Cum să suflați părul uscat curly drept drept

Din când în când, este distractiv să vă amestecați stilul de păr prin îndreptarea ei. Dacă vă este frică de daune, căldura directă poate provoca sau nu aveți timp pentru un fier drept, puteți obține părul drept pur și simplu prin uscarea prin suflare.Încercați una dintre aceste modalități de a vă crea noul aspect.

Pași

Metoda 1 din 3:
Spălarea și uscarea brută a părului
  1. Imagine intitulată Suflare uscată Curățată păr drept Pasul 1
1. Spălați-vă bine părul.Asigurați-vă că ați scăpat părul de murdărie, ulei sau reziduuri de produs rămase.Aplicați balsamul la părul dvs., acordând o atenție deosebită rădăcinilor și scopurilor.Apoi pieptenești ușor părul cu un pieptene cu undă largă pentru a răspândi balsamul în mod egal pe tot parcursul părului.Lăsați-o să stea câteva minute înainte de a clăti părul curat cu apă caldă.
  • Imagine intitulată suflare uscată Curățată păr drept Pasul 2
    2. Pieptenești părul ușor de la vârf la rădăcină cu un pieptene cu vârf.Folosind un pieptel cu o lățime mare se va aplica mai puțin stres la părul dvs., ceea ce este important deoarece părul umed este foarte slab și se rupe cu ușurință.
  • Imagine intitulată Blow uscat Curățată păr drept Pasul 3
    3. Uscați părul puțin pentru a scăpa de excesul de apă în părul vostru.Continuați să fiți blândi în timp ce vă conduceți degetele prin părul dvs. de la rădăcină la vârful și strângeți porțiunile părului dvs. pentru a scoate apă.Absorbiți în continuare apa utilizând un prosop curat și uscat pentru a vă strânge ușor scalpul și pentru a vă stoarce părul.Este posibil să aveți nevoie de mai mult de un prosop dacă părul este lung sau foarte gros.
  • Imagine intitulată Suflare uscată Curățată păr drept Pasul 4
    4. Aplicați produsele care vă vor proteja părul de căldură și obțineți stilul dorit.Citirea instrucțiunilor pentru produsul dvs. specific va asigura aplicarea corectă.Cu toate acestea, de obicei când aplicați produsul de păr, îl veți aplica la rădăcinile părului dvs. și apoi îl răspândiți de-a lungul lungimii părului și la capetele dvs.
  • Dacă mergeți la un aspect clasic drept, veți aplica un tratament de protecție termică și un tratament de îndreptare.
  • Dacă doriți un volum adăugat, începeți prin aplicarea MOUSSE.Aplicați-l pe tot parcursul părului de la rădăcini la sfaturi.Aplicați pulverizarea volumizantă la rădăcinile parului dvs.Apoi aplicați uleiul de argan la lungimea părului care se extinde de la bărbie.Uleiul de argan este un ulei foarte ușor care vă va proteja părul de căldură.Cantitatea de produs pe care o utilizați poate diferi în funcție de lungimea și grosimea părului.
  • Imagine intitulată Blocare uscată Curățată păr drept Pasul 5
    5. Dur uscați părul.Uscarea brută a părului înseamnă în loc să vă folosiți peria, veți folosi mâinile împreună cu uscătorul de suflare pentru a vă usca părul.Începeți prin plasarea degetelor împotriva scalpului, combinați-vă părul în sus pentru a crea un volum sau în jos pentru un păr drept elegant și urmați cu uscătorul de suflare îndreptat spre un unghi de 45 de grade.Suflați-vă până când părul dvs. este de aproximativ 80% uscat.
  • Imagine intitulată suflare uscată păr curly păr drept pas 6
    6. Secționați părul în mod egal în secțiuni de un inch.Dacă doriți să asigurați volumul adăugat la aspectul dvs., aceste secțiuni nu ar trebui să fie mai largi decât lățimea periei sau mai înaltă decât adâncimea periei.
  • Începând cu părul în spate, veți dori să vă secționați părul în secțiuni de o inch folosind un pieptene de ratacar.
  • Creați o parte orizontală în apropierea urechilor pentru a separa o porțiune a părului dvs. chiar deasupra nomei gâtului de la restul.Asigurați partea superioară a părului în partea de sus a capului cu o bandă de cauciuc sau un clip de păr mare.
  • Puteți fie să împărțiți întreaga secțiune inferioară a părului în piese de o inch folosind pieptenele de ratac și clemele de păr înainte de a începe uscarea prin suflare sau vă puteți împărți părul în părți unu în timp ce vă suflați uscat.
  • Secționați-vă părul prin lucrul în sus și în jurul capului.Puteți oricând toate părul dvs., fie să economisiți clipuri de timp și de păr prin secționarea și suflarea părului în timp ce mergeți împreună.
  • Metoda 2 din 3:
    Realizarea unui aspect clasic drept
    1. Imagine intitulată Suflare uscată Curățată păr drept Pasul 7
    1. Îndreptați părul folosind peria și uscătorul de suflare cu o duză. Veți avea nevoie de o perie plată cu palete și o duză largă și îngustă pentru uscătorul de suflare.Duza va direcționa o explozie concentrată de căldură spre părul dvs.Care mâinile pe care le folosiți pentru a ține uscătorul de suflare și peria va fi probabil determinată de ceea ce vă simte drept și dacă sunteți stângaci sau cu mâna dreaptă.Cel mai bine este să țineți peria verticală și uscătorul dvs. de suflare orizontală pentru a obține un "val modern.
  • Imagine intitulată Suflare uscată Curățată păr drept Pasul 8
    2. Creați tensiune cu peria.Crearea tensiunii vă va ajuta să obțineți o lovitură netedă.Puneți peria la rădăcina părului, prindeți mânerul periei și rotiți-o ușor pentru a obține o firmă, dar nu dureroasă sau de rupere a părului, prinderea părului.Glisați peria prin părul de la rădăcină la vârf la un unghi descendent.Pe măsură ce ajungeți spre capătul părului, puteți unghi în orice direcție pe care ați dori să o faceți.
  • Imagine intitulată sufla uscată curată păr drept Pasul 9
    3. Lucrați în sus și în jurul capului.Odată ce ați terminat uscarea prin suflare, treceți la secțiunea de deasupra acesteia.Utilizați aceeași metodă pentru a îndrepta această nouă secțiune a părului.Continuați să împărțiți și să îndreptați secțiunile de o inch până când fiecare secțiune mai mare este dreaptă.
  • Imagine intitulată Suflă uscată Curățată păr drept Pasul 10
    4. Completați aspectul.Odată ce v-ați îndreptat întregul părul, aplicați un ser de finisare pentru a pune toate firele libere în locul lor și vă strălucește părul.Apoi stilul după cum doriți.Puteți alege dacă doriți să vă arătați noul aspect, purtând părul în jos sau tras înapoi.De asemenea, puteți să vă împărțiți părul cum vă place, fie pe partea sau în jos.Alte sugestii de stil: Slick părul tău drept înapoi, fixați o porțiune în față sau trageți părul într-o coadă de cal.
  • Metoda 3 din 3:
    Realizarea părului drept cu un volum adăugat
    1. Imagine intitulată suflare uscată Curățată păr drept Pasul 11
    1. Îndreptați-vă secțiunea de păr prin secțiune folosind o perie și uscătorul de suflare cu o duză.Pentru a crea o privire dreaptă cu volum adăugat, veți avea nevoie de o perie rotundă care are o combinație de nailon și mistrețuri.De asemenea, va trebui să vă asigurați că uscătorul de suflare are o duză largă și îngustă pentru a direcționa căldura spre părul.Țineți uscătorul de suflare și periați-vă în oricare dintre mâinile se simt cel mai confortabil.Acest lucru este de obicei dictat de faptul dacă sunteți stângaci sau cu mâna dreaptă.Țineți peria verticală și uscătorul de suflare orizontală pentru o curl mai modern.
    • Începând cu părul din spatele capului, poziționați peria la rădăcini și răsuciți peria pentru a vă înfășura părul în jurul periei o dată.Acest lucru creează tensiunea de care veți avea nevoie pentru o lovitură netedă.Pentru a obține volumul dorit, trageți peria în sus și înapoi de-a lungul lungimii părului și lăsați uscătorul de suflare să urmeze peria.
    • Odată ce ați terminat secțiunea din spate, o parte groasă a părului deasupra lui.Împărțiți părul în secțiuni și ardeți-l drept drept după aceeași metodă ca înainte.Continuați să lucrați în sus și în jurul capului, asigurându-vă că ați periat într-o mișcare în sus pentru a crea volum și curl.
  • Imagine intitulată Sufla uscată Curățată păr drept Pasul 12
    2. Concentrați-vă eforturile de volumizare spre coroana capului.Volumul părului dvs. va fi cel mai notabil în partea de sus a capului dvs., astfel încât veți dori să vă maximizați eforturile de acolo.Prin lucrul în sus și în jurul capului tău, ar trebui să rămâi cu o secțiune în formă de U.Prinde rădăcinile părului cu peria pentru a crea tensiune și pentru a ghida atât peria, cât și uscătorul de suflare într-o mișcare în sus.
  • Imagine intitulată suflare uscată curly păr drept pas 13
    3. Explozie secțiunile superioare ale părului tău îndreptat cu aer răcoros.Odată ce v-ați îndreptat întregul păr, rotiți secțiunile de sus ale părului în perie și ardeți-l cu aer răcoros.Răcirea părului ajută la păstrarea volumului și a curbei.
  • Imagine intitulată Suflă uscată Curățată păr drept Pasul 14
    4. Stilul părului dvs. după cum doriți.Ești gata să-ți arăți noul stil.Acum că părul tău este uscat și are volumul dorit, puteți alege dacă doriți să vă despărțiți părul pe lateral sau în jos.Cel mai bine este să vă purtați părul în jos pentru a vă păstra volumul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aplicați întotdeauna tensiunea părului pentru a obține o lovitură netedă.
  • Utilizați căldură redusă la o setare cu aer scăzut pentru a îndrepta părul de-a lungul părului părului.
  • Urmați instrucțiunile produselor pentru a vă asigura că le aplicați corect.Prea mult produs ar putea să vă cântărească părul în jos și să nu producă rezultatul dorit.Prea puțin vă poate lăsa părul neprotejat și fragil de la expunerea la căldură goală.
  • Periajul în sus în timp ce uscarea prin suflare va crea volumul.Periajul în jos va provoca părul să se așeze.
  • Întotdeauna suflați înapoi înapoi, în loc de înainte.
  • Avertizări

    Prea multă căldură poate să se usuce și să vă prăbușească părul și să-l facă mai greu să lucrați cu sau să atingeți stilul pe care îl doriți.
  • Nu lăsați niciodată uscătorul de suflare să stea pe o secțiune de păr.Păstrați uscătorul de suflare în mod constant pentru a evita arderea părului.
  • Nu vă împărțiți părul în timp ce este încă umed.Suflați-l cu partea în poziție vă va forța să o purtați în acest fel și veți pierde volumul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar