Cum se aplică unghiile false fără lipici

Dacă doriți să aplicați unghiile false, dar doriți să evitați utilizarea lipiciului de unghii (sau dacă nu aveți nici o mână), sunteți în noroc! Există mai multe opțiuni pe care le puteți utiliza pentru a păstra unghiile false în poziție. În timp ce aceste tehnici ar putea să nu dureze atâta timp cât este adezivul, sunt perfecți dacă doriți să vă schimbați aspectul și dacă doriți să purtați unghiile false pentru o ocazie specială, dar nu doriți să vă angajați să le purtați pentru o săptămână sau mai mult.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aplicarea unghiilor falsi cu bandă dublă
  1. Imagine intitulată Aplicați unghiile false fără lipici Pasul 1
1. Utilizați filele de unghii dacă doriți o așteptare mai durabilă. Unele mărci de unghii false vin cu file adezive în loc de adeziv. Aceste file lipicioase, cu două fețe sunt deja tăiate pentru a se potrivi cu unghiile și vor deține adesea câteva zile.
  • De asemenea, puteți cumpăra filele de unghii, fie la un magazin de aprovizionare de frumusețe, fie online.

Bacsis: Dacă sunteți îngrijorat de bandă care vă dăunează unghiilor, vopsiți-le cu un strat de unghii limpezi sau mai întâi strat de bază!

  • Imagine intitulată Aplicați unghiile false fără lipici Pasul 2
    2. Optați pentru banda de modă dublă pentru un aspect temporar. Banda de modă este făcută pentru a rămâne în loc de câteva ore, dar nu vă va răni pielea - sau cuiul-dvs. - când îl trageți departe. Puteți să-l utilizați pentru a adera unghiile false pentru până la o zi.
  • Acest lucru este minunat dacă aveți o dată sau o nuntă pentru a participa la weekend, dar trebuie să vă puteți elimina unghiile la timp pentru a lucra luni!
  • Această bandă este ceea ce oamenii folosesc pentru a ajuta la ținerea rochii fără bretele. De obicei merge între țesătură și pielea ta. Puteți găsi la magazinele departamentului, online sau la magazinele mari.
  • De asemenea, puteți utiliza banda de perchetate cu două fețe.
  • Imagine intitulată Aplicați unghiile false fără lipici Pasul 3
    3. Îndepărtați banda pentru a se potrivi cuielor dacă utilizați banda de modă. Deoarece banda de modă vine într-o rolă lungă, va trebui să utilizați foarfece pentru a tăia piesele pentru a se potrivi cu unghii. Unghiile tale sunt diferite dimensiuni, pentru a încerca să taie fiecare piesă pentru a se potrivi cu un cui individual, mai degrabă decât să le taie toate aceeași dimensiune.
  • Dacă este mai ușor, puteți stiva 2 straturi de bandă împreună și tăiați 2 bucăți în același timp. De exemplu, dacă măsurați piesa pentru unul dintre degetele dvs., ați putea tăia împreună 2 bucăți de degete, deoarece probabil că vor trebui să aibă aceeași dimensiune.
  • 4. Curățați-vă și pregătiți-vă unghiile.Spălați-vă mâinile și ștergeți fiecare cu unghiile dvs. cu o minge de bumbac înmuiată în remodelarea poloneză de unghii non-acetonă. Acest lucru ajută la îndepărtarea murdăriei și a uleiului și asigurați-vă că banda va rămâne.
  • 5. Coaceți suportul de pe o parte a benzii și apăsați-l la unghii. Se potrivesc cu una din bucățile de bandă la unul dintre unghiile dvs., apoi îndepărtați o parte a suportului. Îndepărtați cu atenție partea lipicioasă a benzii la unghia, apoi rulați una din degetele peste partea superioară (non-lipicios) a benzii pentru a vă asigura că este netedă.
  • Dacă banda se îndoaie în sine sau bulează odată ce îl aplicați la unghia, este posibil să aveți nevoie să o eliminați și să utilizați o altă piesă.
  • Este mai ușor să faci un cui la un moment dat.
  • 6. Scoateți suportul din partea superioară a benzii. Odată ce banda este aderată la unghii, îndepărtați cu atenție partea superioară a suportului. Acum ar trebui să rămâi cu nimic altceva decât cu adeziv pe unghii.
  • Aveți grijă să nu atingeți banda după ce ați decojit ultima piesă de susținere.
  • 7. Aplicați cuiul fals, pornind la patul de unghii. Linia de jos a cuiului fals până la patul de unghii sau chiar fundul cuiului natural. Apoi, puneți cu grijă unghiul în jos peste bandă. Apăsați ușor și netezi banda peste unghia pentru a îndepărta aerul prins și asigurați-vă că se fixează uniform.
  • Adezivul va fi eficient imediat și nu este nevoie să lăsați unghiile să se usuce.
  • 8. Puneți restul unghiilor în același mod. După ce ați aplicat primul cui, terminați aderarea restului setului complet. S-ar putea să ia puțin practică pentru a coaja înapoi odată ce ați aplicat cea mai mare parte a unghiilor, dar veți obține atârnă de ea dacă utilizați tampoanele degetelor, mai degrabă decât sfaturile.
  • Aceasta este o aplicație rapidă, mai ales că nu există timp de uscare!
  • 9. Îndepărtați banda pentru a scoate unghiile. Puteți scoate cu ușurință unghiile pe care le-ați aplicat cu bandă. Curățați cu atenție și ușor unghiile de pe bandă, apoi scoateți banda de la unghiile naturale.
  • Metoda 2 din 3:
    Aderarea unghiei cu poloneză clară
    1. Pregătiți-vă unghiile naturale.Spălați-vă mâinile și pulverizați unghiile cu un spray de deshidrator. Dacă nu aveți spray de deshidratare, curățați fiecare unghie cu remover de unghii non-acetonă. Acesta este un pas important pentru a elimina murdăria și uleiul, care va ajuta la unghiul să adere la unghiile dvs.
  • 2. Vopsea spatele cuiului fals cu poloneză clară. Utilizați suficientă lustruire pentru o haină relativ groasă, dar nu atât de mult încât să se piardă de sub unghia când o veți aplica. Suma pe care o veți aplica în mod normal pe unghiul dvs. natural ar trebui să fie o mulțime.
  • Puteți folosi orice marcă de poloneză clară și puteți chiar să utilizați poloneză care are sclipici în ea. Cu toate acestea, evitați să utilizați poloneză colorată, deoarece va fi vizibilă dacă unii ies din sub unghia când îl aplicați.
  • Alternativ, puteți aplica mai întâi polonezul la unghiul dvs. natural.
  • Imagine intitulată Aplicați unghiile false fără lipici Pasul 12
    3. Permiteți polonezului să se usuce timp de 15-30 de secunde. Nu lăsați polonezii să se usuce tot drumul, dar să-i dați câteva secunde înainte de a aplica cuiul fals. Dacă polonezul clar este lipicios, mai degrabă decât umed, va adera mai bine.
  • Dacă utilizați o poloneză de uscare rapidă, este posibil să nu aveți nevoie să lăsați-o să se usuce deloc, în timp ce unele lustruire ar putea dura ceva mai mult pentru a deveni lipicios. Experimentați cu un singur unghii și vedeți ce funcționează cel mai bine pentru dvs!
  • Dacă polonezii clară se usucă, aplicați o altă haină. Dacă arată foarte gros, scufundați un tampon de bumbac în remodelarea polonezului de unghii și îl bateți departe. Permiteți unghiului să se usuce complet înainte de a aplica un alt strat clar.
  • 4. Aplicați unghiul fals și țineți-l în poziție timp de 30-60 de secunde. Odată ce polonezul este lipicios, dar nu complet uscat, aliniați fundul cuiului fals cu patul de unghii naturale. Apăsați unghiul în jos pe unghiul natural și țineți-l în poziție timp de 30 de secunde până la 1 minut pentru a permite ca polishul clar să se usuce.
  • Nu lăsați unghiul să alunece în jurul valorii, pe măsură ce îl țineți în poziție, sau polishul clar nu se va forma la fel de puternic de o legătură cu unghiul.
  • 5. Continuați să aplicați unghiile unul câte unul până când ați terminat. Din moment ce trebuie să țineți fiecare unghie pentru până la un minut, această tehnică necesită o mică răbdare. Cu toate acestea, când ați terminat, veți avea un set proaspăt de unghii care ar putea dura câteva zile!
  • Deși trebuie doar să țineți unghiile în loc de câte un minut, poate dura 1-2 ore pentru ca polonezul clar să se vindece complet, astfel încât să evitați presarea sau tragerea prea tare pe unghii între timp.
  • 6. Înmuiați unghiile în remodelarea polonezului pentru a le scoate. Pentru a elimina unghiile aplicate cu poloneză, trebuie să eliminați polonezii. Umpleți un castron superficial cu îndepărtarea poloneză de unghii și înmuiați unghiile în el timp de 5-10 minute. Apoi îndepărtați ușor cuiele.
  • Nu încercați să rupeți unghiile, deoarece acest lucru ar putea fi dureros și vă va afecta unghiile naturale.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind strat de bază și adeziv alb
    1. Imagine intitulată Aplicați unghiile false fără lipici Pasul 16
    1. Ștergeți fiecare unghie cu remover. În primul rând, spălați-vă mâinile. Apoi, dați o minge de bumbac în remodelarea poloneză de unghii non-acetonă și o folosiți pentru a curăța fiecare unghi. Alternativ, pulverizați un spray de deshidrator pe unghiile. Dacă săriți acest pas, murdăria și uleiul de pe unghiile dvs. pot împiedica lipirea poloneză și lipici.
  • Imagine intitulată Aplicați unghiile false fără lipirea pasului 17
    2. Pictați un cui cu un strat de bază realizat pentru unghii. Stratul de bază este un strat de protecție care este adesea folosit sub unghii de unghii pentru a extinde durata de viață a unei manichiură. Se înregistrează cuiul, astfel încât uleiurile naturale produse de unghiile dvs. nu vor interfera cu capacitatea cleiului de a ține unghiul fals în poziție.
  • Stratul de bază poate fi clar sau poate fi o culoare opacă palidă, cum ar fi albă, cremă sau roșie.
  • Din moment ce nu doriți ca stratul de bază să se usuce, este mai bine să lucrați la 1 unghi la un moment dat.
  • Bacsis: În grabă? Se amestecă stratul de bază și lipiciul alb împreună și le aplică în 1 strat!

  • Imagine intitulată Aplicați unghiile false fără lipici Pasul 18
    3. Aplicați un strat de adeziv alb înainte ca stratul de bază să se usuce. Utilizați o perie poloneză curată de unghii sau o pâine de ambarcațiune mică pentru a acoperi unghia într-un strat de adeziv al școlii albe. Ar trebui să aplicați suficientă lipici pentru a vă acoperi generos unghiul, dar nu atât de mult încât începe să curgă pe laturile cuiului tău.
  • Poate fi util să turnați adezivul într-un vas mic, ca un farfurie sau un castron mic. Cu toate acestea, dacă doriți, îl puteți aplica direct de la sticlă, apoi o periați într-un strat uniform.
  • 4. Apăsați pe unghiul fals pe adeziv și țineți-l timp de 30-60 de secunde. Liniați unghiul fals cu unghiul natural și apăsați-l în poziție. Apoi, aplicați o presiune ușoară, dar constantă timp de 30 de secunde până la 1 minut, astfel încât adezivul pornește să se usuce.
  • Nu glisați unghiul fals în jurul în timp ce lipirea este uscată. Acest lucru ar putea face greu pentru lipici și cui pentru a forma o legătură puternică.
  • Imagine intitulată Aplicați unghiile false fără lipire Pasul 20
    5. Permiteți unghiilor să se usuce timp de aproximativ 5 minute. Odată ce ați aplicat toate unghiile, dați lipici aproximativ 5 minute pentru a vindeca complet. Încercați să evitați lovirea unghiilor împotriva oricărui lucru, nu trageți pe ele și încercați să nu le umezi în timp ce lipirea este uscată.
  • Unghiile dvs. ar trebui să dureze aproximativ o zi.
  • 6. Scoateți unghiile prin înmuierea lor în remodelarea poloneză de unghii. Puneți niște removerse poloneze într-un vas mic. Îndepărtați degetele în îndepărtarea timp de până la 10 minute, apoi scoateți ușor unghiile. Evitați să încercați să coajă sau să dezactivați cuiele fără să le îmbibați mai întâi, deoarece acest lucru ar putea distruge unghiile naturale.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Aplicarea unghiilor falsi cu bandă dublă

    • Unghii de removerizare poloneză sau spray de deshidratare
    • Filele de unghii sau banda de modă față-verso
    • Foarfece (opțional)
    • Unghii false

    Aderarea unghiei cu poloneză clară

    • Unghii de removerizare poloneză sau spray de deshidratare
    • Unghii false
    • Șterge poloneză
    • Betisoare de vata

    Folosind strat de bază și adeziv alb

    • Unghii de removerizare poloneză sau spray de deshidratare
    • Haina de bază de unghii poloneze
    • Adezivul școlii albe
    • Pensulă poloneză mică sau praf de ambalaj
    • Farfurie sau castron mic (opțional)
    • Unghii false

    sfaturi

    Dacă sunteți în căutarea unei modalități de distracție, sigură pentru copii pentru a juca cu unghii temporare, încercați să utilizați un stick de lipici pentru a ține unghiile în poziție!
  • Pentru a îndepărta unghiile aplicate cu bandă adezivă, utilizați un pic de ulei cuticul. Puneți o picătură la baza cuiului și așteptați câteva secunde. Ar trebui să se desprindă cu ușurință.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar