Cum de a acoperi cusăturile de panouri

Când panourile din lemn este atârnat corect, poate da orice cameră în casa dvs. un aspect unic, clasic. Cu toate acestea, cusăturile dintre panouri sunt întotdeauna vizibile. S-ar putea chiar să prindeți o privire la culoarea peretelui subiacente. Ascunderea cusăturilor inestetice este la fel de simplă ca și aplicarea unui compus comun premade peste ele. Cu o șlefuire atentă, compusul creează o suprafață netedă, vă puteți refinni cu ușurință cu un nou strat de vopsea. Nici măcar nu trebuie să distrugi panoul pentru a începe remodelarea!

Pași

Partea 1 din 3:
Panouri de șlefuire
  1. Imagine intitulată cusături de acoperire a panourilor Pasul 1
1. Trageți orice tablă de bază sau turnare de pe perete cu o bară plină. La un capăt al panourilor, alunecați un cuțit în spatele tăierii. Trageți ușor înainte până când veți putea să alunecați și o bară în spatele ei. Slăbiți întreaga lungime de ornament înainte de a încerca să o opriți de pe perete. Apoi, peneaza bara plastică până când se află în spatele părții centrale a tăriei și trageți-o înainte să o desprindă de perete.
  • De asemenea, ați putea folosi unelte cum ar fi un pulverizat sau un ciocan de gheare pentru a trage de pe un perete.
  • Îndepărtați cu ușurință crăpături, deci luați destul timp să o slăbiți mai întâi. Dacă intenționați să o înlocuiți, nu va trebui să fiți la fel de blândă cu ea.
  • Imagine cu titlu cusături de acoperire cusături Pasul 2
    2. Răspândiți o cârpă de picătură pentru a proteja podeaua de pete. Mutați mobilierul din apropiere departe de perete mai întâi. Apoi, scoateți cârpa de cădere, asigurându-vă că se odihnește plat pe podea. Greutate marginile în jos cu lucruri grele, cum ar fi cărămidă sau resturi de lemn dacă aveți probleme la obținerea de a rămâne în poziție. Suprafața gips-cartonului și picturile de vopsea sunt un hassle pentru a scăpa de odată ce sunt pe un podea frumos, astfel încât stratul de protecție vă poate salva o mulțime de hassle pe termen lung.
  • Puteți obține o cârpă de picătură de panza sau o foi de plastic online și la cele mai multe magazine hardware. Aceste locuri au, de asemenea, tot ce ar putea fi nevoie de proiect.
  • Imagine intitulată cusături de acoperire Pasul 3
    3. Puneți o mască de vopsea și ochelari de protecție pentru siguranță. Puteți utiliza o mască regulată a pictorului. Purtați-o în orice moment în timp ce șlefuiți și pictați panoul. De asemenea, purtați o pereche de pahare de siguranță pentru a vă proteja de praful de lemn în timpul șlefuirii. Nu va trebui să păstrați ochelarii când pictați.
  • Pentru a reduce mirosul de praf și vopsea din lemn în cameră, încercați deschiderea ușilor și ferestrelor din apropiere. Când ați terminat șlefuirea, ați putea, de asemenea, să eliminați praful.
  • Păstrați alte persoane și animalele de companie din cameră până când ați terminat de lucru.
  • Imagine cu titlu cusături de acoperire cusături Pasul 4
    4. Scufundați panoul ușor cu șmirghel de 220 grit. Pregătiți întregul perete prin șlefuirea fiecărui panou individual. Urmați cerealele din lemn lucrand de sus în jos. Cerealele sunt liniile de fibră întunecată din lemn și, urmându-le, sunteți mai puțin probabil să zgâriați lemnul. De asemenea, apăsați șlefuirea cu o cantitate de presiune ușoară în timpul șlefuirii.
  • Șlefuirea plictisește finisajul pe lemn. Verificați-l pentru a vă asigura că pare a fi în mod constant plictisitor peste tot. Dacă observați pete care arată foarte lucioase, ați fi dor de șlefuirea lor.
  • Imagine intitulată cusăturile de acoperire a panourilor Pasul 5
    5. Ștergeți praful de lemn de pe perete cu o cârpă umedă. Umeziți cârpa într-o chiuvetă cu un pic de apă caldă. Strângeți excesul de umiditate înainte de ao folosi pe perete. Pentru a vă asigura că veți obține tot praful, curățați fiecare panou de sus în jos.
  • De asemenea, ați putea folosi o cârpă pentru a șterge praful, urmată de un vid pentru a trage ceva rămase din zone dure ca în jurul cusăturilor de panouri.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea compusului comun
    1. Imagine intitulată cusături de panouri de acoperire Pasul 6
    1. Scoateți o cantitate mică de compus articulator cu marginea unui cuțit de puttul. Pentru a umple cu ușurință cusăturile, utilizați un cuțit larg flexibil de aproximativ 4 în (10 cm) lățime. Îndepărtați cuțitul, astfel încât marginea inferioară este acoperită de un strat de compus aproximativ 1 din (2.5 cm) grosime. Mai puțin este mai mult la umplerea cusăturilor și puteți obține întotdeauna mai mult din compus dacă aveți nevoie de ea.
    • Amintiți-vă, dacă utilizați prea mult compus, va trebui să-l nisip mai târziu. Unele dintre exces pot fi răzuite, dar restul se va termina pe panouri.
    • Țineți minte că nu trebuie să umpleți cusături adânci într-o singură călătorie. Pentru un finisaj mai bun, răspândiți compusul într-un strat consistent /2 în 1.3 cm) gros și urmează cu acoperiri suplimentare atunci când se usucă inițial.
  • Imagine intitulată cusături de acoperire cusături Pasul 7
    2. Răspândiți compusul articulat în jos fiecare cusătură la un unghi de 90 de grade. Pentru a aplica stratul inițial de compus comun, țineți cuțitul de chit paralel cu peretele. Apoi, trageți-o tot drumul în jos cu cusătura. Când observați compusul de îmbinare, dați-vă cuțitul înapoi în recipient pentru a obține mai mult. Încercați să răspândiți în mod consecvent compusul articulat peste fiecare cusătură, deși nu va arăta foarte bine încă.
  • Compusul articulat va depăși cusăturile. Este inevitabil, dar veți avea destul timp să vă ordonați mai târziu.
  • Pentru a face această parte mai ușoară, concentrați-vă pe o singură cusătură la un moment dat. Umpleți-l și neteziți compusul comun înainte de a trece la următoarea.
  • Imagine intitulată cusături de acoperire cusături Pasul 8
    3. Țineți cuțitul la un unghi de 45 de grade pentru a netezi compusul articulat. Așezați marginea cuțitului în partea de sus a cusăturii. Țineți-o astfel încât mânerul se confruntă cu dvs. În timp ce o țineți într-un unghi, trageți lama în jos de-a lungul cusăturii. Rulați-l de-a lungul fiecărei cusături de 2 sau 3 ori pentru a vă asigura că compusul articulat a fost netezit.
  • Verificați cusăturile după aceea. Ei ar trebui să fie completați și la nivelul panoului. Aplicați mai mult compus comun dacă observați orice pete care arată sub-umplut.
  • Netezi orice compus comun în afara cusăturilor, de asemenea. Este mai ușor să se amestece și să nisip atunci când este consecvent de-a lungul panourilor.
  • Imagine intitulată cusăturile de acoperire a panourilor Pasul 9
    4. Așteptați 24 de ore pentru ca compusul articulat să se usuce. Asigurați-vă că nimeni nu atinge peretele între timp. Când vă întoarceți, verificați compusul comun. Dacă se simte din greu și uscat la atingere, este gata să fie șlefuită și acoperită.
  • Dacă încercați să nisip prea devreme, compusul comun nu va avea șansa de a se stabili corect. Verificați instrucțiunile producătorului pentru a vă asigura că ați dat timp suficient pentru a se usca.
  • Imagine intitulată cusăturile de acoperire a panourilor Pasul 10
    5. Nisip compusul articulației cu șmirghel de 100 de gresie pentru ao netezi. Purtați pete acoperite de compusul articulației, inclusiv în afara cusăturilor. Pentru a vă asigura că obțineți totul, începeți în partea de sus a peretelui și lucrați pe panouri unul câte unul. Frecați ușor de-a lungul cerealelui lemnului. Încercați să obțineți panourile și cusăturile ca nivel cât mai mult posibil.
  • Nivelarea compusului comun ascunde mai bine cusăturile și vă oferă o suprafață proaspătă pentru a picta. Este un pic plictisitor, dar rezultatul final merită efortul.
  • În mod normal, va trebui să vă așezați la orice compus comun în afara cusăturilor pentru a ieși din perete. Du-te peste panouri de mai multe ori pentru ao face consistent.
  • Dacă aveți de-a face cu cusături adânci, ei nu vor fi încă la nivel de perete. Nisip stratul inițial de compus articulat pe cusături, apoi îl acoperă cu un alt strat.
  • Imagine intitulată cusăturile de acoperire a panourilor Pasul 11
    6. Ștergeți panoul cu o cârpă umedă pentru a îndepărta praful. Umeziți o cârpă curată în apă caldă și curățați fiecare panou individual. Începeți în partea de sus și lucrați în jos pentru a vă asigura că nu pierdeți niciun loc. Uitați-le pentru orice loc pe care ați pierdut-o. După aceea, puteți vidul pentru a elimina orice asigurați-vă că peretele este la fel de curat cum puteți obține.
  • De fiecare dată când nisipiți, ștergeți panoul. Chiar dacă nu puteți vedea praful, este acolo și ajunge în cale. Este vizibil atunci când aplicați compusul comun sau primer peste el.
  • Imagine intitulată cusăturile de acoperire a panourilor Pasul 12
    7. Uscați orice umiditate încă pe panouri. Du-te înapoi peste panouri, curățându-l uscat cu o cârpă curată. Asigurați-vă că arată și se simte uscat la atingere. După aceea, lăsați-l să se usuce de aproximativ 15 minute pentru a se asigura că nu există nici o umiditate care să persită în cusături.
  • După aceea, puteți atinge peretele pentru a vă simți pentru orice umiditate persistentă. Dacă observați orice fel de umiditate, uscați-l sau lăsați-l să se usuce cu mai mult timp.
  • Umiditatea ar putea subțiea compusul articulației sau ar putea împiedica lipirea pe perete. Pentru cea mai bună finalizare, nu începeți să o aplicați până când sunteți sigur că peretele este uscat.
  • Imagine intitulată cusăturile de acoperire a panourilor Pasul 13
    8. Umpleți cusăturile cu un alt strat de compus articulat dacă este necesar. Pentru a face față cusăturilor profunde, aplicați mai mult compus comun cu un cuțit larg. Răspândiți mai întâi câteva cusături, apoi lăsați-l afară. După ce se usucă, nisip și apoi curățați-o cu o cârpă umedă. Dacă cusătura încă nu arată în concordanță cu restul peretelui, adăugați un al treilea strat de compus articulat.
  • Cele mai multe cusături nu sunt suficient de adânci pentru a necesita mai mult de 1 până la 2 straturi de compus comun. Cu toate acestea, dacă dvs. nu se uită terminat, continuați să adăugați mai mult compus comun pentru a crea o suprafață mai fină.
  • De asemenea, puteți acoperi întregul perete cu compusul articulat, nisipul, și vopsea peste el. Este o modalitate bună de a vă asigura că peretele este neted cu cusăturile bine acoperite. Utilizați o rolă pentru a răspândi compusul comun.
  • Partea 3 din 3:
    Refinisarea panourilor
    1. Imagine intitulată cusăturile de acoperire a panourilor Pasul 14
    1. Selectați un grund de blocare pentru a pregăti panoul pentru pictura. Grundurile pe bază de petrol sunt, de obicei, ceea ce folosesc profesioniștii. Ele sunt bune la acoperirea imperfecțiunilor și rezistente la pete unele tipuri de lemn concediu pe vopsea. Grundurile bazate pe Shellac sunt ca niște primeri de ulei de înaltă calitate care se usucă la o rată mai rapidă. Dacă utilizați un ulei alb sau un grund de șelac, acesta va face o treabă bună de a acoperi panoul pentru un finisaj curat, rezistent la deteriorare.
    • Grundurile de latex sunt, de obicei, bine pentru panouri. Ele sunt mai ieftine, mai ușor de curățat și se usucă la o rată mai mare decât alți primeri, dar nu blochează petele din lemn ca cedru.
    • Indiferent de tipul de primer pe care îl alegeți, asigurați-vă că este compatibil cu tipul de vopsea pe care intenționați să îl utilizați. Grundurile pe bază de ulei pot fi utilizate, de obicei, cu orice tip de vopsea de perete.
  • Imagine intitulată cusături de acoperire cusături Pasul 15
    2. Rulați grundul pe perete folosind A /4 în 1.9 cm) -Nap rola de spumă. Se toarnă o parte din vopsea într-o tavă de vopsea, apoi mișcați cilindrul prin el. Asigurați-vă că rola este destul de uniformă, dar nu picurată. Apoi, lucrați mai întâi în jurul marginilor peretelui. Umpleți partea interioară a panoului după aceea.
  • Pentru a face mai ușor pictura, utilizați o perie pentru a picta mai întâi marginile. Aceste pete tind să fie greu de accesat cu o rolă.
  • Imagine intitulată cusături de acoperire Pasul 16
    3. Așteptați aproximativ 24 de ore pentru ca grundul să se usuce. Asigurați-vă că nimeni nu atinge panoul între timp. Ar trebui să se simtă uscat la atingere când vă întoarceți. Odată ce este uscat, îl puteți termina în siguranță cu un nou strat de vopsea.
  • Imagine intitulată cusături de panouri de acoperire Pasul 17
    4. Spread vopsea peste perete cu un /4 în 1.9 cm) -Nap rola de spumă. Selectați o vopsea compatibilă cu grundul pe care l-ați utilizat. Dacă nu sunteți sigur ce să utilizați, o vopsea de latex cu finisaj de satin este bună pentru un finisaj ușor de curățat și mai ușor de uitat la. Lucrați mai întâi în jurul marginilor panourilor, apoi completați porțiunea interioară.
  • Utilizați o perie pentru a lucra în jurul colțurilor fără a colora alte pereți sau plafonul.
  • Imagine intitulată cusături de acoperire cusături Pasul 18
    5. Recoate panourile, dacă este necesar, când termină uscarea. Vopseaua de latex interioară tinde să se usuce suficient pentru a fi re-acoperită în aproximativ o oră. Aplicați o secundă de acoperire după aceea până la finalizare. Așteptați să se usuce, apoi să vă verificați munca. Dacă finisajul încă arată puțin neuniform, puteți aplica straturi suplimentare de vopsea pentru ao îmbunătăți.
  • În general, va trebui să pictați peste panouri de 2 până la 3 ori pentru a fi perfectă. Este un proces oarecum lent, dar ia-ți timp, astfel încât fiecare strat de vopsea are destul timp să se usuce.
  • Timpul de uscare variază în funcție de ce fel de vopsea alegeți. Nu uitați să verificați informațiile producătorului pentru mai multe informații.
  • Imagine intitulată cusăturile de acoperire a panourilor Pasul 19
    6. Unghiile a eliminat panourile de bază și turnarea înapoi pe perete. Dacă ornamentul este încă intact, îl puteți pune înapoi în poziția inițială în jurul panourilor. Puneți fiecare bucată înapoi, căptușind unghia cu găurile de unghii existente pe perete. După ciocinarea unghiilor înapoi, aplicați o boabe de caulk de-a lungul fiecărui panou pentru ao asigura în poziție. Zidul tău va arăta atât de bine ca și noi, fără semne ale cusăturilor de sub ea.
  • Dacă ornamentul este deteriorat, instalare piese noi. Taie panourile, apoi le cui la perete.
  • sfaturi

    Dacă intenționați să instalați panouri noi, aflați unde vor cădea cusăturile pe peretele subiacent și vopsea acolo. Utilizați o culoare, cum ar fi negru, care se potrivește cu marginile panourilor.
  • Dacă intenționați să acoperiți panourile cu gips carton proaspăt, puteți lipi banda gips-carton de peste cusăturile pentru a le ascunde. Răspândiți compusul articulat peste bandă înainte de a picta.
  • Pictura în mod repetat asupra panourilor nu va acoperi cusăturile. Ei trebuie să fie completați mai întâi sau să vopsească sub ele pentru a rămâne în mod eficient ascunse.
  • Avertizări

    Purtați întotdeauna uneltele de siguranță adecvate la șlefuirea și pictura. Au o mască de praf și ochelari de protecție disponibilă.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cuțit de chit
    • Bara de bară sau ciocanul ghearelui
    • Compusul comun
    • 4 în (10 cm) cuțit larg
    • Smițătorul de 100 de gresie
    • Șmirghel de șmirghel 220
    • Curățați cârpele
    • Masca de praf
    • Ochelari de protectie
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar