Cum de a construi un incendiu

Puteți construi un foc destul de ușor cu materialele și instrumentele potrivite. Strângeți legătura, aprinderea și combustibilul pentru a începe și menține un incendiu de încălzire. Pentru a păstra lucrurile în siguranță, amintiți-vă să vă construiți întotdeauna focul la cel puțin 6 picioare (1.8 m) departe de cort sau de adăpost, precum și de copaci mici suspendați. Luați timp pentru a vă pune focul în mod corespunzător odată ce ați terminat să vă bucurați de ea.

Pași

Partea 1 din 4:
Adună ceea ce aveți nevoie
  1. Imaginea intitulată Construiți un incendiu Pasul 1
1. Cumpărați lemn de foc pre-tăiat pentru a juca în siguranță, dacă este posibil. Lemnul de foc pre-tăiat este opțiunea ideală pentru a face un incendiu la domiciliu și este, de asemenea, un pariu înțelept pentru a începe un incendiu în aer liber. Având lemne de foc gata de utilizare vă vor pierde timpul, efortul și incertitudinea căutării lemnului de foc utilizabil în pădure. Jurnalele de lemn pre-tăiate pot fi achiziționate la magazinele de hardware sau de la comercianții din apropierea campingurilor.

Dacă vizitați un parc național și un tabără, aflați în prealabil Dacă interzic utilizarea lemnului de foc din exterior și să-și vândă propriile busteni pre-tăiate pe site, sau Dacă interzice adunarea lemnului de foc pe terenul lor.

  • Imagine intitulată Construiți un incendiu Pasul 2
    2. Utilizați bușteni de incendiu fabricat pentru un incendiu pur decorativ. Jurnalele fabricate combină rumegușul și ceara de parafină pentru un incendiu ușor la lumină și curat. Aceste jurnale au beneficiul de iluminare fără nici un material de pornire și lăsând puțin mizerie, dar ei nu creează aceeași căldură ca un foc regulat, arderea lemnului.
  • Pentru a face un foc ușor atunci când nu aveți nevoie de căldură, achiziționați bușteni fabricați la magazinele de hardware.
  • Imaginea intitulată Construiți un incendiu Pasul 3
    3. Găsiți materiale mici, uscate pentru a fi utilizate ca un tinder pentru un incendiu natural. Tinder este materiale ușor de luminat care ajută la începerea focului. Găsiți obiecte mici, uscate, cum ar fi iarba, frunzele, coaja de copac mărunțită sau ziarul sunt alegeri ideale. Într-un pinch, chips-urile de tortilla fac un mare tinder dacă sunteți dispus să vă bucurați de gustări.

    Bacsis: Unele magazine vinde un tinder pre-realizat. poti de asemenea Asigurați-vă propriul tinder inaintea timpului.

  • 4. Găsiți articole uscate, mijlocii pentru a servi ca aprindere. Aprinderea este materialul care arde cu ușurință atunci când vine în contact cu litoarea aprinsă, dar este dificil de a lumina propria sa. Căutați bastoane mici, crengi și bucăți mari de coajă. Asigurați-vă că elementele sunt complet uscate.
  • Tăiați bucăți mari de lemn cu un topor sau cuțit pentru a crea aprindere.
  • Imaginea intitulată Construiți un incendiu Pasul 5
    5. Colectați o varietate de lemn de combustibil. Lemnul de combustibil ar trebui să fie alcătuit din busteni care vor arde pentru un timp extins și să vă mențină focul în viață. Căutați lemn uscat și fragil într-o gamă de dimensiuni diferite pentru a vă opri focul după cum este necesar, deoarece arde. Diferite tipuri de lemn arde diferit, deci ține minte că:
  • Lemn de esență tare, cum ar fi stejarul și arțarul, va dura mai mult pentru a începe arderea, dar arde pentru o lungă perioadă de timp.
  • Rășinoase, cum ar fi pin și cedru, arde rapid și crack și pops în timp ce arde din cauza rășinilor.
  • Partea 2 din 4:
    Crearea unei structuri de incendiu
    1. Construiți un incendiu pe o suprafață clară și uscată. Alegeți un loc care este de cel puțin 6 picioare (1.8 m) departe de copaci, tufișuri și ramuri cu suspendare scăzută. Ștergeți zona frunzelor uscate, a crenguțelor sau a altor elemente care ar putea fi aprins și determină răspândirea focului. Asigurați-vă că locul de foc este pe sol uscat sau construiți un pat de roci.
    • Construiți un cerc de roci mari care măsoară aproximativ 3 picioare (0.91 m) sau 4 picioare (1.2 m) în diametru pentru a marca unde construiești focul.
    • Nu construiți niciodată un foc oriunde în termen de 6 metri (1.8 m) din adăpostul sau cortul dvs. dacă dormiți în aer liber.
  • 2. Construiți o structură încrucișată pentru a menține lucrurile simple. Așezați materialul din lemn în centrul patului de pompieri. Apoi, plasați-vă aprinderea pe partea de sus într-un patter Crisscross. Repetați modelul cu lemnul de combustibil.

    Bacsis: Asigurați-vă că ați lăsat lacune între materialele arzătoare atunci când le stivuiți pentru a permite fluxul de aer astfel încât oxigenul să vă poată alimenta focul.

  • 3. Faceți o structură de teepee pentru o opțiune ușoară la lumină. Bucurați-vă de materialul dvs. de lemn într-o minge de aproximativ 4 cm (10 cm) în diametru. Stack bucăți de aprindere împreună într-o formă asemănătoare teepee în jurul legăturii, cu o deschidere pe o parte. Bucăți de lemn de foc unul împotriva celuilalt pentru a forma seamă în jurul legăturii și aprinde, lăsând un gol în același loc pe care l-ați făcut pentru aprindere.

    Notă: Aceasta este o alternativă la construirea unei structuri încrucișate. Nu faceți ambele!

  • 4. Configurați A "cabana din lemn" Structura de incendiu pentru clădire ușoară. Plasați materialul din lemn în mijlocul site-ului dvs. de foc, apoi construiți un tinder "Teepee" în jurul materialului Tinder. Plasați două bucăți de lemn de combustibil pe ambele părți ale teepee, apoi puneți încă două bucăți peste ele, perpendicular.
  • Repetați modelul de 2 până la 3 ori pentru a construi a "cabana din lemn."
  • Din nou, aceasta este o alternativă la o structură transversală sau teepee.
  • Partea 3 din 4:
    Iluminarea focului
    1. Utilizați o brichetă sau potrivită, dacă le aveți. Cea mai simplă modalitate de a vă aprinde focul este folosind startere simple de foc, cum ar fi meciurile sau o brichetă. Cu atenție lumina se potrivește sau lovește bricheta și țineți flacăra la bucata de tinder până când începe să ardă.
    • Suflați ușor pe tinonul aprins pentru a ajuta la construirea focului.
    • Pentru cele mai bune rezultate, luminează legătura de la mai multe părți pentru a se asigura că arde corect.
  • Imagine intitulată Construiți un incendiu Pasul 11
    2. Scânteie un foc cu flint și oțel, ca o alternativă rezistentă la intemperii. Flint și seturile de oțel sunt o alternativă excelentă, durabilă și rezistentă la intemperii la brichete și meciuri. Țineți oțelul și pietrișul aproape de grămada de legare la centrul patului de pompieri. Loviți oțelul împotriva pietrei de mai multe ori pentru a trimite scântei spre caderul până când se aprinde.
  • Flint și seturi de oțel sunt disponibile la magazinele de hardware, magazine sportive, magazine de alimentare cu sălbăticie sau online.
  • 3. Creați un plug de incendiu pentru un starter de foc improvizat. Săpați o canelură într-o bucată de rasinoasă cu un cuțit de buzunar sau un alt instrument ascuțit. Folosind un baston sau o ramură mică, aruncați în sus și în jos canelura pentru a crea frecare și căldură. După câteva minute, căldura se va intensifica și va aprinde particulele de lemn create de mișcarea de arat.
  • Alte instrumente ascuțite pe care le puteți utiliza în loc de cuțite de buzunar includ pixuri, frigeri metalici și unghii.
  • Partea 4 din 4:
    Stingerea unui incendiu în siguranță
    1. Începeți să puneți focul cu 20 de minute în avans. Este nevoie de un timp pentru a stinge pe deplin un incendiu și este periculos să-l abandoneze înainte de a face. Planificați când doriți ca focul să fie să vă dați suficient timp pentru a realiza acest lucru.

    Bacsis: Dacă trebuie să lăsați site-ul dvs. de foc la un moment dat, setați o alarmă pe telefon timp de 20 de minute înainte de a vă reaminti.

  • 2. Presărați apă peste site-ul de pompieri. Înclinați o găleată de apă peste foc și distribuiți picături și stropi mici de apă pe ambarcațiuni. Faceți acest lucru ușor și treptat. O pană de apă, o sticlă mare de apă sau altă navă va servi, de asemenea, la distribuirea lentă a apei peste site-ul dvs. de pompieri.

    Evitați să vă relaxați focul cu apă, care va ruina site-ul de incendiu Dacă doriți să o utilizați în viitorul apropiat.

  • 3. Amestecați de ambarcațiuni cu un baston sau o lopată în timp ce presărați apa. Asigurați-vă că toți ambarcările din șemineu sunt umede, transformându-le pe măsură ce presărați apa pe ele. Utilizați un baston sau o lopată metalică pentru a le amesteca. Să fie aprofundată și să continuați agitarea până când focul este stins complet.
  • Imagine intitulată Construiți un incendiu Pasul 16
    4. Asigurați-vă că nu există aburi, căldură sau zgomot care ies din situsul dvs. de pompieri. Plasați-vă mâna lângă baza site-ului dvs. de foc pentru a vă asigura că se simte rece. Dacă nu simțiți nici o căldură care iese din pământ, este probabil să fie complet stinsă. Verificați, de asemenea, semne de abur și ascultați pentru orice zgomote de hissing, care sunt semne de resturi de ardere.
  • Dacă nu vedeți dovezi ale acestor lucruri, este sigur să vă lăsați pe site-ul dvs. de foc.
  • Dacă vedeți dovezi despre oricare dintre aceste lucruri, repetați pașii de mai sus pentru a stinge focul. Dacă nu intenționați să utilizați din nou site-ul de foc, apăsați apă peste el.
  • Consultanță de specialitate

    Păstrați aceste sfaturi în minte atunci când începeți un foc de tabără.

    • Adună suficientă aprindere pentru a vă menține aprinderea. Pentru a păstra un incendiu de 24 de ore, aveți nevoie de o grămadă de aprindere, care este dimensiunea unui gândac Volkswagen. Apoi, pentru a fi în siguranță, dublu.
    • Utilizați o varietate de materiale uscate dacă nu aveți suficiente bastoane. Dacă sunteți îngrijorat de a ieși din aprindere, folosiți lucruri precum frunzele, acele de pin și coaja uscată pentru a menține focul până când puteți obține mai multe bastoane.
    • Fii strategic cu modul în care hrăniți focul. Pentru a menține dimensiunea și siguranța focului, utilizați bastoane mai mici atunci când focul este mai mic, apoi adăugați bastoane mai mari pe măsură ce focul merge.
    Din Britt Edelen
    Educator în aer liber

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați cel puțin o găleată de apă sau nisip în apropiere pentru a scoate focul.
  • Nu lăsați niciodată un incendiu care arde nesupravegheat.
  • Avertizări

    Nu aprinde incendii în interior sau în condiții meteorologice extrem de uscate, deoarece ați putea începe accidental o conflagrație.Fiind neglijent cu focul ar putea duce, de asemenea, potențial la acuzații penale.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar