Cum se conectează google home mini la wifi

Thiste parere Cum să vă conectați Google Home Mini la Wi-Fi. Înainte de a vă pregăti pentru acest lucru, trebuie să completați prima parte a acestui proces în Cum se configurează Google Home.

Pași

  1. Imagine intitulată Conectați Google Home Mini la WiFi Pasul 1
1. Conectați-vă mini la o sursă de alimentare și porniți-o. Utilizați cablul de alimentare care a apărut în casetă cu difuzorul Google Mini înainte de ao întoarce - veți vedea că luminile apar în partea de sus a difuzorului atunci când pornește.
  • Imagine intitulată Conectați Google Home Mini la WiFi Pasul 2
    2. Conectați telefonul la Wi-Fi pe care îl veți folosi pe mini. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre acest proces, consultați Cum se conectează la o conexiune la internet wireless. În general, deschideți setările Internet din telefon și atingeți rețeaua Wi-Fi pe care intenționați să o utilizați cu Google Mini, apoi introduceți parola pentru a vă conecta.
  • Imagine intitulată Conectați Google Home Mini la WiFi Pasul 3
    3. Deschideți aplicația Google Home pe telefon sau tabletă. Această pictogramă de aplicație arată ca o schiță multi-colorată a unei case pe care o veți găsi pe unul dintre ecranele de acasă, în sertarul de aplicații sau căutând.
  • Dacă utilizați un iPhone sau iPad, asigurați-vă că aveți Bluetooth activat. Dacă nu sunteți sigur de procesul de pornire Bluetooth, puteți citi Cum să configurați Bluetooth pe un iPhone.
  • Imagine intitulată Conectați Google Home Mini la WiFi Pasul 4
    4. Atingeți Continua (Dacă mini-ul este detectat automat). Aplicația ar trebui să fie automat la orice dispozitive Google Home care sunt în apropiere și nu sunt configurate. Dacă acest lucru nu se întâmplă automat, atingeți Adăugați (+) > Configurați dispozitivul.
  • Imagine intitulată Conectați Google Home Mini la WiFi Pasul 5
    5. Atingeți Redați sunetul de testare. Google va juca un ton de testare peste difuzor.
  • Atingeți am auzit Dacă ați auzit tonul peste difuzor sau Încearcă din nou Dacă nu ați auzit sunetul și doriți să încercați din nou.
  • Imagine intitulată Conectați Google Home Mini la WiFi Pasul 6
    6. Confirmați locația mini-ului și apăsați Continua. Veți face acest lucru, astfel încât să nu vă confundați dispozitivele Google Home.
  • De asemenea, aveți opțiunea de a trimite rapoarte de accident și diagnosticare Google.
  • Imagine intitulată Conectați Google Home Mini la WiFi Pasul 7
    7. Selectați rețeaua Wi-Fi. Va trebui să introduceți parola (dacă aveți unul configurat) pentru a vă conecta cu succes la rețea.
  • Dacă nu ați modificat parola implicită și ați uitat-o, ați putea găsi situată pe un autocolant pe routerul dvs.
  • sfaturi

    Dacă aveți probleme la conectarea la rețeaua Wi-Fi, asigurați-vă că mini-ul dvs. este aproape de router.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar