Cum să aplicați machiajul în școala de mijloc

Acum că îmbătrâniți, probabil că doriți să începeți să purtați machiaj. Cu toate acestea, aplicarea acesteia poate părea foarte greu. Din fericire, nu aveți nevoie de mult machiaj pentru a arăta grozav! Când învățați mai întâi să aplicați machiajul, utilizați câteva produse pentru a crea un aspect subtil, care este minunat pentru școală. Apoi, adăugați câteva tehnici noi pentru a crea o zi naturală perfectă Căutați dvs. Pe măsură ce vă obișnuiți cu machiajul, puteți începe să jucați cu el pentru a crea o privire clară pentru ocazii speciale. Doar asigurați-vă că aveți permisiunea părintelui dvs. în prealabil.

Pași

Metoda 1 din 3:
A face machiaj subtil pentru școală
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie 1
1. Aplicați un hidratant ușor asupra feței dvs. pentru ao prim-l pentru machiaj. Puneți o cantitate de un hidratant pe deget, apoi dați-l pe față. Utilizați vârfurile degetelor pentru a lucra hidratantul în piele. Apoi, lăsați-l să se usuce timp de 2-3 minute înainte de a continua.
  • Dacă doriți mai multă acoperire, utilizați un hidratant colorat în schimb. Alegeți o umbră care se potrivește cu tonul pielii. Începeți să-l aplicați la nas, apoi lucrați la marginea feței. Utilizați un blender de frumusețe sau un burete pentru ao amesteca în linia părului și a maxilarului.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie Pasul 2
    2
    Utilizați un concealer care se potrivește cu tonul pielii pentru a acoperi petele. Puteți utiliza Concealer peste hidratant, fie că este colorat sau nu. Puneți un punct de concealer pe vârful degetului, apoi dați-l peste zonele pe care doriți să le ascundeți, cum ar fi acnee, roșeață sau cercuri întunecate. Atingeți ușor marginile concealerului până când se amestecă în piele sau în hidratantul colorat.
  • Asigurați-vă că nu frecați concealerul. Dacă o faci, va dezvălui cusuțele pe care încerci să le ascunzi.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie 3
    3. Glisați 1 strat de rimel pe vârfurile de sus pentru a vă deschide ochii. Începeți în colțul interior al ochiului. Puneți peria mascara aproape de partea de jos a genelor superioare. Apoi, trageți încet peria prin genele dvs. pentru a aplica rimelul. Faceți mai multe glisare în timp ce lucrați spre colțul exterior al ochiului. Acest lucru vă va ajuta să vă acoperiți toate genele.
  • Nu aveți nevoie de rimeluri pe genele dvs. inferioare, deoarece acest lucru vă va face fața să se uite suprasolicitat.
  • Dacă aveți probleme cu aplicarea rimelului dvs. pentru că continuați să clipezi, nu vă faceți griji. Acest lucru este total normal! Pentru a face lucrurile mai ușor, țineți bagheta de rimel în fața ochiului tău, apoi clipește să-ți tragi genele prin baghetă. Clipește de mai multe ori pentru a acoperi genele.
  • Înlocuiți rimelul la fiecare 3 luni, deoarece începe să colecteze bacterii.
  • Bacsis: Alegeți o rimel negru dacă aveți gene întunecate sau o rimel brun dacă genele sunt blonde, roșii sau maro deschis. Alternativ, utilizați o rimel clară pentru a vă defini genele fără a arăta cum purtați machiaj. Aceasta poate fi o mare alternativă dacă școala dvs. nu permite machiajul.

  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie Pasul 4
    4. Puneți balsamul de buze colorat sau clar sau Luciu de buze. Utilizați balsam simplu sau luciu clar pentru un aspect ușor. Dacă doriți o culoare mică, alegeți un balsam de buze sau luciu într-o umbră roz sau berry, care este aproape de culoarea buzei naturale. Aplicați balsamul de buze direct din container. Dacă utilizați luciu de buze, utilizați bagheta care a venit cu recipientul dvs. pentru a aplica un strat subțire. Apoi, smulgeți buzele împreună pentru a vă asigura că este aplicată uniform.
  • Dacă este permisă, transportați balsamul de buze sau luciul astfel încât să îl puteți aplica după cum este necesar.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unei aspecte naturale
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie Pasul 5
    1. Construiți-vă kitul de machiaj de zi cu zi. Să se uite la machiaj este cu adevărat interesant, dar poate fi copleșitoare, deoarece există atât de multe alegeri. Când sunteți nou la machiaj, nu aveți nevoie de multe articole. Începeți cu elementele de bază, apoi adăugați mai multe lucruri pe măsură ce vă dați seama ce vă place. Iată elementele cheie de care aveți nevoie pentru kitul dvs. de machiaj:
    • Hidratant colorat
    • Bronzer
    • Blush
    • Paleta de ochi cu nuanțe naturale
    • Gloss de buze sau balsam de buze colorate
    • Rimel
    • Machiaj burete și perii - Blender / burete de frumusețe (opțional), perie de pulbere, pensulă ventilator, perie de fard
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie Pasul 6
    2
    Aplicați un hidratant colorat Dacă doriți să fiți chiar la tonul pielii. Folosiți degetele sau un burete de frumusețe / burete pentru a da umedurizatorul colorat pe piele. Începeți la nas și amestecați spre marginile feței. Continuați să amestecați când vă atingeți linia de păr și linia jaw-ului, astfel încât să nu existe o linie aspră în jurul marginii feței.
  • Hidratant colorat este minunat pentru că îți pune tonul pielii, dar nu este Cakey.
  • Este bine să săriți acest pas dacă doriți doar să adăugați o mică culoare la obraji, ochi și buze.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala de mijloc Pasul 7
    3
    Dab un concealer care se potrivește cu tonul pielii peste pete. După ce ați pus pe hidratantul dvs. colorat, puneți un punct de concealer pe vârful degetului. Apoi, dați ușor produsul direct pe cosuri, patch-uri roșii sau cercuri întunecate. Utilizați vârful degetului pentru a amesteca marginile concealerului până când nu sunt vizibile.
  • Nu frecați concealerul, deoarece acest lucru va face să iasă de pe pimple.
  • Puteți utiliza Concealer cu sau fără hidratant colorat.
  • Este posibil să trebuiască să reaplicați concealerul pe tot parcursul zilei pentru ao păstra în poziție.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala de mijloc Pasul 8
    4
    Sweep Bronzer pe frunte, nas și bărbie pentru un aspect rănit. Utilizați o perie de fantal, deoarece va aplica un strat luminos de produs. Obțineți un mic bronz pe perie, apoi apăsați-l pentru a bate excesul de produs. Deschideți ușor bronzul peste partea de sus a frunții. Apoi, dați-vă și atingeți din nou peria înainte de ao mări peste nas. În cele din urmă, aplicați o masă ușoară a bronzului de-a lungul liniei de maxime.
  • Acest pas este opțional, deci este bine să o săriți.
  • Nu aplicați mai mult de o mișcare ușoară a bronzului sau fața dvs. va arăta noroios.
  • Dacă aveți piele ușoară, lipiți la un bronz pal. Pentru pielea medie, alegeți un bronz de bronz sau sorkissed. Dacă aveți un ton întunecat, alegeți o culoare adâncă sau ciocolată.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie Pasul 9
    5. Utilizați o perie de pulbere la Sweep Blush pe merele obrajilor. Alegeți o culoare roz, trandafir sau piersic. Obțineți o mică roșie pe peria de pulbere, apoi apăsați-l pe container pentru a bate excesul. Apoi, periați ușor brazul pe merele obrajilor. Aplicați 1-2 straturi de blush pentru a vă îmbunătăți frumusețea naturală.
  • Dacă aveți un ton de piele ușor, alegeți o nuanță palidă. Tonurile medii ale pielii pereche cel mai bine cu nuanțe medii, în timp ce tonurile de piele mai întunecate arată cel mai bine cu nuanțe mai profunde.
  • Merele obrajilor sunt cea mai rundă parte a obrajilor. De obicei sunt chiar sub ochii tăi și vor deveni mai mari când zâmbești.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie Pasul 10
    6
    Sweep 1-2 straturi de fard de ochi neutre umbra peste pleoapele tale. Utilizați o perie de ochi pentru a aplica fardul, chiar dacă produsul dvs. a venit cu o perie. Obțineți o umbră mică pe perie, apoi atingeți-o pentru a elimina excesul. Începeți la colțul interior al ochiului și trageți ușor peria peste pleoapă. Pentru cel de-al doilea strat, începeți la colțul exterior al ochiului și curățați peria spre colțul interior al ochiului.
  • Când începeți mai întâi să purtați machiaj, alegeți culori ca bronzul, maro deschis, roz și piersic. Tonurile de piele mai ușoare arată cel mai bine cu nuanțe luminoase, în timp ce tonurile medii ale pielii ar trebui să respecte nuanțele medii. Tonurile de piele mai întunecate se vor împerechea cel mai bine cu o nuanță mai profundă.
  • Variație: Redați-vă cu culorile de ochi pentru a încerca aspectul diferit. De exemplu, ridicați o paletă cu nuanțe luminoase, cum ar fi roz, albastru și verde. Cu toate acestea, stick la balsamul de buze limpede sau luciu când vă jucați ochii cu culori distractive.

  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie Pasul 11
    7. Aplicați un singur strat de rimel pe genele de sus pentru a vă îmbunătăți ochii. Țineți-vă peria de rimel la baza genelor, apoi trageți încet prin genele voastre. Faceți mai multe glisare dacă este necesar pentru a acoperi toate genele. Cu toate acestea, nu aplicați mai mult de 1 strat.
  • Nu pompați rimelul dvs., deoarece acest lucru devine aer în tub, care poate face bacteriile să crească.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie Pasul 12
    8. Glisați pe un balsam de buze colorate sau Luciu de buze. Alegeți o culoare de trandafir, roz sau piersic pentru o mică nuanță sau rămâneți la un balsam sau o luciu clar. Dacă folosiți balsamul de buze, aplicați-l la buze direct de la tub. Cu luciu de buze, folosiți bagheta care a venit cu luciu pentru a aplica un strat luminos de produs pe buze. Apoi, frecați buzele împreună pentru a vă asigura că balsamul sau luciul este aplicat uniform.
  • În timp ce trandafirii, rozurile și piersicile sunt o culoare minunată pentru toată lumea, umbra poate varia în funcție de tonul pielii. Pentru tonuri de piele mai ușoare, du-te cu o nuanță palidă. Tonurile medii ale pielii pot merge cu o nuanță neutră, în timp ce tonurile de piele întunecate se potrivesc cel mai bine cu o nuanță mai profundă.
  • Utilizați balsamul de buze dacă doriți ca un aspect subtil sau aplicați o culoare pe ochi. Dacă doriți să vă jucați buzele, încercați un luciu.
  • Metoda 3 din 3:
    Încercând un aspect glam
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie 13
    1. Chiar și tonul pielii cu hidratant colorat pentru a crea o bază. Utilizați blenderul / buretele de frumusețe sau degetele dvs. pentru a aplica hidratantul colorat. Începeți pe nas și lucrați la marginea feței. Amestecați hidratantul în linia părului și linia jaw pentru ao arăta natural.
    • Cel mai bine este să săriți fundația atunci când sunteți Tween. Va arata doar torty si eximeta si te-ar putea rupe.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie 14
    2. Utilizați o perie de fantal pentru a vă aplica bronzul pentru a defini pomeții. Îndepărtați peria în bronzul dvs., apoi atingeți peria de pe partea laterală a recipientului pentru a scoate orice produs în exces. Apoi, mătură bronzul sub oasele obrazului. Acest lucru va crea un contur pe fața dvs. cu doar un machiaj.
  • Este bine să săriți acest pas! Cu toate acestea, este o opțiune excelentă dacă doriți să încercați tendința de contur care este populară pe social media.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala de mijloc Pasul 15
    3. Mătură pe merele obrajilor folosind o perie de pulbere. Îndepărtați peria de pulbere în blush, apoi atingeți-o pentru a elimina excesul. Aplicați peria pe obraji, apoi puneți-vă pe un al doilea strat, dacă vă place.
  • Puteți folosi aceeași blush pe care o utilizați pentru aspectul zilei sau puteți merge la o umbră mai întunecată.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie Pasul 16
    4. Aplicați o fard de ochi metalici pentru un aspect al ochiului mai îndrăzneț. Alegeți o fard de bronze, aur sau argint. Obțineți o umbră mică pe peria de ochi, apoi apăsați pentru a elimina excesul. Începeți în colțul interior al ochiului și curățați umbra peste pleoapă. Apoi, aplicați un al doilea strat pornind în colțul exterior al ochiului.
  • Este bine să aplicați o umbră mai mică când mergeți la un aspect glam.
  • Nu vă faceți griji cu privire la amestecarea și conturul ochilor când începeți mai întâi. Fizica ta metalică este tot ce aveți nevoie pentru un aspect glam, care nu va arăta supraîncărcat sau prăjit.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie Pasul 17
    5
    Utilizați o eyeliner creion Pentru a desena o linie subțire deasupra genelor superioare. Poziționați creionul de eyeliner în colțul interior al ochiului, apoi trageți cu atenție o linie la mijlocul ochiului. Deplasați creionul în colțul exterior al ochiului și trageți o linie pentru a îndeplini prima linie. Apoi, linia dvs. alt ochi folosind aceeași tehnică.
  • Ca altă opțiune, trageți mai multe liniuțe minuscule de-a lungul liniei dvs. de la colțul exterior până la colțul interior.
  • Nu vă lansați genele de jos, deoarece acest lucru va arăta suprasolicitat.
  • Stick la eyeliner maro la început pentru că este mai subtil. Când sunteți gata, încercați Black Eyeliner pentru ocazii speciale.
  • Creionul eyeliner este mai ușor de utilizat, așa că îl folosiți la început. Mai târziu, puteți juca cu alte tipuri de eyeliner.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala medie Pasul 18
    6. Aplicați 1 strat de rimel în partea de sus și de jos. Trageți mai întâi rimelul prin genele de jos. Apoi, poziționați bagheta de rimel la baza benzinei de sus și trageți prin gene. Faceți mai multe glisare pentru a acoperi toate genele cu un strat de rimel.
  • Nu aplicați mai multe straturi de rimel pentru că vor ajunge să se uite la Cakey.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în școala de mijloc Pasul 19
    7. Utilizați un ruj mare pentru un efect subtil de glam. Lipstick-ul este o opțiune excelentă pentru Tweens, deoarece oferă o mică culoare, dar nu este prea întunecată. Alegeți un roz, piersic, fructe de pădure sau o umbră roșie ușoară pentru un aspect glam. Apoi, aplicați un strat subțire de ruj direct de la aplicator. În cele din urmă, frecați buzele împreună pentru a vă asigura că este chiar.
  • Încercați culori diferite pentru a vedea care dintre dvs. vă place. Cereți eșantioane la contorul dvs. de machiaj local sau cumpărați produsul dvs. la un magazin care permite întoarcerea.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că aveți de fapt permis să purtați machiaj la școala dvs., dacă intenționați să faceți acest lucru.
  • Dacă puteți, vizitați un contor de machiaj la magazinul dvs. local pentru un tutorial rapid despre cum să aplicați machiajul. Aceasta este o modalitate ușoară de a obține instrucțiuni unu la un profesionist.
  • Încercați culori și tehnici noi în weekend sau pauze, astfel încât să aveți timp să vă spălați fața și să începeți dacă nu vă place. Toată lumea are dezastre de machiaj, așa că nu vă faceți griji dacă un aspect particular nu funcționează pentru dvs.
  • Puneți machiajul într-o cameră care are o iluminare bună sau chiar în fața unei ferestre care primește lumină naturală bună. Acest lucru vă va ajuta să evitați să puneți prea multă culoare.
  • Avertizări

    Nu uitați de Luați machiajul înainte de a merge la culcare noaptea! Neglijarea de a face acest lucru va duce la breakouts și iritare.
  • Nu puneți mai mult machiaj înainte de clasa de gimnastică, deoarece se va topi probabil. În plus, probabil că veți ajunge cu dungi pe față, iar machiajul ar putea să vă înfundă porii, ceea ce duce la cosuri.
  • Stick la doar câteva mărci, astfel încât, dacă aveți o reacție alergică, veți ști ce brand ar trebui să nu mai utilizați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar