Cum să faceți un card de card de 21 de carduri

Trickul de 21 de cărți nu necesită nici un fel de mână, deci este un truc perfect pentru începători să învețe. Trucul se bazează pe matematică pentru a lucra și se comportă practic. Ca magician, veți avea audiența dvs. voluntar să aleagă orice carte de pe o mică punte de 21 de cărți. Printr-un proces de stabilire a cardurilor în coloane, veți putea să le manevrați cardul în poziția a 11-a în punte, astfel încât să puteți dezvălui cu ușurință cardul lor. Dacă doriți un sfârșit mai surprinzător, învățați cum să faceți cartea-dezvăluie un pic mai dificil.

Pași

Metoda 1 din 2:
Învățarea trucului de bază
  1. Imagine intitulată Faceți un cartonaș de card de 21 de cărți Pasul 1
1. Luați toate cele 21 de cărți dintr-o punte de 52 de cărți. Poate fi 21 de cărți. Ce contează este numărul de carduri, nu costumul sau culoarea. Puteți să o faceți înainte de timp, fie în dreapta în fața membrilor audienței dvs.

Verificați dublu că aveți Numărul corect de carduri înainte de a începe.

  • 2. Au cineva să aleagă un card și apoi să-l amestece înapoi. Fan cardurile în sus în jos și au cineva să aleagă o carte aleatorie de la grămadă. Asigurați-vă că memorează ceea ce este cardul și arătați-o oricine altcineva este în audiență. Apoi, le puneți cardul oriunde și grămada și amestecați puntea.
  • Puteți chiar să aveți un voluntar să amestece puntea, astfel încât audiența dvs. știe că nu efectuați o mână de mână pe măsură ce amestecați.
  • 3. Așezați cărțile 3 peste și 7 în jos. Începeți cu partea de sus a fiecărei coloane, stabilind 3 cărți într-un rând orizontal. Apoi, așezați următorul rând și continuați până când fiecare dintre cele 3 coloane are 7 cărți în el.
  • Asigurați-vă că fiecare coloană are 7 cărți sau altfel trucul nu va funcționa!
  • 4. Cereți voluntarului care coloana este în. Nu trebuie să puneți această întrebare într-un mod fantezist. Întrebați doar: "Ați putea să indicați în coloană Cardul dvs. este în?"Dacă vă mint, trucul nu va funcționa, așa că asigurați-vă că accentuați voluntarul că trebuie să fie adevărat despre locul unde se află cardul lor.
  • Dacă vă îngrijorați că privitorul dvs. nu va fi sincer, spuneți, "Fi cinstit acum, sau trucul nu va funcționa!"
  • 5. Sandwich coloana cu cardul dintre celelalte două coloane. Împingeți împreună fiecare coloană într-o grămadă și apoi stivuiți grămada cu cardul în el între celelalte două grămezi. Puneți puntea înapoi rapid și subtil, astfel încât vizualizatorul dvs. să nu observe că puneți coloanele înapoi în orice ordine particulară.
  • De exemplu, dacă grămada a doua conține cardul lor, ar trebui să o puneți între coloanele 1 și 3.
  • 6. Așezați din nou cardurile și repetați procesul. Aranjați cărțile în 3 coloane de 7. Apoi, cereți voluntarului care coloana este în coloana lor și sandwich-ul în mijlocul celorlalte două coloane.
  • Nu amestecați între a pune cărțile sau veți încurca trucul.
  • 7. Faceți același lucru încă o dată. Așezați cărțile în 3 coloane care au câte 7 cărți fiecare, apoi au punctul de voluntar pentru a oricare dintre coloana pe care o are cartea lor. Ridicați coloanele așa cum ați făcut înainte, sandwich-ul grămada pe care voluntarul a ales între celelalte două.
  • Când voluntarul indică coloana cu cardul în el, cardul lor va fi al patrulea card în jos în coloana respectivă. Acest lucru se datorează modul în care ați mutat coloana în mijloc de fiecare dată.
  • 8. Dezvăluie că a 11-a carte din punte este cartea voluntarului. Numărați 11 cărți și opriți-vă la al 11-lea card. Apoi, îndreptați spre acea carte și anunță că este cartea voluntarului. Voluntarul va fi uimit că ați reușit să găsiți cartea lor..
  • De fiecare dată când ați întrebat ce coloană a fost cartea voluntarului, ați redus intervalul potențial în care ar putea fi cardul lor.
  • Metoda 2 din 2:
    Crearea unui sfârșit mai dificil
    1. Imagine intitulată Faceți un cartonaș de card de 21 de cărți Pasul 9
    1. Efectuați truc de bază, dar nu dezvăluiți încă cardul voluntarului. Faceți totul exact așa cum ați fi pentru trucul normal, inclusiv stabilirea și rearanjarea cardurilor de 3 ori. Apoi, în loc să numărați 11 cărți și să anunțați cartea voluntarului, faceți ca descoperirea să ia mai mult timp pentru a construi suspansul și misterul.
  • 2. Adresați-vă audienței dvs. să precizeze "cardul Mystery" pe măsură ce ați pus carduri. Pentru fiecare literă pe care o cheamă, puneți o altă carte cu fața în jos pe masă. Deoarece "cartea Mystery" conține 11 litere, cardul pe care l-ați pus pe "D" va fi cardul lor. Bucurați-vă de reacțiile lor uimitoare!
  • De asemenea, puteți face acest lucru cu o frază care este de 10 litere lungi, cum ar fi "Cardul dvs. este", apoi întoarceți-vă pe cardul lor după ce terminați să-l scrieți.
  • 3. Dealați cărțile în 7 piloți cu fața în sus pentru o altă terminare alternativă. Cardul voluntarului va fi al 11-lea card pe care îl stabiliți. Cereți voluntarului să aleagă 4 grămezi. Dacă unul dintre acele piloți are cardul în el, scoateți cele 3 grămezi pe care nu le-au ales. Dacă cardul lor nu este într-unul din cei 4 grămezi, scoateți piloții pe care au luat-o. Continuați să întrebați voluntarul să aleagă grămezi și să elimine grămezi că cardul lor nu este în până când nu mai rămâne cu 1 grămadă de 3 cărți. În cele din urmă, răspândiți cele 3 cărți rămase și anunțați care este voluntarul.
  • Încercați să rulați mâna peste 3 cărți și închideți-vă ochii pentru a pretinde că detectați ce carte este a lor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practicați trucul despre prietenul sau ruda dvs. înainte de ao arăta la o grămadă de oameni.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 21 cărți
    • O masa
    • Un voluntar
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar