Cum să evoluați tiruia în pokémon x și y

Tyrunt este un Pokémon de tip fosil introdus în Pokémon X și Y, și arată ca un Tyrannosaurus Rex. Are un corp maro închis și un cap mare, cu un guler alb, care îi înconjurau pe gât. Tyrunt este un Pokémon puternic care poate învăța o mișcare puternică și mișcări normale, dar poate, de asemenea, să evolueze în Tyrantrul mult mai puternic Pokémon.

Pași

  1. Imagine intitulată Evoluează pasul tirunt 1
1. Ridicați tiruia la nivelul 39. Acesta este primul nivel pe care tirunt îl poate evolua la. Puteți ridica nivelul tirunt prin combaterea altor Pokémon sau prin utilizarea bomboanelor rare.
  • Tyrunt este foarte eficient împotriva zborului, otrăvitor, de incendiu și de tip electric de tip Pokémon. Lupta Pokémon ca Pigeototto, Koffing, Charmeleon și Pikachu pentru a câștiga rapid bătăliile și pentru a ridica nivelul tiruntului.
  • Imagine intitulată Evoluția pasului tirunt 2
    2. Așteptați ziua în timpul zilei. Pentru a evolua, tiruntul trebuie să se ridice în timpul zilei. Acest lucru poate fi nivelul 39 sau orice nivel după aceea. Daytime numără atât dimineața cât și ziua, astfel încât să puteți efectua această evoluție oricând între orele 4 și 8:00.
  • Schimbarea ceasului sistemului dvs. pentru a face să apară în timpul zilei, va împiedica evoluții bazate pe timp de 24 de ore.
  • Pokémon X, Y, Alpha Sapphire și Omega Ruby Toate urmează aceleași programe.
  • Imagine intitulată Evoluează pasul tirunt 3
    3. Nivelul de-o încă o dată în timpul zilei pentru a evolua în tirantrum. Din nou, puteți lupta împotriva Pokémonului sau puteți folosi o bomboană rară. Tyrunt poate începe să evolueze la nivelul 39, deci dacă atingeți nivelul 39 în timpul zilei, va evolua imediat în tirantrul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Tyrunt va evolua doar odată ce toate condițiile de mai sus sunt îndeplinite. Tyrunt nu va evolua chiar dacă se concentrează în timpul zilei, în timp ce nivelul său de bază este sub 39. De asemenea, nu va evolua și după nivelul 39 dacă nu este în timpul zilei.
  • Bomboanele rare sunt disponibile pe tot parcursul jocului. Dacă jucați prin poveste, veți primi în cele din urmă bomboane rare din misiuni și questuri laterale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar