Cum de a decora literele din lemn

Indiferent dacă îi atârnați pe un perete, așezându-le pe un raft sau folosindu-le într-un design mai mare, literele din lemn sunt o modalitate excelentă de a spoli o cameră. În timp ce blocurile de cedru de culoare standard sau de mesteacan pot fi perfecte pentru unele proiecte, cote sunt vor dori ceva de un pic de creativ și mai creativ. Din fericire, există o mulțime de modalități simple și distractive de a transforma blocurile din lemn de la Fab la Fab.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind hârtie și modele
  1. Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 1
1. Acoperiți blocurile cu hârtie. Găsiți un model de hârtie pe care doriți să-l faceți cu fața în jos pe o masă. Puneți una din literele dvs. de sus. Folosind un cuțit utilitar, urmăriți în jurul scrisorii pentru a face o tăietură în hârtie. Aplicați un strat de adeziv de ambarcațiune atât la hârtie, cât și la lemn, apoi apăsați pe cele două împreună. Lăsați-o să stea timp de aproximativ 15 minute, apoi să aplicați un alt strat de clei de artizanat pe partea de sus. Repetați acest lucru pentru fiecare literă.
  • Încercați să utilizați hârtie tematică în zona Blocurile dvs. vor fi puse, cum ar fi modelele de flori pentru scrisori păstrate într-o grădină.
  • Dacă scrisorile dvs. vor exprima numele unui prieten sau al unui membru al familiei, utilizați hârtie tematică după ele, cum ar fi muzica note dacă prietenul tău este un jucător de pian.
  • Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 2
    2. Acoperiți blocurile cu bandă modelată. O modalitate rapidă și ușoară de a vă decora literele este utilizând Washi sau bandă de duct. Ele sunt lipicioase în mod natural, deci tot ce trebuie să faceți este să tăiați o bandă de pe rola principală și să o apăsați în lemn.
  • În loc să utilizați un model pentru toate literele, încercați să comutați între 2 sau 3 pentru a păstra lucrurile interesante.
  • Dacă utilizați culori solide, încercați să utilizați o umbră ușor diferită pe fiecare literă pentru a crea un efect de gradient.
  • Expert răspuns
    Q

    Cand esti intrebat, "Cum puteți decora literele din lemn?"

    Claire Donovan-Blackwood

    Claire Donovan-Blackwood

    Arte și meșteșuguri SpecialistClaire Donovan-Blackwood este proprietarul Heart Handmade UK, un site dedicat vieții fericite, creative. Ea este un veteran de blogging de 12 ani care iubește să facă crafting și DIY cât mai ușor posibil pentru alții, cu accent pe minte în a face.
    Claire Donovan-Blackwood
    CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE

    Claire Donovan-Blackwood, proprietarul Heart Handmade UK, a răspuns: "Puteți folosi cu adevărat orice doriți, cum ar fi flori de hârtie sau frunze, washi bandă, paiete sau margele. Posibilitățile sunt nesfârșite. Le puteți picta și le puteți decora folosind pixuri de vopsea. Puteți chiar încercați folie de emblesing pe litere sau folosind un stilou de ardere a lemnului pentru a arde design-uri în jurul lor."

  • Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 3
    3. Cravată panglică sau șir în jurul valorii de scrisori. Panglica și șirul sunt o modalitate excelentă de a adăuga culoarea și textura în lemn. Deoarece literele de ambarcațiune sunt de obicei mici, puteți pur și simplu înfășurați materialul în jurul fiecărui bloc, menținându-l strâns pe măsură ce mergeți. Când totul este acoperit, fie legați ca scopul materialului împreună sau lipiți-le în partea din spate a lemnului.
  • Pentru a păstra cu tema, șir de lipici sau panglică în partea din spate a literelor în formă de buclă. Utilizați acest lucru pentru a le atârna de pe perete.
  • Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 4
    4. Faceți un colaj asupra scrisorilor dvs. Deși acestea nu pot avea cât mai mult spațiu ca o bord sau cutie, literele din lemn pot fi utilizate în continuare pentru lucrările de colaj creativ. Strângeți o serie de fotografii, imagini, desene și articole similare, tăindu-le dacă este necesar. Răspândiți o cantitate ușoară de adeziv de artizanat în partea din față a literei și a spatelui fiecărui obiect, apoi apăsați elementele în bloc pentru a face un colaj. Când este uscat, acoperiți blocul cu un al doilea strat de adeziv de artizanat pentru al ajuta să se stabilească.
  • Dacă scrisorile vamolează numele cuiva, încercați să faceți un colaj folosind fotografii ale acestora.
  • Dacă scrisorile vamolează un nume de cameră, utilizați imagini legate de acesta, cum ar fi imagini de mâncare peste cuvântul "bucătărie."
  • Metoda 2 din 3:
    Colorarea și pictura
    1. Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 5
    1. Nisip lemnul. Deoarece acestea sunt vândute ca consumabile de meserie, cele mai multe litere din lemn cumpărate de magazin pot fi pictate imediat. Cu toate acestea, blocurile brute sau fabricate manual pot avea nevoie de un pic de atingere mai întâi. Utilizați o bucată mică de șmirghel fin, 150 de gresie pentru a vă asigura că suprafața este netedă. Frecați șmirghelul înainte și înapoi în mișcări scurte, blânde, rămânând paralel cu cerealele din lemn.
    • Granul de lemn este direcția parcursă în mod natural de liniile din blocul dvs.
  • Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 6
    2
    Prim lemnul. Înainte de a utiliza vopsele acrilice sau acuarele pe o literă, utilizați grundul pentru a vă asigura că lemnul este o culoare solidă. Cu o perie mică, aplicați un strat de grund alb sau gri la lemn. Lăsați-l să se usuce timp de 1 oră și, dacă este necesar, să aplicați mai multe straturi până când aveți un bloc uniform, unic color. După stratul final de grund, lăsați lemnul să se usuce timp de 3 ore înainte de a aplica vopsea.
  • Dacă utilizați vopsea întunecată, ca negru, albastru marin sau verde pădure, aplicați grund gri.
  • Dacă utilizați vopsea ușoară, cum ar fi culorile copilului sau pastelului, aplicați grundul alb.
  • Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 7
    3. Vopsea cu acrilics. Vopseaua acrilică oferă o modalitate ușoară de a decora lemnul care lasă loc pentru sute de idei de design creativ. Pentru ao aplica, utilizați o pensulă mică pentru a freca pur și simplu vopseaua pe bloc. Lăsați acest strat să se usuce timp de aproximativ 20 până la 30 de minute înainte de a continua. Când aveți un design cu care vă mulțumiți, spălați-vă peria și utilizați-l pentru a aplica 1 până la 2 straturi de matrițe, luciu sau etanșare din satin.
  • Vopselele acrilice sunt perfecte pentru modele mici, cum ar fi Polka-Dots, Zig-Zags și Swirls.
  • Încercați să pictați obiecte pe baza a ceea ce vor explica literele, cum ar fi Silverware peste "sala de mese."
  • Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 8
    4. Vopsea cu acuarele. Acuarele puntează decalajul dintre acrilice și petele de lemn, deoarece au atât varietatea de culoare a vopselei, cât și aspectul moale, vopsit al petelor. Pregătiți un set de acuarele de acuare în orice nuanță doriți, folosind o perie pentru a amesteca vopseaua cu apă. Acum, doar vopsea. Dacă lucrați cu straturi, lăsați 30 de minute să se usuce între fiecare. Când sa terminat, lăsați-ți lemnul să se usuce peste noapte.
  • Dacă acoperiți literele întregi, încercați să plasați acuarele în boluri sau cupe și să scufundați lemnul înăuntru pentru ao vopsi.
  • Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 9
    5. Pata lemnul. Pentru a spori frumusețea naturală a scrisorilor dvs. și pentru a-și păstra aspectul de lemn, încercați să colorați. Utilizați o perie pentru a aplica un strat de condiționare a lemnului de pre-pată pe suprafața unei litere, care servește ca un înlocuitor al primerului. Lăsați-l să se usuce timp de aproximativ 10 minute, apoi aplicați un strat de finisaj din lemn sau pete din lemn. Când scrisoarea a transformat o culoare, utilizați o cârpă pentru a șterge orice lichid suplimentar și pentru a aplica un strat de finisare clară pentru protecție.
  • Metoda 3 din 3:
    Accesorizator
    1. Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 10
    1. Acoperiți lemnul în sclipire. Folosind o perie mică, aplicați un strat de adeziv de artizanat la suprafața scrisorii din lemn, asigurându-vă că obțineți colțuri și caneluri în interior. Se toarnă strălucirea peste lemn. Odată ce a fost setat, agitați ușor scrisoarea, astfel încât sclipirea suplimentară poate cădea. Utilizați o cutie de luciu clar pentru a pulveriza litera și pentru a sigila totul, asigurându-vă că o țineți de aproximativ 2 picioare (61 cm) departe de lemn.
    • Utilizați sclipici alb-negru pentru a crea litere înfricoșătoare pentru literele de Halloween sau Cosmice pentru o temă spațială exterioară.
    • Utilizați sclipirea curcubeului pentru a crea o mulțime de scrisori festive care vor face o cameră pop.
  • Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 11
    2. Adăugați autocolante la blocuri. Autocolantele sunt o modalitate ușoară de a decora litere de atunci, cum ar fi banda modelată, puteți să le apăsați pur și simplu pe lemn. Stickerele plate pot fi găsite în piețele generale, în magazinele de dolari și cărțile de activitate, în timp ce bubble, 3D și autocolante de specialitate sunt vândute la Magazine de artizanat.
  • Utilizați autocolante care se potrivesc cu literele vor explica, ca niște inimi pentru un pseudonim romantic sau autocolante de animale pentru numele unui animal de companie.
  • Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 12
    3. Plătește scrisorile dvs. Pentru a face scrisorile dvs. într-adevăr strălucind, încercați să le adăugați bijuterii de meserie. Atașați fiecare bijuterie la lemn folosind un pistol de patimare sau adeziv fierbinte. Apăsați pe bijuteriile pentru a vă asigura că sunt sigure, apoi lăsați-i să se usuce. Încercați să combinați acest lucru cu sclipici pentru a crea blocuri minunate de top-top.
  • Imagine intitulată Decorează literele din lemn Pasul 13
    4. Adăugați obiecte tematice în jurul a ceea ce vă ortografia. Puteți lipi aproape orice pe lemn, deci de ce să nu încercați să accesați cu obiecte tematice? Flori false, jucării și alte obiecte mici pot face ca scrisorile dvs. să iasă în evidență în timp ce se sporesc orice cuvânt pe care îl vrau. Căutați obiecte care pot fi combinate pentru a crea modele simple sau modele, astfel încât să nu distrugeți forma principală.
  • Cuie, butoane, creioane și alte instrumente de meșteșuguri pot fi utilizate pe litere reprezentând ateliere sau spații creative.
  • Legos, carduri de tranzacționare, zaruri și articole similare pot fi utilizate pe literele reprezentând saloanele sau sălile de jocuri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar