Cum să creați un bun bun

Un bun bun este un updo care poate fi decolat atât ocazional cât și formal. Îți poți aranja părul liber pentru un aspect casual sau, pentru un aspect mai lustruit, poți trage părul mai strâns și poți folosi Pins Bobby pentru a asigura firele Flyaway în loc. Există multe variații pe bunul tăiat. Incorporarea răsturnărilor și a panourilor vă pot ajuta să obțineți aspect diferit atunci când creați acest stil.

Pași

Metoda 1 din 3:
Crearea unui bun Bu Bun
1. Tăiați partea superioară a părului dvs. ușor. Începeți cu părul uscat. Începeți să vă spălați bine părul cu o perie de palete pentru a elimina orice încurcătură pe care o aveți. Folosind un pieptene sau alegeți, tachinează ușor părul la coroana capului tău. Acest lucru va adăuga un volum pe partea de sus.
  • Dacă doriți un volum suplimentar, aplicați o pulbere volumizantă sau șampon uscat la rădăcinile din partea de sus a capului. Apoi bateți-vă ușor părul cu degetele.
  • 2. Trageți părul înapoi într-o coadă normală. Periați tot părul în spatele capului folosind peria de palete. Prindeți părul în care ați plasat în mod normal o coadă regulată. Înfășurați un păr elastic în jurul ei o dată. Apoi, când înfășurați elasticul în jurul a doua oară, nu vă trageți părul tot drumul prin el. Opriți-vă la jumătatea drumului și lăsați-i drumul elastic.
  • Acest lucru va crea o jumătate de mizerie, cu coaja rămasă agățată chiar dreapta sub ea.
  • 3. Răsuciți coada de coadă la aproximativ 180 de grade. Prindeți secțiunea de coadă și răsuciți părul în jurul valorii astfel încât să fie acum direct deasupra bunului, mai degrabă decât sub ea. Utilizați ambele mâini pentru a trage ușor pe ambele părți ale bunului, care o va îndepărta și o va slăbi puțin.
  • 4. Creați deschiderea pentru bun. Plasați degetele indexului pe părul direct deasupra bunului. Trageți degetele în direcții opuse, tragându-vă părul împreună cu ei. Tragerea părului în afară va crea o deschidere, care este locul în care veți pune bunul și coada de cal.
  • 5. Răsuciți-l pe Bun peste și puneți-l în jos în deschidere. Utilizați degetele pentru a împinge bunul până la deschiderea pe care ați creat-o. Apoi puneți restul de coadă în interiorul deschiderii. Tot părul tău și elasticul părului ar trebui să fie acum îngrămădite în deschidere și nu mai sunt vizibile.
  • 6. Setați stilul bun de bunuri cu pompierul preferat. Asigurați-vă stilul cu Bobby Pins dacă aveți nevoie de suplimentar sau planificați să vă aflați în vreme umedă. Dacă doriți să înmuiați un pic, scoateți câteva fire ale părului în jurul feței dvs. pentru a-l rama. Puteți folosi pomada pentru a defini aceste fire.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unui chiflon împletit Bun
    1. Creați volumul prin taierea părului la coroană. Începeți cu părul uscat. Periați-l prin ea pentru a vă asigura că este gratuit. Ridicați părul în partea de sus a capului și utilizați o alegere sau o pieptelă pentru ao tachina ușor la rădăcini. Acest lucru va înmuia stilul și va oferi un volum mic.
    • Utilizați o pulbere volumizantă sau șampon uscat pentru a crea un volum suplimentar, dacă doriți.
  • 2. Panglicate două secțiuni de păr pe fiecare parte a capului tău. Începeți pe partea stângă. Folosește-ți degetele pentru a separa o bucată de păr la coroana capului tău. Apoi separați o altă bucată, aproximativ aceeași dimensiune ca prima, chiar deasupra urechii. Strâns împletit ambele bucăți și fixează capetele împreună cu un elastic de păr clar.
  • 3. Repetați exact aceleași acțiuni pe partea dreaptă. Apoi fixați ambele părți ale panourilor duble împreună cu o singură elastică din spatele capului. Asigurați-vă că le asigurați în mod liber. Panglicele ar trebui să se drape mai degrabă decât să tragă.
  • 4. Strângeți părul rămas într-o coadă scăzută. Țineți coaja scăzută în poziție cu mâna, dar nu o asigurați cu un elastic. Utilizați cealaltă mână pentru a aduna capetele împreună și trageți-le în sus. Bucurați-vă tot părul în jurul și puneți capetele în jos între panglici pentru a crea un bun. Trageți capetele și fixați-le în poziție cu Bobby Pins.
  • Pentru un aspect ușor diferit, creați o panglică foarte liberă cu părul rămas, apoi bucleți-l în jur pentru a crea bunul.
  • 5. Setați stilul cu hairpray. Dacă vreun domeniu se simt liberi, folosiți câteva știfturi de la Bobby sub Bun pentru a ține totul în poziție. Scoateți câteva piese de formare pentru a înmuia aspectul general. MIST întregul tău cap cu hairspray.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unui Bun Twist-Tuck
    1. Începe cu părul a doua zi. Acesta este un stil minunat atunci când doriți o privire moale "anulată". Părul al doilea sau al treilea zi vă va oferi părul cu aderență și textură suplimentară, ambele complimente acest aspect. Dacă doriți să adăugați mai multă textură, o difuzare a unui hairpray de textură pe părul dvs. Dacă doriți un corp suplimentar, aplicați o pulbere volumizantă. Șamponul uscat funcționează și pentru acest lucru.
    • Asigurați-vă că începeți cu părul uscat.
  • 2. Separați o secțiune de păr pe fiecare parte a capului. Adună o bucată sănătoasă de păr pe fiecare parte a capului tău, chiar deasupra urechilor tale. Aceste piese separate vor crea răsturnările în acest aspect. Puneți piesele din cale de acum.
  • 3. Puneți restul părului într-o coadă mică. Strângeți toate părul rămas la nivelul gâtului. Asigurați părul cu un elastic pentru a crea o coadă de bază scăzută. Asigurați-vă că nu vă asigurați părul prea strâns, deoarece rezultatul final ar trebui să arate ușor murdar și să-ți cadre ușor fața.
  • 4. Răsuciți părul de pe partea stângă. Dezactivați părul secționat și răsuciți-l până la capete. Trageți secțiunea răsucite înapoi spre coada de coadă mică. Trageți capătul peste coadă, acoperind elasticul și asigurați totul cu pinii Bobby sub coadă.
  • 5. Răsuciți părul pe partea dreaptă. Repetați exact aceleași acțiuni cu secțiunea dreaptă a părului. Asigurați-vă că ambele răsturnări sunt sigure. Dacă nu, utilizați câțiva pini de bobby pentru a ține totul în poziție. Puteți răsuci părul strâns pentru un aspect lustruit sau răsuciți-l ușor pentru a obține un stil "anulat".
  • 6. Împingeți coada de coadă scăzută și rotiți-o pentru a crea un bun. Luați capătul poneiței și rotiți-l pentru a crea o buclă. Apoi aduceți capătul de coadă, chiar sub zona în care se întâlnesc răsucirile. Fixați capetele în poziție, sub răsturnări, pentru a crea un bun.
  • 7. Setați stilul cu hairpray. Dacă bunul tău are niște piese libere, asigurați-le cu Bobby Pins. Dacă preferați un aspect mai moale, nu ezitați să lăsați firele afară. Scoateți câteva fire ale părului în jurul feței dvs. pentru a-l rama. Nu trageți prea bine părul prea strâns sau puneți-l prea precis, deoarece stilul ar trebui să arate puțin murdar.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar