vizionați să scrieți orice observații sau informații excelente pe care le observați în timp ce observați oamenii.
  • Fi subtil pe măsură ce scrieți lucrurile în jos. Nu vă priviți chiar la cineva și luați note despre ele. În schimb, fură privirile rapide pe măsură ce le observați de departe.
  • Imaginea intitulată începe oamenii urmăresc pasul 8
    5. Acționați ca și cum ați face ceva pe un telefon sau laptop. Cineva pur și simplu așezat și privit poate fi puțin deranjant pentru oamenii care se plimbau. Dacă nu aveți un notebook, aduceți telefonul sau laptopul dvs. să se uite distras în timp ce stați și oamenii urmăresc. Acționați ca și cum ați scrie un raport sau trimiteți un prieten în loc de a vă așeza și urmăriți pur și simplu.
  • De asemenea, puteți aduce o carte sau o revistă pentru a acționa ca și cum ați citi.
  • Conectați căști în telefon sau laptop pentru a arăta și mai inconspicuos.
  • Imaginea intitulată începe oamenii urmăresc pasul 9
    6. Gândiți-vă la fiecare persoană care trece și cine ar putea fi. Cea mai interesantă parte a oamenilor vizionează face presupunerile despre viața altor oameni. Pentru a profita la maximum de poporul vostru vizionarea experienței, observați cum mergeți, discutați și interacționați cu ceilalți pentru a lua presupuneri cu privire la cine sunt și de ce sunt aici.
  • Hainele oamenilor spun, de asemenea, multe despre ele. Straturile indică faptul că sunt pregătite pentru vreme, în timp ce pielea poate însemna încredere.
  • Imaginea intitulată începe oamenii urmăresc pasul 10
    7. Evitați să treceți judecata asupra nimănui. Toată lumea are uneori zile rele. Pe măsură ce vizionați oamenii, puteți vedea unii oameni care exprimă comportamente pe care nu sunteți de acord cu. Încercați să fiți un observator imparțial și pur și simplu luați ceea ce vedeți fără a face o judecată să o solicite.
  • Oamenii pot acționa diferit atunci când nu știu că sunt observați.
  • Imaginea intitulată începe oamenii care urmăresc pasul 11
    8. Observați limba corpului oamenilor pentru a-și ridica emoțiile. Limbajul trupului pot spune multe despre starea unei persoane. Armele încrucișate pot însemna furie, postura cocoșată poate însemna tristețe, iar umerii relaxați pot indica fericirea. Fiți atenți la modul în care oamenii stau sau stau și face ghesses cu privire la modul în care se simt.
  • Expresiile faciale sunt, de asemenea, un bun indicator al starea de spirit. Fațele înfricoșătoare sau scrunched indică furia în timp ce sprâncenele ridicate indică adesea mulțumirea sau relaxarea.
  • Imaginea intitulată începe oamenii urmăresc pasul 12
    9. Ascultați vocile oamenilor în timp ce vorbesc să afle mai multe despre ele. Notați dacă au un accent, o voce de limbă mare sau mică, dacă par a fi excitați sau frustrați sau dacă sunt prea liniștiți. Face presupuneri cu privire la modul în care se simt în funcție de modul în care sună și dacă se bucură de conversațiile lor.
  • De asemenea, poate fi distractiv să se topească snippetele conversațiilor oamenilor fără context.
  • sfaturi

    Dacă oamenii vă prinde să le urmăriți, ei ar putea crede că sunteți înfiorător.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar