Cum de a decora un site grave

Amintiți-vă că trecerea celor dragi este o parte importantă a vieții. Dacă doriți să onorați pe cel iubit care a trecut, probabil că doriți să marcați site-ul mormânt al acelei persoane cu ceva ce i-au iubit. Puteți să rămâneți cu ceva tradițional, cum ar fi flori proaspete, sau mergeți puțin mai sălbatic cu bucăți de artă sau tufișuri înfloritoare. Indiferent de traseul pe care l-ați ales, asigurați-vă că ați verificat cu cimitirul înainte de plasarea articolelor pe site, deoarece diferite cimitire au reguli diferite.

Pași

Partea 1 din 2:
Decorarea unui sit mormânt
  1. Imagine intitulată Decorează un site mormânt Pasul 1
1. Alegeți cea mai bună opțiune florală pentru timpul anului. Când sunt disponibile flori proaspete, mai ales în primăvară și vară, majoritatea cimitirelor ar prefera să aduci flori proaspete. Cu toate acestea, dacă doriți altceva, luați în considerare un arbust mic de înflorire, care va continua să aducă frumusețea site-ului mormânt de mulți ani.
  • Dacă doriți un arbust de înflorire sau flori, alegeți ceva mic, nativ și ușor de întreținut. Verificați cu o grădiniță locală pentru a vă întreba ce ar fi cel mai bine pentru zona dvs. De asemenea, întrebați cât de des trebuie să vă pruneți tufișul. De exemplu, într-o zonă foarte uscată, fierbinte, este posibil să doriți să luați în considerare un cactus suculent sau destul de înflorit.
  • Unii oameni folosesc flori, cum ar fi crizanteme și geraniums, deoarece nu iau atât de mult eforturi pentru a menține ca alte flori.
  • Imagine intitulată Decorează un site mormânt Pasul 2
    2. Gândiți-vă la sezon. De exemplu, în toamnă, poate doriți să plasați mai multe dovleci mici pe site-ul grav. În apropierea Crăciunului, poate doriți să adăugați poinsettias sau o mică coroană din veșnicie. Cu alte cuvinte, poate doriți să decorați periodic site-ul grav, actualizându-l de ceea ce este disponibil pentru sezonul curent sau pentru vacanța viitoare.
  • Imaginea intitulată Decorează un site mormânt Pasul 3
    3. Luați în considerare iluminarea. Puteți găsi o serie de opțiuni pentru iluminat care sunt alimentate solare. Multe companii construiesc iluminat special pentru motive de înmormântare, deci luați în considerare mai întâi una dintre aceste opțiuni. Cu toate acestea, puteți găsi, de asemenea, iluminarea ieftină ieftină chiar și la magazinele de îmbunătățire la domiciliu sau la magazinele de grădină.
  • Imaginea intitulată Decorează un site mormânt Pasul 4
    4. Du-te pentru permanență. Chiar dacă cimitirul dvs. permite orice tip de decorațiuni, cele mai preferate opțiuni non-rupte. De exemplu, alegeți recipientele metalice pe sticlă sau piatră și plastic pe ceramică. Containerele rupte pot fi inestetice și un pericol.
  • Imagine intitulată Decorează un site mormânt Pasul 5
    5. Luați în considerare art. Puteți folosi arta pentru a vă decora site-ul mormânt al iubitului. De exemplu, încercați mici statui sau pietre vopsite. Doar amintiți-vă că orice folosiți ar trebui să fie rezistent la intemperii, inclusiv rezistența la soare, dacă arta nu este făcută pentru în aer liber, culorile vor dispărea repede.
  • Imagine intitulată Decorează un site mormânt Pasul 6
    6. Gândiți-vă la religia decedatului. O modalitate de a onora persoana decedată este de a decora mormântul cu obiecte legate de religia sa. De exemplu, ați putea folosi cruci pentru o persoană care a fost creștină. Alternativ, unii oameni evrei folosesc pietre mici pentru a-și decora mormintele lor.
  • Imaginea intitulată Decorează un site mormânt Pasul 7
    7. Plasați animale mici umplute. Dacă iubitul tău avea un animal preferat, gândiți-vă la un animal mic umplut. Alternativ, puteți folosi un animal mic realizat din piatră pentru o opțiune mai permanentă.
  • Imagine intitulată Decorează un site mormânt Pasul 8
    8. Veterani de onoare cu steaguri. Dacă cel iubit a fost un veteran, luați în considerare adăugarea unui drapel mic pe site-ul mormânt. De asemenea, puteți folosi o piatră mică pictată cu un steag sau emblema sucursalei persoanei.
  • Imagine intitulată Decoreaza un site grave Pasul 9
    9. Gândiți-vă la ceea ce a iubit persoana. Mai presus de toate, dați persoana ceea ce a iubit în viață. De la o școală preferată la o echipă sportivă favorizată, folosiți lucrurile preferate ale persoanei pentru a vă ghida decorațiunile. Doar amintiți-vă că trebuie să țineți cont de vânt, vreme și soare - ceva de genul unui fotbal ar fi lovit, așa că a ales altceva să o reprezinte, cum ar fi un mic pavilion rezistent la intemperii.
  • Partea 2 din 2:
    Cunoașterea regulilor
    1. Imagine intitulată Decorează un site grave Pasul 10
    1. Contactați cimitirul. Cele mai multe cimitire Aceste zile au site-uri web cu regulile de decorare a site-ului mormânt listate - Dacă cel pe care îl vizitați nu, va trebui să sunați la birou sau la orașul responsabil de cimitir. Fiecare cimitir are reguli diferite pentru decorarea site-urilor grave și trebuie să știți ce reguli se aplică înainte de a decora.
  • Imagine intitulată Decoreaza un site grave Pasul 11
    2. Înțelegeți limitele spațiului. Ceea ce plasați pe site-ul grav va fi adesea limitat la site-ul mormânt, ceea ce înseamnă că nu puteți înghiți în nici un fel de morminte de lângă cel pe care îl decorați. Chiar dacă aveți spațiu în jurul site-ului, majoritatea cimitirelor vor limita ceea ce puneți pe site-ul dvs.
  • Imagine intitulată Decorează un site mormânt Pasul 12
    3. Întrebați despre steaguri. Unele cimitire nu vă vor permite să plasați steaguri pe site-uri grave în orice moment. La rândul său, pot pune steaguri pe anumite sărbători, cum ar fi Ziua Memorială.
  • Imaginea intitulată Decorează un site mormânt Pasul 13
    4. Acordați atenție regulilor despre flori și plante. Cele mai multe cimitirele vor permite flori curat în orice moment. Cu toate acestea, unele limitează momentele pe care le puteți folosi flori de mătase, cum ar fi nu le permiteți în vară. Alții vor permite plantelor în ghivece, dar numai dacă le mențineți. Florile oricând devin decolorate sau mor, cimitirul va le elimina probabil.
  • De asemenea, este posibil să vi se permită să plantați un tufiș mic sau flori în pământ peste mormânt, dar această practică variază de la cimitir la cimitir. În general, trebuie să le mențineți singur și asigurați-vă că stau în interiorul site-ului mormânt. Dacă plantele mor, probabil vor fi îndepărtate.
  • În mod similar, alte cimitire vor permite coroanelor în anumite momente ale anului, cum ar fi coroane de iarnă numai în lunile de iarnă. Adesea, pentru a plasa o coroană, vi se va cere să utilizați un trepied.
  • Imagine intitulată Decorează un site mormânt Pasul 14
    5. Căutați informații despre decorațiile de vacanță. Unele cimitire vă permit să plasați decorațiuni legate de vacanță. Cu toate acestea, va trebui, de obicei, să le așezați și să le eliminați într-un anumit interval de timp.
  • Imagine intitulată Decorează un site mormânt Pasul 15
    6. Întrebați despre alte tipuri de decorațiuni. Unele cimitire nu permit alt tip de decorare. Elemente cum ar fi alimente, statui, roci, lumini, animale umplute și așa mai departe sau nu pot fi permise, deci verificați înainte de a le aduce.
  • Imaginea intitulată Decorează un site mormânt Pasul 16
    7. Știți că regulile de mausoleu pot fi diferite de regulile grave ale site-ului. Unele cimitire au reguli mai restrictive asupra mausoleelor ​​decât site-urile grave. În alte cimitire, inversul este adevărat. Asigurați-vă că verificați regulile pentru tipul corect de mormânt.
  • Imagine intitulată Decorează un sit mormânt Pasul 17
    8. Verificați unde puteți plasa vase și alte recipiente. De exemplu, unele site-uri nu vă permit să atașați nimic de piatră. Alte locuri nu vă vor permite să plasați vaze permanente sub pământ.
  • Imagine intitulată Decorează un site mormânt Pasul 18
    9. Nu lăsați nimic care este de neînlocuit. Cimitirul are dreptul de a elimina decorațiile la discreția sa. În plus, este posibil ca alții să nu respecte site-ul și să elimine elementele. Nu puneți nimic pe care ați putea dori să vă întoarceți.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că ați asigurați ceva care ar putea sufla. Puteți utiliza mize sau mici vârfuri, de exemplu, pentru a ajuta elementele securizate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar