Cum să evolve sallanit în pokémon sun și lună

În Pokémon Sun și Lună, Saralate este un Salamander Pokémon de tip otravă / foc, care evoluează în stilul puternic și, de asemenea, otrăvitor / foc. Nu puteți evolua doar prin legarea acestuia, astfel încât acest articol va explica cum să o evoluați.

Pași

  1. Imagine intitulată Evolve Salandit în Pokémon Sun și Luna Pasul 1
1. Identificați unde poate fi găsită Salandit. Se găsește la Route 8 în timpul zilei și în timpul nopții, iar în partea de jos a parcului Volcano Wela în orice moment al zilei. Aveți o șansă de 20% de ao găsi la Route 8 și o șansă de 30% de ao găsi la Wela Volcano Park. Veți găsi la oriunde de la nivelul 16 la nivelul 20.
  • Dacă o să-l căutați pe Sanandit la Wela Volcano Park, asigurați-vă că ați terminat primul proces acolo, deoarece pentru a vă putea prinde Pokémon la un site de încercare, acest studiu va trebui să fi fost finalizat cu succes.
  • Imagine intitulată Evolve Salandit în Pokémon Sun și Luna Pasul 2
    2. Prinde o femeie sandate. Numai feminina sandatei sunt capabili să evolueze - masculul Saladit nu va evolua deloc. Acest lucru poate fi dificil, deoarece Saladit are doar 12 ani.5% dintre femei. Cea mai ușoară modalitate de a găsi unul este de a folosi un Pokémon masculin cu abilitatea de farmec drăguț la conducerea partidului dvs. Cute Charm face mai ușor să găsești un Pokémon de sex opus. Sylveon este un bun pokemon pentru acest lucru, deoarece majoritatea eevee sunt masculi, iar Sylveon primește farmecul drăguț ca abilități regulate.
  • Imagine intitulată Evolve Salandit în Pokémon Sun și Luna Pasul 3
    3. Aveți experiența dvs. de câștigare a lui Sanandit. Din moment ce Salandit este o pokémon de tip otravă / foc, cel mai bun pokémon în față este iarbă, bug, gheață, oțel și fairy-tip Pokémon, as Sanlandit va fi super eficient împotriva acestor Pokémon.
  • Imagine intitulată Evolve Salandit în Pokémon Sun și Luna Pasul 4
    4. Urmăriți-vă Sanlanditul Evolution. Odată ce sallarea dvs. ajunge la nivelul 33, acesta va evolua în Salalzle.
  • sfaturi

    De asemenea, puteți utiliza bomboane rare, dacă le aveți, pentru a ridica.
  • Dacă nu vrei să lupți cu Salandit, nu trebuie. Puteți trece la un alt Pokémon în timpul unei bătălii, care va primi experiența completă sau va avea exp. Împărtășiți, astfel încât nu trebuie să o puneți în luptă.
  • Din moment ce Saladit va fi un nivel destul de scăzut, puteți folosi bile de cuib pentru a le face mai ușor.
  • Dacă Saladit solicită cu succes un aliat, în timp ce încercați să o prindeți, va trebui să învingeți una dintre sandatele înainte de a putea arunca bilele Poké. Fiți pregătiți pentru potențialul unei bătălii care durează un timp, deoarece acest lucru se poate întâmpla de mai multe ori într-o singură luptă. Acest lucru poate fi un lucru bun, deși - dacă găsiți un bărbat SALANIT, Sanalit IT apelurile ar putea fi una feminină.
  • Doriți să prindeți un Pokemon Rare, utilizați mai întâi o minge rapidă.
  • Avertizări

    Saladit are apărare scăzută, deci aveți grijă de ea în timp ce luptați.
  • În timp ce nu trebuie să utilizați metoda recomandată de farmec drăguț în pasul 2 pentru a găsi o femeie sandate, va dura mai mult pentru a găsi unul, dacă nu obțineți norocos în găsirea unui rapid.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar