Cum se adaugă sparkle la părul tău

Adăugarea de strălucire la părul dvs. este o modalitate excelentă de a jazz orice coafură. Puteți face ca părul să strălucească prin adăugarea de produse de păr strălucitoare, cum ar fi gelul gitter sau cretă de păr spumante. De asemenea, puteți adăuga ceva strălucitor la încuietori cu accesorii de păr. Extensiile Tinsel, tatuajele de păr și pietrele de păr sunt toate modalitățile pe care le puteți adăuga sparkle la părul dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea produselor profesionale
  1. Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 1
1. Da glitter hairspray o lovitură. Glitter Hairspray este o modalitate ușoară de a face orice tip de păr sau coafura de coafură. Puteți achiziționa Glitter Hairspray online, la magazinul local de aprovizionare de frumusețe sau la un magazin de droguri. Asigurați-vă că vă păstrați ochii și gura închisă când pulverizați spray-ul strălucitor. De asemenea, ar trebui să evitați inhalarea acestuia.
  • Adăugați niște scânteie la updo-ul dvs. finalizând stilul dvs. cu niște spray de păr strălucitor.
  • Face valurile de zi cu zi plin de farmec de părul uscat de spritzing cu spray de protecție.
  • Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 2
    2. Check out unele cretă de păr spumante. Hair Chalk este un produs care oferă culori temporare și scânteie părului tău. Lichidul de păr lichid durează 2-10 șampoane și se aplică părului uscat cu un aplicator cu spumă sau burete. Hair CHALK Compacts sunt aplicate direct pe părul umed sau uscat, iar ultimele șampoane 1-3. Părul de bastoane de păr sunt aplicate cu apă până la păr umed sau uscat și ultimele 2-4 șampoane.
  • Încercați să adăugați o atingere de scânteie la părul dvs., aplicând cretă de păr strălucitor la câteva fire care vă înconjoară fața.
  • Du-te la toate prin aplicarea cretălui de păr strălucitor la un pixie tăiat într-un model Roygbiv.
  • Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 3
    3. Du-te pentru scânteia de peste o clipă de spălare strălucitoare. Climatizerile multifuncționale sunt aplicate la părul umed după șamponare. Ei condiționează, deturnați și lăsați-vă încuietori strălucind. Un balsam spumant vă permite să vă modelați părul ca normal. Puteți achiziționa un balsam de răsărit online sau la magazinul local de aprovizionare de frumusețe.
  • Utilizați un balsam de lunet de aur pe păr blondă sau maro.
  • Încercați un balsam spumant de argint pe părul negru.
  • Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 4
    4
    Încercați Spray Salt Shimmer. Un spray de sare de sare de mare poate adăuga o atingere de scânteie, precum și textura părului tău. Puteți să-l utilizați pe părul umed pentru a vă îmbunătăți buclele existente sau pentru a adăuga textură și strălucirea părului. Puteți, de asemenea, să o utilizați pe părul uscat pentru volumul adăugat și umiditatea. Încercați să o utilizați pentru a ține o sus în poziție. De asemenea, puteți accentua culoarea părului prin adăugarea unui spray strălucitor într-o culoare complementară.
  • Metoda 2 din 3:
    Efectuarea propriilor produse ale Sparkle
    1. Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 5
    1. Asigurați-vă propriul gel de păr strălucitor. În timp ce există multe produse de păr spumante pe piață, puteți face cu ușurință propriile produse de păr la domiciliu. Pur și simplu amestecați glitterul de calitate cosmetică cu gelul dvs. preferat de păr. Puteți utiliza apoi mâinile sau o perie de culoare pentru păr pentru ao aplica la orice coafură.
    • Plecați de coadă de coadă prin adăugarea gelului sclipici la sfaturi.
    • Mătură o perie de culoare de păr peste panglica dvs. pentru a adăuga niște strălucire într-un coafor de zi cu zi.
  • Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 6
    2. Adăugați niște scânteie cu ochi lichizi. Eyeliner vine într-o mare varietate de culori. Multe mărci includ, de asemenea, opțiuni strălucitoare sau strălucitoare. Folosind eyeliner lichid înseamnă că puteți avea un control precis asupra locului în care aplicați produsul spumant. Eyeliner lichid adaugă culori temporare și scânteie la părul tău și spală cu ușurință cu șampon.
  • Aplicați o dungă de ieșire a ochilor lichizi strălucitori în partea părului.
  • Folosiți mai multe culori ale ochelarului lichid Shimmery pentru a adăuga strălucirea multicoloră la firele de coadă scăzută.
  • Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 7
    3. Creați o ceară de păr strălucitoare. Aplicați o ceară ușoară de păr sau un balsam de glosare la rădăcinile sau zona părului în care doriți să creați un plasture de glitter. Apoi glisați ușor peste niște sclipici liberi cu degetele, permițând ca unii să rămână pe piele. În cele din urmă, bate sclipirea în reziduul ceară pe părul tău.
  • Pentru a adăuga sparkle pe tot parcursul, puteți termina aspectul prin combinarea ușoară sau periajul părului de la rădăcinile strălucite până la capetele părului.
  • Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 8
    4. Utilizați șampon uscat și sclipici liber pentru a adăuga sparkle la părul tău. Se amestecă o linguriță de strălucire cu un dollop de dimensiuni mari de gel de păr. Puneți părul sau rădăcinile părului cu șampon uscat. Apoi, cea mai mare parte a primilor trei până la șase centimetri din partea dvs. cu hairpray standard. În cele din urmă, utilizați o pensulă plană pentru a răspândi amestecul sclipici și gel într-o mișcare descendentă de la rădăcinile dvs. prin primele trei până la șase centimetri din partea dvs. Lăsați să se usuce și să terminați aspectul cu o ceață de hairpray.
  • Asigurați-vă că evitați să obțineți sclipici în banda de scalp între partea dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de strălucire cu accesorii
    1. Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 9
    1. Fier în unele farmece de păr în formă de stele. O modalitate de a-ți obține coafura de coafură este să-l îmbraci cu niște farmece de păr de fier. Aceste accesorii de păr vin pe o foaie și sunt aplicate cu un fier plat sau fier curling. Îndepărtați părul farmece și puneți-le direct pe părul dvs., apoi faceți un fier plat peste partea superioară a faptelor pentru a le sigila în părul vostru. Ei se vor spăla cu ușurință cu șampon, și nu deteriora părul.
    • Încercați să plasați un rând de farmec de păr în formă de stea într-un aranjament în formă de bandă.
    • Luați în considerare plasarea unei linii lungi de farmec metalic în formă de știft pe o încuietoare de păr lângă fața ta.
  • Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 10
    2. Încercați niște bijuterii de păr spumante. O modalitate excelentă de a adăuga sparkle la orice coafură este cu o bucată de bijuterii de păr. Bijuterii de păr vine în toate formele, dimensiunile și stilurile. De asemenea, este reutilizabil, ceea ce înseamnă că veți putea obține mai mult din investiția dvs. pe termen lung.
  • Încercați o aur metalică, bandă de cap în formă de frunze, cu o lateral bun pentru un aspect asemănător zeiței.
  • Adăugați manșete metalice miniaturate la panglică pentru o coafură elegantă, unică.
  • Încercați să adăugați un clip spumant de păr la o coadă scăzută pentru a adăuga fler la stilul dvs. ușor, de zi cu zi.
  • Adăugați pini de bobby metalici sau bijuterii la o up-do.
  • Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 11
    3. Încercați un tatuaj de păr strălucitor. Tatuajele de păr sunt un mod ieftin, elegant, de a adăuga niște strălucire la părul tău. Ei lucrează la fel ca un tatuaj temporar pentru pielea ta. Pur și simplu puneți platforma de tatuaj pe firele voastre, dab cu o minge de bumbac umedă și apoi îndepărtați spatele hârtiei tatuajului. Se spală ușor cu șampon.
  • Adăugați mai multe tatuaje de păr pe fiecare parte a părții dvs. pentru ao îmbrăca.
  • Încercați să aplicați tatuajele de păr în mod continuu de la ureche la ureche pentru o bandă de cap care nu se va lăuda.
  • Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 12
    4. Încearcă niște Tinsel. Părul Tinsel este o modalitate excelentă de a adăuga sparkle și de a străluci la încuietori. Este un accesoriu relativ ieftin de păr pe care îl puteți achiziționa online, la un magazin de costume sau la magazinul local de aprovizionare de frumusețe. Majoritatea părului Tinsel este pur și simplu legată la rădăcinile încuietorilor existente.
  • Poate fi de ajutor să aveți mâinile suplimentare ale unui prieten când vă legați în Tinsel.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar