Cum să evoluați guverler

Puteți tranzacționa doar între jocurile de aceeași generație:
Generația I - Roșu, albastru, verde, galben
Generația II - Aur, argint, cristal
Generația III - Rubin, safir, smarald, aruncat, frunze
Generația IV - Diamond, Pearl, Platinum, HeartGold, Soulsilver
Generația V - Negru, alb, negru 2, alb 2
Generația VI - X, Y, Omega Ruby, Alpha SapphireGrezeler poate fi evoluat în golem când este tranzacționat. Veți avea nevoie de cineva cu un alt joc Pokémon din aceeași generație. Partenerul dvs. comercial va trebui să-l schimbe înapoi odată ce gravorul devine golem.

Pași

Metoda 1 din 2:
Trading Graveler
  1. Imaginea intitulată Evolve etapa 1
1. Găsiți pe cineva pe care îl puteți tranzacționa sau utilizați un alt băiat și joc. Trebuie să tranzacționați pe cineva cu cineva care are un joc din aceeași generație. De exemplu, puteți tranzacționa între roșu și albastru (generație I) sau diamant și perla (generația III). Nu puteți tranzacționa între albastru și perla.
  • Nu puteți utiliza un DS pentru a tranzacționa între jocurile generației III. Acest lucru se datorează lipsei unui port de cablu de legătură pe DS.
  • Dacă jucați pe un emulator, faceți clic aici.
  • Imagine intitulată Evolve Guverler Pasul 2
    2. Puneți Graveler în partidul dvs. Acest lucru este necesar pentru tranzacționare în generații I-IV. În generația V și mai târziu, puteți selecta oricare dintre Pokemon.
  • Asigurați-vă că Guverle nu ține overstonă. Acest lucru împiedică evoluțiile.
  • Imaginea intitulată Evolve etapa 3
    3. Conectați-vă la cel de-al doilea sistem. Cum vă conectați variază în funcție de sistem.
  • Game Boy, joc Boy Color, joc Boy Advance - Utilizați un cablu de legătură pentru a conecta două dintre sisteme. Nu puteți conecta diferite versiuni ale băiatului jocului.
  • Nintendo DS - vă puteți conecta fără fir în termen de 30 de picioare. Generația V Jocuri se pot conecta, de asemenea, prin intermediul IR încorporat la cartuș. Utilizați echipamentul C din joc. Faceți clic aici pentru un ghid despre tranzacționare cu DS.
  • Nintendo 3DS / 2DS - Apăsați butoanele L și R și selectați sistemul de căutare a playerului. Acest lucru vă va permite să faceți comerț cu celălalt sistem din apropiere. De asemenea, vă puteți conecta la Internet și comerț online. Asigurați-vă că partenerul dvs. tranzacționează golemul evoluat înapoi la dvs.
  • Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 4
    4. Comerț cu Guverle la partenerul dvs. comercial. Va evolua în golem de îndată ce se tranzacționează. Nivelul lui Graveler nu contează.
  • Vedeți dacă prietenul dvs. are un Pokemon care evoluează și prin tranzacționare. Astfel le puteți bate pe amândoi afară. Pokémon care necesită tranzacții includ Clamperl, Electabuzz, Febas și multe altele.
  • Imagine intitulată Evolve Graveler Pasul 5
    5. Comerț înapoi pentru golem. Noul dvs. Golem va fi pe celălalt sistem. Ia-ți prietenul să-ți schimbi înapoi pentru a-ți lua golemul.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind un emulator

    Generația IV

    1. Imaginea intitulată Evolve Etapa 6
    1. Înțelegeți procesul. Deoarece nu este posibil să tranzacționați cu un emulator, va trebui să utilizați o soluție de rezolvare pentru a evolua gravler (și alte Pokémon care se bazează pe tranzacționare pentru a evolua). Dacă jucați Diamond, Pearl, Platinum, Heartgold sau Soulsilver, puteți folosi un hack-ul Fan-Made pentru a schimba gravler într-un Pokemon care evoluează când ajunge la nivelul 50. Acest lucru funcționează numai pe versiunile americane ale acestor fișiere ROM.
  • Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 7
    2. Descărcați editorul ROM. Va trebui să descărcați editorul personalizat ROM de la Acest forum. Urmați linkul din partea de sus a primului mesaj pentru a descărca editorul, care este un fișier foarte mic. Extrageți fișierele din zip odată ce ați descărcat-o.
  • Imagine intitulată Evolve Guverle Pasul 8
    3. Rulați editorul. Rulați nitroexplorer2b.Exe pentru a începe editorul. Este posibil să vi se solicite să instalați .Fișierele cadru nete dacă acestea nu sunt deja instalate pe computer.
  • Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 9
    4. Încărcați fișierul dvs. ROM. apasă pe "Încărcați Rom" butonul și răsfoiți fișierul dvs. Pokémon ROM.
  • Imaginea intitulată Evolve Guverler Pasul 10
    5. Selectați fișierul corespunzător. Fișierul de care aveți nevoie pentru a selecta variază în funcție de jocul pe care îl modificați:
  • Diamond, Pearl și Platinum - Deschideți "Pokerool" dosar, apoi deschideți "personal" pliant. Selectează "Evo.narc" fişier.
  • HeartGold, Soulsilver - Deschideți "A" dosarul, apoi "0" dosarul, urmat de "3" pliant. Selectează "4" fişier.
  • Imagine intitulată Evolve Graveler Pasul 11
    6. Apasă pe "Reintroduceți" buton. Acest lucru va deschide browserul de fișiere.
  • Imagine intitulată Evolve Graveler Pasul 12
    7. Selectează "4" Fișier care a venit în zip. Ar trebui să existe o "4" Fișier în același dosar ca nitroexplorer2b.exe. Selectați acest fișier pentru a introduce în ROM-ul.
  • Imagine intitulată Evolve Graveler Pasul 13
    8. Închideți editorul și începeți emulatorul. După înlocuirea fișierului, puteți porni emulatorul dvs. și puteți juca jocul. Guverler va evolua acum în Golem la nivelul 50.
  • Generația I, II și III

    1. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 14
      1. Înțelegeți procesul. În mod normal, nu puteți tranzacționa între emulatori, ceea ce face dificil să devină gravler să evolueze. Există o versiune specială a emulatorului VBA numit Vbalink care vă permite să rulați până la patru cazuri de la o dată. Acest lucru vă permite să tranzacționați între instanțe, dar necesită un pic de muncă pentru a merge.
    2. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 15
      2. Creați un nou dosar undeva ușor de accesat. Veți găsi acest proces mult mai ușor dacă păstrați tot ce aveți nevoie într-un singur loc. Creați un dosar numit "vbalink" sau ceva similar pe desktop-ul dvs.
    3. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 16
      3. Descărcați VBALink. Puteți descărca emulatorul Vbalink de la vbalink.Info. Descărcați "1.72" Fișier și extrageți conținutul în noul dvs. dosar.
    4. Imagine intitulată Evolve Graveler Pasul 17
      4. Descărcați fișierele INI FAN. Aceste fișiere de configurare vor face ca procesul de tranzacționare să fie mult mai fină. Descărcați zipul care conține cele trei fișiere INI de la Acest fir de forum. Extrageți fișierele în același "vbalink" dosarul pe care fișierele emulatorului sunt în.
    5. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 18
      5. Copiați fișierul ROM în "vbalink" pliant. Copiați fișierul ROM pe care îl utilizați în mod normal în "vbalink" pliant.
    6. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 19
      6. Copiați fișierele de joc salvate în "vbalink" pliant. Veți avea nevoie de un joc salvat, care este suficient de departe în joc pentru a permite tranzacționarea. Cerințele pentru tranzacționare variază în funcție de joc.
    7. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 20
      7. Faceți două copii ale jocului dvs. salvat și lipiți-le în același dosar. Copiați ".Sav" fișier și lipiți-l de două ori în "vbalink" pliant. Acest lucru vă va lăsa cu originalul și două exemplare.
    8. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 21
      8. Schimbați extensia pentru jocurile salvate copiate. Faceți clic dreapta pe primul joc salvat copiat și selectați "Redenumire". Schimbați extensia de la ".Sav" la ".SA1". Repetați procesul pentru al doilea fișier, schimbând extensia la ".SA2". Ar trebui să aveți acum a ".Sav", A ".SA1", și a ".SA2" Fișier în "vbalink" pliant.
    9. Dacă nu vedeți extensiile de fișiere, faceți clic pe "Vedere" fila în explorator și verificați "Extensii de nume de fișier" cutie.
    10. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 22
      9. Porniți VBALink și glisați fereastra în partea stângă a ecranului. Faceți dublu clic pe "Visualboyadvance.exe" program pentru a începe emulatorul. Clic "Fişier" → "Deschis" și selectați fișierul ROM de la "gbalink" pliant.
    11. Imagine intitulată Evolve Etapa 23
      10. Navigați personajul dvs. la un centru Pokémon. Mergeți la etaj și stați în fața doamnei care va începe procesul comercial. Nu vorbiți cu ea încă.
    12. Controalele pentru prima fereastră sunt WASD a muta, Q Pentru o, E pentru b, și Z Pentru selectarea.
    13. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 24
      11. Faceți clic pe meniul Opțiuni și selectați "Emulator". Asigura-te ca "Întrerupeți când fereastra inactivă" nu este verificată.
    14. Imagine intitulată Evolve Graveler Pasul 25
      12. Începeți o nouă instanță de VBALink. Dublu click "Visualboyadvance.exe" din nou pentru a începe o altă instanță a lui Vbalink într-o altă fereastră. Trageți această fereastră în partea dreaptă a ecranului. Clic "Fişier" → "Deschis" și selectați același fișier ROM ca și înainte.
    15. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 26
      13. Navigați personajul din a doua fereastră către Centrul Pokémon. Controalele pentru această fereastră sunt diferite. presa TFGH a muta, R Pentru o, Y pentru b, și V Pentru selectarea. Mutați caracterul la centrul Pokémon și stați în fața doamnei comerciale.
    16. Imagine intitulată Evolve Etapa 27
      14. presa Q Să vorbească cu doamna de pe ecranul stâng. Jocul poate atârna câteva secunde, fiți doar răbdători și evitați lovirea mai multor chei. Alege "Comerț" Opțiune din meniu.
    17. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 28
      15. presa R De îndată ce se afișează fereastra stângă "Te rog asteapta". Acest lucru va face ca personajul pe ecranul corect să vorbească cu doamna de comerț. Selectează "Comerț" opțiune. După câteva momente, interfața comercială ar trebui să apară pe ambele ecrane.
    18. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 29
      16. Trade-ți graverul la ecranul stâng sau dreapta. Veți păstra doar unul dintre fișierele de salvare, așa că acordați atenție la care ecranul pe care îl tranzacționați. Guverlerul va evolua în golem de îndată ce este tranzacționat.
    19. Imaginea intitulată Evolve Guverle Pasul 30
      17. Închideți emulatorii după salvarea jocurilor. După tranzacționare, veți primi o notificare că jocul dvs. a salvat. Vă puteți închide emulatorii în acest moment.
    20. Imagine intitulată Evolve Graveler Pasul 31
      18. Copiați fișierul de salvare pe care îl doriți înapoi la emulatorul dvs. original. Selectați fișierul de salvare pe care doriți să îl păstrați. Dacă păstrați fișierul de salvare din ecranul din stânga, selectați ".SA1" fişier. Dacă păstrați fișierul de salvare din ecranul drept, selectați ".SA2" fişier. Copiați și lipiți fișierul selectat înapoi în directorul emulatorului dvs. original.
    21. Imaginea intitulată Evolve Graveler Pasul 32
      19. Backup fișierul dvs. de salvare original. Copiați și lipiți ".Sav" Fișierul în directorul emulatorului dvs. în altă parte în cazul în care noul fișier nu funcționează. Puteți să vă mutați vechea salvare înapoi dacă ceva nu merge bine.
    22. Imaginea intitulată Evolve etapa Graver 33
      20. Redenumiți noul fișier de salvare. Schimbați extensia ".SA1" sau ".SA2" Fișier la ".Sav".
    23. Imaginea intitulată Evolve Guverle 34
      21. Încărcați jocul în emulatorul dvs. obișnuit. Ar trebui să vă puteți încărca jocul de la noul fișier de salvare cu golemul dvs. nou evoluat.
    24. Dacă jocul dvs. nu funcționează, copiați "VBA.ini" Fișier de la "gbalink" folderul în dosarul dvs. de emulator obișnuit.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar