Cum să decorezi ciorapi

Ciorapi sunt o mare tradiție de vacanță. În timp ce sunt în mod obișnuit atârnate pe o manta de șemineu, ei pot fi atârnați de oriunde există spațiu (ușă, balustrade, ferestre). Ciorapii pot fi decorați folosind tot felul de tehnici și materiale - singura limitare este imaginația dvs. Ciorapii pot fi, de asemenea, personalizați cu numele unei persoane, inițial sau chiar schema de culori.

Pași

Metoda 1 din 3:
Personalizarea ciorapilor
  1. Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 1
1. Utilizați computerul pentru a crea și a imprima un șablon de litere. Utilizați software-ul de procesare a textului pe computer pentru a crea un șablon pentru literele sau formele pe care doriți să le utilizați pe stocarea dvs. Redați-vă cu diferite tipuri de fonturi și dimensiuni de font până când obțineți designul perfect. Imprimați șablonul pe hârtie de imprimantă obișnuită și apoi tăiați fiecare literă sau formă pentru a face un model. Atașați modelele la țesătura pe care o utilizați și tăiați bucățile de țesături.
  • Este posibil să fie necesar să imprimați șablonul de câteva ori până când obțineți literele și formează dimensiunea exactă de care aveți nevoie pentru stocarea dvs.
  • Atașați modelele pentru litere și forme la țesătură cu știfturi drepte.
  • Utilizați foarfece regulate de cusut pentru a tăia literele și formele astfel încât au o margine dreaptă. Sau utilizați foarfece de ambarcațiuni cu diferite modele de tăiere pentru a crea marginile cu diferite forme (ca un model zig-zag).
  • Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 2
    2. Utilizați adezivul de țesătură pentru a adăuga litere sau forme la manșeta unei stocuri. Fabricul de lipici este un înlocuitor excelent pentru coasere - Asigurați-vă că citiți instrucțiunile producătorului înainte de a începe. Utilizați adezivul pentru a atașa fiecare literă a numelui sau a inițialelor, una câte una la manșeta stocării. Permiteți adezivului să se usuce conform instrucțiunilor înainte de a face altceva cu stocarea.
  • Asigurați-vă că lipiciul de țesătură acoperă fiecare literă și formă până la marginea.
  • Utilizați lipici de țesătură pentru a adăuga, de asemenea, alte forme și desene la partea principală a ciorapilor dvs.
  • Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 3
    3. Coaseți literele pe stocarea cu un ac și fir. Utilizați un ac și fir pentru a coase fiecare literă sau formă de țesături pe manșeta ciorapilor. Dacă doriți să adăugați un design suplimentar la litere, selectați o culoare fir care iese din țesătura pe care o utilizați. De exemplu, utilizați fir verde strălucitor cu litere negre. Alternativ, dacă doriți ca firul să se amestece în litere, selectați un fir care are aceeași culoare ca literele.
  • Alternativ, puteți utilizați o mașină de cusut Pentru a atașa literele și formele de țesături la stocarea dvs. Această opțiune poate funcționa mai bine dacă coaseți și întreaga stocare, în felul acesta puteți coase literele pe manșetă înainte de a coase piesele din spate și din față ale stocării împreună.
  • Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 4
    4. Utilizați hârtie de transfer de căldură la fier pe litere și forme. Imprimați literele și formele direct pe hârtie de transfer de căldură utilizând computerul și imprimanta. Tăiați fiecare literă și formă, lăsând o margine mică în jurul fiecărui element. Plasați literele și formele pe stocare, apoi fierbeți hârtia pentru a transfera culoarea la stocare. Curățați suportul de pe hârtie pentru a termina procesul.
  • Hârtia de transfer de căldură poate fi achiziționată la un magazin de ambarcațiuni sau țesături. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului.
  • Utilizați instrucțiunile care vin cu hârtia de transfer de căldură pentru a determina temperatura exactă să fie setată la și cât timp pentru a încălzi hârtia înainte de îndepărtarea spatelui.
  • Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 5
    5
    Fier pe litere și forme la ciorapi pentru a face lucrurile foarte ușor. Literele și formele de fier sunt disponibile din magazinele de ambarcațiuni și de țesături. Ele vin într-o varietate de dimensiuni, culori și modele. Aranjați literele de fier și formele pe stocare, apoi utilizați fierul pentru a încălzi plasturele și a topi lipiciul la țesătura stocurilor.
  • Urmați instrucțiunile care vin cu literele și formele de fier pentru setările exacte pentru a fi utilizate pe fierul dvs.
  • Plasați o bucată de țesătură curată între fier și plasturele de fier, pentru a proteja plasturele în timpul procesului.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugarea de emoții simple
    1. Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 6
    1. Atașați clopotele la ciorapi pentru a adăuga unele jingle. Jingle Bells pot fi găsite la magazinele de artizanat și la magazinele de dolar. Ele vin într-o mare varietate de culori și dimensiuni. Le puteți obține, de asemenea, în forma unui clopot real, dacă preferați. Clopotele au toate cu o buclă mică de metal care poate fi folosită pentru a le atașa pe ciorapi cu un fir și un ac.
    • Atașați clopotele oriunde pe ciorapi, inclusiv în partea de sus a piciorului de stocare sau de-a lungul marginii manșetei.
    • Vopsiți clopotele jingle folosind vopsea de pulverizare dacă doriți culori diferite.
  • Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 7
    2. Pomul de lipici pe ciorapi pentru unele cutețe. Pom-Poms vin în varietatea individuală sau atașată la o ornament de țesături. Pom-urile individuale pot fi găsite la orice magazin de ambarcațiuni sau dolar, uneori în pachete de varietăți, astfel încât să obțineți mai multe dimensiuni și culori împreună. Pom-Pom Trim pot fi găsite la magazinele de cusut sau de țesături. Atașați Pom-Pomii individuali sau tăiați oriunde pe ciorapi folosind un pistol de adeziv fierbinte.
  • Poti de asemenea Asigurați-vă propriul pom-poms folosind fire dacă doriți să controlați dimensiunea, forma și culoarea.
  • Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 8
    3. Utilizați conuri de pin pentru a vă decora ciorapi pentru a adăuga elemente naturale. Conurile de pin fac decoratiuni mari de Craciun. Lăsați-le ca-este sau pulverizați-le culori diferite, inclusiv aur și argint. Legați o bucată de fire, fir sau panglică la un con de pin mediu până la mare, astfel încât să vă puteți bloca de pe ciorapi sau să utilizați un pistol fierbinte pentru a atașa un conul de pin mic sau mic direct la ciorapi.
  • Dacă sunteți suficient de norocoși să trăiți unde puteți găsi conuri de pin pe pământ în toamnă, colectați conurile de pin pe care doriți să le utilizați pentru meșteșugurile de Crăciun înainte de a fi acoperite de zăpadă.
  • Puteți achiziționa conuri de pin la magazinele de meserie sau dolar sau chiar centre de grădină dacă sunt deschise în toamna / iarna unde locuiți.
  • Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 9
    4. Adăugați panglică la stocarea dvs. pentru scopuri utile și decorative. Coaseți sau lipiți o panglică în partea de sus, porțiunea de spate a stocării dvs. și folosiți panglica pentru a atârna stocarea pe o manta sau balustradă. De asemenea, puteți utiliza panglica ca aspect decorativ la stocarea dvs. într-o varietate de moduri. Lega o panglică într-un arc și lipiți-o la manșeta stocării. Utilizați panglica pentru a atârna alte elemente din stocare, cum ar fi forme de lemn, ornamente de Crăciun sau etichete de nume.
  • Dacă anticipați ciorapii să se termine să fie destul de grele, veți dori să coaseți panglica la stocare pentru a le oferi puterea adăugată.
  • Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 10
    5. Puneți ciucuri colorate pe ciorapi. Casserele individuale pot fi achiziționate la un magazin de ambarcațiuni sau tesatura. De asemenea, puteți cumpăra tastatură de pe un magazin de țesături, unde mai multe ciucuri sunt atârnate dintr-o bucată de material pe care o puteți folosi pentru a tăia un element, cum ar fi manșeta unui stocare. Utilizați un pistol de lipici fierbinte pentru a atașa tasil ornamente la ciorapi sau pentru a folosi un ac și fir pentru a coase ciucuri individuale la ciorapi.
  • De asemenea, puteți utiliza firul pentru a vă lega ciucurile direct la stocarea sau un alt element decorativ pe stocul dvs.
  • De exemplu, utilizați fir pentru a vă lega ciarcina într-o panglică sau conul de pin, apoi utilizați un pistol fierbinte pentru a atașa panglica sau conul de pin la ciorapi.
  • Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 11
    6. Butoane de coase sau lipici sau paiete la ciorapi. Selectați o varietate de butoane și / sau paiete pentru a atașa pe ciorapi. Puteți opta pentru o selecție de butoane și / sau paiete care se potrivesc sau puteți amesteca și potrivi butoanele și sequinele de diferite culori și dimensiuni pentru un aspect mai capricios. De asemenea, puteți strai butoane și paiete pentru un aspect tridimensional. Utilizați un pistol de lipici fierbinte pentru a atașa butoanele sau sequinele la ciorapi.
  • Noile butoane și paiete pot fi achiziționate o ambarcațiune sau un magazin de țesături.
  • Butoanele utilizate pot fi achiziționate la magazine de îmbrăcăminte de epocă sau la magazinele de antic. Ați putea chiar să găsiți butoanele utilizate la o vânzare de garaj sau la licitație imobiliară.
  • De asemenea, puteți achiziționa o bucată de îmbrăcăminte preluată dintr-un magazin de îmbrăcăminte de epocă și să taie pașapurile pentru a utiliza pentru meșteșugurile dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Selectarea unei teme de decorare
    1. Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 12
    1. Optați pentru o temă bazată pe culori. Dacă sunteți cineva care preferă toate decorațiile de Crăciun să se potrivească, cum ar fi doar folosind argint și aur, continuați această temă la ciorapi. Dacă nu aveți nevoie de ciorapi pentru a se potrivi cu restul decoratiunilor dvs. de Crăciun, puteți selecta o temă de culoare pentru a utiliza numai pentru ciorapi. Decoreaza fiecare stocare folosind culorile din tema ta.
    • Temele de culoare sunt flexibile. De exemplu, dacă tema dvs. de culoare este de argint și aur, alb ar fi, de asemenea, o culoare potrivită care ar urma totuși această temă.
    • Utilizați ciorapi roșii tipici cu ornamente albe de blană, indiferent de tema dvs. de culoare. Sau cumpărați sau faceți ciorapi care urmează tema dvs. de culoare.
  • Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 13
    2. Alegeți o temă de stocare bazată pe un model sau o textură. Ciorapii nu trebuie să fie făcuți sau decorați numai cu culori și modele solide. În loc de o culoare sau un model solid, selectați o temă bazată pe un anumit model sau textură. De exemplu, decorați ciorapii cu un model Argyle sau cu dungi. Un alt exemplu, decora ciorapi cu blana faux de culori diferite pentru a face ciorapii să arate pufos.
  • Amestecați și potriviți culorile, dar păstrați modelul la fel. De exemplu, decorați un stocare cu puncte verde Polka, altul cu puncte polka galben și altul cu puncte albastre polka.
  • Alternativ, decorați fiecare stocare cu o combinație de puncte verde, galben și albastru Polka.
  • Imagine intitulată Decorează ciorapi Pasul 14
    3. Utilizați formele de Crăciun ca temă de stocare. Există atât de multe forme de Crăciun și obiecte pentru a alege de la. De exemplu, fulgi de zăpadă, clopote jingle, reni, oameni de zăpadă, pomi de Crăciun, doar pentru a numi câteva. Alegeți o temă pentru ciorapi pe baza unei forme de Crăciun specifice pe care o iubiți. Selectați toate trupele pentru stocarea dvs. pe baza acelei forme.
  • Permiteți fiecărui membru al familiei să aleagă o formă pe care o preferă și să-și decoreze stocarea cu forma selectată personal.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar