Cum de a adăuga o legătură glisare pe instagram

Thisewill vă învață cum să adăugați a "glisati in sus" Conectați-vă la povestea dvs. Instagram. Trebuie să aveți a cont de afaceri și au cel puțin 10.000 de adepți Pentru a utiliza această caracteristică.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați o legătură Glisată pe Instagram Pasul 1
1. Deschis Instagram. Această pictogramă de aplicație arată ca o cameră pe un fundal de gradient portocaliu, pe care îl veți găsi pe unul dintre ecranele de acasă, în sertarul aplicației sau prin căutarea.
  • Atât aplicațiile mobile IOS, cât și Android Mobile lucrează la fel în acest proces.
  • Imagine intitulată Adăugați o legătură Glisată pe Instagram Pasul 2
    2. Creați o poveste. Puteți glisa de la stânga la dreapta sau atingeți pictograma camerei din colțul din stânga sus pentru a lansa camera de poveste. Apoi, capturați o imagine sau un videoclip (sau încărcați unul de pe telefon sau pe tabletă) pentru a fi prezentat în povestea dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați o legătură Glisare pe Instagram Pasul 3
    3. Atingeți pictograma de legătură care este de-a lungul de sus a ecranului. Veți găsi acest lucru lângă "Aa" pictograma.
  • Dacă nu vedeți această pictogramă, nu utilizați un cont de afaceri.
  • Imagine intitulată Adăugați o legătură Glisată pe Instagram Pasul 4
    4. Introduceți linkul. Acesta este locul în care spectatorii vor merge când vor glisa pe povestea ta.
  • Imagine intitulată Adăugați o legătură Glisată pe Instagram Pasul 5
    5. Atingeți Terminat a continua. Vizitatorii povestii tale vor vedea "Vedeți mai mult ^", Dar puteți adăuga scrierea la povestea care încurajează telespectatorii "Glisați în sus pentru a vedea mai multe!"
  • Imagine intitulată Adăugați o legătură Glisată pe Instagram Pasul 6
    6. Publicați-vă povestea. Când ați terminat adăugați linkul și orice text descriptiv, atingeți Povestirile tale sau Trimite catre Pentru a vă publica povestea și a le trimite fie unei persoane specifice sau la profilul dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar