Cum să fii calm, în timp ce obțineți un tatuaj

Obținerea unui tatuaj poate fi o experiență înfricoșătoare și dureroasă, dar iată cum să rămână calm în timpul procedurii.

Pași

Partea 1 din 3:
Înainte de tatuaj
  1. Imagine intitulată Fiți calm în timp ce obțineți un tatuaj Pasul 1
1. Determinați ce este că sunteți speriat de. Dacă sunteți speriat de durere, atunci puteți amorți zona înainte de mână sau dacă este acul, sunteți speriat, nu vă uitați la ac. Prin determinarea a ceea ce sunteți speriat, puteți găsi o soluție.
  • Imagine intitulată Fiți calm în timp ce obțineți un tatuaj Pasul 2
    2. Mâncați o masă sănătoasă și beți o mulțime de apă înainte de numire. Nu beți alcool sau luați analgezice, deoarece acest lucru vă este sângele și o face să sângereze mai mult. Dacă sunteți predispus la leșin, luați o gustare sau băutură dulce cu dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți calm în timp ce obțineți un tatuaj 3
    3. Ia un somn bun cu o noapte înainte. A fi obosit poate face totul mai rău, deoarece nu vrei să adormi în studioul tattoo.
  • Imaginea intitulată Fiți calm în timp ce obțineți un tatuaj Pasul 4
    4. Rochie în conformitate cu tatuajul pe care îl obțineți. Dacă primiți un tatuaj pe braț, apoi purtați ceva cu mâneci scurte sau mâneci pe care le puteți rostogoli cu ușurință. Dacă primiți un tatuaj de stomac, atunci nu purtați o rochie sau un jumpsuit. Utilizați bunul simț pentru a decide dacă echipamentul dvs. planificat este sau nu potrivit.
  • Partea 2 din 3:
    În timpul tatuajului
    1. Imaginea intitulată Fiți calm în timp ce obțineți un tatuaj Pasul 5
    1. Completați formularul de consimțământ și răspundeți la întrebările cu adevărat. Dacă nu sunteți sigur ce înseamnă ceva, adresați-vă artistului dvs. să explice. Dacă vi se adresați o întrebare despre sănătatea sau experiența trecută și nu sunteți sigur, spuneți artistului dvs. pe care nu îl cunoașteți (de exemplu, dacă a fost întrebarea "Ești predispus la leșin" Și nu sunteți sigur că nu ați avut niciodată un tatuaj înainte, spuneți-i).
  • Imaginea intitulată Fiți calm în timp ce obțineți un tatuaj Pasul 6
    2. Stați sau întindeți unde vi se spune. Artistul vă va oferi instrucțiuni despre care să stea și la ce poziție. De asemenea, ea vă poate cere să eliminați anumite articole de îmbrăcăminte, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Fiți calm în timp ce obțineți un tatuaj Pasul 7
    3. Să decidă dacă să se uite la procedură sau să privească departe. Unii oameni găsesc mai ușor să privească, dar unii preferă să se uite. Dacă vă uitați departe, nu veți vedea acul sângelui, dar dacă urmăriți, nu veți fi surprinși de ac și dacă sunteți nemulțumit de modul în care se întâmplă designul, vă puteți consulta artistul înainte de a fi prea târziu.
  • Imagine intitulată Fiți calm, în timp ce obțineți un tatuaj Pasul 8
    4. Nu fi jenat dacă țipi sau strigi. Artiștii de tatuaje sunt de obicei folosiți pentru oamenii de genul asta. Este mai bine să încerci să eviți acest lucru, dar dacă faci țipare sau plânge, nu este nevoie să fii jenat.
  • Imaginea intitulată Fiți calm în timp ce obțineți un tatuaj Pasul 9
    5. Nu vă fie frică să întrebați artistul dvs. pentru o pauză. Este normal să aveți o pauză de 2-3 minute aici și acolo.
  • Partea 3 din 3:
    După tatuaj
    1. Imaginea intitulată Fiți calm în timp ce obțineți un tatuaj Pasul 10
    1. Faceți ceva distractiv pe care vă bucurați. Recompensați-vă pentru a obține tatuajul și veți avea ceva de așteptat în timp ce obțineți tatuajul. Ai putea face orice să cumperi o înghețată, să arunci o petrecere.
  • Imaginea intitulată Fiți calm în timp ce obțineți un tatuaj Pasul 11
    2. Urmați instrucțiunile după îngrijire. Nu vrei să faci o infecție.
  • Imaginea intitulată Fiți calm în timp ce obțineți un tatuaj Pasul 12
    3. Nu vă fie frică să vă arătați tatuajul prietenilor dvs. Ai un tatuaj, chiar dacă ai fost speriat, așa că ai dreptate să-l arăți!
  • sfaturi

    Verificați cu artistul dvs. înainte de a aplica orice cremă amorțită sau a preluării analgezice, deoarece vor putea oferi sfaturi profesionale.
  • Urmați instrucțiunile după îngrijire fără eșec. Ele sunt în vigoare pentru a ajuta la ușurarea durerii și asigurarea lipsei de infecție.
  • Obțineți doar un tatuaj dacă doriți cu adevărat. Ele sunt permanente.
  • Aduceți o gustare sau băutură dulce dacă sunteți predispus la leșin.
  • Avertizări

    Doare.
    • Dacă sunteți acul fobic, fobic sânge sau ați leșinat de la un ac înainte, puteți să leșine.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar