Cum de a fixa un bronz fals

Așezarea în soare pentru că strălucirea de vară este întotdeauna tentantă, dar vine cu consecințe cum ar fi leziunile retinale, soarele, ridurile și pielea din piele. Din fericire, există fals, auto-tancani care creează iluzia pielii sunute! Din păcate, ele pot fi complicate pentru a aplica în mod corespunzător. Trezirea pentru a descoperi că bronzul tău fals te-a făcut să arăți ca o zebră poate fi panică și când un bronz fals arată, de fapt, incredibil de fals, cu dungi și smocuri, se termină fiind un dezastru de frumusețe modernă și dezamăgire majoră. Este prea ușor să comită o greșeală atunci când aplicați Tans Fake, dar nu vă faceți griji deoarece există numeroase remedii pentru a repara fiecare problemă. Bronzarea falsă este o abilitate învățată și este aproape imposibil să o obțineți în totalitate, încercând prima dată. Pielea fiecăruia este unică, ceea ce înseamnă că produsele de bronzare vor reacționa diferit pe toată lumea. Tanul tău ar putea să-i scoată pe blotchy, neuniform sau chiar portocaliu, dar există modalități de a elimina sau chiar de a elimina acele pete nenaturale.

Pași

Metoda 1 din 3:
Seara pete întunecate și dungi
  1. Imagine intitulată Fix un pas de bronz fals 1
1. Aplicați un hidratant colorat pentru a amesteca tonuri inegale pe față. Zonele problematice comune pentru tanurile post-false apar în jurul liniei maxilarului, marginile feței sau pe gâtul în care pielea este sensibilă și lăsată vulnerabilă pentru iritarea pielii. Dacă vă aflați cu bloturi false din aceste zone, în loc să le eliminați, încercați să le acoperiți mai întâi pentru a vă proteja pielea. Utilizați fie o fundație, fie un hidratant colorat pentru a ascunde bloturile.
  • În primul rând, exfoliați pielea prin umezind fața cu apă caldă și apoi frecați ușor pielea în mișcări circulare cu o cârpă de spălare sau spălare.
  • Apoi, aplicați o cantitate generoasă de loțiune față, frecarea din nou în mișcări circulare care vă vor ajuta să vă restabiliți tonul natural.
  • În cele din urmă, aplicați fundația sau hidratantul colorat, acoperind fața și gâtul, rezultând uniform la o față proaspătă. Stați departe de fundațiile mai grele care pot atrage atenția asupra oricăror culori neuniforme.
  • Imaginea intitulată Fix un pas fals Tan 2
    2. Sări peste bronzoare și roșii. Adăugarea unei a treia nuanță de bronz în fața dvs. va exacerba numai problema. Când alegeți culoarea de fundație potrivită pentru dvs., nu o potriviți numai la tonul feței. Este mai înțelept să se potrivească cu tonul gâtului, astfel încât să nu aveți două tonuri diferite de piele vizibile.
  • Data viitoare, nu folosiți bronzul fals pe față. În schimb, cumpărați o fundație care se potrivește cu pielea cu bronzul fals. Puteți juca apoi cu fundația dvs. amestecându-l cu culoarea mai ușoară pentru a se potrivi cu tanul tău fals în timp ce se estompează.
  • Imagine intitulată Fix un pas de bronz fals 3
    3. Amestecați în mâini și încheieturi. Uneori, poate arăta ca și cum ai scufundat brațul într-o cutie de vopsea portocalie. Cea mai bună soluție pentru corectarea liniilor de bronz pe mâini și încheieturi trebuie să adăugați pur și simplu mai mult tanner și să le amestecați.
  • Aplicați o cantitate mică de auto-tanner suplimentar pe o minge de bumbac. Nu aplicați Tanner direct la mâini sau încheieturi, dar, în schimb, începeți de la mijlocul brațului dvs. de lucru în jos pentru a vă asigura o tranziție treptată.Utilizați o mișcare circulară pe măsură ce aplicați.
  • Planificați unde va fi linia de oprire, astfel încât să puteți amesteca mai bine în Tanner. Ar trebui să fie aproape în cazul în care degetul mare îți conectează încheieturile.
  • Asigurați-vă că vă tangeți partea de sus a mâinilor, dar nu și palmele! Nu vrei brațe de bronz și mâini albe. Utilizați degetul pentru a face mișcări circulare mici în jurul zonei în care partea de mână vă întâlnește palma.
  • Imagine intitulată Fix un pas de taniu fals 4
    4. Nu vă neglijați articulațiile. O mulțime de oameni se tem de bronzarea mâinilor, deoarece nu vor ca articulațiile lor să devină portocalii. Pielea din această zonă poate fi dură și uscată, determinând-o să absoarbă mai mult tanner și să se întoarcă prea întunecată.
  • Pentru a evita acest lucru, pur și simplu umezolați articulațiile sau orice zonă uscată, dură înainte de a aplica produse bronzante false. Acest lucru va împiedica zonele mai stricte să se uite prea întunecate, deoarece loțiunea păstrează unii din absorbția tanitorului.
  • Imagine intitulată Fix un pas fals tan 5
    5. Aplicați cu atenție bronzul fals în jurul picioarelor și gleznelor. Aceste zone au mai multe tipuri de piele în clasamente apropiate, ceea ce ușurează bloturile întunecate. Pentru a repara aceste dungi și spot, exfoliați ușor cu o cârpă caldă de spălare și apoi adăugați mai mult bronz fals.
  • Puneți bronzul fals pe o minge de bumbac și începeți să aplicați la mijlocul vițelului. Lucrați în jos folosind mișcări circulare. Cu cât veți ajunge mai departe la picior, cu atât mai puțin bronzul fals ar trebui să fie pe mingea de bumbac.
  • Fără a aplica bronzul fals, continuați să aplicați în jurul gleznei și picioarelor.
  • Opriți-vă de-a lungul părților de jos ale picioarelor.
  • Imaginea intitulată Fix un pas fals de tan 6
    6. Du-te la toate naturale cu exfolierea zahărului la chiar și pe spoturile întunecate. Scruburi de zahăr organic, cum ar fi produsele cu acid lactic, AHAS (APHI ACIZIȚII ALPHA) sau BHAS (Beta Hidroxi acizi), ajută la cifra de afaceri a celulelor. Cel mai bun tip de zahăr de utilizat este zahărul brun organic, deoarece boabele sunt mai moi și mai fine. Pur și simplu amestecați un zahăr cu două părți apă împreună într-un castron. După ce aveți amestecul dvs. gata, răspândiți-l ușor pe zonele problematice cu degetele și frecați-l pe piele timp de aproximativ un minut. Lăsați-o să stea timp de trei până la cinci minute înainte de a clăti cu apă caldă.
  • Această soluție de zaharică ajută la ascunderea nuanțelor nefiresc și este o alternativă sigură și naturală pentru a vă strânge pielea cu substanțe chimice sintetice care pot face mai mult rău decât binele.
  • Metoda 2 din 3:
    Îndepărtarea complet a bronzului
    1. Image intitulată Fix un pas fals Tan 7
    1. Combinați zahărul și sucul de lămâie proaspătă pentru a elimina Tanurile false. Sucul de lamaie este în mod natural acid și acționează ca o înălbitoare ușoară. Funcționează pentru a elimina culoarea nedorită de la Tanuri neterminate și fulgi. Asigurați-vă că utilizați suc proaspăt de lămâie, deoarece învățarea deja strânsă pe care o cumpărați la magazin poate avea diferite substanțe chimice în ea că nu doriți să aplicați pe piele. Pur și simplu tăiați o lățime în jumătate și stoarceți sucul într-un castron.
    • Apoi, amestecați o ceașcă de zahăr brut cu 3/4 cană de suc proaspăt de lămâie.
    • Îndepărtați o minge de bumbac în amestecul dvs. și ștergeți zonele portocalii straine folosind mișcări circulare. Discolorarea dvs. de porumb bomboane trebuie diluată după câteva minute de masaj de lumină.
    • Utilizați o loofa sau o altă perie de curățare cu sucul de lămâie și amestecul de zahăr pentru o modalitate mai agresivă de a elimina complet bronzul fals.
  • Imagine intitulată Fix un pas de bronz fals 8
    2. Întoarceți-vă la soda de coacere și sucul de lămâie pentru o frecare ușoară. Zahărul este curs și poate fi dur pentru a curăța împotriva pielii. Dacă dvs. este prea sensibilă pentru soluția dulce, încercați să coaceți sifonul în loc să îndepărtați bronzul fals imediat. Este neabraziv și lasă pielea tăi senzație incredibil de netedă. Cu toate acestea, poate dura ceva mai mult pentru a scăpa de dungi.
  • Luați un castron și amestecați piese egale de copt cu suc proaspăt de lămâie. Se amestecă împreună până când pulberea devine o pastă. Dacă amestecul dvs. pare mai mult ca un lichid, adăugați mai multe biciclete de sodiu. Vrei ca răspândirea să rămână pe piele și să nu fugă imediat.
  • După ce ați dezvoltat consistența dorită, răspândiți-o pe piele și începeți să vă frecă în mișcări moi, circulare. Concentrați-vă pe zonele de scurgere extremă până când bronzul nedorit dispare. Nu curățați mai mult de trei minute.
  • Când ați terminat, curățați cu apă și o cârpă de spălare sau săriți în duș.
  • Imaginea intitulată Fix un pas de bronz fals 9
    3. Îndepărtați orice întuneric, peste petele de mustață de buze. Mulți oameni încearcă să-și bronzeze fața numai pentru a afla că nu se răspândește în mod egal sau iertător. Dacă fața dvs. este uleioasă, transpirată sau uscată, veți ajunge cu patch-uri întunecate care refuză să se amestece, în special peste buza, unde crește părul fin. Când se amestecă în această zonă fără îndoială, sau oriunde pe fața ta, trebuie să fii foarte blând, deoarece pielea de pe față este sensibilă și poți să-ți spargi cu ușurință capilarele dacă curățați prea tare.
  • Pentru a ușura deasupra buzei, umeziți o cârpă de spălare cu apă caldă și frecați ușor timp de aproximativ 30 de secunde folosind mișcări circulare. Zona se va ușura repede pentru că pur și simplu curățați tanarul care este atașat părului fin de deasupra buzei.
  • Trageți buzele strânse, ascunzându-le în timp ce aplicați spray-ul sau crema de bronzare.
  • Nu aplicați bronzul fals direct în jurul gurii, deoarece acesta va rămâne mai ușor aici decât în ​​alte zone faciale. În schimb, aduceți în josul tannerului existent de pe pomeții dvs. și frecați ușor cantități mai subțiri.
  • Imaginea intitulată Fix un pas de bronz fals 10
    4. Utilizați un toner astringent sau o pastă de dinți pentru a netezi o aplicație neterminată. Dacă aveți dungi în zone în care pielea este uscată sau dură, trebuie să vă exfoliați pielea înainte de a aplica mai mult bronzul fals la chiar și la primul loc de muncă.
  • Luați tonerul astringent sau pasta de dinți și aplicați-le pe un prostii uscate. Masați cu ușurință zonele dvs. de culoare neagră într-o mișcare circulară până când puteți vedea fragmentul de bronz fals.
  • Apoi, spălați-vă pielea cu apă caldă și aplicați din nou bronzul fals. După ce dați timp suficient de bronz să vă dezvoltați, puteți determina dacă este destul de întunecată. Dacă doriți un aspect mai întunecat sau dacă vedeți în continuare dungi, repetați procedura.
  • Este posibil să fie necesar să repetați acest pas de până la trei ori pentru ca acesta să se uite așa cum doriți.
  • Imagine intitulată Fix un pas de bronz fals 11
    5. Încercați șampoane antioxid sau anti-dandruff pentru a desprinde dungiile. Aceste produse sunt concepute pentru a scoate stratul de sus de piele și a schimba DHA în piele, în esență luminând bronzul fals. Cu toate acestea, aceștia pot, de asemenea, să irită pielea sensibilă, deci exercită prudență. Dacă decideți să le utilizați, diluați substanțele chimice cu hidratant și evitați-vă fața și gâtul cel puțin. Nu le aplicați niciodată imediat după bărbierit sau exfoliere.
  • Tăiați fie șamponul peroxid sau anti-dandruff cu cremă de hidratare de jumătate de piese și aplicați amestecul la o cârpă de spălare. Ușor frecați pielea în mișcări circulare pentru câteva minute.
  • Opriți frecarea pielii odată ce devine iritat sau începe să ardă.
  • Imagine intitulată Fix un pas de taniu fals 12
    6. Se îndreaptă spre cel mai apropiat magazin de droguri și alegeți-vă o sticlă de cremă de îndepărtare a părului. O cremă de îndepărtare a părului de calitate ar trebui să ajute la ștergerea acelor spoturi dezastruoase de bronz.
  • Pur și simplu aplicați crema de îndepărtare a părului, lăsați-o să stea pentru timpul recomandat în instrucțiunile de pe ambalaj și să ștergeți. În timp ce acest lucru poate funcționa ca o radieră, feriți-vă de iritarea pielii. Crema de îndepărtare a părului funcționează folosind substanțe chimice puternice care elimină celulele moarte moarte.
  • Dacă aveți pielea sensibilă, este posibil ca aceasta să nu fie cea mai bună metodă pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fix un pas de bronz fals 13
    7. Utilizați un mitt de spălare pentru a elimina rapid bronzul fals. Dacă observați la scurt timp după aplicare, bronzul dvs. se îndreaptă în direcția greșită, cea mai rapidă metodă este să o eliminați cu un fosti de specialitate. Aceste mănuși sunt față-verso pentru un acces ușor la zone greu de atins. Înainte de a utiliza, este important să vă înmuiați pielea în duș sau în baie mai întâi și să distrugeți mitt.
  • Strângeți orice exces de apă din mitt și utilizați o presiune rezonabilă pentru a freca pielea într-o direcție verticală rapidă. Ar trebui să vedeți pliuri de piele moartă și, mai important, bronzul fals, începe să se îndepărteze.
  • Înmuiați într-o baie pentru a îndepărta pigmentul de auto-tanor. Aceasta este o modalitate excelentă de a slăbi cel mai mare strat de celule moarte ale pielii înainte de a vă folosi mitt.
  • Adăugați într-o spălare corporală la baie pentru a crea bule care vă vor ajuta și la exfolierea pielii.
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea greșelilor false
    1. Imagine intitulată Fix un pas de taniu fals 14
    1. Înțelegeți procesul de tanuri false. Produsele de bronzare fără soare lucrează pe stratul superior al pielii, care sunt celulele pielii moarte vă frecați în timpul exfolierei. Dihidroxiacetona (DHA) în produsele bronzante false reacționează cu aminoacizii din celulele pielii moarte pentru a produce melanoide, ceea ce duce la o pigmentare crescută în acel strat superior. Aceasta înseamnă că un bronz fără soare merge doar la fel de adânc ca stratul superior al pielii dvs. și nu mai extinde nimic.
    • Pentru a crea un bronz fals fals, trebuie să începeți cu un strat de piele chiar și de piele.
  • Imaginea intitulată Fix un pas de taniu fals 15
    2. Pregătiți-vă în prealabil pielea. Totalul de exfoliere a corpului și hidratantă sunt o necesitate pentru rezultate chiar false. Radeți-vă picioarele, exfoliați corpul și fața și hidratează oriunde veți aplica bronzul fals. Începeți exfolierea cu câteva zile înainte de a vă bronza de sine și evitați supra-hidratarea imediat înainte de a aplica produsul.
  • Când aplicați Tannerul, faceți-o încet și asigurați-vă că ați frecat complet, acordând o atenție deosebită genunchilor, coatelor, picioarelor și gâtului, tuturor părților corpului care vor absorbi mai ușor Tannerul.
  • Imagine intitulată Fix un pas de taniu fals 16
    3. Așteptați să ajungeți în duș. Trebuie să lăsați tanarul să se fixeze pentru perioada recomandată de timp înainte de a obține pielea umedă. Dacă bronzul fals nu a fost complet setat și uscat pe piele, apa va crea linii de scurgere. Când ați așteptat destul de mult și sunteți gata să faceți duș, nu utilizați spălarea corpului sau o Luffa pentru a curăța pielea imediat după. Acest lucru va manipula tonul bronzului tău. Pur și simplu spălați corpul cu mâna și apă caldă.
  • Când vă uscați, asigurați-vă că sunteți uscați uscat în loc de a freca uscat cu un prosop. Frecare va elimina bronzul, deoarece pielea va fi umeda si moale.
  • După duș, asigurați-vă că vă hidratezi întregul corp.
  • Imagine intitulată Fix un pas fals tan 17
    4. Încercați să utilizați produsele de auto-tan. Acești tăbăci falsi sunt cea mai prost probă, deoarece puteți vedea distribuția tannerului fără soare înainte de a se dezvolta. Utilizarea produselor colorate produce, de obicei, rezultate mai bune. Optați pentru o loțiune în loc de o spumă de uscare rapidă, pentru o fereastră mai bună de oportunitate de a corecta orice pete inegale înainte ca DHA să înceapă să reacționeze cu pielea și seturile.
  • Imagine intitulată Fix un pas fals tan 18
    5. Stați departe de acea strălucire portocalie. Când încercați un nou brand de auto-tanor, începeți întotdeauna cu o lumină medie la o umbră medie, mai degrabă decât una întunecată la început. Puteți întotdeauna să vă întoarceți și să aplicați umbra mai întunecată, dar este dificil să anulați daunele după ce ați transformat portocaliu strălucitor. Pentru prima dată, folosind un bronz fals, puteți încerca chiar să vă diluați Tannerul de sine prin amestecarea acestuia cu lotiune egală de piese.
  • Dacă decideți să diluați bronzul fals, asigurați-vă că le amestecați complet împreună, astfel încât să nu terminați cu dungi și pete.
  • Imagine intitulată Fix un tan Fake Pasul 19
    6. Păstrați-vă bronzul fals de la decolorarea prematură. Din moment ce puteți exfolia să se estompeze un bronz neuniform, puteți, de asemenea, să exfoliați un bronz perfect. Pentru a vă menține strălucirea frumoasă cât mai lungă posibil, evitați să vă radeți picioarele timp de 48 de ore după ce ați aplicat produsul. De asemenea, în primele câteva zile după aplicare, nu luați băi lungi sau nu mergeți în bazine umplute cu clor, deoarece acestea vor freca stratul superior al pielii și vor interfera cu reacția DHA.
  • Imagine intitulată Fix un pas de bronz fals 20
    7. Utilizați mănuși pentru a preveni palmele portocalii. Nimic nu spune Tânăr Faux ca palmele portocalii și picioarele. Pentru a vă asigura că acest lucru nu se întâmplă, aplicați loțiunea de bronzare sau crema cu mănuși de latex sau plastic. Cu toate acestea, poate fi ușor mai dificil de a aplica Tanner cu mănuși, deci dacă credeți că va provoca mai mult rău decât bine, săriți mănușile și asigurați-vă că vă spălați mâinile de mai multe ori în timpul procesului de aplicare.
  • Lucrați pe o parte a unei părți la un moment dat și spălați-vă mâinile înainte de a trece la zona următoare.
  • Imagine intitulată Fix un pas de bronz fals 21
    8. Așteptați să vă îmbrăcați. Nu doriți să vă frământați bronzul sau să vă păstrați hainele prin îmbrăcăminte prea curând după cererea dvs. Așteptați cel puțin 15 minute după ce ați terminat să îl aplicați pentru a vă îmbrăca. Pentru a vă asigura că auto-tannerul a setat, uscați pielea cu un uscător de suflare pe un set rece. Asigurați-vă că opriți suflarea dacă începeți să transpirați, deoarece acest lucru ar putea crea dungi pe piele.
  • Când sunteți gata să vă îmbrăcați, nu purtați haine strâmte sau țesături groase. În schimb, puneți pe bumbac, astfel încât pielea să poată respira. Cel mai bun lucru de purtat ar fi o haină de baie de bumbac pentru câteva ore.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Întotdeauna hidratați coatele, genunchii, mâinile și alte locuri care, de obicei, nu vă vorbesc bine. Utilizați mișcări circulare pentru a preveni dungi.
  • Cremele de îndepărtare a părului vor dispărea bronzul și vor reduce liniile dure, dar nu le lăsați pe piele să se stabilească. Ei vă vor arde pielea. Puteți să le curățați imediat după aplicare cu un prosop.
  • Avertizări

    Evitați cremele false de bronzare cu condiții de piele pre-existente sau răni deschise. Aceasta poate include eczeme, erupții cutanate, tăieturi, scabie sau psoriazis.
  • Testați întotdeauna doar o zonă foarte mică pentru a vă asigura că nu există nici un picat, arsură sau iritare. Dacă există, opriți doar tratamentele și așteptați cu răbdare ca bronzul să se poarte singur.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar