Cum să falsificați un accent francez convingător

Indiferent dacă vă pregătiți pentru un concert care acționează sau trageți o glumă cu niște prieteni, există câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a pune pe un accent francez care este autentic și credibil. Pentru a stăpâni accentul francez, va trebui să înveți producția corectă de consoane și vocale și să vorbești cu intonație și un pas precis. Cu suficientă practică, puteți avea chiar și o ureche experimentată convinsă că ați fost un vorbitor francez nativ!

Pași

Metoda 1 din 3:
Stăpânirea consoanelor
  1. Imagine intitulată falsă Un accent francez convingător Pasul 1
1. Produce un sunet gutural "R". Sunetul "R" este produs foarte diferit în limba franceză. Când spui sunetul, trebuie să-ți tragi limba în partea din spate a gâtului tău suficient de departe pentru a-ți vibra uvula. Acest lucru va suna ca și cum ați pronunțat un sunet "gee". Ta "R" se va dovedi a fi un RGR laminat / gemed."
  • Luați în considerare practicarea acestui lucru în fața unei oglinzi cu gura deschisă până când vă simțiți confortabil cu producerea sunetului.
  • Un alt mod de a gândi la franceză "R" sunetul este de a înlocui "R" cu un englez "H" sunet, dar încercați să-l dați foarte mult, aproape gargându-l pe măsură ce faceți "H" sunet.
  • Imagine intitulată falsă Un accent francez convingător Pasul 2
    2. Înlocuiți "TH" cu sunetul "Z". Sunetul "TH" nu există în limba franceză. Când vorbim engleza, vorbitorii francezi tind să înlocuiască acest sunet cu sunetul "Z".
  • Dacă doriți să fiți foarte precis, trageți pentru un sunet "DZ", cum ar fi "Dzees" pentru "asta."
  • Imagine intitulată fals Un accent francez convingător Pasul 3
    3. Amintiți-vă că "H" este întotdeauna tăcut. În limba franceză, "H" este întotdeauna tăcut. Acest lucru este adevărat dacă este la început, la mijloc sau la sfârșitul unui cuvânt, așa că o omiteți atunci când vorbiți.
  • De exemplu, în loc de "cum" ați spune "" "și în loc de" spital ", ați spune" "ospital."
  • Imagine intitulată falsă Un accent francez convingător Pasul 4
    4. Schimbați-vă producția de "J" și "G" sunete la "Zh."În limba franceză, scrisoarea" J "este numită" Zhee și "G" este numită "Jhay", sunt amândoi pronunțați ca un "Jhay", ca "S" în "plăcere" și "G" în " miraj."
  • De exemplu, încercați pronunțarea cuvântului "glumă" cum ar fi "Zhoke" și "Judecătorul" ca "Zhuzh."
  • Imagine intitulată falsă Un accent francez convingător Pasul 5
    5. Picătură "g" în cuvinte cu "ng."Sunetul" NG "în cuvinte precum" agățarea "nu este utilizat în limba franceză. Puteți folosi un "NY" ca în cuvântul "Nyan."Sau, puteți renunța la" G "și utilizați sunetul regulat" n ".
  • De exemplu, în loc de "a cântat", ați spune "San."Și în loc de" inel ", ar fi pronunțat" rgrin "cu acel guttural" r."
  • Metoda 2 din 3:
    Învățarea vocalelor
    1. Imagine intitulată falsă Un accent francez convingător Pasul 6
    1. Produce sunete "E" cu limba mai mică în gură. În limba franceză, sunetul "e" este mai deschis cu limba scăzută. Pentru a produce un accent francez convingător, întindeți-vă "E" sunet pentru a face cât mai mult posibil.
    • De exemplu, "recorder" poate suna complet transformat ca "RgrEH-CAW-DER".
  • Imagine intitulată falsă Un accent francez convingător Pasul 7
    2. Pronunță "i" ca "ee" în "a se vedea."Când spui un scurt "I" sunet, îl transformi în ceva mai mult ca un "ee". De exemplu, "peşte" va suna mai mult ca "Faesh," dar nu mai faceți mai mult decât ați fi "peşte."De obicei," eu "este mai scurt decât este în limba engleză. Păstrați-vă producția de vocal scurt și precis.
  • Un indiciu util este să vă amintiți să zâmbiți când produceți "I" în cuvinte. Acest lucru vă ajută să vă trageți buzele în afară pentru a spune sunetul lung "EE".
  • Imagine intitulată falsă Un accent francez convingător Pasul 8
    3. Spuneți "u" cu buzele tale strânse strâns. Pentru a face accentul dvs. francez mai convingător, spuneți sunetul "U" cu buzele afară și rotunjite. Buzele tale ar trebui să fie mult mai stricte decât o producție normală de engleză de "u."Veți dori să vă practicați prin puckering buzele și păstrați-le rotunjite în timp ce produsul" EE ". Acesta este francezul "U."
  • De exemplu, cuvântul "tu" cu un accent francez ar putea să sune puțin mai mult ca "Yee."Dar nu exagerează că" ee "sună prea mult, deoarece buzele dvs. ar trebui să fie în continuare rotunjite.
  • Când pronunțați cuvintele cu "u", asigurați-vă că este foarte scurt. Francezii "U" nu este un sunet de vocală lungă.
  • Imagine intitulată falsă Un accent francez convingător Pasul 9
    4. Reduceți mișcarea limbii și concentrați-vă mai mult pe plasarea buzelor. În franceză, vocalele sunt de obicei pur și scurte. Aceasta înseamnă că vorbitorii francezi nu trebuie să-și miște limba atunci când vorbesc atât de mult ca vorbitorul englez. Când pronunță vocale, ține-ți limba în apropierea dinților din față de jos. Lăsați buzele, maxilarul și nasul să facă cea mai mare parte a muncii.
  • Metoda 3 din 3:
    Puncte de practică și modele de intonare
    1. Imagine intitulată falsă Un accent francez convingător Pasul 10
    1. Vorbiți cu stres egal. În franceză, fiecare silabă într-o propoziție are despre stresul egal (DA-DA-DA-DUM), spre deosebire de limba engleză, unde vine stresul a doua (DA-DUM-DA-DUM). Când vorbim cu un accent francez, încercați cel mai bine pentru a produce un flux neted de silabe până când ajungeți la sfârșitul unei fraze sau a unei propoziții.
    • De exemplu, în loc de "sectie de politie", gândi "[Poe] - Leece [Dee] - parte- [bărbați].""
  • Imagine intitulată falsă Un accent francez convingător Pasul 11
    2. Stresați ultima silabă atunci când vorbiți în propoziții. Difuzoarele franceze au un model de stres foarte previzibil. Ei au pus întotdeauna un accent mai mare pe ultima silabă a unei fraze sau a unei fraze. Acest lucru este diferit de difuzoarele engleze, unde stresul poate cădea pe orice silabă într-un cuvânt.
  • De exemplu, cu un accent francez, veți spune cuvântul "Atlantic" cu stres la sfârșit (e.G., atlantic). Difuzoarele englezești native vor accentua silaba de mijloc în "Atlantic" (e.G., atlantic).
  • Imagine intitulată falsă Un accent francez convingător Pasul 12
    3. Vorbiți cu un model de intonație ascendent. La producerea unei propoziții, vorbitorii francezi încep de obicei cu vocea lor, cu modelul de intonație ridicat treptat. Difuzoarele engleze native folosesc de obicei un model care se încadrează, unde intonarea lor începe de mare și treptat coboară atunci când ajung la sfârșitul unei propoziții.
  • Nu confunda intonația cu stresarea silabelor. Intonarea se referă la teren sau la creșterea și căderea vocii.
  • sfaturi

    Ancorează vârful limbii în spatele dinților de jos (așa cum este modul în care francezii sunt învățați să vorbească). Veți fi surprinși că acest lucru vă va oferi un accent foarte autentic.

    Avertizări

    Fiți conștienți că falsificarea unui accent francez poate fi insultă față de vorbitorii nativi francezi. Nu încercați accentul francez fals decât dacă sunteți sigur că nu veți jigni pe nimeni.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar