Cum de a filma skateboarding

Patinatorii și cei care nu sunt deopotrivă pot fi de acord că nu există mult mai spectaculoase decât să vedeți că cineva trage de pe o grindă cu moartea sau un flip complicat pe cameră. Filmarea trucurilor, a tutorialelor și a sesiunilor de skate vă poate ajuta să vă împărtășiți darul cu lumea. Dar unde să începeți? Puteți învăța să obțineți echipamentul potrivit, să vă stabiliți pentru a captura cele mai bune unghiuri și trucuri posibile și câteva sfaturi de editare pentru a face un produs profesional cu imagini bune.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea echipamentuluiSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată Skateboarding Pasul 1
1. Cumpărați o cameră Mini-DV. În primul rând, camerele cele mai rentabile și de înaltă calitate pe care le puteți utiliza cu ușurință sunt Mini-DVS care înregistrează digital la bandă. Calitatea este suficient de mare, casetele sunt ușor de stocat, iar camerele sunt disponibile pe scară largă și suficient de ieftine încât este de obicei cea mai bună opțiune.
  • O mică camere video Panasonic sau Sony se desfășoară, de obicei, între 300 de dolari și 500 de dolari. Primele Sony sunt cele mai populare camere Mini-DV printre patinatorii, utile pentru portabilitatea și calitatea acestora. Opțiunile mai scumpe ar putea include Sony VX1000, VX2000 sau VX2100, care sunt de calitate profesională, dar probabil excesivă pentru începători.
  • Asigurați-vă că aveți un port FireWire 400 pe computer. În mod ideal, Mini-DVS ar trebui să utilizeze și modul LP pentru o calitate maximă a înregistrării.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 2
    2. Utilizați o lentilă de fisheye pentru cameră. Lentilele Fisheye sunt utile pentru a menține atât patinatorul, cât și obstacolul din cadru, permițând obiectivului să maximizeze lățimea câmpului de vedere, dând impresia că amândoi suntem foarte apropiați de acțiune și suficient de departe pentru a vedea că totul se întâmplă. De asemenea, ajută obiectele mai mici să pară oarecum mai mari sau mai înalte. Este un truc comun care este atât practic, psihedelic, și doar simplu rece.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 3
    3
    Obțineți un software de editare video de bază. Nu veți putea să editați în zbor în timp ce încercați să vă păstrați, faceți trucuri și găsirea unui software ușor de utilizat de editare vă va ajuta să faceți videoclipul dvs. profesional și simplu. Înainte de a filma ceva, asigurați-vă că veți avea o modalitate ușoară de ao edita.
  • Există o mulțime de opțiuni de editare gratuită, cum ar fi Imovie, Windows Movie Maker, Avidemux, toate fiind standard sau disponibile gratuit. Deși nu neapărat ca profesioniști, aceste programe sunt ușor de utilizat și ar trebui să ducă la videoclipuri de înaltă calitate care sunt perfecte pentru începători.
  • Opțiunile profesionale, cum ar fi Final Cut Pro, Videostudio Pro sunt disponibile dacă doriți o varietate mai largă de opțiuni în timpul procesului de editare și un produs video de calitate superioară în cele din urmă.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 4
    4. Găsiți obstacole bune pentru filmare. Înainte de a ieși la filmare, faceți niște cercei pentru a găsi locuri bune pentru a trage video. Nu este de uz pentru a pierde timpul purtând în jurul unei camere în timp ce tu și prietenii tăi căutați un loc pentru a face un videoclip. Face acest lucru înainte de timp. Găsiți un loc bun cu un bun film ușor de film, dar provocând obstacole, astfel încât să aveți ceva meritat să vă amintiți.
  • În mod ideal, ar fi bine să găsiți un loc cu mai multe soiuri diferite de obstacole. O șină de măcinare bună? Un set bun de scări de beton? Un decalaj? Încercați să găsiți un parc sau o plază cu tot ce aveți nevoie pentru câteva trucuri bune și suficient spațiu pentru a le face.
  • Asigurați-vă că oriunde intenționați să filmezi este prietenos de patinator și că nu călătoresc pe proprietatea privată. Este mai tradițional să filmezi în locații care nu sunt full-pe skateparks, să-ți ilustreze ingeniozitatea și creativitatea, dar un parc de skate ar fi un loc minunat pentru film, de asemenea.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 5
    5. Film un grup de patinatori. Va fi mai eficient din punct de vedere timp pentru a filma mai multe patinatorii deodată, care toți încearcă să facă același lucru sau diferite trucuri. Dacă încercați să filiați prietenul dvs., faceți un hard-flip 360, ar putea pierde o mulțime de baterii camerei și spațiu pentru a menține în așteptare pentru reporniri și recuperări. Dacă puteți continua să filmați oameni diferiți, totuși, veți ajunge cu multe înregistrări mai bune pe care le puteți edita împreună în cele din urmă.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 6
    6. Obțineți backup-uri. Încercați să cumpărați întotdeauna și să aduceți două dintre toate cele de la o sesiune de filmare. Obțineți două baterii, două casete, luați în considerare chiar și obținerea unui obiectiv suplimentar dacă este necesar. Deoarece poate fi atât de dificil să se coordoneze obținerea unei grăunte de patinatori împreună și obținerea trucului la o calitate filmatică, nu doriți să reduceți ziua scurtă pentru că ați terminat bateriile. Nu pierdeți niciodată acea lovitură critică, rămânând pregătită înainte de timp. Dacă utilizați un dispozitiv Apple sau Android, asigurați-vă că aduceți un încărcător sau ați încărcat-o pe deplin.
  • Partea 2 din 3:
    Filmarea unei sesiuni de skateSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 7
    1. Concentrați-vă pe patinația proprie. Dacă sunteți personajul camerei desemnat, asigurați-vă că vă concentrați pe propria dvs. patinaj și rămâneți în siguranță, indiferent de cine filmați sau câți patini de filmare. Nu priviți prin lentilele camerei și acordați prea multă atenție la locul de muncă, concentrați-vă la șederea pe bord și echilibrați.
    • Dacă vă filmezi, luați în considerare configurarea camerei dvs. pe un trepied. Marcați fața pe beton care este centrul cadrului cu cretă de trotuare, astfel încât veți ști unde să vă trageți trucul.
    • Dacă sunteți patinaj și filmați pe alții, nu încercați să fiți prea fantezie cu munca dvs. în timp ce o faceți. Concentrați-vă doar pe patinajul neted și păstrați camera constantă pentru a-și da trucurile pe care le merită.
  • Imagine intitulată Skateboarding Pasul 8
    2. Rămâne în afara drumului. Fie că stați liniștit sau patinaj împreună cu oamenii pe care îl filmați, doriți să vă asigurați că nu sunteți prea prinși în distracția de filmare și pierdeți-vă de locul în care vă duci. Devenind un obstacol între tine și prietenii tăi tragând un truc este o modalitate bună de a-ți crăpa camera, fața ta a fost blocată și pentru a pierde niște muguri de patinator.
  • Chiar dacă sunteți postat în partea de jos a unui set de scări, spre care prietenii dvs. sunt sărituri, rămâneți curbați și rămâneți într-un singur loc. Nu vă mișcați în altă parte pentru a încerca să găsiți un alt loc. Stați constant și lăsați-i să lucreze în jurul vostru. Rămâi destul de departe de scară pentru a le da suficient spațiu pentru a ateriza saltul și pentru a se rostogoli pentru câteva picioare fără să te lovească, dându-ți suficient timp pentru a ieși din calea, dacă este necesar.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 9
    3. Păstrați camera care rulează. Începeți să filmați mai devreme și să continuați să filmezi târziu. Când cineva stompse ceva mare, țineți întotdeauna camera de rulare. Nu veți avea niciodată prea multe înregistrări. Întotdeauna vrei să faci asta pentru a evita lipsa acele momente rare de strălucire, pentru că ești prea preocupat de casetele tale. Dacă ieșiți cu o bandă goală, asigurați-vă că vă întoarceți cu unul complet.
  • Nu încercați să editați în zbor. Vă faceți griji pentru editarea împreună a imaginilor mai târziu. Gândește-te doar la tine ca un colector de momente pentru moment. Treaba dvs. nu este să terminați video astăzi, este să vă asigurați că veți obține toate cele mai bune fotografii.
  • Filmul nu reușește, de asemenea. Nu vă faceți griji cu privire la filmările trucurilor. O rolă plină de nimic altceva decât panouri de filare se plictisește după un timp, deci este o idee bună să filmezi prietenii tăi vorbind Smack, comparând genunchii răzuiți și glumind în jur. Efectuați pentru cameră.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 10
    4. Păstrați întregul patinator în cadru. Fotografiile picioarelor nemembreate fac un truc nu este mult distractiv să urmăriți. Va arăta jerky, confuz, și mai puțin impresionant pentru a vedea doar jumătate din prietenul tău care trage un truc bolnav, deci este important să vă configurați aparatul foto pentru a păstra întregul patinator în cadrul pe tot parcursul trucului. Lăsați spectatorul să aprecieze întreaga gamă de mișcare și atleticismul necesar în tragerea unui truc.
  • Încercați să nu măriți în timp ce utilizați un Fisheye. Cele mai multe sunt concepute pentru a fi utilizate în poziția telefotografică, iar zoomul va determina să nu se concentreze. Mesajul cu zoom prea mult va face, de asemenea, filmul pare super-shaky. Nu încercați să obțineți prea mult cu ea, să fiți acolo pentru a documenta trucurile și pentru a prinde magia.
  • Nu filați cu un fisheye pentru tot. În mod special, lentilele Fisheye ar trebui să fie utilizate pentru lacune mari sau seturi, nu mai multe trucuri compacte. Dacă trucul va fi mare, utilizați un unghi larg sau o fisheye de .63x - .3x este sugerat pentru o aromă adăugată cu unghi larg și pentru a vă asigura că obțineți întreaga gamă de grinduri laterale și alte lucruri care vor necesita o gamă largă de mișcare.
  • Utilizați focalizarea manuală. Nu întoarceți opțiunea de SteadyShot cu un Fisheye, va distorsiona vignetarea.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 11
    5. Film scari, nu patinatorul. O greșeală obișnuită pe care începătorii o fac atunci când încearcă să filmeze trucuri, se mișcă prea mult camera pentru a încerca să se concentreze pe patinator, mai degrabă decât să închirieze trucul în cadru. Focalizați camera de pe scări sau orice alt obstacol va fi implicat în truc, până la câteva secunde de la executarea trucului.
  • Îndreptați camera în sus, astfel încât să aveți atât corpul de patinator, cât și pe întreaga scări în focalizare.
  • Un unghi comun de succes este la 3 picioare (0.9 m). din partea de jos a scărilor, din calea care a trecut, cu tine în jos, Socamera aproape atinge pământul.Începeți înregistrarea atunci când patinorul este de aproximativ 5 sau 10 picioare (1.5 sau 3.0 m). departe de partea de sus a scării.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 12
    6. Ajuta patina de aterizare. Lăsați cât mai puțin teren în cadru posibil, dacă puteți, pentru a face trucul să arate mult mai bine. Dacă mugurul dvs. are unele probleme care lipitează saltul, având mai puțin un punct de referință pentru bâlbâitul după trick și de echilibrare, va face ca imaginile să arate atât de bine. Încadrați-o astfel încât să vedem patinatorul la aterizare și nu prea mult.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 13
    7. Captați o groapă de patinaj la aceeași viteză. O altă fotografie clasică vă va cere să vă mișcați în timpul filmului, de preferință patinaj. Dacă prietenul tău dorește să încerce o grindă lungă sau un set de trucuri de-a lungul unei linii, va trebui să urci pe bord și să fugi paralel cu trucul. Setați camera să se concentreze pe patinator, setând adâncimea câmpului, astfel încât acesta să nu fie neclare. Încercați să mențineți aceeași distanță de patinator în timp ce filmul.
  • Este important să filmezi în loc de jogging sau de mers pe jos, deoarece pașii se vor răsturna camera și face dificilă urmărirea. Patinajul va ajuta la imagini pentru a rămâne frumos și neted.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 14
    8. Fii creativ. Există modalități comune de a filma, dar alegerea unghiului, modul în care doriți să editați, iar fotografiile pe care alegeți să vă păstrați depinde de dvs. Practicați-vă până când veți obține dreptate. Urmărirea distanțelor pe care le utilizați și distanța care dă cea mai bună imagine.
  • Încercați să filmezi în diferite momente ale zilei. Acest lucru vă va oferi mai multe înregistrări pentru a lucra mai târziu când încercați să adăugați diversitate la un film cu lungime întreagă.
  • Partea 3 din 3:
    Editarea imaginilor de skateSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 15
    1. Încărcați imaginile UNCUT și salvați-l. Utilizați portul Firewire pentru a vă conecta camera la computer și a încărca imaginile. Procesul specific va depinde de tipul de software de editare și de camera pe care o utilizați, dar va trebui întotdeauna să încărcați imaginea pe computer și să salvați o copie. Nu începeți niciodată să editați imaginile până când salvați materialul. Dacă faceți o greșeală sau decideți că doriți să utilizați o altă luare a unui anumit truc, doriți să vă asigurați că aveți formularul original de lucru.
    • Alternativ, s-ar putea să lăsați imaginile brute pe bandă până când l-ați editat bine, înainte de a le șterge de pe bandă. Acest lucru vă va ajuta să salvați spațiul hard disk.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 16
    2. Începeți prin tăierea imaginilor inutile. Prima și cea mai importantă parte a procesului implică tăierea repetărilor, a biților plictisitoare și a imaginilor altfel inutilizabile. Începeți tăierea grăsimii și tăiați totul în cei mai buni biți. Salvați cele mai amuzante părți, cele mai de succes trucuri, și unele înregistrări intro ale tuturor paturi implicate doar patinajului în jurul valorii de, arătând rece.
  • Cele mai bune videoclipuri de skate vor avea un amestec de diferite tipuri de scene și trucuri, pete înalte și pete mici pentru a crea dramă și tensiune la videoclip. Un videoclip de skate din toate trucurile nebunești va fi greu de urmărit.
  • Salvați unele epice nu reușește să editeze, de asemenea. Dacă prietenul tău fata-plante, poate fi o scenă bună pentru a include, reamintind spectatorilor ce patineri riscă fiecare și de fiecare dată când au hop în bord.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 17
    3. Salvați un sunet. În cea mai mare parte, videoclipurile de skate sunt administrate coloane sonore care vor fi jucate cu muzică, mai degrabă decât cu sunetele găsite în timpul procesului de filmare. Deoarece sunetele sunt în cea mai mare parte repetitivă și zgomote cu roți, nu sunt cele mai interesante lucruri de ascultare. Este bine să variați sunetul, totuși, și păstrați un pic de sunete naturale în jur pentru a tăia dacă doriți. Deosebit de mari, atunci când un trick hit-uri, ajută la a face un videoclip pare rău și distractiv.
  • Probabil nu vă faceți griji cu privire la utilizarea microfoanelor externe și alte tipuri de înregistrare. Lăsați camera să înregistreze sunetul natural.
  • Imagine intitulată Skateboarding Pasul 18
    4. Reglați culorile și balanța de alb. O mulțime de videoclipuri de skate sunt prea întunecate sau spălate, ceea ce înseamnă că culorile și contrastul vor trebui ajustate în procesul de editare. Doriți să vă asigurați că un spectator poate vedea toate detaliile în mod clar și calitatea videoclipului este cât mai mult posibil și de înaltă calitate posibil.
  • Nu vă încurcați cu filtrele Goofy sau alte efecte în software-ul de editare. Folosind tranziții stupide face ca videoclipurile să arate amator. Chiar dacă tot ce vei face este să-l puneți pe YouTube, merită să arate minunat.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 19
    5. Organizați clipurile în ordinea dorită. Nu trebuie să respectați ordinea în care trucurile s-au întâmplat inițial. Puneți-le în orice ordine pe care doriți să o faceți ca videoclipul să pară interesant, dramatic și distractiv. Începeți încet și lucrați până la cele mai mari, cele mai dramatice trucuri. Să vedem câteva mari eșecuri și genunchii răzuiți înainte de a lovi în cele din urmă un salt mare, sau cu unirea unui flip. Face ca vizualizatorul să vrea să vadă că reușești.
  • Aveți grijă să nu faceți videoclipul prea rău sau prea rapid. Început Editorii au tendința de a vrea să taie trucul imediat când se termină, sau la fel cum începe, ceea ce poate face ca spectatorul să se simtă puțin greus. Lăsați un pic de plumb până la truc și lăsați scena să meargă mai departe după ce patinarul aterizează trucul. Acest lucru va ajuta la construirea mai mult de suspans, iar spectatorul va aprecia ceea ce am vazut mult mai usor.
  • Imagine cu titlu de film Skateboarding Pasul 20
    6. Alegeți o coloană sonoră. Un videoclip bun de skate are nevoie de o coloana sonoră excelentă, iar cele mai multe programe de editare îl face super-ușor de tăiat în propria muzică și înapoi video. Ce ați ascultat că vă aduceți toate psihicurile pentru patinaj inițial? S-ar putea să mergeți cu originalele sau să mergeți cu niște standby-uri de genul de skate. Alegeți ceea ce vă place.
  • So-cal punk, hip-hop instrumental, și Thrash-metal ar fi toate coloanele de coloane perfecte de patinator. Nu există nici o înregistrare perfectă, dar nu puteți merge prost cu ceva! sau gizmos. Videoclipurile de skate ar trebui să fie rebeli, umor și distractive în aceeași măsură. Alegeți o coloană sonoră care va face acest lucru clar.
  • sfaturi

    Aduceți patinatorii suplimentari. Mulți vor alimenta mai bine energia reciprocă și vă vor oferi mai bine și vă dau mai mult filmului.
  • Rămân liniștiți și păstrați camera constantă.
  • Nu spuneți niciodată nimic pentru patinator când observați că sunt frustrați cu trucul lor.
  • Nu vorbiți sau nu vă bucurați în timpul filmărilor. Poate fi greu de rezistat la felicitarea patinatorului dvs., dar este cu siguranta mai buna decat a ruinat imagini din cauza celor mai frumoase. Dacă nu puteți rezista la felicitări, încercați să o țineți pentru o vreme pentru a părăsi un spațiu înlăturat, apoi continuați să vă ridicați și să vă îndreptați spre patinator pentru unele cinci mai mari.
  • Asigurați-vă că aveți o baterie completă, bandă, andan pur și simplu carcasa camerei.
  • Asigurați-vă că obiectivul nu este neclar.
  • Avertizări

    Încercați să stați la distanță de patinator. Camerele sparte sunt scumpe pentru a repara.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar