Cum să primești mobilierul din lemn

Mobilierul din lemn distresiv este o modalitate excelentă de a adăuga un anumit caracter casei dvs. Vintage, antic și mobilier uzat are un farmec că mobilierul nou nu. O opțiune pentru realizarea acestui aspect fără a cheltui o avere pe antichități este distresând singur mobilierul. Urmând câțiva pași și învățând câteva tehnici, puteți învăța rapid cum să obțineți mobilierul din lemn pentru a obține un aspect fermecător și îmbătrânit.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă mobilierul
1. Alegeți o bucată de mobilier la suferință. Dacă aceasta este prima dată durează o bucată de mobilier, nu utilizați o piesă precuperătoare sau scumpă. În schimb, cumpărați o bucată ieftină de mobilier uzat dintr-un magazin de știri sau o licitație online. Acest lucru vă va asigura că nu veți distruge o piesă preferată dacă sunteți nemulțumit de rezultatele proiectului dvs.
  • 2. Protejați zona sau mutați piesa într-o altă locație. Vei face o mulțime de șlefuire, pictura și așchiere, ceea ce înseamnă că zona pe care o ai se va murdări. Acoperiți zona (și alte bucăți de mobilier) cu tarpuri sau ziare pentru a le proteja de praful de șlefuire sau vopsea stropită.
  • Sau luați-vă piesa și mutați-o în curte. Oricare.
  • 3. Dacă este pictat o culoare pe care nu-ți place, folosește un stripper de vopsea. Ce culoare este pe piesa ta chiar acum, indiferent dacă vopsește-o sau nu, va arăta odată ce îl primești. Deci, dacă nu vă place culoarea, va trebui să o scoateți. Ai putea să-l dezbrăcați, dar asta va avea vârste. Un stripper merge mult mai repede. Pur și simplu doar o frecați, așteptați ca vopseaua să fie bubble și să-l despicați.
  • O mulțime de oameni sări peste această etapă. Dacă o faci, vei avea încă o bucată, dar nu va arăta la fel de bună ca și cum vrei. Luați timpul suplimentar pentru ao arăta perfect prin cumpărarea de stripper (și utilizarea acestuia).
  • Odată stripat, este posibil să trebuiască să faceți niște șlefuire. Probabil vor fi câteva jetoane de vopsea care sunt încăpățânați și nu vor ieși - pentru aceia, apucați șmirghelul.
  • 4. Luați în considerare adăugarea unei pete la o bucată de lemn goală. Dacă piesa dvs. nu are vopsea pe ea și este doar lemnul ca este, poate doriți să adăugați o pată. Poate dezactiva vopseaua care trebuie adăugată, oferindu-i o senzație de vintage-y. Va arăta, de asemenea, frumos dacă se apropie, de asemenea (dacă faci doar o culoare de vopsea, asta este).
  • Pentru a face acest lucru, luați o cârpă curată, faceți-o în pete și frecați-o în cercuri. Cererea naturală a lemnului va arăta în continuare. Și dacă sunteți preocupat de cercurile care arată, ei nu vor trece prin următoarea vopsea.
  • 5. Dacă sunteți bine cu culoarea actuală, începeți șlefuirea. Sand bucata de mobilier cu șmirghel gros. Dacă mobilierul este neterminat, trebuie doar să nisip suficient pentru a obține o suprafață netedă, vopseaua poate adera la. Dacă mobilierul are deja o pată sau un strat de vopsea pe ea, nisipul departe, dar nu toate, a finisajului. Lăsați vechea spectacol de finalizare prin neuniform, va contribui la contribuția la aspectul răsturnat al piesei finale.
  • Șmirghel de 80 de gresie este un loc bun pentru a începe. Pe măsură ce șlefuiți, păstrați un ochi pe cât de mult va apărea stratul original. Unii oameni ca destul de puțin creând un aspect mai vărsat, în timp ce alții ca subtilitățile de a fi mai mult o surpriză subtilă.
  • 6. Ștergeți întreaga bucată în jos cu o cârpă de fixare. Acest lucru va elimina orice praf din procesul de șlefuit. Vrei să lucrezi cu o bucată de mobilier curată fără praf și exces de ceva.
  • Partea 2 din 3:
    Pictura mobila ta
    1. Vopsiți culoarea de bază. Chiar acum aveți două opțiuni: ați putea folosi o culoare, culoarea de bază și ați avut culoarea generală a piesei dvs. Biții aflați în dificultate care arată prin ar fi apoi din lemnul însuși. Sau ați putea fi aceasta să fie culoarea dvs. de bază, nisipați-o și adăugați ceară, vopsea o culoare pe partea superioară a acestuia și apoi nisipului din nou, astfel încât culoarea de bază este bitul care apare. Ambele vor duce la bucăți frumoase.
    • Lucrați întotdeauna în straturi subțiri, chiar. Va dura mai mult, dar va merita. Vopsea cu cerealele într-o haină subțire în jurul întregului obiect, lăsați-l să se usuce și repetă până când veți obține culoarea dorită. În acest fel puteți controla umbra la un nivel mai precis și nici o zonă nu devine slavă cu vopsea excesivă.
  • 2. Dacă utilizați două culori diferite de vopsea, adăugați pe ceară în locurile pe care doriți să le afișați culoarea de bază. Acest pas este opțional și este necesar numai dacă lucrați cu două culori de vopsea. Ceara este un protector, păstrând stratul superior de vopsea departe de culoarea de jos.
  • Luați ceară de lumanari sau jeleu petroliere în zonele pe care doriți să le primești. Cel mai probabil acestea vor fi colțuri, margini și locuri "a fost tratată prea mult." Acestea sunt locurile pe care doriți ca culoarea să o tragă.
  • 3. Nisip piesa pentru a simula uzura. Dacă nu utilizați o a doua culoare de vopsea, utilizați șmirghelul grosier sau un bloc de șlefuire pentru a freca viguros pe colțurile și marginile mobilierului până când veți obține o suprafață neuniformă, rotunjită. Acest lucru va da mobilierului un aspect exagerat și, în esență, greutatea slujbei.
  • daca tu sunteți Folosind oa doua culoare, faceți totuși acest pas, doar nu la fel de mult - veți fi pictura peste cea mai mare parte a acestuia.
  • 4. Vopsiți haina de sus, dacă doriți. Acest strat de top nu trebuie să fie frumos - de fapt, cu atât este mai puțin frumos, cu atât este mai distrasă piesa ta va arăta. Să fie foarte subțiri în unele locuri, astfel încât culoarea de bază sau șlefuirea. Cu cât este mai uzat și rupt locul de muncă, cu atât mai bine.
  • Pictați peste ceară - asta este pentru asta. Din nou, lucrați în haine subțiri, chiar și cu piscine de vopsea galbenă. Odată terminat, lăsați-l să se usuce.
  • 5. Fuste vată de oțel peste ceară, dacă este cazul. Vata de oțel nu va face prea multe deteriorări la stratul superior - nu că contează oricum (doriți să se uite în dificultate, la urma urmei). Frecați-l peste ceară, ridicându-l astfel încât stratul de bază de vopsea să emită.
  • După această etapă, frecați întreaga piesă cu o cârpă curată. Chiar acum, ești făcut în mod esențial. Acum tot ce puteți face este adăugarea unor atingeri suplimentare de finisare.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugând uzură suplimentară și lacrimă
    1. Adăugați fisuri la lemn folosind o daltă și ciocan. Dacă doriți să adăugați fisuri la mobilier, veți avea nevoie de o daltă și un ciocan. Așezați daltă împotriva lemnului în locul în care doriți ca fisura să se formeze, amintindu-vă că lemnul se va sparge doar de-a lungul cerealelor sale. Atingeți ciocanul împotriva daltei în mod repetat până când începe o crăpătură. Repoziționați dalta de-a lungul fisurii, dacă doriți să o extindeți mai departe.
    • Utilizați un ciocan pentru a adăuga depresiuni de lumină la bucată. Pentru a face ca suprafața mobilierului să apară, atingeți-o în diferite locuri cu un ciocan pentru a forma depresiuni mici.
    Sfat de experți
    Jeff Huynh

    Jeff Huynh

    Profesional Handymanjeff Huynh este directorul general al echipei de salvare Handyman, o solutie completa a serviciilor de servicii, renovari si reparatii in zona Martie. Are peste cinci ani de experiență Handyman. El are BS în administrarea afacerilor de la Universitatea de Stat din San Francisco și certificatul său în tehnologia industrială electronică de la Colegiul de Nord Seattle.
    Jeff Huynh
    Jeff Huynh
    Profesionist Handyman

    Obțineți creativi cu tehnica dvs. dureroasă. Jeff Huynh de echipa de salvare Handyman spune: "Există o mulțime de moduri diferite pe care le puteți distra pe mobilier. De exemplu, puteți utiliza un șlefuit curea sau un șlefuitor de unghi de-a lungul marginilor piesei pentru a le face să pară îmbătrâniți."

  • 2. Utilizați o perie de sârmă pentru a pune zgârieturi ușoare în mobilier. Robineți o perie de sârmă de-a lungul locurilor din finisajul mobilierului în care doriți să adăugați zgârieturi. Acest lucru se poate face și după ce vă patați sau pictați piesa.
  • Încercați să le faceți să pară accidental și nu deliberat. Face ca zgârieturile luminoase și la diferite unghiuri - nu sunt linii drepte, groase.
  • 3. Utilizați un burghiu pentru a crea găuri mici în mobilier. Utilizați un burghiu cu un mic burghiu pentru a găti găuri foarte mici în mobilier dacă doriți să faceți coeficientul dificil. Cluster câteva găuri împreună pentru a simula viermele de vierme sau insecte. Acest lucru poate face ca piesa să fie folosită anterior, de asemenea.
  • Această parte este în întregime opțională. Dacă nu sunteți confortabil găurirea găurilor în mobilierul dvs., nu o faceți. Zgârieturile și suferința de vopsea sunt suficiente.
  • 4. Înlocuiți orice hardware metalic cu hardware antic. Orice piese metalice strălucitoare de pe mobilier va submina aspectul în vârstă pe care doriți să îl atingeți. Din fericire, hardware-ul antic (inclusiv hardware-ul de reproducere) este o afacere în plină expansiune online pentru a găsi piese de schimb pentru dispozitivele de blocare a mobilierului, trage, picioare și șuruburi.
  • 5. Dacă se dorește, aplicați o pată de lemn la mobilier și sigilați cu lac. Începeți prin curățarea mobilierului din nou cu o cârpă de fixare și apoi periați pata în direcția cerealelor din lemn. Ștergeți pata cu o cârpă după aplicarea acestuia - acest lucru va lăsa doar o pată suficientă acumulată în fisuri și dents pe care le-ați creat pentru a evidenția aceste caracteristici.
  • Când pata este uscată, sigilați-l cu un strat de lac curat. Asigurați-vă că este un lac care nu este îngălbitor, deoarece anumiți (cum ar fi poliuretanul obișnuit) vor schimba culoarea în timp, distrugând aspectul.
  • 6. Terminat.
  • sfaturi

    Utilizați o lumânare veche și o conduceți pe margini și colțuri ale piesei de mobilier. Când îl pictați, așteptați până când vopseaua se usucă și folosește un răzuitor pentru a scoate ceara. Ar trebui să se desprindă cu ușurință.
  • În loc să terminați cu un lac, puteți folosi pur și simplu ulei vegetal sau ceară.
  • Studiați alte bucăți de mobilier distressed pentru inspirație înainte de a începe.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Mobilier din lemn
    • Stripul de vopsea (opțional)
    • Una sau două culori de vopsea (opțional)
    • Șmirghel
    • Cârpă de cârpă
    • Daltă
    • Ciocan
    • Perie de sârmă
    • Burghiu
    • Hardware antic
    • Pata de lemn
    • Cârlig curat
    • Lacuri clare, fără îngălbenire
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar