Cum de a construi un portofoliu de modelare

Lansarea unei cariere de modelare este suficient de dificilă, ar fi chiar mai greu dacă nu aveți un portofoliu. Vestea bună este că sunt ușor de pus împreună, iar un portofoliu de modelare bun poate face diferența între a obține o slujbă de modelare râvnit și pierderea ei. Vestea proastă este că, dacă vă împiedicați-o, vă va costa cu siguranță locuri de muncă și vă poate ruina chiar și cariera înainte de a începe să începeți.

Pași

Partea 1 din 3:
Așezând baza de bază
  1. Imaginea intitulată deveni un model pas 6
1. Determinați tipul de model. Există multe tipuri diferite de modelare, unele cu cerințe foarte specifice în ceea ce privește aspectul fizic și nivelul de calificare. Deși este adevărat că cele mai comune tipuri de modelare necesită oameni înalți, subțiri, există și alte tipuri de modelare în care stilul corpului preferat este mai flexibil.
  • Modelarea live este un exemplu în care personalitatea este mai importantă decât un tip de corp exact sau un aspect. Modelele live reprezintă companii din expoziții comerciale, mall-uri și alte locații pentru a promova un anumit produs sau brand. Deoarece modelul live necesită interacțiunea cu mulți oameni, este important ca modelul să iasă și are o dispoziție însorită.
  • Modelarea modei este cel mai comun tip de modelare pe care oamenii o cunosc. A fi un model de moda de succes necesită o anumită înălțime. Pe piețele mai mari, cum ar fi New York, înălțimea minimă acceptabilă este de 5`10 ", în timp ce pe piețele mai mici minimul este 5`8".Modelele de moda trebuie, de asemenea, destul de subțiri. În ceea ce privește aspectul, o gamă mai largă este acceptabilă, de la frumos frumos la izbitoare.
  • Modelarea de imprimare comercială este o captură pentru modelele care apar în anunțuri în reviste și ziare. Acesta poate varia de la modelul de costume de baie pentru a descrie un rol specific, cum ar fi oamenii de afaceri, medicul sau reprezentantul unui anumit demografic.Cerințele de aspect variază în funcție de tipul de loc de muncă. De exemplu, modelele de baie de baie trebuie să fie curbate, dar arată totuși un ton bun muscular, în timp ce reprezentanții unei anumite demografice trebuie doar să fie exemple atractive ale acelei demografice.
  • Modelarea pieselor corpului prezintă o anumită parte a corpului, un astfel de păr, picioare sau mâini. Dacă aveți părul lustruit, mâinile grațioase sau picioarele care continuă pentru totdeauna, luați în considerare acest tip de modelare.
  • Imaginea intitulată deveni un model Pasul 10
    2. Închiriați un fotograf profesionist. Sunați la unele agenții locale de modelare și aflați cine le folosesc. Fotografii care lucrează în industrie vor avea experiență cu modelele. Ei probabil vor ști, de asemenea, ce agenții caută în general în poze de portofoliu și vă pot sfătui în consecință.
  • Imaginea intitulată deveni un model pas 8
    3. Închiriați un artist profesionist de machiaj. Dacă sunteți norocoși, fotograful va rezolva acest lucru pentru dvs., dar nu uitați să întrebați dacă costul artistului de make-up este inclus în taxă sau dacă trebuie să plătiți suplimentar. Dacă fotograful nu oferă una, cereți agențiilor de modelare locale să recomande unul.Ca și în cazul fotografului, artiștii de make-up din afacere vor ști ce se așteaptă.
  • Imagine intitulată rochie frumos de zi cu zi (pentru fete) Pasul 13
    4. Practicați postarea.Uitați-vă prin reviste pentru a găsi poses care vă inspiră. Nu vă fie frică să le modificați puțin pentru a le face pe cont propriu. Practicați-i în fața unei oglinzi și schimbați unghiul din când în când. Adresați-vă unui membru al familiei sau unui prieten să vă critice pozițiile pe măsură ce practicați.
  • Imagine intitulată rochie frumos de zi cu zi (pentru fete) Pasul 7
    5. Alege-ți hainele pentru tragere. Este important să realizăm că scopul portofoliului dvs. este de a vă vinde.Eliminați tot ce distrage atenția din acest scop. În acest scop, păstrați alegerile de îmbrăcăminte simple. Alegeți culorile solide și rămâneți departe de amprente și modele. Optați pentru îmbrăcăminte pe care o cunoașteți bine: Evitați tot ce este prea strâns sau slăbit. Portofoliul dvs. nu este, de asemenea, locul pentru "Fashion-Forward".
  • Veți avea nevoie de mai multe opțiuni de costum, deoarece nu doriți să aveți imagini cu dvs. numai în una sau două.
  • Dacă intenționați să intrați în modelarea de imprimare comercială, este o idee bună să aduceți și un costum de baie.
  • Imaginea intitulată deveni un model 3
    6. Pregătiți-vă să demonstrați versatilitatea. Având un număr de aspect adecvat tipului de modelare pentru care sunteți potrivit este esențial. Dacă fotograful este bun, el sau ea va ști ce tipuri de imagini și arată că veți avea nevoie.
  • Imagini HeadShotsare unde fața modelului este descrisă în mod clar. În mod obișnuit, în dimensiune de 8x10, imaginea este de obicei a capului modelului și a trunchiului superior, luată în apropiere. Este important ca headshot-ul să se concentreze pe față. Ele sunt, de obicei, luate de obicei cu machiaj minim, astfel încât structura facială a modelului și tonul pielii sunt evidente. Fiecare model are nevoie de unul în portofoliul său.
  • Fotografiile de frumusețe, pe de altă parte, sunt imagini artistice, ca și ca headshot, sunt din capul modelului și corpul superior. Cu toate acestea, spre deosebire de headshot-uri, modelul este făcut și poate fi pus în mod dramatic. Dacă doriți să lucrați ca un model de imprimare comercial, această fotografie este o necesitate pentru dvs.
  • Fotografiile sunt exact ceea ce sună: Fotografiile modelului purtând diferite costume, cu accentul fiind pe haine. Chiar și machiajul modelului completează costumul. Aceste imagini sunt pentru modelele de modă.
  • Shots Shots Shots prezintă corpul modelului. Aceasta este o altă fotografie pe care o veți avea nevoie pentru modelare de imprimare comercială.
  • O altă fotografie care este importantă dacă doriți să intrați în modelul de imprimare comercială este fotografia editorială. Centrat în jurul unei povestiri, iată unde veți juca un personaj într-o anumită narațiune.
  • Asigurați-vă că aveți echipamentele dvs. pregătite cu cel puțin cinci zile înainte de ziua filmului.
  • Imaginea intitulată deveni un model pas 2
    7. Mențineți aspectul dvs.Privind cel mai bine la fotografia dvs. Shoot este crucială pentru succesul dvs. ca model. În consecință, efectuați orice întreținere de rutină pe dvs. așa cum aveți nevoie înainte de ziua mare. De exemplu, aveți o tăietură de păr sau obțineți o manichiură.
  • Cu o zi înainte de filmare, asigurați-vă că obțineți un somn bun și rămâneți departe de alcool.
  • Partea 2 din 3:
    Vizitarea studioului fotografului
    1. Imagine intitulată rochie bine când tu
    1. Verificați și verificați dublu sacul. Înainte de a părăsi casa, asigurați-vă că sacul dvs. este ambalat și că aveți bani pentru costurile de transport și taxele de parcare. Scopul de a ajunge la 10 minute înainte de a fi datorat. Purtați numărul fotografului pe dvs. și dați-le un apel dacă vă dați seama că ați întârziat.
  • Imaginea intitulată deveni un model pas 9
    2. Comunicați cu fotograful. O bună comunicare între model și fotograf este esențială pentru imagini minunate. Ascultați cu atenție la ceea ce dorește fotograful. Încercați să nu fiți nervoși, dar recunoașteți că sentimentul este normal...chiar modelele care au lucrat de ani de zile de ani de zile.
  • Imaginea intitulată deveni un model de pas 11
    3. Prezentați-vă încrederea și farmecul. Vrei ca pozele dvs. să captureze esența a ceea ce puteți aduce ca model: Vivacitatea și capacitatea dvs. de a descrie caractere și dispoziții variate. Nu vă fie frică să vă arătați. Acesta este timpul dvs. de a străluci.
  • Imaginea intitulată nu are grijă ce alții gândesc la tine pasul 1
    4. Demonstrează o etichetă adecvată. Este important să construim relații profesionale bune cu fotograful și artistul de machiaj. Asigurați-vă că scrieți amândouă vă mulțumesc note după ce fotografia sa terminat.
  • Partea 3 din 3:
    Crearea portofoliului dvs.
    1. Imaginea intitulată Luați bine singuratul 18
    1. Alegeți fotografiile dvs. de portofoliu. Amintiți-vă că calitatea contează mai mult decât cantitatea. Selectați 12 la 16 dintre cele mai bune fotografii. Înscrieți-vă familia și prietenii să vă ajute.
    • Asigurați-vă că fotografiile dvs. vă arată în diferite costume și în locații diferite. De asemenea, este important să includeți imagini ale dvs. în iluminare diferită, de exemplu, în interior și în aer liber.
    • Dimensiunea standard a fotografiei este de 8x10 inci. Alte dimensiuni includ 9x12 și 11x14
  • Imaginea intitulată Propune prietenului tău Pasul 7
    2. Aranjați-vă fotografiile pentru publicare. Când un potențial client deschide portofoliul dvs., doriți să le urăști de la început până la sfârșit. În consecință, includeți cele mai bune imagini, două în deschidere și două în paginile de închidere ale portofoliului dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un model 3
    3. Obțineți o carte de portofoliu imprimată. Fotograful dvs. poate oferi acest serviciu. Dacă nu, orice loc de imprimare foto poate face acest lucru pentru dvs. De asemenea, pot crea un disc al portofoliului dvs.
  • O altă opțiune în plus față de o versiune imprimată este un portofoliu online. Cel mai bine este să angajați pe cineva să proiecteze un site web pentru a găzdui mai degrabă decât să încercați să faceți acest lucru singur. În caz contrar, va apărea amator.
  • Imagine intitulată rochie frumos de zi cu zi (pentru fete) Pasul 9
    4. Actualizați-vă portofoliul. Pe măsură ce obțineți posturi de modelare și câștigați experiență, adăugați acest lucru în portofoliul dvs. Păstrați "foile de lacrimi", de obicei, pagini de reviste sau fotografii dintr-o fotografie fotografie. Acestea demonstrează succesul dvs. ca model.
  • Imaginea intitulată deveni un model pas 6
    5. Includeți o pagină de profil. Profilul dvs. va lista informații importante despre dvs. Includeți tipurile de muncă pe care sunteți dispus să o faceți, de exemplu, statisticile dvs., greutatea, greutatea, părul și culoarea ochilor, indiferent dacă aveți domenii problematice din corpul dvs., de exemplu, tatuaje sau cicatrici și, în final, orice relevant abilitățile pe care le aveți, cum ar fi cunoașterea unui sport sau cum să jucați un instrument muzical.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Este o idee bună să păstrați copii de rezervă ale fotografiilor din portofoliul dvs. într-un loc sigur. Veți evita panica majoră dacă ar trebui să vă pierdeți portofoliul dacă faceți acest lucru.
  • Nu încercați să spălați fața nouă în noaptea înainte de fotografia dvs., deoarece poate provoca o breakout jenant.
  • Dacă vă schimbați coafura, vopsiți părul, vă îmbrățișați părul, purtați o perucă sau orice alte modificări de lungă durată în părul dvs., schimbați hele sau adăugați un alt set de headshots cu coafura dvs. diferită.
  • Când vă îmbrăcați, asigurați-vă că toate hainele sunt în mod corespunzător - ca și în curele răsucite, nici un buton nu a fost făcut prin găuri greșite.
  • Cumpărați un 9 x 12" Carte de portofoliu inch. Apare profesional și vă poate permite să adăugați mai multe informații în fiecare pagină.
  • Fiți conștienți de bronzare înainte ca filmul ca linii de bronz să poată privi ineste.
  • Puneți CV-ul și informațiile dvs. de contact pe prima pagină. De cele mai multe ori când se uită prin portofoliu, ei vor scăpa prin pagini. Dacă nu au văzut numărul dvs. de telefon, ei nu vă vor contacta.
  • În mod ideal, ar trebui să vizați să aveți fotografii mai vechi de un an în portofoliul dvs. Acest lucru poate însemna că trebuie să vă re-împuterniciți portofoliul, așa că este pregătit.
  • Portofoliul trebuie să fie durabil. Deși portofoliul de 10 $ pe care îl vedeți în vânzare este accesibil, nu va dura.
  • Cele două fotografii cele mai importante sunt căștile dvs. și fotografia completă a corpului. Acestea sunt cele mai importante fotografii din toate și majoritatea agențiilor se uită la acestea.
  • Amintiți-vă - Portofoliul dvs. nu este un album foto. Dacă o fotografie nu "vinde" tu, nu-l păstrați pentru că ați dezvoltat valoare sentimentală spre ea.
  • Aduceți întotdeauna portofoliul dvs. la audițiile dvs
  • Purtați-vă părul exact același mod pe care îl purtați în headshot-ul dvs. la audiții. Dacă nu o purtați exact, ar fi echivalentul minciunii în lumea modelării.
  • Dacă încercați să faceți portofoliul dvs. cu singurul scop de a fi semnat la o agenție, gândiți-vă de două ori. Majoritatea agențiilor vă vor cere să faceți un portofoliu să trageți oricum semnarea, deci acest lucru ar putea fi foarte bine să plătiți de două ori.
  • Schimbați căștile / fotografiile corpului complet la fiecare 6 luni dacă sunteți sub vârsta de 18 ani, deoarece copiii și adolescenții se dezvoltă într-un ritm rapid. Dacă aveți vârsta de peste 18 ani, schimbați-o la fiecare 10-12 luni.
  • Utilizați hârtia de card în loc de hârtie obișnuită. Nu este la fel de subțire și nu la fel de groasă și pare profesională.
  • Avertizări

    Fiți conștienți de bronzare înainte ca filmul ca linii de bronz să creeze probleme.
  • Fiți conștienți de faptul că mulți fotografi și artiști de make-up vor avea politici de anulare. Ca regulă de bază, dacă anulați în termen de 48 de ore de la ora de pornire a filmului, va trebui să plătiți cel puțin unii, dacă nu toți, ai taxei.
  • Nu presupuneți că fotograful care vă taxează cel mai mult trebuie să fie cel mai bun. Pe de altă parte, amintiți-vă de asemenea că obțineți ceea ce plătiți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar