Cum să vă decorați ukulele

Ukulele dvs. este o extensie a dvs., mai ales când faceți muzică. Este doar natural pe care doriți să-l jazz instrumentul un pic! Există o mulțime de moduri distractive, creative de a-ți trăi Ukulele-derulare prin această listă și de a vedea dacă oricare dintre ele vă atrage.

Pași

Metoda 1 din 10:
Vopsiți-vă ukulele.
  1. Imagine intitulată Decorează Ukulele Pasul 1
1. Pictați fața Ukulele cu vopsea acrilică. Strângeți o cantitate de dimensiuni de grape de diferite culori de vopsea pe o placă de hârtie. Îndepărtați un burete în vopsea și dați-l pe suprafața Ukulele, creând designul alegerii dvs. Aveți grijă să nu obțineți nici o vopsea pe șiruri de caractere sau în interiorul instrumentului! Lăsați vopseaua să se usuce timp de câteva ore înainte de a vă juca din nou instrumentul.
  • De exemplu, ați putea picta un buchet de flori sau un cer albastru pe Ukulele.
  • De asemenea, puteți utiliza perii subțiri de vopsea pentru acest lucru, dacă doriți.
Metoda 2 din 10:
Molid-o cu flori false.
  1. Imagine intitulată Decorează Ukulele Pasul 2
1. Glisați un mic lei de casă de-a lungul gâtului Ukulele. Fire câteva flori false și frunze pe un șir elastic, împreună cu niște margele colorate. Nod ambele capete ale elastic împreună și glisați-l pe capătul Ukulele ca un accent frumos!
  • Glisați un punct de lac de unghii limpezi peste nod pentru ao menține în poziție.
  • De asemenea, puteți folosi o lei pre-realizată dacă nu sunteți în sus pentru a vă face propriul dvs.
Metoda 3 din 10:
Stick pe inlay-uri.
  1. Imagine intitulată Decorează Ukulele Pasul 3
1. Decorați fretonul și corpul Ukulele cu autocolante colorate de inlay. Magazin online pentru autocolante colorate de inlay pe care le puteți lipi de fretboard sau corpul Ukulele dvs. Alegeți niște autocolante luminoase și distractive care se potrivesc cu adevărat estetica dvs. personală și ajută la ridicarea instrumentului.
  • De exemplu, ați putea pune un autocolant de viță de vie pe fretboard-ul dvs. sau plasați o colibă ​​de-a lungul fundului instrumentului.
Metoda 4 din 10:
Adăugați banda de spălare.
  1. Imagine intitulată Decoreaza Ukulele Pasul 4
1. Lipiți benzi lungi de bandă de spălare colorată de-a lungul bazei Ukulele dvs. Vizitați magazinul dvs. local de artizanat și ridicați câteva role de bandă de spălare într-un design pe care îl place foarte mult. Snip off câteva mici, 3 până la 5 din (7.6 până la 12 ani.7 cm) benzi și puneți-le de-a lungul corpului Ukulele dvs. Acest lucru poate adăuga o stropire distractivă de culoare-plus, puteți să le îndepărtați de fiecare dată când doriți!
  • Banda de spălare este un tip special de bandă decorativă. Este destul de asemănătoare cu banda de mascare, dar este acoperită cu design distractiv.
Metoda 5 din 10:
Trageți cu marcaje.
  1. Imagine intitulată Decorează Ukulele Pasul 5
1. Doodle un design pe corpul Ukulele dvs. cu markeri permanenți. Apucați niște markeri permanenți colorați și găsiți un spațiu deschis de-a lungul bazei instrumentului dvs. Schițați orice fel de design pe care doriți-vă pe Ukulele, indiferent dacă este vorba de Squibucuri, Polka Dots, Swirls sau altceva cu totul.
  • De exemplu, ați putea linia marginea Ukulele dvs. cu Polka Dots.
  • S-ar putea să scrieți o ofertă inspirată pe partea din față sau din spate a instrumentului dvs. în marker.
Metoda 6 din 10:
Înfrumusețând granița cu pietrele.
  1. Imagine intitulată Decoreaza Ukulele Pasul 6
1. Plasați autocolante individuale de-a lungul corpului Ukulele dvs. Luați o foaie de autocolant cu o mulțime de pietre cu adevărat mici, uniforme. Îndepărtați aceste pietre și le atașați pe o parte la partea de jos a instrumentului dvs. Puteți să le plasați într-un rând uniform sau să le plasați sporadic pentru un efect mai liber!
Metoda 7 din 10:
Utilizați un stilou de vopsea.
  1. Imagine intitulată Decorează Ukulele Pasul 7
1. Îmbogățiți marginea gaurei de sunet cu un stilou de vopsea. Apucați un creion regulat și schițați un design în jurul deschiderii circulare din Ukulele. Urmăriți acest design cu un stilou de pictură și lăsați instrumentul să se usuce timp de câteva ore.
  • Puteți crea un design simplu prin desenul pe un Ukulele întunecate cu un stilou alb de vopsea. Sau, vă puteți distra cu pixuri colorate de vopsea!
  • Această opțiune este un pic mai simplă și mai puțin murdară decât vopselele tradiționale.
Metoda 8 din 10:
Acoperiți partea de sus cu sclipici.
  1. Imagine intitulată Decorează Ukulele Pasul 8
1. Doardzle Corpul Ukulele dvs. cu clei de artizanat și sclipici. Răspândiți un strat subțire de adeziv artizanal de-a lungul suprafeței Ukulele dvs. Apoi, stropiți cu atenție strălucirea deasupra lipiciului, deci rămâne în poziție. Așteptați câteva ore înainte de a începe să jucați cu noul dvs., Sparkly Ukulele!
  • Încercați să nu obțineți lipici sau strălucire pe șirurile dvs. Ukulele.
Metoda 9 din 10:
Adeziv pe paiete.
  1. Imagine intitulată Decoreaza Ukulele Pasul 9
1. Îmbogățiți marginea Ukulele cu un rând de paiete. Adăugați un punct de adeziv artistic sau adeziv cald în partea de jos a unui sequin și lipiți-o de-a lungul marginii instrumentului dvs. Continuați sequinurile la rând de-a lungul exteriorului instrumentului dvs. Creați o margine răcoroasă de-a lungul corpului Ukulele, împreună cu PEGBoard în partea de sus a instrumentului dvs!
Metoda 10 din 10:
Creați o temă de ananas.
  1. Imagine intitulată Decorează Ukulele Pasul 10
1. Vopsea și redecorați-vă Ukulele, așa că arată ca un ananas. Acoperiți corpul Ukulele dvs. cu vopsea galbenă, fibordul cu vopsea brună și pegord-ul cu vopsea verde. Lăsați vopseaua să se usuce timp de câteva ore, apoi apucați câțiva markeri permanenți. Desenați linii negre sau maro încrucișate în vopsea galbenă pentru a imita secțiunile de spinoase ale fructelor și pentru a schița frunzele verzi de-a lungul tabloului verde. Bucurați-vă de jocul dvs. cu tematică de fructe!
  • Poate ajuta la îndepărtarea șirurilor înainte de a începe pictura.
  • S-ar putea să doriți să pictați instrumentul alb înainte de a adăuga vopsea galbenă, maro și verde - acest lucru va face culorile mult mai vibrante.

sfaturi

Avertizări

Dacă Ukulele dvs. este de înaltă calitate sau pe partea mai veche, aveți mai multe șanse să influențați sunetul prin adăugarea de decorațiuni. Salvați decorul dvs. pentru un ieftin Ukulele în schimb.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar