Cum să deveniți un model de succes

Modelarea pistei este un obiectiv popular de carieră. Spectacolele de modă și clipurile de știri vă pot duce să credeți că trebuie doar să fiți minunați și grațioși să fiți un succes. Cu toate acestea, trebuie să îndepliniți anumite cerințe, să lucrați din greu și să aveți un plan B în cazul în care obiectivul dvs. inițial nu pornește. Cel mai important, trebuie să aveți grijă de tine, deoarece lumea modelării poate fi exigentă.

Pași

Partea 1 din 4:
Îndeplinirea cerințelor
  1. Imaginea intitulată deveni un model de succes de pistă 1
1. Cerințe fizice de cercetare. În medie, trebuie să aveți între 5 picioare 8 inci (173 cm) și 6 picioare (183 cm) înalte. Cu toate acestea, dacă sunteți scurt, dar aveți o atitudine iubitoare de distracție și o etică puternică de lucru, puteți reuși totuși. Oficial, nu există cerințe privind greutatea, dar cele mai multe modele internaționale de modă cântăresc între 110 și 130 de lire sterline (50-59 kg).
  • În funcție de cine model pentru, modelele "Plus-size" pot purta între o dimensiune 8 (dimensiunea Marea Britanie 10 / UE 38) și o dimensiune 14 (Marea Britanie 16 / UE Dimensiune 44).
  • Imaginea intitulată deveni un model de succes de pistă de succes Pasul 2
    2. Cerințe de vârstă de cercetare. În majoritatea cazurilor, trebuie să aveți între 16 și 21 de ani. Dacă sunteți sub 18 ani, veți avea nevoie de un părinte sau de un tutore legal pentru a vă semna contractul. În funcție de statul în care locuiți, este posibil să aveți nevoie și de un permis de muncă dacă sunteți încă minor. Dacă aveți peste 21 de ani, dar arătați mai tânăr, ați putea avea încă o șansă. Cu toate acestea, dacă nu l-ați lovit pe SuperStardom, sunteți "prea vechi" până la vârsta de 23 de ani.
  • Imaginea intitulată deveni un model de succes de pistă 3
    3
    Lucrați la plimbare. Pe pistă, trebuie să aveți o poziție perfectă. Pătrați umerii și îndreptați-vă spatele. Relaxați-vă mâinile, dar nu lăsați-vă brațele să le trezească prea mult. Când umblați, luați pași lungi și plasați un picior direct în fața celuilalt.
  • Odată ce obțineți plimbarea în jos, practicați mersul în tocuri înalte. Începeți în pompele de nivel scăzut. Apoi, treptat lucrați până la stiletto toci.
  • Imaginea intitulată Deveniți un model de succes de piste de succes Pasul 4
    4. Exercițiu. Dedicați aproximativ o oră pe zi, cel puțin patru zile pe săptămână, la antrenamentul dvs. Lucrați toate grupurile musculare pentru a vă menține oasele și mușchii puternici.Adăugați unele cardio pentru sănătatea inimii și Yoga Pentru flexibilitate și relaxare.
  • Imaginea intitulată Deveniți un model de succes de piste de succes Pasul 5
    5. Mănâncă corect. Concentrați-vă pe alimente proaspete, de preferință ecologice. Proteinele plantelor, carbohidrații complexi și grăsimile mononesaturate ("bune") sunt atât de umplere, cât și hrănitoare. Opțiunile bune includ leguminoasele (fasole, mazăre și nuci), verde cu frunze întunecate, cum ar fi kale, și cereale întregi, cum ar fi orezul de cereale lungi și orz.
  • Dacă doriți să mergeți pe o dietă, discutați mai întâi cu medicul dumneavoastră - chiar dacă sunteți în stare de sănătate perfectă.
  • Nu te mai înfometați. daca tu cred că ai putea avea o tulburare de alimentație, Sunați la Asociația Națională a afecțiunilor de alimentație la 1-800-931-2237 sau textul "NEDA" la 741741.
  • Imaginea intitulată Deveniți un model de pistă de succes Pasul 6
    6. Bea multa apa. Adultul mediu are nevoie de aproximativ 64 de uncii de fluid (1.89 l) de apă pe zi. Dacă vă exercitați viguros, ar trebui să beți mai mult. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru recomandări specifice. În plus față de menținerea în viață și sănătoasă, apa vă împiedică, de asemenea, supraalimentarea.
  • Image denumită devenind un model de succes de pistă de succes Pasul 7
    7. Aveți grijă de piele. Un program sănătos de dietă și exerciții fizice va minimiza problemele comune ale pielii ca acneea. Dacă aveți piele uleioasă sau prin acnee, spălați-vă fața cel puțin de două ori pe zi cu scrubul feței care controlează uleiul. Dacă aveți piele uscată, utilizați o spălare facială hidratantă. Purtați protecție solară între orele 10:00 și 2:00, când razele UV sunt puternice. Prea multă expunere UV poate provoca riduri premature, care sunt un ucigaș de carieră.
  • Tratați breakout-ul ocazional cu un ulei de arbore de ceai. Dacă breakout-urile de acnee rămân încăpățânate, discutați cu un dermatolog despre medicamentele pe bază de prescripție medicală.
  • Imaginea denumită devenind un model de succes de pistă de succes Pasul 8
    8. Nu abuzați de droguri. Aceasta include alcoolul și nicotina. Noțiuni de bază în fiecare zi poate deteriora ficatul dvs. și abilitatea dvs. de a gândi clar. Fumatul duce la probleme pe termen lung, cum ar fi boala de inimă, emfizem, cancer și îmbătrânirea prematură. Drogurile hardcore precum cocaina sau heroina sunt la fel de periculoase și moarte.
  • Partea 2 din 4:
    Obținerea expunerii
    1. Imaginea intitulată deveni un model de succes de pistă de succes Pasul 9
    1
    Construiți-vă portofoliul. Căutați fotografi profesioniști pentru a vă crea headshot-urile, posesul de profil, fotografii complet ale corpului și fotografii din spate. Purtați îmbrăcăminte simplă de formă ca o cămașă de tee și blugi slabi. Prea multe straturi vor acoperi ce agenți și cercetători de talente doresc să vadă.
    • Agenții doresc adesea să vadă fotografii casual în plus față de portofoliul dvs. Zâmbiți pentru câteva instantanee, dar, de asemenea, experimentați cu alte expresii faciale.
  • Imaginea intitulată deveni un model de succes de pistă de succes Pasul 10
    2. Alegeți o piață. Majoritatea modelelor funcționează numai în una sau două piețe, cum ar fi New York sau Paris. Diferite piețe au preferințe diferite pentru tipurile de corpuri. Căutați revistele de modă online și citiți pentru a afla ce piețe sunt potrivite pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți un model de pistă de succes Pasul 11
    3
    Se aplică unei agenții de modelare. Contactați agențiile de lansare precum Elite sau Ford. Fiecare agenție are propriile reguli privind modul de aplicare. Dacă rupeți aceste reguli, nu vă vor reprezenta. Verificați site-ul lor înainte de a le contacta sau trimiterea portofoliului dvs. De obicei, veți aplica ca model general și veți trece la pista după ce agenția vă alege.
  • Așteptați-vă ca agentul să aibă în minte interesele dvs. Ei ar trebui să vă trateze întotdeauna ca un profesionist. Dacă sunteți brand nou pentru modelarea, acestea ar trebui să vă sfătuiască pe sfaturi de nutriție și de modă. De asemenea, trebuie să vă așteptați să vă conectați cu cei mai buni stiliști și fotografi.
  • Feriți-vă de înșelătorii! Investigați agențiile mai puțin cunoscute prin căutări web sau a Biroului de afaceri mai bun. Evitați agenții care cer bani în față sau încercați să vă vindeți cursuri de modelare sau sesiuni de fotografie.
  • Imaginea intitulată Deveniți un model de succes de pistă de succes Pasul 12
    4. Nu te preface. La întâlnirea cu o agenție, fii tu singur. Nu purtați haine sau machiajul pe care nu l-ați purtat de obicei. Pe de altă parte, dacă aspectul dvs. obișnuit este funky și scandalos, mergeți cu asta! Indiferent de aspectul dvs. obișnuit, purtați haine simple de fixare, astfel încât agentul să vă poată vedea corpul.
  • Asigurați-vă că acționați profesional când vă întâlniți cu o agenție. Agenții doresc să lucreze cu oameni profesioniști și ușor de mers pe jos.
  • Imaginea intitulată Deveniți un model de succes de succes Pasul 13
    5. Întâlniți oameni din afara agenției. Contacte vă faceți muncă în această industrie. Du-te la evenimente de rețea, și să fie foarte sociabil. Discutați cu agentul și colegii dvs. de a vă introduce designerii și cercetașii. Du-te la spectacole de pistă cu oameni care ar putea face introduceri.
  • Partea 3 din 4:
    Realizați în cariera ta
    1. Imaginea intitulată deveni un model de succes de pistă de succes Pasul 14
    1. Închiriați un avocat. Avocații pot fi scumpi, dar vă vor proteja interesele pe tot parcursul carierei. Avocații de cercetare cu o experiență de urmărire a cazurilor câștigătoare pentru modele. Cereți alte modele pentru recomandări.
  • Imaginea intitulată deveni un model de succes
    2. Citiți întregul contract. Niciodată nu vă deconectați nimic înainte de ao citi îndeaproape. Unele contracte încearcă să forțeze modelele pentru a-și compromite moralul sau sănătatea pentru anumite sarcini. Dacă formularea este prea complexă, aveți avocatul dvs. să îl revizuiască. Să negocieze (sau să negocieze avocatul dvs.) cu agentul sau cercetașul dacă nu sunteți confortabil cu termenii.
  • Imaginea denumită devenind un model de succes de pistă de succes Pasul 16
    3. Arată încrederea. Vorbește-te pentru tine dacă cineva te împinge să faci ceva ce ești împotriva. Vorbi clar. Nu mormăi sau nu vorbește la un volum foarte scăzut. De asemenea, ar trebui să utilizați limba corpului pentru a vă arăta încrederea. Îndreptați postura dvs. și faceți contact vizual în timpul conversațiilor.
  • Image denumită devenind un model de succes de pistă de succes Pasul 17
    4. Persevera. Modelarea este o industrie competitivă, deci ar trebui să fiți pregătiți să gestionați respingerea din când în când. Va trebui, de asemenea, să vă ocupați de critici. Chiar dacă ați câștigat competiții de frumusețe toată viața, agenții și cercetașii dvs. ar putea să vă insultați aspectul dacă nu vă potriviți tipul pe care îl caută. Nu lăsați-o să ajungă la tine. În cele din urmă, veți găsi o misiune care are nevoie de cineva exact tipul dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți un model de pistă de succes Pasul 18
    5. Acceptați lucrurile non-atât de plin de farmec. Ca orice carieră, modelarea are părțile sale jos. Pregătiți-vă pentru că ați lucrat noaptea târzie și treziți-vă la începutul dimineții următoare. Obișnuiți-vă cu modificările de ultimă oră în fotografiile de fotografii, păstrându-vă în mod constant intimitatea și petrecerea de mult timp doar așteptând în jur. Va trebui, de asemenea, să înveți să se ocupe de întârzierea jetului și singurătatea care vine cu călătorii frecvente.
  • Partea 4 din 4:
    Efectuarea unui plan de back-up
    1. Imaginea intitulată deveni un model de pistă de succes Pasul 19
    1. Luați în considerare alte căi în modelare. În timp ce vă puteți controla greutatea într-o anumită măsură, înălțimea dvs. este o altă poveste. Vestea bună este că nu toate modelele sunt înalte și subțiri. Dacă sunteți mai scurt de 5 picioare 5, luați în considerare Modelarea îmbrăcămintei petite. Dacă aveți o construcție medie-mare, luați în considerare modelarea îmbrăcămintei de dimensiuni plus.
    • De asemenea, ați putea modela articole cum ar fi pantofii, machiajul sau bijuteriile. În aceste domenii, agenți și cercetași se concentrează pe anumite părți ale corpului dvs. ca dvs mâini sau picioare.
    • În zilele noastre există locuri de muncă pentru modelele cu toate tipurile de corpuri diferite, astfel încât să aveți mai multe opțiuni dacă nu vă încadrați în dimensiuni mai mici.
  • Imaginea intitulată Deveniți un model de succes de pistă de succes Pasul 20
    2. Mergi la facultate. Chiar dacă lucrurile funcționează, probabil că aveți nevoie de ceva pentru a vă întoarce la mijlocul anilor 20. Nu așteptați până când nu trebuie să faceți noi planuri. Începeți să studiați în timp ce modelați sau căutați mediere. Dacă călătoriți pentru muncă, discutați cu un consilier academic despre cursurile online.
  • Imaginea intitulată deveni un model de succes de pistă de succes Pasul 21
    3. Luați în considerare alte cariere legate de modă. Modelarea nu este singura carieră în industria modei. Cu un BA în jurnalism, puteți scrie pentru o revistă de modă. Un BFA în fotografie și un portofoliu impresionant ar putea să vă arate un loc foarte frumos ca fotograf de modă. Dacă aveți un talent pentru desenul figurii și artele fibrelor, cum ar fi coaserea, ar trebui să vă gândiți să deveniți un designer de modă.
  • sfaturi

    Participarea la școală de modelare ar putea să vă dea un avantaj în industrie. Veți învăța despre Posing, mergeți pe pistă și vă protejați de înșelători. Aveți grijă să evitați școlile care fac pretenții care sunt prea bune pentru a fi adevărate (cum ar fi "garantate" locuri de muncă la absolvire) sau pretinde că au instruit modele care nu au participat niciodată.

    Avertizări

    Nu ignora semnele unei tulburări de alimentație! Căutați ajutor dacă luați măsuri extreme pentru a pierde în greutate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar