9 Moduri drăguțe și inteligente de a decora oale suculente

Suculentele sunt o adăugare frumoasă la domiciliu și spațiul de lucru, dar vasele lor pot arăta o câmpie mică. Să nu vă faceți griji - există o mulțime de modalități ușoare și distractive de a jazz plantele dvs. cu câteva consumabile de bază! Defilați prin această listă de idei de artizanat și vedeți dacă vă lovește fantezia.

Pași

Metoda 1 din 9:
Autocolante
  1. Imagine intitulată Decorați oale suculente Pasul 1
1. Scrieți un mesaj distractiv pe oală cu autocolante. Luați o foaie colorată de autocolante distractive. Apoi, lipiți literele pe partea din față a vasului pentru a crea un design distractiv sau a unui mesaj - totul depinde de preferința dvs. personală.
  • De exemplu, ați putea utiliza autocolante alfabetice pentru a vă scrie numele.
  • Ai putea să-ți dai oală o atingere intergalactică cu autocolante de stele și planete.
  • Decorează în jurul valorii de autocolante cu markeri permanenți pentru a adăuga o explozie suplimentară de culoare!
Metoda 2 din 9:
Marker permanent
  1. Imagine intitulată Decoreaza oale suculente Pasul 2
1. Doodle un design pe oală. Apuca câțiva markeri permanenți colorați și trageți un design distractiv în jurul dvs. S-ar putea să schițezi diferite modele, cum ar fi dungi sau puncte polka sau să desenezi o față proastă de-a lungul frontului vasului tău.
  • De exemplu, ați putea desena 2 gene și o gură zâmbitoare pentru a vă face oală să pară că dorm.
Metoda 3 din 9:
Lut
  1. Imagine intitulată Decorați oale suculente Pasul 3
1. Apăsați argila de-a lungul exteriorului vasului. Apuca un sortiment de argile polimerice diferite. Apoi, creați desene sau modele distractive apăsând aceste mici bucăți de argilă în jurul pot. Pentru a vă întări creația colorată, coaceți vasul la 300 ° F (149 ° C) timp de 15 minute.
  • De exemplu, ați putea să vă dați "cântarele" plantatorului prin apăsarea și coacerea cercurilor suprapuse de lut de-a lungul exteriorului.
  • Un plantator de beton sau ceramic funcționează cel mai bine pentru acest lucru.
Metoda 4 din 9:
Vopsea acrilică
  1. Imagine intitulată Decoreaza oale suculente Pasul 4
1. Vopsiți-vă oală suculentă o culoare nouă. Se toarnă o cantitate mică de placă acrilică pe o bucată de hârtie de hârtie, care va acționa ca o paletă improvizată. Îndepărtați o largă, 1 în (2.5 cm) periați în vopsea, aplicându-l de-a lungul exteriorului vasului în larg, chiar și prin lovituri. Lăsați vopseaua să se usuce complet înainte de a afișa oala dvs. frumos decorată.
  • Verificați eticheta vopselei pentru un timp recomandat de uscare.
  • Adăugați accente suplimentare în oală cu banda pictorului. După ce stratul inițial de vopsea se usucă, aplicați mai multe benzi de bandă pictorului de-a lungul laturilor. Vopsea în benzile de bandă într-o culoare diferită - atunci, lăsați vopsea accentului să se usuce complet. Îndepărtați banda pictorului pentru a dezvălui un design nou rece!
Metoda 5 din 9:
Glitter și clei de artizanat
  1. Imagine intitulată Decorați oale suculente Pasul 5
1. Creați design distractiv cu glitter, clei de artizanat și un șablon. Coaceți hârtia de susținere din plastic din șablonul dvs., lăsând o parte lipicioasă. Apoi, lipiți șablonul de-a lungul laterală a vasului tău suculent. Îndepărtați un pounder într-un adeziv de artizanat și dați-l peste secțiunile expuse ale șablonului. Presărați strălucirea peste tot pe șablon pentru a vă termina modelul. Înainte de a vă afișa suculentul, dați timpul de lipit pentru a usca complet înainte de îndepărtarea șablonului original.
  • Verificați sticla de adeziv pentru ambarcațiuni pentru un timp recomandat de uscare.
  • Puteți găsi șabloane de artizanat online sau la magazinul dvs. local de artizanat.
  • Asigurați-vă că nu utilizați adezivul pe bază de apă pentru acest lucru sau decorațiunile dvs. ar putea să se desprindă când vă apariți suculentul.
Metoda 6 din 9:
Scoarta de copac
  1. Imagine intitulată Decorați oale suculente Pasul 6
1. Glue copac coajă pentru oală pentru un aspect rustic. Căutați în jurul valorii de afară pentru bucăți de coajă care au decuplat și căzu de pe copacii înconjurători - asigurați-vă că colectați suficiente bucăți pentru a acoperi complet vasul suculent. Squirt o linie de adeziv fierbinte de-a lungul spatelui fiecărei secțiuni de coajă, lipind-o la vasul suculent timp de câteva secunde. Continuați să lipiți coaja în jurul vasului, suprapunând secțiunile pe măsură ce mergeți. Odată ce ați terminat, oală suculentă va arăta ca un copac!
  • Simțiți-vă liber să lipiți benzile de coajă orizontal, vertical sau undeva între ele. Unele crafters lipiți coaja pe verticală de-a lungul laturilor vasului și orizontal în jurul marginii.
Metoda 7 din 9:
Dantelă
  1. Imagine intitulată Decorați ghivecele suculente Pasul 7
1. Adăugați o atingere elegantă la vasul dvs. cu benzi de dantelă. Se toarnă o cantitate mică de adeziv de cusut pe o bucată de hârtie de resturi. Apoi, dați o perie de spumă în adeziv și dați-o de-a lungul laturilor vasului. Înfășurați și apăsați dantelul deasupra lipiciului pentru a vă da oală un accent simplu, dar frumos!
  • Puteți găsi lipici de cusut în magazinele de artizanat.
  • Urmați adezivul recomandat Încercarea timpului înainte de a afișa vasul dvs. de dăruire.
  • Asigurați-vă că ați lăsat dantela, astfel încât nu există nici o riduri sau bule în ea.
Metoda 8 din 9:
Sfoară colorată
  1. Imagine intitulată Decorați oale suculente Pasul 8
1. Înfășurați bucăți de sfoară înmuiate în jurul vasului. Tăiați o secțiune foarte lungă de sfoară colorată și lăsați-o să se înmoaie într-un castron mic de adeziv școlar. Apoi, înfășurați sfoară umedă, lipicioasă în jurul valorii de potul tău suculent. Amestecați și potriviți culori diferite, înfășurarea întregului oală pe măsură ce mergeți. Lăsați adezivul și firul să se usuce înainte de a vă pune pe vasul suculent pe afișaj.
Metoda 9 din 9:
Acoperire tricotată
  1. Imagine intitulată Decorați oale suculente Pasul 9
1. Luați o minge de fire ciudate, o pereche de ace de dimensiune 11 de tricotat și un ac de tapiserie. Pentru primele 7 rânduri, alternați prin tricotare și Purling 24 cusături. Pentru rândurile a 8-a și a 9-a, Creșteți cu 1 cusătură, astfel încât rândurile au 25 și 26 de cusături totale. Purl 26 cusături pentru cel de-al 10-lea rând și tricot alte 26 de cusături pentru rândul 11. Continuați să alternați între tricotat și creșterea cu 1 cusătură în timpul celor 12 și 13 rânduri și creșteți cu 2 în timpul celei de-a 14-a rânduri și a 15-a rânduri. Doar creșteți cu 1 în timpul celui de-al 16-lea rând și aruncați în timpul celui de-al 17-lea rând.
  • Acest model funcționează cel mai bine pentru o oală de 6 in (15 cm). Simțiți-vă liber să adăugați sau să micșorați cusăturile din model, în funcție de cât de mare sau mică este a ta.
  • Rândurile ciudate vor fi întotdeauna tricotate, iar rândurile uniforme vor fi întotdeauna purtate.
  • Coperta dvs. terminată va arăta ca un dreptunghi mare, tricotat. Utilizați acul de tapiserie la a coase ambele capete ale dreptunghiului împreună.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar