Cum să suflați părul uscat bărbați

Când ați făcut corect, uscarea prin suflare a părului vă permite să vă controlați mai ușor coafura. Dacă utilizați deja produsul pentru a vă modela părul, folosind un uscător de suflare vă poate ajuta să reduceți cantitatea de timp și produsul este necesar pentru a obține aspectul dorit. Învățarea modului corect de a sufla uscarea părului vă va permite să obțineți coafura perfectă rapid și eficient.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă părul
  1. Imagine intitulată Bărbații uscați
1. Spălați-vă părul ca de obicei. Uscarea prin suflare necesită aplicarea căldurii directe, care vă poate deteriora părul. Utilizați un șampon de hidratare și balsam pentru a vă ajuta părul să-și păstreze uleiurile naturale. Acest lucru va reduce la minimum spargerea, uscăciunea și / sau frizziness.
  • Produsele hidratante care conțin uleiuri naturale, cum ar fi ulei de nucă de cocos sau ulei de avocado, sunt alegeri minunate pentru a vă ajuta părul să rețină și să-și restabilească uleiurile naturale.
  • Imagine intitulată Bărbații uscați
    2. Șterge părul cu un prosop. Suflați-vă parul în timp ce se înmoaie umed necesită mai multă căldură și vă poate deteriora părul. Blot ușor părul cu un prosop pentru a îndepărta excesul de umiditate. Evitați frecarea, stoarcerea sau răsucirea părului, deoarece acest lucru poate să-l deterioreze.
  • Utilizați un prosop microfibră sau un tricou moale pentru a vă usca părul dacă este posibil. Prosoapele microfiberului provoacă mai puțină frecare și puneți mai puțin stres pe părul dvs. decât prosoape de bumbac. Acest lucru duce la mai puțin frizz și mai puține daune părului în timp.
  • Puteți spune dacă părul tău este suficient de uscat prin apucarea unei ființe de păr lângă rădăcină și alergând degetele de-a lungul lungimii sale la sfaturi. Dacă apa se scurge din păr, trebuie să continuați prosopul sau să-l uscați înainte de uscare prin suflare.
  • 3. Pieptene orice încurcături. Combingul unei părți în părul dvs. va face mai ușor stilul. Părul tău ar trebui să cadă în mod natural în jurul părții deja. Rulați un pieptene prin părul dvs. pentru a elimina orice noduri. Acest lucru vă va permite să vă uscați părul mai uniform.
  • Când vă piepați părul, începeți întotdeauna la capete și lucrați spre coroana capului.
  • Este mai bine să pieptenei în loc să vă periați părul atunci când este umed deoarece firele dvs. sunt mai slabe atunci când sunt umede. Fiți blând în timp ce pieptați părul umed, deoarece puteți provoca o rupere semnificativă.
  • Dacă părul tău este curat, folosește un pieptene dinte largi pentru a dezactiva ușor orice noduri. Periajul părului curbat poate face ca acesta să fie frizzy și nemaipomenit.
  • 4. Aplicați un produs de protecție la căldură. Uscarea prin suflare poate provoca deteriorarea intensă a părului dacă nu este protejată corespunzător. Aplicați un produs de protecție termică, cum ar fi un spray sau mousse activat la căldură, pentru ao menține de la a fi prăjit de uscătorul de suflare. Utilizați suficient produs pentru a acoperi fiecare catenă de păr.
  • Partea 2 din 3:
    Folosind uscătorul de suflare
    1. Imagine intitulată Bărbații uscați
    1. Setați uscătorul de suflare la căldură medie. Când foliculii de păr se încălzesc, se deschid, ceea ce le permite să devină mai flexibili și mai ușor de controlat. Dar dacă aplicați prea multă căldură, acesta vă poate deteriora părul și îl poate face pe frizzy și nemaipomenit. Mediul este, de obicei, o setare bună de căldură pentru a vă usca părul fără a-l prăji.
    • Dacă uscătorul de păr are 3 setări, setarea de mijloc este de obicei cea mai bună.
    • Dacă părul dvs. este mai sănătos, puteți utiliza o temperatură mai mare. Pentru părul fin, slab sau fragil, utilizați cel mai mic set de căldură posibil.
  • Imagine intitulată Bărbații uscați
    2. Poziționați uscătorul de suflare 6-8 inci (15-20 cm) din părul tău. Dacă țineți-o prea aproape, aerul fierbinte vă poate arde părul și / sau scalpul. Utilizați o perie, pieptene sau degetele pentru a trage părul mai aproape de uscătorul de suflare, dacă este necesar.
  • Evitați vizarea oricărei zone de păr prea lungă, deoarece acest lucru vă poate deteriora părul și determină ca acesta să fie plat și limpezi. Continuați să mutați uscătorul de suflare în jurul valorii de, având în vedere că fluxul de aer paralel cu secțiunea de păr vă uscați.
  • Uscați-vă părul de la rădăcini până la capătul, menținând uscătorul în spatele periei, pieptenelor sau degetelor, oricare ați folosit pentru a vă modela părul. De asemenea, puteți să vă îndepărtați de uscătorul de păr înainte și înapoi pentru a evita direcționarea căldurii pe un singur loc pentru prea mult timp.
  • 3. Utilizați presiunea aerului pentru a vă împinge părul în direcția pe care doriți să o așezați. Utilizați un pieptene sau o perie pentru a apuca părul și vă ajută să îl controlați în timp ce îl uscați. Dacă nu aveți o perie, utilizați degetele și trageți părul ușor în direcția pe care o uscați. Deplasați-vă de la rădăcini la sfaturi pentru mai mult control și mai puțin frizz.
  • Pentru a vă oferi părului mai mult volum, unghi de aer în sus de sub secțiunea părului pe care doriți să o dați volumului. Acest lucru va împinge părul în sus și va ajuta să se stabilească cu mai mult volum. Cel mai bine este să utilizați o duză de atașare a debitului de aer pentru a face acest lucru, deoarece facilitează direcționarea fluxului de aer pe părul dvs.
  • Pentru a vă oferi părului mai puțin volum, unghi de aer în jos de deasupra secțiunii părului pe care doriți să le așezați. Acest lucru va împinge părul în jos și va ajuta să se poziționeze mai aproape de coroană.
  • Cele mai multe uscătoare prin suflare sunt vândute cu o duză de concentrație de aer atașabilă, care poate fi tăiată pe capătul uscătorului de suflare pentru mai mult control al fluxului de aer.
  • 4. Utilizați degetele pentru a vă ridica părul în față. Unghi uscătorul de suflare de sub linia părului, astfel încât aerul vă împinge părul în sus. Utilizați degetele pentru a ridica ușor și trageți părul în fața coroanei în sus în timp ce îl uscați. Acest lucru va crea un lift natural și va adăuga volum în fața părului. Pentru mai mult volum, utilizați o perie rotundă pentru a trage părul în sus și departe de dvs. în timp ce uscarea.
  • Imagine intitulată Bărbații uscați
    5. Răsturnați părul înainte și aruncați-l uscat de dedesubt. Dacă vă grăbiți sau nu doriți să vă petreceți mult timp fixându-vă părul, acesta este o modalitate ușoară de a vă oferi părului mai mult volum cu mai puțin hassle. Focalizați mai întâi uscătorul de suflare pe coroana capului, folosind degetele pentru a-ți trasa ușor părul la rădăcină în timpul uscării. Acest lucru va adăuga volumul la părul fin sau limpede și va crea un aspect mai natural, texturat.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizați aspectul
    1. Setați stilul dvs. cu o explozie de aer rece. La fel cum foliculii de păr sunt mai ușor de controlat când sunt fierbinți, se închid și devin mai rigizi atunci când rece. Când părul dvs. este complet uscat, utilizați setarea la rece pe uscătorul de suflare pentru a vă exploata părul cu aer rece. Acest lucru va adăuga strălucire și va bloca foliculii de păr în poziție.
  • Imagine intitulată Bărbații uscați
    2. Utilizați produsul de păr pentru a vă ține stilul în poziție. Produsele diferite obțin rezultate diferite, deci este important să știți ce aspect doriți să realizați înainte de a alege un produs de finisare. Produsele cu o rezistență mai ușoară va oferi mai multă flexibilitate, în timp ce produsele cu o așteptare mai puternică vor crea păr mai rigid. Utilizați produsul potrivit pentru tipul de stil pe care doriți să îl atingeți.
  • Este posibil să trebuiască să experimentați diferite produse până când găsiți potrivirea potrivită pentru lungimea părului, textura și stilul.
  • Imagine intitulată Bărbații uscați
    3. Utilizați un gel pentru strălucire și controlul coafurilor scurte. Gelurile oferă în mod obișnuit o strălucire ridicată și strălucire ridicată. Acestea sunt opțiuni excelente pentru finisarea stilurilor laterale sau slicked-back-back, dar nu trebuie utilizate pentru stiluri care necesită flexibilitate.
  • Pentru un aspect umed, elegant, pieptene în păr în timp ce umed. Apoi, lăsați-vă părul să se usuce sau să-l uscați folosind un atașament difuzor.
  • Dacă doriți ca o stare puternică care arată netedă, aplicați gelul la părul umed, apoi utilizați o perie în timp ce se usucă.
  • Pentru părul mai gros, utilizați un gel cu o așteptare mai puternică. Pentru părul fin sau subțire, utilizați un gel mai ușor de ținut.
  • 4. Încercați o pompă sau o ceară de păr pentru stiluri care necesită o definiție clară. Pomade și ceară funcționează cel mai bine pe părul mediu până la mijloc lung. Ele pot fi, de asemenea, folosite în părul ondulat sau curl pentru strălucire și separare.
  • A primi o "murdar" Uite, stoarceți o cantitate de dimensiuni de dimensiuni de dime sau ceară pe degete și frecați-o în jur. Rulați degetele prin părul dvs., pornind de la rădăcini și periați degetele spre interior spre sfaturi. Asigurați-vă că produsul este stratificat uniform pe tot parcursul părului. Continuați să vă răsuciți ușor părul cu degetele până când atingeți aspectul dorit.
  • Dacă părul dvs. este în mod natural uleios, utilizați ceară în loc de pomadă. Pomadele conțin ulei care vă va face părul să pară chiar și pe motor.
  • Dacă părul tău este subțire, încercați o pomadă. Dacă este mai gros, încercați o ceară.
  • Nu utilizați prea mult produs, deoarece acest lucru poate face ca părul să pară greu și gras.
  • Imagine intitulată Bărbații uscați
    5. Utilizați o cremă pentru a obține un aspect lustruit cu puțin hassle. Acestea sunt minunate pentru bărbații cu tunsori de bază care doresc ceva simplu. Utilizați o cremă atunci când doriți o așteptare flexibilă, doriți să îmblânziți zbura și controlul Frizz.
  • Cremele funcționează bine pentru bărbații care nu doresc ca nimeni să știe că au produs în părul lor.
  • Dacă aveți nevoie de mai mult control asupra stilului dvs., încercați în schimb o ceară sau o pomadă.
  • 6. aplica mousse Pentru a adăuga volumul la părul dvs., păstrând lumina și flexibilitatea. MOUSSE este deosebit de mare pentru adăugarea de definiție și a volumului la păr lung, ondulat sau curat. Poate fi folosit pentru aproape orice coafură, cu excepția celor care necesită o stare foarte puternică.
  • Ar trebui să aplicați întotdeauna mousse la părul umed. Apoi, puteți sufla.
  • 7. Terminați aspectul cu un strat de hairpray. Țineți-vă de lungimea brațului de la cap. Mutați canalul în mișcări circulare pe măsură ce vă pulverizați, asigurându-vă că nu vă concentrați pe o zonă a părului dvs. prea lungă. Acest lucru vă va asigura că stilul dvs. este pus toată ziua. De asemenea, poate ajuta la îmblânzi orice ultimă zboruri. Utilizați mai multe spray de păr și mai puțin gel dacă produsul pare să cântărească părul în jos prea mult.
  • Hairsprays sunt vândute în funcție de punctele forte de așteptare, de asemenea. Evitați utilizarea unui spațiu de păr greu care vă poate cântări părul în jos. Alegeți o brichetă deținută pentru mai puțină greutate și mai mult volum.
  • Întotdeauna țineți mâna în mișcare în timp ce aplicați hairpray. Acest lucru vă împiedică părul să devină supra-saturat și greu.
  • Așteptați până când hairpray se usucă complet înainte de a vă atinge părul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Uscarea prin suflare a părului ajută, de asemenea, la stilul liber pieptene peste.
  • Fi blând, lucrați cu părul dvs. și luați-vă timpul. Cele mai bune stiluri sunt realizate cu timpul. Practica face perfect!
  • Clipați un difuzor la capătul uscătorului de suflare dacă doriți să accelerați procesul de uscare și nu vă pasă la fel de mult despre stil.
  • Uscarea prin suflare în direcția cuticulei poate crește strălucirea părului.
  • Dacă folosiți prea mult, vă puteți cântări părul și faceți-l să pară uleios și nenatural. Dacă utilizați prea puțin, riscați stilul dvs. care se încadrează prea curând. Citiți întotdeauna recomandările de pe etichetă înainte de a aplica produsul.
  • Avertizări

    Nu vă uscați părul dacă este subțierea sau dacă este deja deteriorată, uscată sau predispusă la ruperea excesivă. Uscarea prin suflare pe care o va deteriora mai mult.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar