Cum de a alege blush

Când începeți să căutați blush perfect, este ușor să vedeți că există mii de produse și culori pentru a alege de la. Pentru a ajuta la luarea unei decizii, luați în considerare dvs tonul pielii, Rujul de culoare pe care îl purtați și ce fel de aplicator ați preferat. Pulberile clasice sunt versatile și amestecate, dar blushul pete poate crea o strălucire mai lungă, mai naturală. În plus, există mai multe opțiuni între ele. Cu un pic de timp și o eroare de încercare și de eroare, puteți găsi blush-ul dvs. preferat!

Pași

Metoda 1 din 4:
Completarea tonului pielii
  1. Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 1
1. Alegeți blush pal roz dacă aveți piele corectă sau palidă. Roz deschis, în general, este un ton mare peste bord pentru toate tipurile de piele. Dar mai ales dacă aveți o piele corectă cu roz sau roșii, o blush răcoroasă roz roz va accentua culoarea naturală foarte bine. Evitați robinele roz care au sub formă de portocale, totuși, deoarece acestea pot arăta adesea nefiresc.
  • Baza culoarea robinetului pe tonul pielii, precum și orice alt machiaj pe care îl purtați. Dacă aveți roz pe pielea dvs., optați pentru nuanțele roz și lavandă. Dacă aveți subtilități galbene, mergeți cu ceva mai bronz, portocaliu sau piersic.
  • Puteți găsi multe robine roz diferite la magazinul dvs. de produse cosmetice locale sau chiar la magazinul de droguri. Încercați mai multe nuanțe diferite până când vă descoperiți unul preferat.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 2
    2. Utilizați o blush Peach Peach dacă sunteți corect cu subtilitățile galbene. Concentrați-vă pe roșii care au cuvintele "satin" sau "Sheer" în descrierile lor, deoarece blushul va fi mai ușor de amestecat atunci când este aplicat pe piele. Piersicul joacă bine cu subtilitățile dvs. galbene pentru a vă oferi o strălucire sănătoasă.
  • Dimpotrivă, doriți o culoare mai profundă, aplicați mai multe straturi ale robinetului dvs. SHEER pentru a acumula ușor culoarea.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 3
    3. Purtați o blush de caise sau maauved dacă aveți un ten mediu. Căutați bluze care au tonuri portocalii sau purpuriu pentru a vă completa pielea. Caise va lumina un ton cald de piele, in timp ce Mauve arata grozav pe tonuri de piele rece.
  • Purtați o mică roșie pentru un aspect de o zi, sau construiți culoarea pentru un aspect intens de timp de noapte.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 4
    4. Alegeți o brupă de fructe de pădure pentru un aspect spălat dacă aveți o piele medie-tonifiată. Pentru un alt dewy, aspect natural, căutați un Blusher Berry-Toned. Aceasta este o opțiune excelentă atunci când doriți să purtați machiaj minimal (sau arata ca nu poartă machiajul deloc), dar totuși doriți o culoare mică pe obraji.
  • Puneți pe un mic blush și un crăpător colorat pentru o privire simplă când sunteți apăsat pentru timp.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 5
    5. Optați pentru tonuri calde, peachy sau de trandafir dacă aveți un ten de măsline. Evitați bluzele care au subtilități galbene, deoarece acestea pot interacționa cu subtilitățile dvs. verzi și vă pot face să arătați bolnav. În schimb, concentrați-vă pe găsirea unor roșii care sunt mai calde și mai mult pe partea roz și roșie.
  • Mai ales în timpul iernii, persoanele care au tenul de măslini pot invigora cu adevărat tonul pielii cu o aplicație de blush.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 6
    6. Îmbrățișați brațele îndrăznețe de raisin sau cărămidă, dacă aveți pielea întunecată. Pick Bright Bijute-Toned Blushes pentru a accentua tonurile mai întunecate. Stai departe de tonuri mai cooler, deoarece pot face pielea ta să arate spălat.
  • Crema se aprinde în stadion sau cărămidă sunt minunate, deoarece puteți să le amestecați cu ușurință în liniile obrajilor.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 7
    7. Ia un aspect flutherat cu blush tangerine dacă ai un ten cald întunecat. Acest ton va face ca pielea să arate dewy și ca și cum are o strălucire naturală. Pentru mai mult mai strălucitor, găsiți o blush de tangerină care include și subtilitățile de aur.
  • Tangerina este mare pe tot parcursul anului, dar poate fi, de asemenea, o mulțime de distracție în timpul verii, deoarece poate prinde lumina într-un mod în care tonurile mai adânci nu pot.
  • Metoda 2 din 4:
    Jucând cu culoarea
    1. Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 8
    1. Utilizați o paletă pentru a încerca culori noi. Achiziționarea unei palete pregătite pentru tonul pielii este o modalitate excelentă de a încerca culori roșii! Este posibil să nu vă place fiecare umbră, dar jucând cu o paletă vă poate ajuta să descoperiți ce culori vă place pe piele.
    • Cel mai bine este să alegeți o paletă care este etichetată pentru tonul pielii, cum ar fi rece sau caldă. Dacă tonul pielii este neutru, puteți încerca orice culoare.
    • Dacă găsiți o culoare pe care o iubiți cu adevărat, cumpărați-o pe cont propriu atunci când trebuie să o înlocuiți.
    • Dacă vă schimbați adesea culoarea părului, o paletă poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs. Culorile care arata bine pe tine cand parul este o culoare poate sa nu arata la fel de mare odini-ul pe care l-ai colorat parul.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 9
    2. Optați pentru o roșie care vă aduce ochii. Puteți utiliza culori complementare pentru a vă face ochii cu adevărat pop! Alegeți o culoare roșie care completează culoarea ochilor dvs. pentru a adăuga o strălucire mică la aspectul dvs. Iată câteva opțiuni bune:
  • Ochii maro: Ochii maro se împerechează bine cu culori de boabe, care vor spori totalul aurului și galben în ochii tăi. Nu purtați o blush neutru sau maro, deoarece acestea vor fi culoarea minunată a ochilor tăi.
  • Ochii de la Hazel: Pick Mauve, roz sau violet, în funcție de tonul pielii. Aceste culori vor aduce straturile de culoare în ochii tăi. Cu toate acestea, nu purtați culori portocalii, care vă pot face ochii să pară plictisitoare.
  • Ochi albaștri: culorile din familia portocalie sunt cele mai bune pentru ochii albaștri, astfel încât să alegeți un tagerină, piersic sau roz, în funcție de tonul pielii. Evitați purtarea prunei, care vă va minimiza ochii.
  • Ochii verzi: ochii verzi arata cel mai bine cu culorile din familia roz. Cu toate acestea, ei nu vor străluci prea mult dacă purtați nuanțe de prune.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 10
    3. Alegeți o roșie mai întunecată dacă purtați un ruj îndrăzneț. Purtarea unei brupe ușoare cu ruj întuneric poate face ca buzele să pară prea îndrăzneț. În schimb, construiți culoarea roșie câteva nuanțe mai întunecate decât de obicei.
  • Puteți alege o nuanță mai închisă sau puteți aplica mai multe straturi de blush pentru a le întuneca.
  • Metoda 3 din 4:
    Alegerea texturii potrivite
    1. Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 11
    1. Alege un Pulbere Blush Pentru o opțiune Blend-capabilă. Aceasta este o mare opțiune pentru persoanele care au pielea grasă, deoarece nu vor adăuga nici o strălucire suplimentară față de fața dvs. ca o cremă sau o blush lichid. Evitați bluzele care sunt prăjite.
    • Pentru a testa o blush pentru cakiness, glisați degetul peste partea de sus. Dacă se simte cretă, probabil că nu va sta pe pielea dvs. bine.
    • Utilizați o perie de pulbere pentru a aplica acest tip de blush și puneți-l pe merele obrajilor. De asemenea, ați putea pune pe blush de-a lungul pahărilor dvs. pentru a vă accentua structura facială.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 12
    2. Îmbrățișează a Crema Blusher Pentru un efect de dewy, strălucitor. Alegeți crema dacă aveți tendința de a avea pielea uscată, deoarece consistența nu vă va usca mai mult și va face să pară mai naturală. Când aplicați blush cremă, asigurați-vă că este la temperatura camerei, altfel s-ar putea să nu se amestece bine cu fundația dvs.
  • Din moment ce este un efect mai subtil, crema Blush arată mai mult ca pielea, deci este minunat pentru a crea o privire proaspătă pe pielea îmbătrânită sau texturată. Cu toate acestea, deoarece este atât de ușor de aplicat, este, de asemenea, minunat pentru începătorii machiajului!
  • Dacă folosiți și pudră pe față, așteptați să o aplicați după ce ați pus pe cremă.
  • Puteți aplica o blush cremă cu degetele sau un burete de blender de frumusețe. Amestecați-l în piele de-a lungul pielii sau concentrați-vă în principal pe merele obrajilor pentru un aspect tineresc. Dacă simțiți că ați pus prea mult, amestecați-l cu degetele până când se estompează.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 13
    3. Optați pentru gel Blush dacă pielea dvs. este uleioasă sau dacă veți fi în condiții de vreme caldă. Utilizați Gel Blush pentru a vă atinge rapid aspectul sau în situațiile în care nu veți mai fi foarte mult timp, deoarece se poate estompe repede. Poate adăuga o nuanță frumoasă pentru pielea dvs. fără a privi suprasolicitarea și este ușor să aplicați cu degetele, ceea ce este minunat dacă alergi în jur.
  • Gelurile nu apar întotdeauna mari pe tonuri de măsline sau mai întunecate.
  • În funcție de marca Blush pe care o cumpărați, este posibil să fiți în măsură să aplicați direct gelul pe față din container (o mulțime de ele arata ca Chapsticks mare). Pur și simplu aplicați gelul pe pomeții dvs. și apoi utilizați vârfurile degetelor sau un blender pentru a lucra pe pielea dvs. în piele.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 14
    4. Bucurați-vă de puterea de lungă durată a unei brupe pete pentru o strălucire sănătoasă. Petele vor rămâne în toată ziua, ceea ce este minunat dacă veți ieși și nu puteți verifica sau atinge machiajul. Sunt, de asemenea, foarte bine dacă aveți tendința de a transpira mult sau dacă veți ieși în soare.
  • Aplicați doar puțin când începeți și adăugați mai multe dacă aveți nevoie. Din moment ce este o pată, este mai greu să ieșiți rapid!
  • Puneți 2 puncte de blush pe papete de-a lungul pometrilor și apoi utilizați degetele pentru a amesteca punctele de-a lungul liniei respective.
  • Metoda 4 din 4:
    Explorarea alternativelor
    1. Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 15
    1. Utilizare Bronzer Pentru a adăuga căldură pe piele. Bronzerul este diferit din punct de vedere tehnic de la blush, dar este o mare alternativă dacă căutați o modalitate rapidă de a adăuga o culoare suplimentară pe piele. Evitați să mergeți prea întunecat sau să aplicați bronzul. Tot ce aveți nevoie este o glisare sau două de-a lungul liniei maxilarului.
    • În general, alegeți un bronz care este unul la două nuanțe mai întunecate decât tonul tău natural de piele.
    • Puteți chiar să utilizați bronzul împreună cu blush. Aveți grijă să nu aplicați niciun element prea gros, astfel încât pielea dvs. să pară naturală.
    • Dacă creați o privire de seară, puteți combina atât bronzul, cât și blush. Cu toate acestea, acest aspect este prea dramatic pentru zi.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 16
    2. Creați un aspect strălucitor, strălucitor, folosind Alimentator. Tot ce trebuie să faceți pentru a utiliza un baston de suspensie este glisați-o peste pomeții, de-a lungul podului nasului și sub arcurile sprâncenelor voastre. Utilizați evidențierea pe cont propriu sau utilizați-o în plus față de brațul dvs. la alegere.
  • Există o mulțime de tipuri diferite de highlightri și puteți chiar să cumpărați unele care au nuanțe colorate, cum ar fi roz, roșii și purpuri.
  • De asemenea, poate fi folosit cu contur machiaj! După ce aplicați machiajul conturului, utilizați Blochter pentru a atrage atenția asupra zonelor luminoase ale feței.
  • Imagine intitulată Alegeți Blusher Pasul 17
    3. Folosește o Setarea sprayului Pentru a păstra bluze și produse în poziție toată ziua. Acestea pot fi deosebit de utile dacă sunteți într-un climat mai cald sau vor fi alergați toată ziua. Alegeți un finisaj mat pentru o privire fără strălucire sau alegeți un finisaj natural pentru un aspect de dewy. Pulverizați întreaga față după ce ați aplicat tot machiajul și apoi lăsați-l să se usuce complet.
  • Puteți găsi chiar și spray-uri care au SPF în ele - verificați magazinul local de frumusețe pentru a vă explora diferitele opțiuni.
  • sfaturi

    Pentru a face ca aplicația dvs. să fie chiar mai naturală, aplicați un pic de-a lungul liniei părului, pe bărbie și chiar sub arcurile sprâncenelor.
  • Obțineți o consultare gratuită la un contor de machiaj pentru recomandări personalizate pentru tonul pielii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar